smarnca
|
zdravo, mi je kar mal nerodno ker se nč ne oglasim, sam v službi nikakor ne morem na kompjuter ker mi vidjo prov usi, k ne smejo v ekran. zvečer sm pa tok crknena, da vas le preberem pisat se mi pa pol ne da več, ker vas komi dohajam. ste pridne. danes ko pa sem na žalost na bolniški - prehlajena sem full sem se pa končno usedla, prebrala in začela pisat. par stvari za seznamček včeraj smo mel morfologijo in je blo vse ok, slikice obraza mi ginekologinja ni mogla narest ker je mali tok brcu, da ga ni ujela. pa je poskušala. pa drugič. naslednji pregled imam 21.6., brcike, ki so zdej že prave brce čutim že 5 tednov, spola otročka nočemo vedet, kar sem ginekologinji že zelo zgodaj povedala, ker nekatere kar butnejo ven...ja fantek bo.... ja sem pa iz štajerskega konca - Mozirje, najverjetneje bom šla rodit v Celje, čeprav me mika tudi Slovenj Gradec ker majo EA zastonj. prvič sem sicer rodila po naravni poti vendar so bile bolečine kar hude. bomo vidl, cajta mam zaenkrat še dovolj. mi tudi izpolnjujemo knjigico za prvega otročka, in je full fajn pol nazaj pogledat kk se je vse odvijalo. tk, da bomo tudi za drugega naredili isto, verjetno bomo knjigico drugo kupli...da je pol mal drgač. telovadba...joj kaj je že to? edino kar naredim zase je ob vikednih k gremo s tamalim mal na sprehod. to je pa to. mi je pa učer ginekologinja rekla - vprašala sem jo, ker me je zanimalo kaj mi je - ker imam v dimljah na desni strani eno oteklino, sicer zaenkrat nebolečo, najprej sem mislila, da je bezgavka, a je pol rekla, da mam kilo. spolh nism vedla, da jo mamo lahk tut ženske. pa mi je svetovala, naj čim manj dvigujem tamalga, ker se lahko še poveča....al pa lahko tut zgine...čist odvisn...pol sm itak cela čudna šla takoj na net gledat če je mela še kera take probleme. pa sem ugotovila, da se rado v nosečnosti pojavi pa pol po porodu zgine....se bom zato raje po porodu bolj posvetla telovadbi in tekanju in aerobiki, ker mi drgač to full paše. majabar svaka ti čast, da se tok deleč seliš, res te občudujem. in ti želim, da bi se fuulll fajn mela tam. itak pa prve mesece ne boš mela časa razmišljati o tem, ker bo na urniku samo in samo otročiček. sam useen. sicer sm se jst preselila iz primorske na štajersko in imam tk fajn možeka k tuki vse pozna in me je spoznal z vsemi in smo z nekaterimi pravi prjatli že. tk, da mi ni dolgčas. sam iz enga konca slo na drug konc je čist drgač kot pa v drugo državo in še tok daleč...ja boš pa banane pa mango jedla z vrta to je tut zlo fajn. mi je pa full ušeč tisto darilo, ki ste se spomlne za rojstni dan. bom jst tut v bližnji prihodnosti kupla kej takkga, ker se mi s starši zdej full poredko vidmo, nisem bla na primorskem že od januarja.....in je že kar mal bad...razlog je tut ta, da sedaj k sm začela v službi delat, čez vikend rada malo polenarim, kokr mi pač dopusti mali. tut jst sem si pridelala že 5 kil, k mam tak fajn apetit, pa tko zapoznelo prebavo, sicer je zdej, ko sem nehala jest tablete - evital boljše...sam useen. kar se tiče opreme pa oblekic, mamo mi še vse od tamalga, razn postlco bo treba kupit, pa če bo slučajno punčka verjetno tut kako roza oblekco, ker mamo zdej vse v plavem. fino fajn se mejte.
|