3x mami
|
jutro! ja, o tem, da je otrok na 1. mestu, ni niti debate. tole o ne-dojenju zaradi lepih prsi pa je meni cisto mimo. kot tudi ne-dojenje zato, da ti ni treba ponoci ustajat in da lahko otroka nahrani partner. no, ampak, 100 ljudi, 100 cudi... (btw, itak se ti prsi spremenijo. nekje 3. dan je naval mleka, in takrat se prsi lahko napihnejo kot baloni. tega pa tudi z nedojenjem ne mores prepreciti...) sem imela pa v drugo eno cimro zraven, prvic rodila, ki ji je bil otrok cisto v napoto. najbolj jo je skrbelo, ker tisti vikend ni mogla it na neko zabavo. mleka je imela za izvoz, mali vlekel ko za stavo, a njej se ni dalo, pa so ji sestre nosile flase in ji ga hranile... mah... anju, ves, da se mi je v prvo zgodilo isto? mali je tako fajn jedel, mene pa vedno manj skupaj. na koncu sem se prav basala s piskoti in maslom, da se je stvar ustavila in da sem prisla na to, kar bi morala biti. v drugo pa kljub dobremu jedcu se stvar ni ponovila, na sreco. aja, glede skupine. to pa verjamem, da mu je zoprno. zakaj pa je sploh sel v drugo skupino? mi smo v manjsem vrtcu, kjer ni starostnih skupin, ampak so vsi skupaj. se mi zdi, da je veliko boljse. ker se mali hitreje ucijo stvari, vecji pa se navadijo, da manjsim pomagajo, jih pocakajo...
|