spiteri
|
Živjo punce. Se po dolgem času oglašam, berem vas pa bolj pridno Fižolčka in Jasna super vaju je brat, da tako dobro napredujete Fižolčka, slikce na FB so fenomenalne, se sprašujem, kako vam je uspelo take fotke naredit, a ste imeli veliko dela s preoblačenjem in fotografiranjem? Pa vprašala bi vaju, katero AM uporabljata? A sta že imeli doma vse nakupljeno ali sta naknadno kupili mleko, ko sta videli, kakšen tek imajo vajine pikice? Cilla si me s svojim znanjem o vozičkih prav presenetila Sem mislila, da ponudb za dvojčke praktično ni, zdaj pa vidim, da nekaj izbire pa le je. Jaz sem tako vse naštudirala, ko sem kupovala prvi voziček za enega, en mesec čist sam o vozičkih razmišljala pa hodila v Italijo gledat in se na koncu odločila za klasiko in sicer Peg Perego. Zdaj se mi pa ni dalo iskat in sem se odločila, da za prve mesece uporabljamo dva vozička za enega(še en voziček nam bo prijateljica posodila), bo pač vedno še nekdo hodil z mano na sprehod, pa itak imam rok januarja, ko je najbolj hladno, tako da bomo še manj hodili ven. Ko pa bosta mala prerasla košari, imamo pa že kupljeno marelo Ario Twin, tako da sem se na hitro znebila še ene skrbi Je bilo prvič čist dovolj, je moj dragi zraven zgubljal živce, je potem rekel, da je on hitreje kupil avto kot jaz voziček, kar je čist res Seveda smo pri prvi kupovali še večji avto, ki se bo mogoče zdaj izkazal za premajhnega, namreč ne spravimo vseh treh stolčkov zadaj in zdaj intenzivno merimo vse stolčke in lupinice, kateri so najožji, kajti še vedno je ceneje menjat sedeže kot avto Mi smo vsi ok, se dobro držimo, glih sem v 30.tednu, pa se mi že ful dogaja, ker smo prilezli do zadnjega trimesečja! Jeeee! Mala imata že močnejše gibe in brce, sam jih pa manjkrat čutim. Verjetno postaja že tesno v trebuščku. V pon. imamo ponovno pregled v porodnišnici, držite pesti, da bo vse ok pa da bomo manj čakali. Držite se pa lep vikend!
|