|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
24.2.2010 13:47:12   
*Star*
Živjo čvekice!
Js pa moj dragi se pripravljava na najino 2. obletnico, ki bo čez 2 tedna in se planirava nekam skrit za čez vikend. Močnoooo upam, da mu bom lahko dala najlepše darilo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - držte pestke!!

Pa še nč kej preveč romantično nebo, če bom z user posted image  okrog skakala user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.2.2010 17:08:07   
JB
O Star to je pa lepouser posted image Uživajta na dopustu in upam da user posted image ne pride in da bosta dobila res najlepeše darilouser posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.2.2010 18:12:50   
Tejchy25
Hojla punce...mal sm bla spet odsotna...

Loh me daste na seznamček za 1.3., pa loh me tut modro takoj obarvate, ker ne bom nosečka ta mesec, ker nisva smela ta mesec tanosit, ker sm mela HSG...

Potem pa začnem s klomifenom...pa bomo vidl, če nam uspe, predpisani mam 2 tableti. Ta krog je 22, s klomifenom bo pa 23...

Papaaa

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.2.2010 18:28:36   
pujs666
Živjo!

Na pa smo že mi na vrsti za slončkanje. Ne pričakujem je 15.3.2010, upam da bo marec kj bolj radodaren s pluski.
Vam pa jz tud ko bo čas potrdim oz. ovržem trditev naše vedeževalke (v katero sploh ne vrjamem), ker naj bi nam ta mesec uspelo.

Upam da nam hitro mine...

p.s.: nj mi ena prosim pove, zakaj men teh znakcov noče upoštevat. morm vse napisat, pa bi mela tko rada še kšno slikco v blogcu.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.2.2010 18:46:40   
malajka84

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)
1.03. TMS82 (9. krog)
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
2.03. Arwenko (1. krog klomifena)
2.03. Lopona (23. krog)
3.03. Minky (1. krog)
4.03. mladika (5. krog)
4.03. thevenus (1. krog)
5.03. BOSTINA (13. krog)
8.03. JB (1. krog)
8.03.Beba78 (6. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
30.03. Arual (29. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 27

user posted image

OD TEGA ____ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
didi82
miklarom
BEBIII
jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.2.2010 20:22:33   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

sarika, kje se mi ti skrivaš? Kaj danes je pa služba popoldan? Ja jupi, še malo in bo marec - jaz že komaj čakam. Se pa že cel teden tako čudno počutim, da ne vem kaj bo to. Sam spala bi - pa imam toliko dela, da ni časa za spanje. user posted image Eh pa sej bo minilo - mogoče me samo malo spomladanska utrujenost daje. user posted image user posted image user posted image In kako si ti?

ja, sarika je bila pa danes popoldne user posted image
a utrujenost? kdaj delaš test? morda pa se kaj že kaže... user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.2.2010 21:20:04   
thevenus
Punce,
imam občutek, da bom kmalu dobila menstruacijo; vsi znaki so takšni in ker imam cikle na 23-28 dni, bi bilo čisto mogoče. Čeprav je šele 1. krog, sem kar malo razočarana.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.2.2010 22:14:37   
JB
thevenus močno držim pesti da ne prideuser posted image

Punce jaz še sploh noseča nisem pa že gledam in razmišljam kakšen vozek bom kupilauser posted image user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 333
25.2.2010 8:33:07   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

sarika, kje se mi ti skrivaš? Kaj danes je pa služba popoldan? Ja jupi, še malo in bo marec - jaz že komaj čakam. Se pa že cel teden tako čudno počutim, da ne vem kaj bo to. Sam spala bi - pa imam toliko dela, da ni časa za spanje. user posted image Eh pa sej bo minilo - mogoče me samo malo spomladanska utrujenost daje. user posted image user posted image user posted image In kako si ti?

ja, sarika je bila pa danes popoldne user posted image
a utrujenost? kdaj delaš test? morda pa se kaj že kaže... user posted image

kaj si danes tudi popoldan? Boš zjutraj še kaj z nami čvekala? user posted image
Eh test delam šele 10. oz. 11. če slučajno prej ne priteče. Pa ne bi ravno rekla, da je to kakšen znak - prej kakšna spomladanska utrujenost. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 334
25.2.2010 8:34:32   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: JB

thevenus močno držim pesti da ne prideuser posted image

Punce jaz še sploh noseča nisem pa že gledam in razmišljam kakšen vozek bom kupilauser posted image user posted image

ha ha ha JB, poznam to ja. Jaz tudi še nisem pa imam ogledan že voziček, pa mizico, pa flaške - v glavnem če mi zdajle kdo reče, da pride user posted image čez en teden, mi do takrat vse uspe nabavit, ker že točno vem kaj vse bi imela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 335
25.2.2010 9:51:56   
thevenus
O, potem sem še jaz zmerna, ko samo imena izbiram. Glede ostalih stvari pa se vzdržim; se mi zdi, da bi potem še boolj "not" padla, jaz pa se trudim jemati vse čim bolj spontano.
Sem pa opazovala vozičke po mestu; to je že prava umetnost danes. No, upam, da bi boste lahko čim prej svetovale.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 336
25.2.2010 11:13:04   
mojamura
pozdravljene sotrpinkeuser posted image user posted image

kakšen lep dan je dan, me kar iz pisarne vleče...upam da ona rdeča ne pride 1.3. in pol zjutraj 2.3. naredim test.

vsem skupaj držim pesti zauser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 337
25.2.2010 11:40:43   
lidik
mojamura in mi komaj čakamo, da narediš otvoritev ROZA MARCA !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 338
25.2.2010 11:44:59   
mojamura

mojamura in mi komaj čakamo, da narediš otvoritev ROZA MARCA !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z veseljem bi...upam, da bo uspelouser posted image user posted image

kako pa si ti lidik?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 339
25.2.2010 11:58:14   
lidik
jaz držim pesti da je res uspelo in da v torek zagledaš plusek. No jaz sem pa danes boljše - vsaj zaspana nisem tako - sej ob takšnem sončku skoraj ne morem biti zaspana - no al pa od jeze, ker moram biti tu v pisarni zaprta, ko bi bila raje kje zunaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 340
25.2.2010 12:40:34   
*Star*
Mojamura bi pa res lahko nardila otvoritev rozik user posted image

Drugače pa jaz opreme (še) ne gledamuser posted image
Imena, to je pa druga zgodba, sploh pa zato ker mojmu ni čist nč všeč, kar je meni in tud enga imena ne predlaga, pravi da je vse grdo  user posted image  Sem mu zadnič rekla, še dobro, da sem tok zgodi začela gledat imena ker bo to očitno cel projekt user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 341
25.2.2010 14:44:20   
sarar
ojla punce!
lidik, danes pa sem bila dop user posted image . zdaj imam dnevno izmeno, tak da je kar pestro. pa tud ne bom dolg gor na rr-ju,k me sonček ven vabi. zdaj grem pico narest, pol pa po tamaledva, bomo pojedli pa hitr vn švignemouser posted image
se kaj še beremo zvečer ali jutri dop
pa pridno user posted image da bo marec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 342
25.2.2010 15:11:50   
*viva*
sonček je parapapapapa :D

Mene kr pomlad že daje, kak ste pa kej ve?

končno bo user posted image  odpeketala pa se začne akcija user posted image
Čeprav me drugi teden ni, sem lsužbeno odsotna, tak da bova mogla pač noter spravituser posted image

JB tudi jaz sem taka, gledam kar vso opremo, skoraj vse imam nagledano hehehe. Je pa res, da sem bila že nekaj časa nazaj voziček freakuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa čakam, kako bo s krvnimi izvidi, ko se vrnem, sem mogla it na določene hormonske preiskave in upam ,da bo tokrat vse ok user posted image

Drugače pa me zanima, če še katera jemlje Elevit in ima po njem noro dosti energije. Jaz sem kot da bi bila naspidirana, hehehehe.

Prijeten sončen popoldan in dosti user posted image , da bo marca veliko user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 343
25.2.2010 17:37:16   
JB
No vidim da niosem edina ki sanja kaj vse bo kupila user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
25.2.2010 18:36:03   
Bejli

Pozdravljene!

Vidim da ste se zelo razpisale:).

Ja tudi jaz razmišljam kaj bom kupila user posted image in si včasih res mislim da sem čez les. Samo ne morem se upreti sanjarjenju da ko bom noseča kaj bom vse naredila in kupila.
Bi pa prosila tisto ko dela seznam da me doda zraven na seznam. Je pa to sedmi krog.

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.2.2010 19:26:37   
mladika
hihihiuser posted image sam zgleda pa da je to sanjarjenje nalezljivouser posted image sama sem popolnoma enaka.Mam že use u glavi,kak bo ko bom user posted image v ktere trgovine se splača it,kake so kej cene,to mam že use naštudiran.Še dobro da to ostane u moji glavi,no pa na trenutke kej z dragijem delim,sam če bi pa še komu kej govorla,bi pa ziher psihiatrijo klicali,ker bi misnli da sem čez les. Sam kaj čem,sanje so dovoljene,pa še zastojnuser posted image Aja pa če sm prej gledala kak so ženske kej oblečene,kaj je u modi in kaj ne,zdj gledam kake vozičke majo,pa ostalo opremo...mislim totalno user posted image

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 346
26.2.2010 7:27:09   
sarar
dobro jutro punce! kako ste kaj?
ne vem zakaj, ampak jaz sem ful dobre volje, čeprav je zunaj dež. ampak vikend bo pa sončen, pa frej sem v soboto user posted image user posted image user posted image
no, zdaj peljem maledva v vrtec pol pa upam da se že kera zbudi user posted image
lidik, si že pokonci?user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 347
26.2.2010 7:41:29   
Minky
Zdravo, Sarar!

jaz sem ne samo pokonci, že celo v službi user posted image . Sem zdajle videla, da imaš ti tudi že dva mulčka. Jaz tudi user posted image . Pestro, kaj?

Vikend bo baje lep, zato je moj plan, da gremo malo na obalo. Pa še meni se bo dogajalo in ne bom ves čas odštevala dneve do "kdaj ne pride". Danes je moj 26. dan, ciklusi so pa od 26 do max. 36 dni, tako da zdaj gre pa zares user posted image .

Želim vam lep in uspešen petek user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.2.2010 7:42:56   
*viva*
Dobro jutro!

PETEEEEK! Jupiiii user posted image

Končno vikend, ta teden se mi je zdel taaakooo dolguser posted image
Še dobro da je konec že. Ampak vreme pa ga serje. Včeraj tak lep sonček pa toplo, danes pa oblačno user posted image
in predvidevam, da bo še cel vikend tako user posted image user posted image To ni fer.

Jaz se počasi odpravljam v službo, popoldan pa si bom malo dala duška, grem po trgovinah, ker imam v omarah vojno, hehehe.

In kakšni načrti za vikend?
user posted image user posted image user posted image user posted image predvidevam, ne? user posted image user posted image

Naj dam čim hitreje mine pa naj sonček posije :)

Drugi teden pa štartamo s user posted image in user posted image ne? Da ne bo katera pozabla user posted image

Lp

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.2.2010 8:30:09   
korinca
jutro punce!

Da se spet malo pofočkam tukaj. Torej po uz pregledu sem imela uvulacijo nekje 22.,23, tako, da spet malo prestavljam datum za user posted image user posted image , aliuser posted image , ki naj bi bil zdaj 7, ali 8.3., če mi ni tale klomifenček spet kaj zamaknil.
Tako, da kar smo nardili smo nardili, zdaj pa samo še čakanje. Do danes mi je šlo zares hitro, ker sem bila zasuta z delom, zdaj se mi je pa zelo sprostili, tako, da upam, da se ne bo vse skupaj preveeeeeeč vleeeeeklo.
Za ta mesec sem si zaobljubila, da ne grem testeka kupit vsaj do 8.3. Potem pa upam, da si bova z dragim izmenjala darilčka za 8. marec :)

< Sporočilo je popravil korinca -- 26.2.2010 8:31:03 >

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.