cilla
|
Mi smo danes 26 tednov daleč. In jaz vedno bolj postajam nepremičnina. Saj ne, da bi bila tako ogromna (še), ampak udobno mi je le še ležečki na levem boku. Sedenje je eno malo sr@nje in sem res vesela, da je pred mano samo še en teden službe. Po par urah za službenim računalnikom me namreč v medenici tako boli, ko skušam vstat s stola pa je občutek tak, kot da mi bo glihkar vse padlo v hlače... Stoječki pri miru mi začne pa trebuh ful drevenet in mulca rinit vsak v svojo stran. Ampak se ne sekiram in ne dramatiziram, sej bo kmalu mimo oz. bo kej drugega na sporedu Če bi se to začelo šele čez par tednov, bi mi vseeno prišlo zelo prav , ker ravno ta teden začnejo k nam hodit mojstri (parketar, knaufar etc...), prej je treba pa še izselit ful stvari iz stanovanja, da bodo mojstri lahko sploh delali. Za čas, ko pride parketar, se bom za en teden še sama preselila na Primorsko k staršem - upam, da z mamo obe preživiva brez hujših bitk . Ta teden na UZ v porodnišnici nama je G sprintala fotke od jajčk malih dveh, v dokaz, da sta res fanta. Sva ji namreč povedala, da vsak G vidi nekaj drugega. No, bomo vidli februarja, kaj sta zares, po tolikih spremembah se ne ubadava več s tem. Gorga, moja G je očitno bolj konzervativna kot tvoja Tudi meni železo počasi pada, pa mi je za zdaj naročila samo, naj jem več mesa, suhih sliv in jajc, še nič kemije. Me prav zanima, če bo kaj haska od dodatnih zrezkov. V bistvu sem vesela, da mi ni predpisala kakega pripravka, ker če prav razumem, ti železovi pripravki zapirajo. Jaz pa sem že zdaj bolj poredko na wcju. Je pa moja mama v eni trgovini z rabljeno otroško opremo odkrila rabljen voziček od TFK, ga grem v ponedeljek pogledat, če je spodoben. Cena je v primerjavi z novim super, bomo videli, kak je...
|