|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
18.5.2010 11:13:23   
anju
luna_25 tole si poglej, nam je blo všeč in solidno poceni.
sem že pisala nazaj na tej temi, če se ti da pobrskat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.5.2010 11:18:10   
luna_25
Jana84 tudi midva si ogledujeva tam okoli korčule, vendar mi je malo daleč ne vem kako bom prenašala vožnjo.
Samo je pa res lepo tam k so apartmaji večinoma ob morju in ti ni treba na plažo nosit cel kup stvari in greš v vodo ko ti paše. Je pa res da so apartmaji za dva velikokrat dražji kot za več oseb, zato sva gledala tudi hotele k te s hrano nekje isto pride pa še kuhat mi ni treba v vročini. Je pa res za družine bolj apartma, ker otrok je lačen ko je ne ko imajo v hotelu čas za kosilo ali večerjouser posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.5.2010 11:19:48   
anju
jana a maš kako slikco z vašega dopusta? si me okužla s prodnato plažo mmmm!

torta - če bo dobra, mora bit za 80 ljudi, drugače je lahko samo za svečke pihnituser posted image  ne, pojma nimam... ma kaki dve ali tri okrogle, ali tolko da gre v pečico velika kvadratna hm...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.5.2010 11:31:48   
smarnca
zdravo,
mi je kar mal nerodno ker se nč ne oglasim, sam v službi nikakor ne morem na kompjuter ker mi vidjo prov usi, k ne smejo v ekran. zvečer sm pa tok crknena, da vas le preberem pisat se mi pa pol ne da več, ker vas komi dohajam. ste pridne.

danes ko pa sem na žalost na bolniški - prehlajena sem full sem se pa končno usedla, prebrala in začela pisat.

par stvari za seznamček
včeraj smo mel morfologijo in je blo vse ok, slikice obraza mi ginekologinja ni mogla narest ker je mali tok brcu, da ga ni ujela. pa je poskušala. pa drugič.
naslednji pregled imam 21.6., brcike, ki so zdej že prave brce čutim že 5 tednov, spola otročka nočemo vedet, kar sem ginekologinji že zelo zgodaj povedala, ker nekatere kar butnejo ven...ja fantek bo....

ja sem pa iz štajerskega konca - Mozirje, najverjetneje bom šla rodit v Celje, čeprav me mika tudi Slovenj Gradec ker majo EA zastonj. prvič sem sicer rodila po naravni poti vendar so bile bolečine kar hude. bomo vidl, cajta mam zaenkrat še dovolj.

mi tudi izpolnjujemo knjigico za prvega otročka, in je full fajn pol nazaj pogledat kk se je vse odvijalo. tk, da bomo tudi za drugega naredili isto, verjetno bomo knjigico drugo kupli...da je pol mal drgač.

telovadba...joj kaj je že to? edino kar naredim zase je ob vikednih k gremo s tamalim mal na sprehod. to je pa to. mi je pa učer ginekologinja rekla - vprašala sem jo, ker me je zanimalo kaj mi je - ker imam v dimljah na desni strani eno oteklino, sicer zaenkrat nebolečo, najprej sem mislila, da je bezgavka, a je pol rekla, da mam kilo. spolh nism vedla, da jo mamo lahk tut ženske. pa mi je svetovala, naj čim manj dvigujem tamalga, ker se lahko še poveča....al pa lahko tut zgine...čist odvisn...pol sm itak cela čudna šla takoj na net gledat če je mela še kera take probleme. pa sem ugotovila, da se rado v nosečnosti pojavi pa pol po porodu zgine....se bom zato raje po porodu bolj posvetla telovadbi in tekanju in aerobiki, ker mi drgač to full paše.

majabar svaka ti čast, da se tok deleč seliš, res te občudujem. in ti želim, da bi se fuulll fajn mela tam. itak pa prve mesece ne boš mela časa razmišljati o tem, ker bo na urniku samo in samo otročiček. sam useen.
sicer sm se jst preselila iz primorske na štajersko in imam tk fajn možeka k tuki vse pozna in me je spoznal z vsemi in smo z nekaterimi pravi prjatli že. tk, da mi ni dolgčas. sam iz enga konca slo na drug konc je čist drgač kot pa v drugo državo in še tok daleč...ja boš pa banane pa mango jedla z vrta to je tut zlo fajn.
mi je pa full ušeč tisto darilo, ki ste se spomlne za rojstni dan. bom jst tut v bližnji prihodnosti kupla kej takkga, ker se mi s starši zdej full poredko vidmo, nisem bla na primorskem že od januarja.....in je že kar mal bad...razlog je tut ta, da sedaj k sm začela v službi delat, čez vikend rada malo polenarim, kokr mi pač dopusti mali.

tut jst sem si pridelala že 5 kil, k mam tak fajn apetit, pa tko zapoznelo prebavo, sicer je zdej, ko sem nehala jest tablete - evital boljše...sam useen.

kar se tiče opreme pa oblekic, mamo mi še vse od tamalga, razn postlco bo treba kupit, pa če bo slučajno punčka verjetno tut kako roza oblekco, ker mamo zdej vse v plavem.

fino fajn se mejte.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.5.2010 11:38:53   
filisa
Najki, imaš prav - na morfo. pikica res več ne bo pikica, temveč ena velika ˝žaba˝, ki mamici nenehno skače po trebuhu user posted image

jana84- hvala za naslov knjige!

zinchy in majabar - super občutek 1. brcike, ne user posted image

luna_25 - jaz bom letos tud šla na Hrvaško (V SLO je morje user posted image , z letalom me nikamor več ne spustijo, tak da mi edin to ostane), sam ne upam predaleč (razmišljam tam nekje do Pule... Bom se pa verjetno pustila razvajat v kakšnem hotelu , ker mi ni še na dopustu za delat user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.5.2010 11:40:17   
Najki
luna midva greva obicajno nekam za najvec 7 dni, sam greva na razlicne lokacije po 7 dni. Bi pa priporocala Peljesac, Korculo, lani sva bla na Mljetu v narodnem parku. Ti juzni otoki so res fajn. Problem je samo odrocnost od zdravnika, tako da malo glej tudi na to. Mi bomo verjetno letos bolj v Istri, smo tudi podedovali apartma tam, pa ga bo treba kaj rihtat, mi je pa ok, ker itak ne bom mogla dosti plavat, mali pa itak rabi plitvino, sicer mi istrska obala ni vsec za plavanje. Pa se Pula je blizu z bolnico. Sicer bova imela pa nekaj potovanj po Evropi, lani je moj izjavil, da se mu sploh ne da vec pakirat, letos ga pa caka 2x toliko pakiranja user posted image . Sicer pa pomisli na to, da bos naslednjih par let nacrtovala pocitnice primerne otrocku, kar bo verjetno zajemalo hotele in apartmaje, tko da si letos lahko se data kaksnega duska z road tripom al pa sotori, kar je kasneje precej tezje, dokler mali ne obrne par let.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.5.2010 11:43:03   
smarnca
kopalke - ja tut moje prsi so ratale nekam velike in napete. v prvi nosečnosti sm prešaltala z 80B na 80 d. zdej bo verjetno še huj. zaenkrat kopalke še dam nase, pa mislim, da drugih ne bom kupovala. hvala bogu gremo na dopust že čez slabe 3 tedne na Pag. v apartma. pa blizu plaža pa tko. fajn no. smo bli pa za prvomajski dopust v Rovinju v hotelu, pa nam tut ni nč manjkalo. mislila sem, da bo mali lačen ker smo mel sam polpeznzion pa smo pol šli še na kosilo, ko je blo res nuja.
ravn zarad tega se mi zdi aparma bolj priročn...če maš majhne otroke.
smo se pa odločili da bomo šli zelo zgodaj, ker pol nkol ne veš kaj te čaka, pdp je le okvirni datum, tk da je lahk hitr presenečenje.
sva se pa z možem zmenla, da gremo začetek septembra še za en teden v toplice, ko bom sicer že na porodniški.

jana84: torta za 40 ljudi, jst sm delala aprila za rojstni dan torto za malega pa nas je blo ene 20 pa nismo pojedl cele ta okrogle, mam pa ta velk pekač mislim, da 28 cm. tk, da dve ti ne uideta, če ste le zlo dobri jedci.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.5.2010 11:49:05   
majabar
jana84, tudi jaz mislim, da boš potrebovala vsaj dve. Jaz sem predlani naredila dve in ju združila v 'knjigo', ena je bila čokoladna in ena sadna. Meni so pravokotne všeč, ker se lažje režejo.
user posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.5.2010 11:53:09   
caroline1
http://www.villamateja.com/

to bo najbrž najin dopust. sva imela rezervacijo že pred prvomajskimi pa ni zneslo zarad zdravstvenih težav...imava v dobrem, recimo da bo v začetku julija ok. splitska bolnica je blizu...če se bom počutila, pa če ne bom na bolniški. drgač sem bla pred nekaj leti tam in je blo res fajn...mir, za spočit se.pa še ful poceni. v top sezoni je polpenzion 35 evrov(se pravi 70 za dva), najem apartmaja drugod pa je od 50+. za dva ga itak ne najdeš, pa še s hrano imaš za opravt...bomo videli

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.5.2010 11:56:56   
jana84
evo, zdej pa res ne vem kaj naj nardim...Za nečakinjin krst sem delala tud torto in jo nardila v modelu za torte premera cca.30cm, visoka je bla enih 10cm, pa je ostala...Pravokotne se mi ne ljubi delat ker sem si kupla ne dolgo nazaj obroč za torte in je z njim fenomenalno delat torto, predvsem če delaš s kakšno kremo, ki je z želatino in se lepo strdi...pol pa sam obroč razpreš in imaš torto popolnih robov narejeno, sam še okrasit jo je potrebno... 

user posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 18.5.2010 12:06:51 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.5.2010 12:00:26   
jana84
uf, slikce...ja bom pogledala...evo to je naša lokacija že enih 10 let po moje...je pa res da je daleč: cca650km od nas...Ampak gremo lepo zvečer okrog 22h, pa ta mali spi v avtu, in smo zjutraj ob 6-7h tam...

user posted image

user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.5.2010 12:30:45   
anju
mmmmmmmmm.... torte in morje....

jana, tu kuhate sami? meni je v Pakoštanah to fajn, da je hrana in samopostrežna in 3x na dan, spiš pa ne v hotelu. je še kje kaka taka varianta?

< Sporočilo je popravil anju -- 18.5.2010 12:32:36 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.5.2010 12:32:45   
caroline1
Joj kak bi pasalo iti malo na dopust...kamorkoli!

Anju- fajn da si dobila plačo...jaz jo še čakam. Upam, da bo danes. Zadnje mesece ga nekej kvačkajo pa je šele 20ga.

Kosilo-njami- topli sendvič+ zelena solata...se mi ne da kuhat ko sem sama!danes se mi sploh nič ne da...mogoče bom malo omare praznila :)

Te vaše torte...že zgledajo fajn user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.5.2010 12:35:39   
jana84
ja,anju to je v bistvu apartma, kjer si sami kuhamo kosilo oziroma hrano...Sej meni bi se tud dopadlo it nekam kjer ti skuhajo hrano, sam pol si odvisen od tega kdaj moraš it jest, men pa je na dopustu glavno da dam možganke na pašo in delam stvari kadar mi pašejo in kakor mi pašejo...Sicer je zdej kar nisva več z možem sama in nam življenje bolj ali manj diktira sinko malo težko... user posted image

caroline, zdej si me pa spomnla, da bi počas lahko šla kaj v lonec dat za kosilo, ga bomo imeli danes eno uro prej, ker gre pol mami po opravkih...Danes na jedilniku goveja juhca, pečenka (ne vem še kakšna), pražen krompir in brstični ohrovt s sirom, zelena solatka... user posted image

Nič, bo najbolj da kar mahnem za štedilnik...Lepo se imejte in se slišimo še kaj...

Ah pa še to: to vreme ni normalno: prej je bilo še popolnioma jasno, zdaj pa pogledam ven skoz strešno ono in vidim da je že spet oblačno user posted image  se mi čisto nič ne dopade...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 18.5.2010 12:38:37 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.5.2010 12:40:39   
2ursae
ooo, jana, kakšno lepo morje user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se strinjam, da je čez srednjo/ južno Dalmacijo ni user posted image . Mi hodimo na Hvar, k sorodnikom, je tud prekrasno user posted image user posted image .
A ponoč potujete? Vam paše? Mi pa štartamo zjutraj, recmo ob 6h in se brez problema pripeljemo do Splita, lovimo pa trajekt ob 14h. Valjda se moramo ustavljati, ampak fanta vmes malo zadremata, takrta pa gas. A ni hrvaška AC prekrasna user posted image , se spomnim, kako smo se včasih fijakali po Kninski krajini, zdaj si pa dol tik-tak. Pa igrala ob počivališčih, klopce, kavica ... res uživam v vožnji na morje.
Letos si bomo privoščili še mal Grčije, gremo podpirat gospodarstvo user posted image . Otroka še nikdar nista letela, super bo user posted image . Gremo pa že čez en mesec user posted image user posted image user posted image
Še neki mi povej: kako prilimaš slikice? Včasih mi je šlo brez problema, zdaj mi pa sploh ne rata ... prosim za navodila user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.5.2010 12:42:51   
Najki
Uf Jana 9 ur voznje? Midva sva bolj hitre sorte bi imela krajsi cas, sam na Mljet se je zataknilo pri dveh trajektih user posted image . Sem pa sele letos izvedela, da bi sel mali lahko cez bosno z osebno, kar bi nama prisparalo veliko ur cakanja in afnanja po valovih. Lokacija je fenomenalna, ta plaza se zihr zlepa ne spremeni v kolonijo tjulnjev user posted image .

Po moje bos tudi rabila 2 torti, pa se dve razlicni lahko naredis, ker se hitro najde kaksen zbircnez. Tista ideja s knjiga torto je dobra. Sicer pa jaz nisem pekla torte ze od osnovne sole user posted image .

Anju je kar pogosto zasledit apartmaje, ki so v sklopu hotela in gres v hotelsko menzo jest. Seveda predvsem v vecjih turisticnih naseljih, ne kaksnih skritih vasicah.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.5.2010 12:48:39   
anju
caroline1 tole na linku res ni švoh!! sm mojmu posredovala, pa bo povedal kaj se mu zdi. povej mi kakšna je tista prodnata plaža - bi mulček užival?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.5.2010 12:50:19   
Najki
Ursae, za slike ti ne znam povedat, ker jih jaz nalagam preko photobucketa. Nalozis slikco gor, pa samo link das na forum, pa se vse slikce ti gor ostanejo v albumu, da ne rabis sproti brskat in nalagat. Sem pa hotla vprasat dve stvari, a so sle cene v Grciji gor al dol? Sem slisala da gor, mogoce si ti preverila?
Drugo mi pa povej, kateri avto vozita in kako bo tretje dete not prislo? Ker je ful problem 3 avtosedeze dat v vecino avtov, mislim pol, ko gre iz lupinice.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.5.2010 12:57:45   
anju
jana84 mi smo ob uri postali lačni, tako da nas določene ure za obroke sploh niso motile. če bi mogla kuhat, bi me lačna usta nestrpno čakala, dete bi pa prej zaspalo. mu je ža tam padala glava na mizo, pa smo šli ob 12 kosilo jestuser posted image  res mi je pasalo to, da smo bli skos skupi, ni blo treba, da hodi en prej pa kuha, napravlja, potem še pomiva, vmes nabavlja...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.5.2010 13:12:14   
Najki
Ko sem bila majhna, smo sli za cel dan na plazo, s sabo pa smo vzeli jogurtke, kruhke, sir, kaksne salame in namaze, veliko sadja in zelenjave ala papriko, paradiznik, sezonsko sadje. Pa smo si ene dvakrat nardili malico. Ko je zacelo sonce padat v vodo, pa smo vrgli trnke in vsake kvarte ujeli kaj dovolj velikega za vecerjo user posted image . Smo pa obicajno nasli kaksne odrocne plaze in res ni blo simpl skocit v apartma kaj skuhat. Al pa v stacuno. Sam men je blo uber fajn tko. Ce gres pa na ornk kosilo, se ti pa res ne da nazaj na plazo odplazit pa tam na vrocini prebavljat. Vsaj js nimam nekega apetita po vrocini.
Zdej pa z majhnim otrokom in nosecniskim trebuhom ne bom veliko sonca videla, bomo zbirali bolj varne ure za na plazo hodit, sicer mi bo vrocina prisla do zivega, mali ima pa se obcutljivo kozo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.5.2010 13:16:17   
anju
ah, ko bi se js lahko tako zlahko uprla fajn kosilu! in spanju po njem - kako prav pride da mali spi popoldneuser posted image
sam to ste se res fino imeli, ko si bla mala Najki!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.5.2010 13:21:15   
elaaa
Prosim še za kak glas. Hvala.

http://www.majhnikoraki.si/?id=8375

Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.5.2010 13:30:40   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Sem pa hotla vprasat dve stvari, a so sle cene v Grciji gor al dol? Sem slisala da gor, mogoce si ti preverila?
Drugo mi pa povej, kateri avto vozita in kako bo tretje dete not prislo? Ker je ful problem 3 avtosedeze dat v vecino avtov, mislim pol, ko gre iz lupinice.

cene: v bistvu ne vem, že lep čas nisva bila dol. Itak pa je bilo že takrat, to je l. 2003, vse dost drago. Tokrat pa imamo all inclusive, se ne sekiram user posted image . vsaj ne preveč. Itak ne bomo vzeli veliko denarja s sabo, ga nimamo user posted image . Že aranžma (1.700 € za vse štiri) mi bo pobral vse zaloge. Kaj bomo jedli na Hvaru, ne vem, ampak važn, da se imamo radi user posted image .

avto: imamo Mazdo5, vem, da bo problem, ampak si zaenkrat še zatiskam oči. Izbire ni: otroček je že na poti, denarja za drug avto pa ni user posted image . Bomo pa usposobili 6. sedež, ki je na voljo v prtljažniku. Pa prikolico za prtljago user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.5.2010 13:41:24   
anju
smarnca lepo da si se oglasla, še katera s seznama bi se mogla, da vemo da je vse lapo in prav.

sem tudi sama en čas oklevala z RR v službi, zdaj se pa samo še malo skrivam. sej še vedno mi lahko kdo kaj reče... ma svoje naredim, Heideggerja pa mi ni za brat... v knjižnico še nisem šla po meni sedaj aktualnejšo literaturo... skratka - prav tečna sem že tu goruser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.5.2010 13:44:00   
luna_25
ste me zasule z idejami in vse so super. caroline1 ta tvojo ponudba se mi zdi zelo zanimiva samo nekaj mi noče slikic odpirat pa kontakta tudi nisem našla.
anju nisem zasledila nazaj ko si pisala o dopustu linka pa mi tudi ni poslalo, kako se pa imenuje hotel v pakoštanih pa bom sama pogledala.
jana84 ti verjamem tudi jaz se ne bi mogla upreti takšni plaži in tako blizu apartma, kaj pa kakšna trgovina je blizu.
No sedaj grem pa tudi jaz kuhat...in bom kar pico naredila se mi jo že od včeraj nekaj luštauser posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......