|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
1.3.2010 9:26:40   
lidik
Arwenko jaz močno močno močno močno stiskam pesti, da je to res vgnezditvena in da vidiš kamlu magični plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.3.2010 9:30:01   
lidik
ma nikamor ti ne bom pobegnila bom tukaj ostala in počakal da urediš kaj imaš za uredit. V glavnem naj ti povem, da jaz sem ful nestrpna, ker grem danes k svoji - zaenkrat še svoji G po kartoteko in jutri končno k novemu G na pregled, da vidim kaj mi bo pa ta gospod povedal. No kolikor sem slišala o njemu je zlo vredu in tudi zelo direkten, tako da če povem po pravici moja pričakovanja so velika (ok, vsaj povedal mi bo kaj in kako).

No po drugi strani pa sem slabe volje ko hudič - se je mojemu en v kombija zaletu, tak da ima zdaj baje sovoznikova vrata čisto razbita - samo HB njemu ni nič. Tak da nič kaj pozitivno se ni začel tale teden. user posted image
Ampak sej veste kako pravijo - slab začetek dober konec - in bomo videli kaj bo konec tedna prinesel. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.3.2010 9:30:57   
Arwenko
lidik, kam greš to k novemu G?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 403
1.3.2010 9:36:44   
jana84
Punce, vse lepo ta mesec...Upam, da bo čimvečim uspelo zagledati pričakovane user posted image ali +

Navijam za vas!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 404
1.3.2010 9:40:06   
lidik
Arwenko v šentjurju grem k dr. Simonitiju.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.3.2010 9:46:49   
Arwenko
A do zdaj si pa bila kje v Celju? Ker jaz sem v celjskem ZD pri Cvitanu, pa mi je ful vredu. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.3.2010 9:51:13   
lidik
aha zdaj sem v celju - ena vrata pred tvojim. Pa ti povem, da imam z njo same slabe izkušnje !

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.3.2010 9:55:10   
sarar
evo, stuširana user posted image
ja saj je prav da zamenjaš gin. če nisi zadovoljna. jaz sem ga do zdaj trikrat, no končno imam eno gin.s katero sem pa ful zadovoljna.
kaj greš h njemu na kontrolo ali kak konkreten pregled?

za avto se pa ne sekiraj preveč, važn da je z njem vse ok. saj imata kasko? vem pa da je lažje reči kot storiti. veste, kak je moj user posted image  poleti, ko toča pada? ves zelen stoji ob oknu in s solznimi očmi opazuje svoj avto user posted image  pa ima kasko.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.3.2010 9:56:22   
sarar
jana84, hvala za lepe želje user posted image . bomo tolk pozitivne, da nekaj se bo pa mogl zgodit user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.3.2010 10:07:16   
lidik
jutri grem na pregled, tako da jutri sporočim kaj sem izvedela.

Drugače pa ne kaska nimava - ker to se mu je naredilo na kombiju - ni kupil čisto novega, ampak rabljenega in potem je pač takrat se odločil da ne da kasko. Sej HB ni bil moj kriv, tako da kupon je itak dobil. Samo da vam pa ne povem kako je jezen - ko hudič. No pa sej verjamem da ga jezi, če avta nima niti 14 dni. Je pa res sreča, da je z njim vse vredu.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.3.2010 10:10:10   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

aha zdaj sem v celju - ena vrata pred tvojim. Pa ti povem, da imam z njo same slabe izkušnje !

Jaz pa z njim res samo dobre, moram potrkat no. Posebej s samim sistemom naročanja, dosegljivostjo. Edini minus pa je, da pač vse "izredne" stvari so plačljive, ker je privat. Samo do zdaj meni še ni bilo nikoli treba nič plačat, tudi tiste UZ ne, ker sem pač imela težave, pa mi je zato UZ delal.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.3.2010 10:15:08   
sarar
no, držim pesti, da boš kako dobro novico izvedela user posted image

za tvojega pa verjamem, da je jezen,saj kdo pa ne bi bil. ko mu boš drug teden povedala(saj je drug teden ne pričakuješ, a ne?) da sta pridelala plusek, bo na kombi čisto pozabil user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.3.2010 10:15:59   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Jaz pa z njim res samo dobre, moram potrkat no. Posebej s samim sistemom naročanja, dosegljivostjo. Edini minus pa je, da pač vse "izredne" stvari so plačljive, ker je privat. Samo do zdaj meni še ni bilo nikoli treba nič plačat, tudi tiste UZ ne, ker sem pač imela težave, pa mi je zato UZ delal.

ja sej plačevati sem tudi jaz mogla vse, samo sej to mi ni problem plačati, če mi potem vsaj ko imam kakšno vprašanje ali težavo zna povedati in razložiti. Ta pa ne, te na hitro odpravi in adijo. Ej to pa ne prenesem.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.3.2010 10:16:56   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

no, držim pesti, da boš kako dobro novico izvedela user posted image

za tvojega pa verjamem, da je jezen,saj kdo pa ne bi bil. ko mu boš drug teden povedala(saj je drug teden ne pričakuješ, a ne?) da sta pridelala plusek, bo na kombi čisto pozabil user posted image

ha ha ha sarar ja iz tvojih tipk v tista ta prava ušesa, da bi bilo to res. Jutri pa karkoli bom izvedela bo super, samo kakšne dobre novičke itak ne pričakujem, ker bi bilo prehitro da bi se že kaj videlo.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.3.2010 10:25:47   
sarar
ja, saj videlo se pa res še ne bo, če si user posted image . ampak nič hudega. se bo pa na naslednjem pregledu user posted image . pa povej mu, da obstaja možnost da si user posted image , da nav kej preveč brkljav tam doliuser posted image
veš kako moja sodelavka pravi, ko gre h gin.? da gre dat podvozje pregledat user posted image . koka

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.3.2010 10:30:51   
lidik
ha ha ha. Ja to ima pa dobro ime za tole zadev. Hi hi hi, sej to mu bom itak prvo ko bom noter stopla povedala, da čakamo kaj bo 10.3. - če bo kaj priteklo al ne bo nič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.3.2010 10:33:41   
sarar
jaz pa tud ne vem, a bo sloh kej pr men ta mesec. tile testerčki mi vedno bolj kodrajo živčke user posted image . ne pokažejo mi ovulacije. en dan se vid švoh črtica, kar pomeni, da je še ni, drug dan, k bi mogla bit pa bl močna, je pa še bl švoh user posted image . bomo videla čez dva tedna a sm jo mela al ne

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.3.2010 11:07:54   
sarar
kam ste se pa potuhnile vse?
nič, sara gre v službo. zunaj je fuuuul lep sonček, tako da vam želim maksimalno lep ponedeljek, ko pa pridem domov zvečer, me pa morda čaka kaka lepa novička tu gori? user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.3.2010 11:24:10   
Arwenko
Pri meni pa zgleda, da se bo vlila user posted image , točno kot ura. No, počakajmo, javim...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.3.2010 11:29:08   
lidik
sarar sej veš da je možno da testerčki ne pokažejo prav, tako da vidva le pridno v akcijo in user posted image , pa ni hudič da ne boš zagledala pluseka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.3.2010 11:29:55   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

kam ste se pa potuhnile vse?
nič, sara gre v službo. zunaj je fuuuul lep sonček, tako da vam želim maksimalno lep ponedeljek, ko pa pridem domov zvečer, me pa morda čaka kaka lepa novička tu gori? user posted image user posted image user posted image
user posted image

oprosti, sem imela ene stranke, pa nisem mogla biti tukaj in ti tako hitro odgovoriti. Uživaj v službi, naj ti hitro mine, pa tudi jaz upam, da bodo danes že kakšne super roza novičke na seznamu.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.3.2010 11:30:29   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Pri meni pa zgleda, da se bo vlila user posted image , točno kot ura. No, počakajmo, javim...

pa ne no, ne bo se. Jaz držim pesti, da se ne bo in da bo se zato prikazal plus. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.3.2010 11:43:01   
Arwenko
saj ni panike...od petka naprej je moj končno doma in bo malo več časa za user posted image . Komaj čakam, ker zdaj je blo res težko vlovit pravi dan no. Drugače pa itak ostajam v marcu, tako da brez skrbi, da bo že prišel user posted image ko bo pravi cajt za to, sploh ni panike. Jaz sem pozitivna in slej ko prej ga bomo dočakali. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.3.2010 11:48:42   
lidik
Bravo Arwenko važno da ostaneš pozitivna še naprej in boš videla, da nam bo kmalu vsem uspelo, da dobimo naše sončke. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.3.2010 11:53:58   
Anonimen
Živjo!

Jaz pričakujem user posted image  20.3. Sicer bo težka, ker je mož službeno zelo odsoten ta mesec, ampak morda nama rata ujeti prave dneve. Prosim dajte me na seznam pod anonimnauser posted image .

Lep dan vsem

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.