spiteri
|
Živjo vsem in mamicam. Danes kaže na zelo lep sončen dan, mogoče mi bo celo ratal it mal ven. Se zadnje dni počutim kot žoga, sam taka pliš, ki nič ne skače več naokoli ;) Sem bila včeraj v Baby Centru in smo končno kupili en mal ožji avtosedež za starejšo pa celo grejo vsi trije stolčki zdej v avto. Jeeee, ne bo treba avta menjat ;) cilla Ti pa pošljem še en link za odejico za v lupinico (še ena rožica ), je ful luštna, sem jo zagledala v BC sam mogoče ni tok praktična za čez zimo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221514, vidim pa da kar obvladaš nemščino oz. nemške spl.strani. Pa uživaj v materinski šoli, moram reči, da sem se jaz večkrat nasmejala pripombam kakih babic pa zelo dobro ti vse pojasnijo, vsaj v Lj. je tako. Jaz zdej nisem šla, si me pa spomnila, da moram vsaj malo pobrskati za zapiski za nazaj. Kar se pa bolečin tiče okrog 20t, sem jih tudi jaz imela, neprestano in sem skoz mislila, da bosta mala kar ven padla. Pri meni je minilo okrog 25t, tako da upam da bo tudi tebi minilo. Sem se pa jaz takrat še posebej najedla magnezija, da mi je skoz ušesa ven gledal, ker sem imela poleg bolečin še krče, ki so minili pa se spet vrnili do danes. Se jih že navadiš Sej bo, počivaj pa le, se ti bo obrestovalo pa držim pesti da zdržiš še 10t! Gorga te čisto razumem, ko ima ta starejši vsake tok viroze in mu ne moreš dopovedat, da je zdravilo dobro zanj... Mi smo imeli ravno prejšnji teden prehlad, smrkanje in kašelj, pa se ni dal dopovedat naši mali, da mora biti bolj oblečena pa nosit copatke pa jemat sirup... Se je pa končno naučila pihat skozi nos, velik uspeh, ker mi več ni treba pumpat noska z aspiratorjem, česar ni prenašala najbolje. Pa ne mara fiziološke več, včasih se je pa smejala, ko se ji dajala v noska, jup, časi se spreminjajo oz. naši mali rastejo Fižolčka in Jasna, sta napisali, kaj bi po vajinem vse rabili doma. Pa me zanima še, če moram sama s seboj v porodnišnico prinesti prsno črpalko za izčrpavanje mleka ali jih imajo že v porodnišnici na voljo? Pa verjetno pridejo prav kake blazinice za prsi in dude za male? Pa za doma pride res prav grelnik za stekleničke? Sterilizator imam še od prej in je res praktičen, za grelnik pa res ne vem Bi vaju prosila še za kak nasvet preden grem v Rim, da se pripravim oz. napišem seznam za svojega dragega, da bo šel po določene stvari, ki jih bomo zagotovo še rabili. Pa čestitke obema za tako dobro napredovanje vajinih . Super pa spodbudno za nas, ki smo še 3v1 tudi! Sem pa ravno danes dobila po pošti eno zimsko vrečo, ki je ravno prav velika, sicer rabljena, sam končno sem zaključila z oblekcami, upam Mislim da sem se kar preveč razgovorila, tako da bom kar zaključila. Komaj čakam na vaše novičke! Hvala vsem za lepe želje pa lep dan na sončku vam želim
|