|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
21.4.2010 20:52:30   
filisa
Bloom1 - čestitke za user posted image !

Jaz sem tud že pridobila do sedaj skoraj +5kg user posted image ; 3kg od tega v prvih 8t (ko so se mi prsi povečale za 2 številki, pridobila pa sem tudi nekaj zaloge na trebuhu in hrbtu user posted image ). V naslednjih 9t pa sem se zredila za slaba 2 kg, kar se vidi na lepo zaobljenem user posted image trebuščku. Toliko kil, kot jih imam sedaj še nikoli nisem imela in še to se mi pozna na točno določenih mestih, tako da pred tistimi, ki me poznajo user posted image več ne morem skrivat. Me je danes videl kolega po dobre pol leta in je takoj ugotovil, da sem user posted image . Tud soseda mi je kr čestitala in me vprašala, kdaj bo tako daleč user posted image , tak da sem bla čisto baf... Za piko na i, sem še dobila slike z rojstnega dneva izpred par dni in se skoraj nisem prepoznala user posted image

Me pa res zanima, v katerem obdobju ste se (tiste, ki ste že mamice) največ zredile?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 21:41:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu filisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
21.4.2010 21:53:38   
anju
BLOOM user posted image občudujem vas starše s toliko otroki.
končno še en fant med oktobrčkiuser posted image

majabar lahko da bo nepredstavljivo do konca, tud če bo brcalo in kolcalo v trebuhu. ...skoraj nerodno mi je zapist - skoraj šokirana sm bla, ko se je rodil - pravi mali človek! to je fenomenalno! boš videla. saj sploh ni treba da si predstavljaš, nikakor ti ne uideuser posted image se spomijnam kako so mu nogice zlezle narazen, ko je prišel ven in sem zagledala fantka, takoj je bil moj... nepopisno! tole zdaj v trebuhu je mogoče zaradi izkušnje nakoliko bolj realno kot prvo, moram pa prav sina pogledat in si prigovarjat kaj sva spet ustvarila.

prav filisa naj ti bo: med drugim in tretjim pregledom v 6-ih tednih (vmes je blo novo leto in veliko dobrot) 6 kil, torej nekako v obdobju , v katerem smo zdaj, pred morfo. se zdaj kaj lažja počutiš?user posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 21.4.2010 21:56:53 >

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
21.4.2010 21:54:41   
pixieM
Pozdravljene!

Joj, mene že skrbi, ko vas takole berem kako debatirate o kilogramih.
Čeprav sem še vedno bolj kot ne na isti teži (sem dva kilograma shujšala), me že skrbi za vnaprej. Zelo rada jem, še posebej dobro jem user posted image . Sicer imam to srečo, da sem takšne konstrukcije in imam gene takšne, da tudi če se bom preveč zredila, se ne bo zelo poznalo, a vseeno sama vem kam mi gre hrana - na boke in v rito!!! Groza. Sicer sem povprečne postave, prej suha kot okrogla, ampak se mi pa že pozna trebušček. Na to se bom morala še privaditi!!! Vedno sem imela zelo raven trebuh, tudi brez telovadbe, zdaj... zdaj pa sem skozi ''napihnjena''. Si ne znam predstavljat kako šele bo user posted image . Čeprav se mi še ne pozna - vsaj ostali tega še ne opazijo, jaz vem!!! Pa saj je prav tako.
majabar - za Angelsounds pravijo, oziroma piše, da se sliši srček že v tretjem mesecu. Sem pa nekje prebrala, da so punce slišale srčke že z 9.tednom. Jaz sem ga dobila v 11. tednu, ampak sem se kar trudila, da sem sploh našla pikico. Se je premikala in je bila zelo nizko. Zdaj pa točno vem kje jeuser posted image . Angelsounds sem si kupila iz radovednosti in zaradi skrbi z izcedki, ampak zdaj s fantom z veseljem vsake 2 dni poslušama srček.
Tako, toliko da se malce javim, zdaj pa grem nazaj za pečico. Verjamete ali ne, danes pečem muffine. In to ne navadne muffine, temveč s pršutom in sirom. Pa da vidimo kaj sem ustvarilauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 22:11:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pixieM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
21.4.2010 22:15:35   
majabar
pixieM, z veseljem bi pojedla en tvoj muffin ali dva:). Sem se pa res najedla palačink v treh dneh. V ponedeljek klasične, včeraj ameriške, danes v pečici s skuto in rozinami, še ena je za jutri ostala:). Če bo imel moj očka jutri čas, greva za kosilo na pizzo, komaj čakam!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
22.4.2010 5:47:03   
anju
jutro

user posted image razmišljanju o hrani...user posted image temu se nasmiham.
včeraj sem en tak fin mandljev nadev naredila, prav marcipanast je bil. preventivno nisem dala notri nič maščobe, sem itak vedla da bom jedla, ni važno kako naj bi blo, ker mi samo jota za kosilo ni bla dovoljuser posted image notri rozine namočene v rumu (tako si me z njim omamla majabar že pred veliko nočjo) in limoninem soku. tako skoraj zdravuser posted image sem ga zavila kar v kruhovo testo, ker sem ravno kruh pekla. je blo še mojmu dobro, ki ima sicer rad da se cedi maščoba.

skoz mam občutek, da je danes petek... mate podaljšan vikend, prost ponedeljek? sem bla prepričana da ja, zdej pa kaže, da bom lahko tudi delala.

Pikab84 za kolko časa pa gresta v Moskvo? še kam? en sodelavec mende gre v soboto, se je prav tako spraševal al bo al ne bo zarad tega vulkana...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
22.4.2010 7:07:26   
tinaaleks
Jutro!

Jaz sem včeraj naredila jagodno torto, ki bo najbrž danes že izginila, saj smo jo zvečer že načeli. Med vsemi temi športnimi dogodki rata ženski prav dolgšas in vse kar ji ostane je torta v hladilniku user posted image .

Jaz cel drugi teden dela, si bom pa mogiče vezela pol mal frej. Bomo videli kako bo kaj zneslo. Bo pa to tak miren teden, saj jih bo večina na dopustu.

Kar se pa pridobivanja kg tiče: je pa tako, bolj k greš proti koncu hitrej ti naraščajo.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
22.4.2010 7:46:56   
Pikab84
Dobro jutro!

Anju...gremo v soboto zjutraj in pridemo v četrtek ponoči domov. na sporedu pa je Moskva(2 dni), St. Petersburg(2dni) in potem še Tallin v Estoniji (2dni). Gremo pa kolektiv, sam lohk vzamemo naše drage s seboj. Upam sam da ne bo premrzlouser posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
22.4.2010 8:02:22   
filisa
Nič kaj vzpodbudne novice glede kg user posted image .

Ampak...dokler vem, da zdravo jem in se ne bašem, poleg tega pa se vredu počutim in sem aktivna, kot pred user posted image , mislim, da ni nič narobe user posted image .

Jaz imam pa naslednji teden počitnice oz. dopust user posted image .

Pikab84 - uživaj na potovanju!

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
22.4.2010 8:17:33   
majabar
Dobro jutro srečke user posted image !
Jaz naslednji teden delam verjetno samo ponedeljek in sredo, ostalo pa bom izkoristila za trening, saj gremo že čez 11 dni na svetovni pokal. Tudi ta teden sem delala samo v ponedeljek. Tako je za poleg treninga in teka ostalo še dovolj časa za peko slaščic. pixieM, anju in tinaaleks, so vaše dobrote uspele? Jaz imam pa zdaj zanimivo misijo. V treh tednih moram pojesti čim več, kar imam v hladilniku, skrinji in na policah, da ne bo še zaradi tega komplikacij pri selitvi. Sploh ne morem verjeti, da bom samo še dobre tri tedne spala tu, kjer sem prej 4 leta...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
22.4.2010 8:27:18   
anju

Ampak...dokler vem, da zdravo jem in se ne bašem, poleg tega pa se vredu počutim in sem aktivna, kot pred user posted image , mislim, da ni nič narobe user posted image .

pomojem tud. med nosečnostjo je zaradi hormonov presnova drugačna.

Pikab84 lepo zveni. malo bolj mrzlo pa bi že moglo bit kot pri nas.
mi smo brez planov. moj dela v soboto in ponedeljek. bomo vidli sproti.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
22.4.2010 8:30:31   
anju
majabar glede na to, da me še danes malo tišči kar sem pojedla včeraj, je moja "potička" uspela.

kako se seliš čez 3 tedne, v Kolumbijo še ne?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
22.4.2010 8:40:34   
Pikab84
Punce rabim vašo pomoč...sedaj mi je sodelavka rekla, da skozi rentgen na letališču pa verjetno ne smem in bom morala prej povedati, da sem user posted image . Ali mislite, da res? Kaj ni tisto samo detektor za kovine, prtljaga pa gre skozi rentgen?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
22.4.2010 8:40:56   
majabar
:) Jaz sem si pa v maso za palačinke malo ruma dala in so bile odlične! Čez dober teden grem za en teden v Poreč na svetvni pokal. Potem bom še 2 tedna tu. Takrat se izselim, grem še za en teden na evropsko prvenstvo. Prvi teden junija bom pri očetu, naslednji teden v Turčiji na svetovnem pokalu, potem pa takoj Kolumbija. Bosta kar pestra dva meseca!
Pikab84, ti imaš prav. Ti ne greš skozi RTG, samo prtljaga gre. Kam bi pa prišli, če bi šli vsakič skozi RTG? Jaz bom med nosečnostjo predvidoma opravila 14 letov, si predstavljaš, koliko bi bila obsevana že na letališču? Skozi ta detektor kovin ne smejo samo tisti, ki imajo srčni vspodbujevalnik.

< Sporočilo je popravil majabar -- 22.4.2010 8:43:42 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
22.4.2010 8:42:00   
tinaaleks
majabar, seveda je uspela glede na to,da bo najbrž že danes izginila (pa jo jemo samo jaz moj user posted image  in naša mala). Delam pa to torto že odkar pomnim. Vedno (še kot otrok) sem imela za rojstni dan jagodno torto in je moja najljubša, tako da jo delam sedaj že kar tako-če imam čas. Ni ravno dobro za kg je pa dobro za dušo. user posted image
In majabar, ker imaš tako zahtevno misijo, je mogoče bolje da nič novega ne pečeš, že tako bo veliko dela-sam mogoče za nosečnice je to mala malca.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
22.4.2010 8:46:43   
majabar
Pečem ravno zato, da izpraznim police, imam milijon vrečkic-čokolada v prahu, sladkor, mleti orehi, rozine, pecilni prašek, začimbe za medenjake...v glavnem ogromno stvari. Zoprno je, da mi je moke in zdroba zmanjkalo, brez vsaj enega od teh pa težko kaj nastane. Pa bom šla spet v trgovino in smo tam, kjer ni muh:).

Neposredna povezava do sporočila: 1342
22.4.2010 8:51:54   
tybysy
Živjo kmalu-mamice. Vas berem, pišem pa ne kaj dosti. Vse ste tako pridne in aktivne. Jaz imam pa prav slabo vest. Me je tista viroza v februarju in marcu tako pobrala, da zelo počasi prihajam k sebi. Še vedno večino popoldnevov kar prespim.
Zdaj so me pa glavoboli napadli. Že četrti dan me boli glava. Je možno, da je to kaj povezano z nosečnostjo? Bom danes na pregledu vprašala.
Drugače se pa psihično na amniocentezo pripravljam, ki jo imam 6. maja (mi priprada na napotnico, ker sem toliko stara). Me je tako strah. Ne špikanja, ampak, da ne bi slučajno prišlo do splava ali poškodb otročka. Mah, menda bo vse v redu user posted image
Se javim po današnjem ultrazvoku.
Lepo preživite naslednje sončne dni. Z mojim se greva malo v Portorož razvajat. Še nikoli nisem bila na slovenski obali (razen enodnevnih obiskov).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
22.4.2010 10:14:32   
pixieM
majabar - moji muffini so... uspeli?! user posted image Res so čisto nekaj drugega. Pač slani prigrizki, meni so všeč. Ampak mislim, da bom ostala pri ''sladkih'' muffinih. Morem rečt, da te res spoštujem, kakšno spremembo boš naredila. Kolumbija?! Sigurno ti bo lepo, boš kaj pogrešala Slovenijo? user posted image Tudi jaz sem bolj ''svobodna duša'' in mi ni problem se kam preseliti, tudi če ne poznam nikogar. Ampak je le ljubezen tista, ki nas obdrži ali preseli v določen kraj, ne?
tybysy - vso srečo na pregledu. Bomo držale pesti zate!

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
22.4.2010 10:31:00   
luna_25
hej!

Včeraj smo bili na nuhalni in rezultat je zelo dober in s tamalim je tudi vse ok.
Naj bi pa imeli fantka...no ni še 100% bomo bolj videli na naslednjem pregledu.

Me pa nekaj zanima zakaj me noče več oveščat na meil, da so nova sporočila na forumu oktobrke 2010 pa čeprav vedno označim naj me obvesti, ko kdo odgovori. A še kateri to dela? Pol moram pa vedno it na stran pa posebaj odpirat in potem točno ne vem kje sem ostala z branjem forumauser posted image user posted image .
No pa saj bomo preživeliuser posted image .

Lp

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
22.4.2010 10:48:30   
tinaaleks
Oj!

Tudi mene ne obvešča več, ampak sej k sm v službi, skoz neki gor skačem, da vidm če je kaj. In ker moram hitr opravt, imam potem pravopisne napake. Amapak dokler se zastopmouser posted image . Čestitam za pregled!

Tybysy-vso srečo!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
22.4.2010 10:57:32   
rose85
Evo mene s pregleda.
Noseča sem 16t4d in vse je super. Velikost malega je nekaj čez 10 cm, sem dobila tudi 2 slikici. Za spol mi je namignila, ampak je rekla, da bo naslednjič lahko bolj prepričana. Tako da raje naslednjič povem :) To pa bo 21.5, ko imam morfologijo.
Pritisk imam nizek, ampak pravi, da s tem ni nič narobe.
Tako, to je to.
Ja, pa še eno vprašanje glede klopnega meningitisa. Cepit se verejtno ni priporočljivo v nosečnosti,ker pa grem rada v gozd me zanima s čim se naj zaščitim pred klopi - kakšen sprej?
Lepo se imejte kljub oblačnemu vremenu!

Neposredna povezava do sporočila: 1347
22.4.2010 11:27:19   
anju
majabar za koga je tale mamljiva torta?

tinaaleks torta, ki jo delaš od nekdaj pa more bit res dobra. me zanima recept, če ni skrivnost? sem ob jagodah pomislila na gozdne jagode, ki se jih letos spet nadejam...

aja, nisem vam povedala, da sem o user posted image  povedala sodelavcem. je spet en začel, da naši anji raste trebuh, če se ni igrala. in jaz mu kimam, da sem se. pa je še kar naprej napletal svojo modrost. in sem rekla prepričljivo - ma saj ti kimam! pa so bli vsi prisotni en čas tihouser posted image
potem sem dobila na mizo kak kil špargljev. naslednji dan mi je za malco prnesu pol štruce kruha, da se moram najest... itd. pa da jagod ne smem so pogruntali. je verjetno en zamešal s časom dojenja.

tybysy če imaš toliko nevšečnosti ni prav nič narobe, da spiš popoldne. js bi tud, ampak mi mali ne pusti in me vedno kaj čaka. sem bistveno bolj lenobna kot pred user posted image  in se, če se le da po kosilu poknem na kavč, tud če skoraj nimam user posted image  težav. prej se nisem, je pa res da tud kavča nismo imeliuser posted image  verjetno to rado pride v navado tudi v neposebnem stanju.
držim pesti za amniocentezouser posted image user posted image

luna_25 končno fantje na pohoduuser posted image user posted image

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
22.4.2010 11:35:59   
anju

Ja, pa še eno vprašanje glede klopnega meningitisa. Cepit se verejtno ni priporočljivo v nosečnosti,ker pa grem rada v gozd me zanima s čim se naj zaščitim pred klopi - kakšen sprej?
Lepo se imejte kljub oblačnemu vremenu!

menda obstaja neka reč na baterije, pa zdaj ne vem ali oddaja kak zvok, valoveuser posted image  ma da odganja klope 5m okrog. samo zdej spet ne vem kako je to fajn za user posted image . kak strupen sprej po mojem ni ok, mogoče kvečjemu po oblačilih, po koži js ne bi. tisti kao naravni pa tako skoraj ne pomagajo. za cepljenje pa ne vem kako je med user posted image

lepo za pregled

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
22.4.2010 11:51:16   
tinaaleks
anju, kar se torte tiče ni nobena skrivnost.
Navadno tesot: moka, jajca, sladkor, vanili, pecilini, malo gustina.
Jagode samo narežem na kolobarje in posujem s sladkorjem-treba pustit nekaj časa, da spustijo sok. Stepeš smetano.Prerežeš bikvit, daš jagode, potem smetano in na vrh drug del biskvita, pa premažeš s smetano.
Nič posebnega, samo mi je pa veliko boljša kot vse torte z jagodno kremo.
Moža ima rad tudi orehovo, samo je za ta čas veliko pretežka, ker je orehov biskvit z masleno kremo. To je bolj za pozimi, ko potrebujemo energijouser posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......