Roberta69
|
O, kako lepo je odpreti tole nosečniško stran, ko so na njej sami luškani trebuščki . Zinchy in anju, obe imata srčkana trebuščka, anju tvoj me precej spominja na mojega, vsaj zdi se mi tako . Najki, fuuul hvala, za zobarja - so me naročili že ta petek , res si super . Joj, tole s temi napadi na avtodome mi je pa čist grozno . Samo drugače je pa to po moje ful luštno, ampak v bistvu tudi kar drago . Orhideja tudi ti še poročaj, kako je bilo. Anju, ne vem, zakaj sem imlea skos v glavi, da si z obale . 3x mami, kje so češnje ? Jaz sem si jih danes prov zaželela pa razočarano pri sadjarju ugotovila, da jih ni, ampak grem popoldne n afax in se bom zapeljala še do tržnice, pa bo... A poznate kakšne Brice, kij jih prodajajo, po možnosti kdaj pripeljejo tudi v Lj (mi2 sva jih kupovala pri enem tupu, ki jih je 2x na sezono pripeljal v LJ, ampak za letos še nič ne kaže)? Jana 84, torta izgleda prov dodelana . Jaz jih tudi zelo rada pečem, še najbolj sem zagreta za kakšne skutno sadne variante, ful pa ne maram smetanastih tort, tako da jo v receptih hitro nadomestim oz. zelo "smetanasti" recepti kar odpadejo. Aja, jaz imam tudi ta teden pregled, v četrtek, samo nisem nič huda, da si me spustila. Frizerji: jaz sem v pubertetniških časih tisoč in enkrat spremenila frizuro; od zelo dolgih (večinoma) do čisto kratkih, pa od črne do blond in še kaj vmes . Zdaj imam že ene slabih 10 let nepobarvane lase, do pred časom sem imela skos zelo dolge, enake dolžine, pred kakšnim letom sem se pa po dolgem času najprej malenkost postrigla spredaj (prej nisem imela skoraj nikoli spredaj postriženih - edino, ko so mi kot otroku drugi izbrali frizuro ), pa mi je bilo všeč in sem se še malo, pa potem sem si jih še po celi dolžini orng pobrala, tako da imam zdaj ful manj las, ampak sem zelo zadovoljna. Drugače je ena prijateljica frizerka in me je ponavadi ona rihtala, pred njo se mi je pa vedno zdelo tako butasto, da sem morala za striženje špic (ker so mi večinoma strigli samo to) odšteti ful denarja, tako da sem šla zelooo poredko k frizerju... Odkar imam to novo frizuro, sem bila pri frizerju potem že 3x, mi je ful smešno, ker drugače ne dam veliko na te zadeve, še počešem se bolj poredko (pa nisem tako zelo neurejena , samo se mi zdi, da je frizura že čist dobra, ko vstanem iz postelje . Mora biti pa moja frizura taka, da je ni treba rihtat, da lahko lase spnem v čop in to je to . 3x mami, dobri ste, da se med sabo tako porihtate . Upam, da se otroci čim prej pozdravijo in zdravi ostanjeo!
|