![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 12:06:23
|
|
|
|
mojamura
|
o madona ste se razpisale no jaz samo toliko javljam, da je še zmeraj ni...v sredo delam test.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 12:21:30
|
|
|
|
pika555
|
Lepo pozdravljene! Mi pa jutri pričakujemo O, tako, da bo te dni veselo :) pa upamo da se prime!! V tretje gre rado :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 12:22:44
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura o madona ste se razpisale no jaz samo toliko javljam, da je še zmeraj ni...v sredo delam test. jupi in sredo bo še en tak vesel odziv za plus
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 12:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo! Jaz pričakujem 20.3. Sicer bo težka, ker je mož službeno zelo odsoten ta mesec, ampak morda nama rata ujeti prave dneve. Prosim dajte me na seznam pod anonimna . Lep dan vsem bomo anonimne skpej testke delale in zagledale držim pesti tudi za vse ostaleee!!! lp anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 12:33:01
|
|
|
|
agataema
|
Jaz tudi pričakujem dve črtici 19.3., začenjam prvi krog . Vso srečo vsem, ki že delate teste.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 12:47:56
|
|
|
|
witch
|
Evo mene sem prišla malo do neta priznam.... sem odvinsna Da sem vas malo pokukala, da vam zaželim veliko roza barve vidim, da ste začele z modro obema, ki vaju je obiskala Jaz sem imela te dni O in sva veselo tako da upam, da kaj bo Uživajte, pa se beremo 5. upam, da bo kaj roza barve ko pridem domov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 12:51:51
|
|
|
|
lidik
|
witch pa kaj nisi ti na dopustu??????? No pridna, to pa zelo lepo od tebe, da nas še med dopustom spremljaš. Kako se imaš v toplih krajih? No v glavnem lepo preživi preostanek dopusta in po dopustu nam pa le prinesi kakšno lepo in dobro novičko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 13:14:28
|
|
|
|
agataema
|
Imam eno vprašanje: a si računate O po koledarčku tu na ringaraji, ali s testerji? Pri prvem se na to sploh nisem ozirala, ker je ratalo takoj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 13:32:44
|
|
|
|
mojamura
|
jaz si zaenkrat računam kar na pamet, včasih pa si tudi tu na RR pomagam. ampak to je ok le, če imaš redne cikluse, vedno vsaj približno na enako št. dni
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 15:44:05
|
|
|
|
malajka84
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 15:45:56
|
|
|
|
malajka84
|
Daaan punce. Pa sm končno doma, pa še sonček se mi je skril, bi blo treba bit bl u hribih doma.:) No seznam sem spremenila, tiste, k mate kak x lahko posredujete še ostale podatke, da bo natačna zadeva... Drugač ap se mi zdi, da nama ta krog spet ni uspelo, že dans me ej začelo neki zvijat po trebuhu, kr neke krče mam,..eh....nej gre v rt!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 15:53:29
|
|
|
|
Minky
|
BOSTINA, mene tudi že ves teden nekej zvija, danes sem že kar malo panična in ves čas preverjam, če sem jo slučajno že dobila. Res brezveze. Upanje pa ostaja .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 16:11:52
|
|
|
|
malajka84
|
Minky ja maš prav, dokler ne priteče upanje ostaja..pa čeprav minimalno...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 16:22:13
|
|
|
|
Arwenko
|
Bostina, saj bo, boš videla. Jaz sicer tudi dvomim, da je pri nama uspelo, zgleda da se bo vlila, ampak enkrat že bo, tako da bodimo veseli, pozitivni, pa je. Jaz sem pa v mb, pa samo iz pisarne opazuje sonček, nič drugega Imam še ful dela, moram danes končat neke stvari, ker je jutri ob 8h zjutraj oddaja...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 18:49:13
|
|
|
|
lidik
|
Hej punce, no naj se malo izkašljam tu gor. Ker sem jezna ko hudič. Sem bila zdajle pri G, da mi da mojo kartoteko in pridem tja in mi pove, da moram pa to naročiti, ker morajo oni to kopirat, da kr tako je pa res ne morem dobiti in ne vem kaj vse. In da naj pridem čez kakšna dva dni. Seveda sem skočla v luft kaj se pa grejo, če sem pa že po telefonu klicala prejšnji teden, če ta ponedeljek normalno delajo popoldan, ker bi rada dvignila svojo kartoteko in mi niti slučajno ni omenila, da jo moram naročiti in ne vem kaj vse še in da tudi čez dva dni ne morem priti, ker imam jutri že pri drugemu pregled, tako da jo takrat že rabim. In zdaj sem se vsaj to lahko zmenla, da mi jo bo pripravila do jutri zjutraj. Mislim ej, kako bi že naj jaz vedela, da moram prej naročiti, če pa ta veša ne zna po telefonu povedat tega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 19:13:44
|
|
|
|
JB
|
Čau punce. Vse ki jih je obiskala pošiljam Vsem ki pa še čakamo pa veliko veliko sreče Mene sicer še ne boli kot pred ,me pa zato ful boli levi jajčnik,sicer kakšno uro bolj kakšno uro pa skoraj nič pa glede na to da me pred vsakim menzesom že skoraj od ovulacije dalje bolijo prsi,me zdaj čisto nič...kar pa tudi ni dober znak Jaz močno upam da bo res marec veliko bolj roza kot februar Glede krčev pred je pa res da je upanje dokler se ne vlije,mene je pri prvi zelo zelo bolelo ko bi mogla dobit pa je ni bilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 19:20:01
|
|
|
|
agataema
|
Čav, Lidik: res ne vem zakaj rabijo kopirat, če boš ti odnesla k drugemu G. Ko sem jaz zamenjala osebnega zdravnika, mi je sestra izročila zapečateno kartoteko takoj. Jaz pa itak še čakam na O in na moža . Danes je bil zame en tolk zoprn dan. Sin (2,5 let) ima take napade trme, da mi je požrl vse živčke. Pa še moža ni med tednom, tako da sem sama za vse. Njemu sem se že izkašljala po telefonu, da se še tukaj malo pa bom že dobra .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 19:35:11
|
|
|
|
Teni_
|
Moja se je izlila, zdaj pa je res ne pričakujem 23.03. Upam, da tokrat res ne pride, je pa to 6. krog po ss.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 19:45:07
|
|
|
|
malajka84
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 19:47:37
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Čav, Lidik: res ne vem zakaj rabijo kopirat, če boš ti odnesla k drugemu G. Ko sem jaz zamenjala osebnega zdravnika, mi je sestra izročila zapečateno kartoteko takoj. Jaz pa itak še čakam na O in na moža . Danes je bil zame en tolk zoprn dan. Sin (2,5 let) ima take napade trme, da mi je požrl vse živčke. Pa še moža ni med tednom, tako da sem sama za vse. Njemu sem se že izkašljala po telefonu, da se še tukaj malo pa bom že dobra . Ti se kr izkašljaj tu gor, boš videla, da bo potem boljše. No jaz sem že boljše volje, čeprav me še vedno jezi, ker ne vem zakaj si mora kartoteko kopirati. Sej ne vem če ne bom malo tečnarila naprej da mi pove po kakšnem pravilniku ali zakonu ima ona pravico to mojo kartoteko kopirati. Ma vam povem da me je res razjezila no. Ampak ok, sej sem vsaj to dosegla, da bo lahko jutri šla kolegica po njo, in mi jo sproti prinesla v službo. Ker drugače ne vem kako bi mi vse to uspelo urediti, glede na to, da že ob sedmih začnem delat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 20:00:44
|
|
|
|
malajka84
|
lidik meni tud ni jasno zakaj bi jo morala kopirati..to pmajo očitn neki novga, jst sm menjala navadnega zdravnika in g, pa sta mi oba dala kartoteko pred mano...sm šla tj apa tam rekla da bi menjala, pa so mi takoj dal kartoteko pa je to to...tk d ne vem kaj pr vas kopirajo..al je to po novem no... Pošiljam vam pa en link za kravžljanje možganov, pa še nagrajene ste lahk:(pa ne d je reklama sam...pč...no če kero zanima) http://www.blue-chanda.info/index.php?option=com_content&view=article&id=509 NOČKO!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 20:02:54
|
|
|
|
lidik
|
Bostina sej pravim da ta moja G je malo čudno - oz. vedno bolj čudna se mi zdi. Tako da tole bom že še potrpela, da dobim kartoteko jutri (bom pa verjetno jutri pri novemu vprašala zakaj je tako), potem pa samo da je ne vidim nikoli več !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 20:09:21
|
|
|
|
korinca
|
čao punce. Evo, pa smo v svojem mesecu. Upam, da bo ta zares naš Meni se je februar odvil s svetlobno hitrostjo. Mislim, da bo zdaj vsak dan počasnejši. Prejšnji mesec sem imela en kup nekih malih znakcev pa krčkov, pa bombastične joške, pa vse živo sem zaznala. Ta mesec pa se ne počutim prav nič nosečo. Hm, kaj vem, verjetno je le to, da nekako res nisem pozorna na vsak telesni znak posebej. No bomo videli kaj nam prinese tale marec... Držim pesti za vse nas, ki še čakkamo, thejcy 25 in thevenus, za vaju pa kamijon za naslednjo rundo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 20:42:54
|
|
|
|
sarar
|
čeer punce. mal sm pršla gor, sm fuul slabe volje no, pa da prej mal pokomentiram bostina, saj ni rečeno, da te zvija zaradi . mogoče je pa to znak česa lepega? tak da sej veš, ne prehitevaj . naše večno reklo-dokler se ne ulije, je upanje arwenko-enako pa minky tud lidik, to pa prvič slišim, da kopirajo kartoteke. pač jo preneseš drugemu ginekologu. men je to ful čudn. no, sam da ti jo bojo zrihtal agataema, poznam te izpade. imam ravno tako enga 2,5 letnika-joj, kera trma in moč volje. da včasih kar pop... ampak vseen, ko se ti pa zahihita se pa kar ne morem več jezit . čeprav je čez pet minut spet isto tenirr, da 23,3 pa bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 1.3.2010 20:44:49
|
|
|
|
sarar
|
pa da se še malo jaz izkašljam- sem ful ful žalostna, bi kar jokala danes bi mi moral test zaznati ovulacijo pa nič od nič. tud najmanjšega sledu o črtici. ne vem, očitno ta mesec ovulacije sploh ne bom imela. se mi zdi, da bolj ko računam, manj šans imam da bom srečka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.