3x mami
|
anju, sem vesela, da se spomnis name... mah, skrbi me. bolecina je se vedno na istem mestu kot na zacetku, mesece nazaj, in na istem kraju me je zaskelelo tisto jutro, ko sem krvavela. zato ne verjamem cisto, da so to vezi. tam mi zlo pogosto otrdi in kar tezko hodim - ze racam kot da bi bila pred rokom. zvecer, ko sem se ulegla, mi je trebuh parkrat cisto otrdel in je zgledal prav hecno. nic okroglo, kot bi se vse nekam razlezlo, vmes pa taka kepa, ki se je ob krcu cisto otrdela in dvignila. je se moj gledal in tipal, ko sem mu rekla, da to pa ne more bit otrok - kje je drugace vsa plodovnica okoli njega?? mah, mogoce je vse v moji glavi, kaj pa vem. je pa res, da stalno cakam, kdaj bom cutila premike in brce, da me pomiri, da je mali se tam. moj pravi, naj pisem pusenjaku na forum - ma kaj naj on pove, ne da bi me videl? ... mogla bi odmislit do torka, pa mi ne rata... ja, poleti vedno ciljamo hribe. smo sli v kamp nadiža pri podbeli - je zlo fajn za otroke, ker je voda zlo nizka (ok, mrzla za kopanje, ampak fajn za igranje), pa igrala imajo tam. priporocam! mi smo uzivali. je pa ze tolmina kar dober kos poti, kaj sele do sempetra... bomo vidli. za dnevno pa sva se odlocla, da jo bova sestavila iz billy programa. v bistvu rabimo samo police za knjige in ostale stvari, pa kak kos bo zaprt z neprozornimi vrati (likalnik in podobna sara). nizje bosta otroka imela prostor za igrace in svoje knjige-revije. vec ne rabiva, ker nimamo televizije. drugace sem kombinirala eno garderobno omaro za otroka iz programa pax - bi bila prav lepa, s policami, predali, v ravno treh delih. sam sva se odlocila, da bova mal predelala eno, ki jo ze imava.
|