Fižolčka
|
Živjooo nosečke ter supermama Jasna :) Se javimo še mi.. imamo se superduper fino.. Da nakratko opišem naš dan-> Jemo in si zlivamo mleko za vrat in po svežem bodiju - kakamo, da grozno smrdi - jokamo, ker naju potem mamica in očka zagotovo tolažita in lupčkata - spimo kolikor nama paše, najraje čez dan - mečemo dude iz ust, da mami malo miga - šarmirava s pogledi, ker tako počasi in vztrajno lezeva najbližjim pod kožo .. Je pestro, ampak če ni krčkov popolnoma obvladljivo. Je pa res, da sem se specializirala v kategorijah kot so: skuhaj si kosilo v 20ih minutah, zlikaj cunje od celega tedna v 2h, pospravi stanovanje v 45min, nalakiraj si nohte vmes ko kuhaš, pojdi na internet vmes ko hraniš enega od otrok,naspi se med popoldnaskim spanjem v 15ih minutah ipd.. Rataš pač multipraktik, ki si vse zorganizira vsaj za nekaj ur, če ne dni vnaprej :) Malček hitreje se obrneš, počneš 3 stvari hkrati in ne več na 110% ampak zgolj na 80%. Zvečer pa padeš v posteljooooo V primerjavi z Ajdo in Zalo (Jasninima princeskama) smo se mi zaenkrat uspešno izogibali krčkom, zato dopoldne, ko mojega ni doma, sfolgam vse sama. Pa tudi fanta rada spita, zato imam kar nekaj časa tudi zase, stanovanje, mojega možka in celo faks. Ko pa pride moj domov, je sploh super.. brez izdatne pomoči partnerja si namreč sploh ne predstavljam, kako bi bilo. Sploh hranjenje ponoči se zna, če si sam, zavleči do 1,5h. In če se zbudita 2x na noč.. kar izračunajte si, koliko bi potem spala :) Punce, spremljam vaše tedne, držim pesti, da se približate 37 ali celo 38tednu.. Če kaj rabite pa z vprašanji na plan, z Jasno imava že skoraj diplomo iz teme "2x novorojenček" .. Sva pa zadnjih nekaj tednov diplomo pisali skupaj, čemur sem neskončno hvaležna :) hvala Jasnaaa držite se punceee :)
|