Lopona
|
Dobro jutro vsem! Najprej en lep pozdravček v novem tednu in v novem mesecu,našem mesecu... No čez vikend me ni bilo nič tukaj pa vidim da ste se kar razpisale in da je nekaj novih spet. za vse nove. Naj povej,da je bil zame bolj tako zalosten in jezen vikend.Namreč ze v petek sem dobila ,kar tri dni prekmalu. Tako da je bla prav slaba volja,a sej glavo pokonci in marca še vedno ni konec. Sam da zdaj pričakujem 27.3. in grem v 24.krog.Jao ej,ravno dve leti bo zdaj minilo odkar delava na ,prav grozn res kako gre čas hitro mimo,pri meni pa je še vedno vse isto. No zdaj bo tudi drugi krog klomifena,agluraba in utrogestana, tako da upam, da bo zdaj v drugem krogu kaj prijelo. Pa saj treba je mislit pozitivno pa četudi je vedno vse negativno. Enkrat bo ze,to vem da nam je namenjen,samo pač dlje traja in pol je zato tud slaba volja. Ampak sej danes sem vredu.Začel se je nov teden,nov mesec in treba je it pokonci naprej. Kot vidim vse sanjate kako nabavljate za svoje ,tudi jaz tko hodim po trgovinah kdaj za svojga nečaka al pa prijateljice,pa potem gledam igračke,cunjce, opremo, in si mislim o to bi mela,to bom kupila,tako bom pobelila sobico,te nalepke gor na steno,to dekco tist un tret.Čisto sem zmešana ko zagledam čisto tiste male bodije,ki me res kar raznezijo.In svoje misli tudi raje kar zadrzim zase,da ne izpadem preveč čudno.Samo mojemu kdaj tako povem,pa še on potem reče da bo res lepo in sej bo kmalu tako. Mislim da so res moški bolj potrpezljivi,al ne vem kaj,al v sebi drzijo to nestrpnost?samo tko so res sproščeni in samo lepo čakajo pa nekako se orientirajo na nas.Sej so res dobri in vesela sem da ga imam takega kot je. Upam,da bo danes dan ko se bojo začele kakšne roza novicke... Lep pozdravček vsem