|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
14.11.2011 13:00:18   
disere
gorga dobrodošla nazajuser posted image sem čula, da ti ledvični kamni boljo ko hudič, sam, da si ti boljš, pa, da souser posted image user posted image ok... js sem pa dans pila glukozo, jutr mam svojga G, je kr naprej treba nekam skakatuser posted image ..drugač sm kr vredu, mal pikanja, tiščanja na vse strani, vsega po malem se dogajauser posted image ..mam pa neko bakterijsko vnetje in zvečer veselo vstavljam svečkeuser posted image , kje sem ga staknila pa nevem, slončkamo že neki časa ne, v bazenih se tud ne kopam, pač zgleda pride tud samo od sebe...
uživajte pa pazite nase..

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.11.2011 17:49:06   
cilla
Juhu, današnji nori dan je mimo, aleluja (sej ne vem, ni bila luna, niti vreme, ampak cel dan so se kar vlekli zapleti vsepovsod)! Smo imeli UZ v porodnišnici.  Smo po vseh merah čisto by-the-book in imamo že po 800 gramov  . Jaz kar verjet nisem mogla, da sta že tako velika. Ttrebuh mi je sicer zadnje dni res spet narasel za celo "številko" (o kilogramčkih raje ne bi...), ampak vseeno sem krivila zastajanje vode. Moja gležnja sta namreč kot kako debelo poleno za v šparget. No, pa sta naša piščanca očitno v tem mesecu od zadnjega UZ konkretno zrasla. Ampak pravi G v porodnišnici, da bosta s takim tempom rasla samo še nekje do 28. tedna, potem se bo pa verjetno upočasnilo.
Zdaj so nama že drugič rekli ista spola, torej bosta morda res dva fanta. user posted image
Gorga, nič ti nisem fouš za ledvične kamne. Upam, da so te v bolnici dobro poštimali in da boš imela do nadaljnjega mir. user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.11.2011 11:30:03   
disere
eto nas iz pregledauser posted image ..sladkor je vredu, punčke so tudi ok, prva je mal večja kot drugauser posted image .. sem dobla pa tablete za železo, pa bolj moram pit, je mal bakterij v vodi...skratka zaenkrat vse ok.. naslednji pregled mamo 6.12, smo pa danes 24t3d, tako da gre čas kar hitro naprej...
lep pozdravček vsem..

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.11.2011 14:51:46   
mopsy
Ja, enako..ravno iz UZ pregleda. Fanta pridno rasteta..zdej sta že blizu 2kg. Ker je prvi še vedno na ritki, mi nekako napovedujejo CR max čez 4 tedne. Tako da počasi lezemo proti koncu..če se le ne bosta odločla prej skočit vn..user posted image

Stvari imamo več ali manj že skoraj vse pripravljene, razen še kakih malenkosti in pa seveda tistega, kar še ne vemo da rabimo user posted image .
Zdej pa samo upam, da bo preostali mesec minil tako hitro kot je celotna nosečnost. Vam pa želim, da se gibljete čim več, ker res pomaga..:)

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.11.2011 11:43:52   
spiteri
Gorga Imaš pa res smolo, da te med nosečnostjo doletijo še ledvični kamni. Držim pesti, da si opravila s tem za nekaj časa. Pa da je sedaj vse ok s tabo in tvojima user posted image user posted image .
cilla Za kater voziček si se pa odločila?
mopsy Kdaj imaš pa PDP? Se mi zdi, da bova podoben čas okoli božiča rodili. Jaz imam tudi napovedan CR, ker se je prvi porod končal z CR.
disere, cilla in mopsy, super slišat, da malčki tako dobro napredujejo in da je vse ok. Le tako naprej user posted image user posted image
Še eno vprašanje za vse: katero številko oblačilc za malčke pa kupujete za začetek? Fižolčka in Jasna sta napisali, da je na začetku še št. 50 bila prevelika za njune pikice. Jaz sem namreč ravno ta vikend (po norem likanju in ugotavljanju, da se vsi bodiji in žabice začnejo pri številki 56) šla v nakup oblekic št. 50 in sem ugotovila, da imajo pri C&A še manjše številke tja do št.42 (ne vem pa, če imajo ponudbo v vseh poslovalnicah)!! Aja, pa če slučajno katero zanima, pri C&A imajo do 20.11. 20% popust na vse.
Lepo se imejte pa čim več sončka vam želim!

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.11.2011 15:04:31   
cilla
spiteri, odločila sva se za TFK. Zdaj pa še malce čakava in odlašava z nakupom, meni se zdi še prezgodaj, glede na to, da imam rok šele 25.2. Trenutno je sicer v oglasih en rabljen za prav fajn ceno, ampak bom počakala še tja do novega leta in kar bo takrat, pa bo.

Glede cunjic imam jaz doma izposojene od št. 50 dalje. Moja prijateljica, ki je imela dvojčke predlani, pravi, da 50 sploh ni rabila in mi je dala par stvari praktično novih, fižolčka in jasna imata pa čisto druge izkušnje. Tako da... nekaj izposojenega imam jaz doma in to bo moralo biti zadosti za prvo silo (prve par dni). Potem pa, če bo treba, bo šel moj v šoping. Nekako tako sem se odločila in nagruntala po posvetu z bolj izkušenimi od mene.

Tudi v HM najdeš 50 in 46 (?) cifro, ampak moraš naletet prav na dan, ko dobijo novo robo. Sem bila pri njih na ogledu 2x v razmaku recimo 4 dni in prvič niso imeli čisto nič manjšega od 68, drugič pa celo par artiklov velikosti 46.

Tisto akcijo v CA sem zaznala po radiju. Me je mikalo, da bi si šla pogledat za kako dolgo bundo/plašč. Kmalu ne bom več zaprla svoje stare, meni je pa mrzzzzlo.

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.11.2011 18:16:05   
Fižolčka
Ojla

glede cunjice je pri nas tako.. imeli smo 2kg in 2,5kg ter bili veliki 47cm, pa so nam bili prvih 14 dni št. 50 RES prevelika, sploh manjšemu. Sicer sem ju oblačila v 50, vendar kupila še nekaj bodijev št 46 v C&A da sem jima ju oblekla pod bodi št 50, ker sem imela občutek, da jima vse piha za vrat. Št 50 nam je bila tako prevelika, da so nam rame padale skozi odprtino za vrat :)
Hlačke št 50 so bile ok. Pajacki 50 pa čisto preveliki (predolgi). Zak šele sedaj po skoraj 6 tednih, pa je že na 3800g in 53cm zapolni cunjice št 50 na 80%.
Imamo recimo pajac iz flisa št 56 in jima je v rokavih in nogicam prevelik za cca 7cm :)

Jaz predlagam, da manjših stvari ne kupujete (boste videli, če bo potrebno), bi morale dobro shajat z številko 50, medtem ko sem prepričana, da št 56, vsaj 1-1,5, meseca ne boste potrebovale.

Lepo vas je brat, da ste vse tako dobro in da otročički rastejo kot za stavo :) veselim se prvih dobrh novic.. december bo kmalu tu :)

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
17.11.2011 8:54:22   
Jasna31
Pozdravljene punce :)
Kot je rekla Fižolčka, 50 je super, mi smo še vedno v tej številki in vidim da bomo še nekaj časa, pa imamo sedaj 3150g in 3340g ter 47,5 cm in 49 cm. Pa še to: jaz nisem vedela, da ju moram obleči v dve majčki hkrati, tako da se le opremite z malo več majčkami ali bodiji št. 50...jaz sem jih morala zaradi tega (in polivanja, pa lulanja med previjanjem in podobno) še kar dokupiti.
In kot je rekla Fižolčka, v pajackih 50 plavamo...še vedno. Razen če jih oblečem preko vseh cunjic...na primer kadar gremo ven in je res mraz).
Sicer pa uživajte na polno v nosečnosti in predvsem NASPITE SE!!! Spanca vam bo potem primanjkovalo, ampak je vredno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jasna31 -- 17.11.2011 9:09:36 >

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
17.11.2011 23:25:51   
Shadow
Pozdravljene, dvojne nosečke in mamice!

Večkrat vas prebiram in podoživljam podobne dileme in vprašanja, ki so se tudi meni porajala v istem obdobju pred zdaj že skoraj skoraj tremi leti... user posted image

Sicer vem, da ni najbolj primerno, pa vendarle me zanima, če slučajno katera razmišlja o nakupu rabljenega vozička, se mi trudimo znebiti tegale: http://www.mojalbum.com/mauzika/vozicek-za-dvojcke
Ni najlepši na svetu, a nam je zelo dobro služil. Ima pa ZELO sindikalno ceno! user posted image

Vsem želim krasno nosečnost do konca, pa čimveč spanca! user posted image

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.11.2011 8:24:30   
Jasna31
Tudi jaz imam Hartana ZX II in sem zelooooo zadovoljna user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.11.2011 10:21:01   
Gorga
Ojla punce!

Končno sem vas uspela prebrati za nazaj in si vzela čas, da še kaj napišem. No, sej od danes naprej bom tako ali tako stalno doma user posted image . Včeraj sem dobila odločbo komisije o podaljšanju bolniške do konca decembra. Za naprej pa pravi moja G, da bo dodajala izvide, da ostanem lepo doma in čimveč počivam. Edino izhode imam dovoljene samo do zdravnika, kar mi je ful bedno. Sej ne, da bi hotela bluzit na okrog. Itak mi je jasno, da je najboljše za nas tri, da sem čim več v miru. Sam pa da uradno ne morem niti po malega v vrtec al pa do trgovine po kruh... Uf.

Pri prvorojencu so bile cunjice speglane samo prvič, ko mi jih je pripravila moja mama user posted image . Tetra plenice in ostalo belo robo sem prala na 90 in meni se to zdi dovolj čisto. Da bi pa peglala zaradi izgleda, pa res ne. Sin je imel prve 3 mesece krčke in ko je bil vmes mir, sem raje malo počivala ali pa skuhala, dala sušit, pospravila, ker smo imeli tudi nočno izmeno vedno pestro. Nasploh priporočam, da si ne delate dodatnega dela.

Cunjice nameravam dokupiti št. 50. Manjše potem po potrebi. Sin je šel 3 dni čez rok in je imel 51cm. Predvidevam, da bosta user posted image user posted image  manjša.

V torek sem bila na pregledu. Je bil tisti ta hiter. Dobila sem tudi izvide krvi na dan sprejema v bolnico in videla, da mi je hemoglobin padel malo pod mejo. G pravi, da ni panike, sam mi je vseeno raje dala 3 škatle železa. Naslednji pregled pa bo že morfologija. Komaj čakam! user posted image

Moje počutje je ok. Vsak dan bolj čutim kako mala dva telovadita. To bo še veselo user posted image .

Uživajte čez vikend! Pa pa user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 18.11.2011 10:35:43 >

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.11.2011 19:34:09   
cilla
Mi smo danes 26 tednov daleč. In jaz vedno bolj postajam nepremičnina. Saj ne, da bi bila tako ogromna (še), ampak udobno mi je le še ležečki na levem boku. Sedenje je eno malo sr@nje in sem res vesela, da je pred mano samo še en teden službe. Po par urah za službenim računalnikom me namreč v medenici tako boli, ko skušam vstat s stola pa je občutek tak, kot da mi bo glihkar vse padlo v hlače... Stoječki pri miru mi začne pa trebuh ful drevenet in mulca rinit vsak v svojo stran.
Ampak se ne sekiram in ne dramatiziram, sej bo kmalu mimo oz. bo kej drugega na sporedu user posted image
Če bi se to začelo šele čez par tednov, bi mi vseeno prišlo zelo prav user posted image , ker ravno ta teden začnejo k nam hodit mojstri (parketar, knaufar etc...), prej je treba pa še izselit ful stvari iz stanovanja, da bodo mojstri lahko sploh delali.
Za čas, ko pride parketar, se bom za en teden še sama preselila na Primorsko k staršem - upam, da z mamo obe preživiva brez hujših bitk user posted image .

Ta teden na UZ v porodnišnici nama je G sprintala fotke od jajčk malih dveh, v dokaz, da sta res fanta. Sva ji namreč povedala, da vsak G vidi nekaj drugega. No, bomo vidli februarja, kaj sta zares, po tolikih spremembah se ne ubadava več s tem.

Gorga, moja G je očitno bolj konzervativna kot tvoja user posted image Tudi meni železo počasi pada, pa mi je za zdaj naročila samo, naj jem več mesa, suhih sliv in jajc, še nič kemije. Me prav zanima, če bo kaj haska od dodatnih zrezkov. V bistvu sem vesela, da mi ni predpisala kakega pripravka, ker če prav razumem, ti železovi pripravki zapirajo. Jaz pa sem že zdaj bolj poredko na wcju.

Je pa moja mama v eni trgovini z rabljeno otroško opremo odkrila rabljen voziček od TFK, ga grem v ponedeljek pogledat, če je spodoben. Cena je v primerjavi z novim super, bomo videli, kak je...

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.11.2011 20:19:09   
Fižolčka
Punce za železo sem dobila super recept, ki res pomaga.
V nosečnosti sem ga imela sicer dovolj, padel je o porodu..

Suhe fige, rozine, suhe slive in borovnice (zamrznjene ali sveže), med (ali rjavi sladkor) ter refošk ali merlot daš v posodico in prevreš, da se zmehča in da se sadje prepoji. Potem sem s tem sladkaš ene 3x na dan.

Lp nosečkam

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
22.11.2011 12:32:52   
JanaB
Sem vas malo za nazaj prebrala.
Gorga uboga, da se moraš še s temi kamni ubadat. No upam, da bo zdaj ok.
Jaz sem spet nazaj v službi potem, ko sem prejšnji teden doma počivala po ponovnem rota virusu - že drugič v tej nosečnosti user posted image  Spet sva fasala oba z možem ta mala je bila pa hvala bogu ok.
Tista bolečina na desni strani je malo popustila, se pa počasi pojavlja drugje in tiščanje pa boleč križ, ... Sedaj sem v 19. tednu in v 18. sem ju začutila kako migata in se kobacata tam notri user posted image  Naslednji pregled imamo 5.12. in to bo že morfologija user posted image

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
23.11.2011 9:48:11   
Gorga
Ojla punce user posted image .

Kje ste vse?

cilla he he... bitke z mamo. Mi je poznano. Midve se imava tudi rade, pa vsak da se slišiva, pa najmanj vsak drug dan vidiva. Sam če bi pa ponovno skupaj živele, bi pa gorelo user posted image . Železo me za 1x ne zapira oz. imam prav dobro prebavo. V prvi nosečnosti sem bila v drugem trimesečju ful zaprta, pa nisem nič jemala. Kje pa je ta trgovina z rabljenim? V NG?
Fižolčka hvala za recept! user posted image

JanaB pa res nimaš sreče user posted image . Te driske so res grozne. Ko sem se v prvi nosečnosti zastrupila s hrano in pristala v bolnici so mi rekli, da je najbolj pomembno to, da ne dehidriraš. Takrat sem bla tolk boga, da so me pol raje priklopili na infuzijo. Tokrat sem tudi imela trebušno virozo v 6. tednu. Sem poklicala za vsak slučaj v bolnico in so rekli, da če ni hudo, da naj res pazim, da čimveč pijem. Upam, da si zdaj ok user posted image .

Jaz pa sem se prehladila in sem si sama kriva, ker sem imela v sobi zvečer priprta okna in jst zraven v postli user posted image . Včeraj popoldne se mi je začel zapirat nos in začela sem kašljat. Do večera sem bila že zabasana. Sem poslala kolegici sms nej mi zjutraj vrne inhalator, tko da se bom skupi s čajčki čimprej poštimala. 

Tamale dva pa vsak dan bolj čutim kakšen rock n roll imata noter user posted image . To bo še party user posted image .

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
23.11.2011 13:30:11   
cilla
unce, super, da vam gre zdravje na bolje. Meni je pa malo navzdol zavilo, sem pljučnico ujela user posted image (jaz sem bila prepričana, da je samo prehlad in sem še v službo hodila). Trenutno sem parkirana pri tašči, ker sva doma ravno pospravila pol pohištva zaradi parketarja. Potem pa k mami, kot že rečeno. Še dobro, da tej nosečniški hormoni name očitno pozitivno vplivajo, ker se z mamo skoraj ne bodeva več, prej je bila pa vsaka stvar že osnova za fajt. user posted image

Gorga, trgovina je na Gradnikovih (pri ZD) - imenuje se Kid. Včasih je bila fensi otroška trgovina, zdej prodajajo pa rabljeno opremo. Gospa je ful prijazna. Pa kar nekaj izbire imajo, moram rečt. Zbirajo tudi podarjeno otroško opremo in jo podarjajo dalje tistim, ki si težko privoščijo nakup opreme za otroke.

Drugače da vam povem tole štorjo... sem dala v oglasnike oglas, da kupim rabljen voziček (EW ali TFK). In se mi včeraj končno javi nekdo za EW, iz Zagreba. Jaz že vsa vesela, ker je to sploh prvi, da se je oglasil za EW... pa berem mail do konca in ugotovim, da prodajajo ROZA voziček. user posted image In roza barva od EW je vrhunska, ker je taka kot uni flomastri za markiranje. Ampak vseeno ne gre, ker me bodo potem leto in pol vsi spraševali,če sta punčki user posted image Tako da... če bi katera roza easywalkerja, ji lahko posredujem kontakt ;-)

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
24.11.2011 9:53:45   
Gorga
Oh cilla škoda, ker je tisti EW roza. Mi2 ne nameravava vprašati po spolu. In tista roza je res hudo roza user posted image . Pa hvala za ime trgovine! Pride še meni prav, da tvoja mama gleda za vozičke user posted image . Sam upam, da si na koncu ne bova šle v zelje user posted image .

Moja user posted image user posted image  pa že prav fajn čutim kako se rolata gor dol, levo desno in na okrog user posted image .

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
24.11.2011 12:19:41   
cilla
Gorga, nič se ne sekiraj zaradi zelja, kdor prej pride, pač prej pride. user posted image Trenutno imajo od dvojčkastih na zalogi enega športnega temno modrega/svetlo modrega (mensezdi, da je znamke Baby Welt, za 150€) in enega bež TFK (300€). Oba sta za moje pojme v zelo dobrem stanju.

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
24.11.2011 13:11:06   
mopsy
Helow, helow..
mi se pa kar krepko bližamo koncu. Ta teden sem dobila napotnico za dnevni center v porodnišnici in so me 5.12. naročili na odvzem krvi in urina, ter 6.12 pa na ostale preglede. Takrat mi bodo tudi določli kateri dan naj pridem na CR (predvidevam, da v tistem tednu). Tako, da imam pred sabo še 2 tedna počitka :)).
Je že opazit, da tamala rasteta počasneje kot bi mogla za te tedne, ker ni več toliko prostora. En je čisto stisnjen pod drugega.
Je pa še vedno plan: vsak dan pol ure hoje pa gibanja. Moj že dobiva dolgočasna navodila kje je kaj in kam bo moral it kaj kupiti, kar nam še manka. Voziček že zdavnaj kupljen in sicer Hartan ZXII, ki je sicer težek ampak deluje povsem stabilen. Večinoma smo se posluževali kupovanja rabljenih stvari, sploh takih, ki jih bomo potrebovali max do 1 leta (jajčka, voziček...). Bolha.net je pravi raj za to..:).
kako se pa vi kej držite? Js mam srečo, da popolnoma nič ne zatekam in razen (po mnenju drugih) majhnega trebuha ni nič na meni nosečniškega :).
Uživajte!

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
24.11.2011 18:35:19   
disere
ooo mopsy vso srečo ti želim, da si le prišla do koncauser posted image user posted image .. ufff js sem danes šele 25t4d, pa se mi zdi da sploh nisem več tako mobilnauser posted image se že kr občuti teža v trebuščku, sploh zvečer me že vse dol tišči, ma res ste carice tiste, ki še v službo hodite..drugače sem pa kr vredu, punce so tud aktivne v trebušćkuuser posted image ..
lep večer še naprej vsem vam...

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.11.2011 9:47:04   
Gorga
Ojla dvojne user posted image !

Ej cilla. Včeraj sva šla z možekom pogledat tiste dva vozička. Od BabyWelt se mi je zdel, da ima res ful ozka sedišča. Drugače pa lepo ohranjen. TFK je najbrž en starejši model, ker ima spredaj drugačna kolesa, kot ti modeli zdaj. Lepo ohranjen. Cena tudi ok. Edino kar me drži nazaj je to, da nima globokih trdih košar, ampak prenosne. Moj bi ga vzel takoj, jaz se pa nekako nisem mogla odločit. Sva se s teto zmenle, da se odločimo do ponedeljka. Tako da bom mlela do takrat.

Sva pa končno izbrala kavč, dnevno, otroško spalnico in najbrž tudi najino spalnico. Je bil uspešen dan user posted image .

Jasna31 in Fižolčka kako ste kaj? Zdej ste najbrž že kar fajn upeljani, a?

Punce uživajte v vikendu!

Lp user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.11.2011 11:19:47   
Jasna31
Ojla :)

Moje princese so zadnje dni kot male bubice :) Sicer imamo kar pestro zaradi krčev, a je sedaj zatišje, v katerem neskončno uživamo. Smo pa že cele bajsike, saj imamo sedaj že cca 3400g in 3600g (porodna teža 2060g in 2250g ter 44 cm) in merimo že okoli 50 cm. Deležna sem že kakšnega nasmeška, pogledi že sledijo obrazu user posted image Vsak dan je pester, a prinese nekaj novega in lepega user posted image
Priznam, je naporno, a smo redke, ki smo deležne dvojne sreče, zato se trudim uživati vsak dan posebej in premagovati ovire. Je pa dejstvo, da je z vsakim dnem lažje, saj sončice postajajo vse bolj odzivne, kar me sproti polni z energijo! In zelo sem veesla, da sem "spoznala" Fižolčka, saj je deljenje izkušenj neprecenljivo.

Lepo vas je brati, veselim se z vami in držim pesti, da boste vse prilezle do konca in dobile v naročje zdrave sončke user posted image In ko boste naletele na težave, se boste lahko obrnile na nas, takrat že izkušene mamice s trdo kožo, hehe!

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.11.2011 17:49:19   
cilla
Evo, jaz pa sem se danes tudi zares začasno preselila na Primorsko. Silom prilike sicer zaradi hišnih del in moje pljučnice, ampak že po pol dneva tu dol sem kot prerojena..... SONCE IMAMO!!!!
Po enem tednu zanič počutja, kašljanja, tenkega dihanja in ostalih radosti je tale selitev pravi balzam. Sva šle z mojo psico na en orng (kolikor pač zmorem glede na zdravje) sprehod po mestu, sva se na trgu usedli na sončenje z vročo čokolado... Neverjetno, ampak danes, 26. novembra, je bilo tuki 14 stopinj C. user posted image

Gorga, ja, tisti TFK je "en model nazaj" od sedanjega. Čestitke za uspešno pohištveno nabavko. Mene ob vrnitvi domov čez 10 dni čaka otroška soba (po mojem da bom mamo vlekla v Ikeo ta teden).

Včeraj zvečer pa sem šla čez vse otroške stvari, ki so nama jih podarili prijatelji. Malo moram še primerjat s seznamom potreb, ampak mislim, da za začetek prav ogromno ne bo treba nabavljat. Tako na prvo oko (pa ob popolnem pomanjkanju občutka, koliko se rabi česa), se mi zdi, da cunj niti nimam tako malo na razpolago user posted image .

Sedenje že postaja enmalčk zaj**** stvar. Pa še dva meseca in pol sta pred nami. Moj trebuh je vedno večji, sem v petek pri dohtarju poslušala modrovanja ene sestre, da ona ni imela takega niti ko je šla rodit... tudi prav. user posted image

Tistim, ki se pajcate v megli, pošiljam eno dozo tega fajn sonca

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.11.2011 9:34:40   
Gorga
Ojla punce user posted image .

Jasna31 hvala za lepe želje. Upam, da res vse prilezemo do takih tednov kot sta vidve s Fižolčkom. Pa lepo, da tvoje punce fajn rastejo. A si sama z njima ali imaš tudi kaj pomoči, ko je tvoj v službi?

cilla itak se spet obračam nate, ker vem da imaš vse pregledano user posted image . A tega http://gugu.si/oglasi/Vozicek-za-dvojcka-TFK-Twinner-Twist-12943?Itemid=0 si videla? Mi je teta sporočila, da ima trenutno rezerviranega. Za unga v NG se ne bom odločila. Res bi rada globoke trde košare. Sem jo imela pri prvem in mislim, da za novorojenčke je tako boljše. Kako kaj v napih koncih? Je lepo na sončku, a? user posted image

Jaz sem vstopila v 21. teden. Smo na polovici. Počutje je ok. Pozna se mi že, da se ne morem več sklanjat naprej oz. se lahko, sam je že moteče. Pa če sem preveč na nogah, sem hitro utrujena in si moram obvezno odpočiti. Čez vikend je to kar težko, ker smo vsi doma, čiščenje, pranje, kuhanje, obiski,... Tako da je zelo dobrodošlo, da najin mali še vedno spi po kosilu in lahko najmanj 2 uri sigurno ležim. Pa zvečer ga tudi dava spat kmalu po osmi in imamo pol mir user posted image .

Sem pa kar na trnih, ker me skoz skrbi ali se bomo v primernem času preselili. Uf.

Lepo bodite in sončen pozdrav! user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.11.2011 15:55:08   
cilla
Oj Gorga, ja, sem bila že v stiku s tole žensko. In dobila isti odgovor - da je rezerviran. Mi je obljubila, da mi javi, če ga ne bodo prišli iskat. Še ena v Kamniku prodaja rdečega, en z Dolenjske pa rjavega. Ampak un iz Kamnika mi je deloval mal zdelan po fotkah, zato ga niti nisem hodila gledat, un dolenjski ima pa tako navito ceno, da če bi imela namen plačat 730€ za rabljenega, mar dodam še dobrih 100€ in imam novega, ki ima še dve leti garancije.

Ker sem bolj kot ne fiksna tu pri mami in ne morem okol po svetu lazit, sem se spravila žulit oglase za lupinice.
Ja, ja, sonce paše. user posted image Za dušo in za mojo pljučnico. Mater, me je zdelala. Komaj prilezem v tretje nadstropje, danes sva šli z mamo samo do C&A nabavit neki malega cunj majhnih velikosti, pa sem skoraj dušo spustila od tistega sprehoda od avta in po nakupovalnem centru. user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?