|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
30.7.2010 13:08:44   
katis
Ojoj Najki. Naj se mali user posted image  brž pozdravi. Morda bote imel še vsaj par dni morja.

tinaaleks - men se zdi, da je fantka (vsaj dojenčka) lažje negovat, kot pa punčko. Lažje mu ritko sčistiš, ker pri punčki moraš še veliko bolj pazit, da ji ne gre kaj v luknjico. Fantek je pa nima. edino kar je, da smo mi zlo kmalu začeli vsa enkrat na dan kožico narahlo nazaj potegovat, da se mu ne bi kaj tam čez zrastlo - mojmu bratrancu se je to naredilo, pa so ga nato morali mal obrezat.Ampak mislim, da je bilo to okol 4.leta. Anju, naš ima tud 3 leta, pa še ne skoči kožica čez. Bomo tud počakal do sistematskega.

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
30.7.2010 13:19:43   
katis
Najki, nam tudi sam Voltaren prime. Že od malega. Na kake Maripol, lekadol, Calpol svečke sploh ne reagira tolko, da bi mu vročina padla pod 38. Nam jih pediatrinja kar redno predpiše, da imamo zalogo doma - vsaj ene par svečk, da preguramo do zdravnika, ker dosledno vedno zboli na petek zvečeruser posted image . Samo Voltaren naj ne bi dajali več kot dve na dan, 12 ur nam pa ne zdrži. Pol jih pa režemo na pol in mu dajemo polovičko vsakih 6 ur. Ene 3-4 dni. Pol pa ponavadi kar s sirupom naprej. Ampak seveda imamo skoraj vedno še antibiotik zraven user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
30.7.2010 13:24:06   
3x mami
nega fantka. ja, po eni strani je lazje kot pa pri puncki. ker nima neke luknjice, kjer lahko stakne kako infekcijo. moras pa pazit, da cistis pri glavici, kolikor pac gre dol. da se tam kaj ne vname. koliko potegnit dol in to je pa stvar pogovora s pediatrom. nasa pravi, da fantki sami poskrbijo za to user posted image pa se prav ima. nas ga tako matra tistega luleka, da mi je vcasih prav cudno, kako da ga nic ne boli.
ko previjas, moras pazit, da je lulek obrnjen navzdol, drugace bo lahko hitro moker do vratu. mal prakse, pa je tudi to enostavno.

Najki, da se mali kmalu pozdravi!

lep vikend vsem, cimvec brcik in cimmanj tezav!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.7.2010 13:24:32   
anju
Najki in katis moja mama in še ena patronažna sta se kar stresli, ko sem rekla da so malemu v bolnici dajali Voltaren. kao močno proti Voltarenu za take maleuser posted image

ja, še to Najki, praviš brez simptomov. moj je pri 1 letu tako kuhal (takrat so mu tudi dajali na 4 ure izmenično Voltaren in Paracetamol) po cca 5 dneh brez vsakih simptomov razen vročine, je dobil osip po prsih, vročina pa je popustila. zdaj pa ne vem ali je bila to peta ali šesta bolezen.

< Sporočilo je popravil anju -- 30.7.2010 13:26:55 >

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.7.2010 13:30:00   
tinaaleks
Hvala za odgovore! Če kaj ne bom velda bom pa mojga vprašalauser posted image , neki že more vedet ne?user posted image

Mi s punčko nismo imeli nobenih težav, se mi zdi, da bom imela s čiščenjem več dela pri fantku. Bom videla kako bo, ko bom imela kaj prakseuser posted image

Najki-upam da se kmalu pozdraviteuser posted image user posted image user posted image , da lhako hitro odbrzite na morje..

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.7.2010 14:19:27   
mamamajča
pixieM- meni so se po koncu dojenja spet malo posvetlile oz. vrnile v prejšnje stanje, zdaj so pa spet velike in zelo temne ( mi je tisto ta prvo bolj všečuser posted image )

tinaaleks- fantku pač lulčka dvigneš in ga temeljito obrišeš, včasih zna bit tak fajn pokakan, sploh potem pri gh, da ti zlepa kaj uide, ne vidiš, pozabiš.
Fantkova glavica je lahko ful občutljiva in lahko hitro pride do vnetja. če ni čista, seveda.

Mi je pa hecno nekaj- v knjigi mi piše, nikoli, ampak res nikoli vlačit kožice nazaj in čistit pod njo, pediater mi je pa zabičal, da obvezno povlečt nazaj in samo sprat, da ne pride do kakega vnetja, zaradi umazanijeuser posted image
Potem si pa ves zmeden in ne veš, kaj bi.
Jaz sem mojemu malemu tu pa tam, zdaj ko je večji, mi pa že več ne pusti...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.7.2010 14:48:24   
jana84
živjo prav na brzino...mi smo vsi v najlepšem redu, da vam povem že kar na začetku...

morje je šlo super skozi, mali je užival, jaz pa tudi. Dorekt z morja smo šli na vikend, zato se nisem nič javla, danes sem v civilizaciji, pa sem komaj zdej dobila čas za vas na hitrco pozdravt! Da bi vas prebrala, to pa še zdaleč ne!!!

Zdej pa moram na hitro poklicat v picerijo in naročt kosilo, ker me je ta mali zdej dve uri drajslal, da je zaspal in posledično tud kosilo ni skuhano...Čez pol urce pa pride mož domov...Ah bo že, ga bom poklicala, naj se sproti ustavi v piceriji...

Kaj več pa povem verjetno drug teden ko pridemo za kaj vče časa domov...No, saj tud moram prit ker imam v petek zjutraj pregled, da vidim če je naš mali razbojnik v trebuščku, kljub številnim brcam starejšega bratca v redu...

Upam da se imate vse fajn, predvsem zdej ko je mal bolj hladno in bolj za dihat...

lp
jana

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.7.2010 15:23:19   
Najki
katis nas tudi obvezno za vikend, po moznosti tisto jutro, ko naj bi sli k tasci in pol je kt zanalasc... al pa vceraj ko naj bi sli danes na morje user posted image . meni so za voltaren rekli na 8 ur, to je pol 3 na dan... ima pa leto in pol mali.saj bom danes se njegovo P vprasala, to mu je dal dezurni.

anju nas je ze imel to peto al sesto, pac uno k tri dni kuha pol ima pa osip... to je bilo prvo kar je fasal.

fantku obicajno ne pride umazanija pod kozico, temu je namenjena, da sciti. not ni treba izrecno cistit, raqzen ce je ocitno umazano. se dela neka flora tam kakor v vagini in je fajn ne dirat. vlecenje pa obicajno delas po kopanju, ko je malo zmehcano.

wb jana =]

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.7.2010 15:38:30   
missD
ojla,

ker sem sedaj nekaj dni pridno doma in ne vem kaj bi sama s sabo sem se lotila interneta.
bolj natančno vozičkov...spet.

mi zna katera od mamic povedat zakaj je dobro za novorojenčka da je na ravni podlagi? ali je to sploh nujno?
lahko dojenčku čist majhen naklon ležišča že škoduje?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.7.2010 16:28:56   
M&A
anju, kupila sem si čisto običajen trak za nošenje (na izbiro imaš ogromno različic, tudi sposojajo za sprobat):
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=711&ime=Ellaroo_trak

Nam se je super obnesel, nosil ga je tudi mož. Rabiš malo prakse, da se naučiš zavezat, pol pa gre hitro. Prve tri mesece ga imaš v položaju zibke, potem ga vežeš pred sabo, ko je znal sedet pa na bok ali na hrbet. Za daljše ture smo uporabljali nahrbtnik, je bolj udoben za oba pa še po potrebi ga daješ gor in dol. 
Trak sem nabavila šele pri drugem, ki je bil 10x bolj zahteven dojenček (toliko o mitu enostavnega drugega otroka user posted image ), stalno je hotel biti na rokah (po teži pa XL kategorija - ni čudno, da imam probleme s križem), na tleh ni bilo šans, ležalnika in kengurujčka sem se raje izogibala, spal je vedno v posteljici. V traku pa se je odlično počutil - blizu mame pa še dober razgled je imel user posted image jaz pa tudi, ker sem imela hrbet in roke razbremenjene.

Najkiuser posted image za sinčka, da se hitro pozdravi.

nega lulčka - naša pediatrinja je bila kar odločna pri "raztegovanju" kožice, po vsakem kopanju sem nežno vlekla čez glavico, malo pa je še ona pomagala pri vsakem pregledu, tako da smo jo pri prvem spravili do 3/4 glavice nekje pri 5-6 mesecev, pri drugem pa že pri 3 mesecih - brez bolečin in ranic. Dokončala pa bo narava v puberteti user posted image Zdaj sta prav hecna, ker zadevo že sama obvladata in pri tuširanju slačita lulčka user posted image

Moj user posted image je šel po mulčka, ma pridejo šele zvečer, bosta verjetno v avtu zaspala. Borim se s knjigo in utrujenostjo (beri - nasičenostjo s študijem), rada bi izkoristila še to popoldne miru, da bom imela vikend fraj. Eh, boljše da grem na en sprehod in se mal zbrihtam, zdaj ko je nehalo padat. 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
30.7.2010 17:23:37   
BLOOM 1
Ojla,

Tukaj sem,še enkrat hvala za skrb. Danes sem dobro,samo ko grem lulat, je neki spodaj tko  čudnouser posted image . Ne morem še it rodit,moramo še morje skoz dat.Danes teden gremo na morje,otroci že komaj čakajo,ne morem jih zamigat in pokvarit veselja user posted image .

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.7.2010 17:27:38   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

bloom-user posted image   Upam, ker si malo zgodnja! Tako da kar drži noge skupaj in lepo počakaj na vrstni red!

Bom,obljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.7.2010 17:34:34   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: anju

včeraj nas je streslo. strela. v hiši je poknlo. sosed je prišu gledat kje smo, češ da se kadi iz hišeuser posted image
HB se je kadilo nekje okrog lipe. nam je pa skurlo nekaj napravuser posted image  še ne vemo vsega. pralni stroj bova mogla kupituser posted image  ...

To pa je  shit....user posted image . Jaz pa vedno,ko grmi,izklopim vse elektriko. Meni je pa tko štrah....

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.7.2010 17:58:14   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

bloom1 -
Verjetno ste pa pri vas bolj zgodaj začeli? 

Ja user posted image ,zgodaj. 18 let sem bila stara.Ampak nič ne obžalujem.Zdaj sva (z sinom) kot  prijatelja,skupaj greva na kavo,skupaj sem,skupaj tja...user posted image .Enkrat sva šla na kavo,in mali pravi natakarici da bo mama plačala,ona pa pravi:Mama? Jaz sem pa mislila da je tvoja deklina user posted image user posted image . Nevem no,on je moj ponos,priden dečko. Že Leto in pol prek študenta dela ima svojo plačo,sam se oblači,pa še gdaj za tamalive dve kaj kupi,skratka user posted image .

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.7.2010 18:12:02   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

jutro!

tu se je tako ulilo, od povsod curlja ven voda. tastom je odneslo cesto, parkirisca so pod vodo... in 14st je kazal zjutraj avto user posted image ok za ohladitev, ampak jaz bi rajsi eno tako manjso in bolj dolgotrajno...

Pri nas  tudi že celi dan dežuje,voda je vsepovsod!!!!

Lija lepo se imejte na user posted image !!!!

Pokora,Bina,mislim da je to kratica imena Sabina ali Albina,pa poznam fantka z imenom Bine,nevem no...Brez zamere user posted image . To je samo tvoja odločitev.

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.7.2010 18:44:20   
majabar
Pozdravcek!

Laboratorij je pokazal levkocite v urinu in premalo limfocitov in hemoglobina v krvi. Bom poklicala ginekologinjo. Drugace se pocutim dobro, samo neskoncno utrujeno.

Lep dan vsem!!

< Sporočilo je popravil majabar -- 30.7.2010 18:52:37 >

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.7.2010 18:48:24   
mamamajča
majabar user posted image

pokora- meni je pa všeč Bina, preprosto, redko, sladkouser posted image

Naveličana sem tega dežja! user posted image Mali hoče ven, se oblečeva, da gre po lužah skakat, ampak meni prav ni... Kje si sončekuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.7.2010 19:21:05   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

Dobro jutro!

Kako ste? Jaz se zdaj že drugi dan počutim obupno!!! Včeraj zjutraj me je bolel trebuh. Na desni strani tako okrog maternice oz. izbočenega dela trebuha. Pa sem si mislila, da to je itak od raztezanja vezi in mišic. Potem v službi je bilo vredu, ker večinoma sedim. No, popoldne me je ene parkrat vredu zabolelo, potem spet spustilo. Ko me je zabolelo, me je kar pritisnilo na wc, pa sem polulala samo par kapljic. Danes sem strogo spala samo na levem boku in se mi zdi, da me danes še vedno malo boli. Se je pa tudi prestavilo še na levo stran. Mislite, da so to samo vezi in mišice? Nočem si delat skrbi po nepotrebnem...

Pixie,kaj je to??? Zdaj še ti???? Kaj,to se prenaša že čez računalnik?? Prvo,smo driskali,zdaj pa to user posted image user posted image . Počivaj,meni je pomagalo. Zanimivo pa je to,da naš mali včeraj,ko je bolelo,je bil bolj živahen kot danes,danes pa je neki tiho user posted image

Barva bradavičk( rjava) izgine,samo gdaj točno-nevem.Tudi jaz nisem bila pozorna na to.

Joj,najki,toliko vprašanj user posted image .

Grem povrsti:

1.Ja,odvisno. Najbolj je kritično konc avgusta,moraš spakirat ene v šolo,ene v vrtec.Oblačila in obutev,vedno,postanejo premala.To moraš kupit vse novo.

Kako naj povem,hm.....mi nimamo podpore,za 5 otrok dobimo samo 148 e dodatkov,za malo plačam vrtec 180 e. Zakaj? zaradi plače mojega moža,on je naš "finančni direktor" user posted image ,samostojni podjetnik (s.p.)

2. Ja,ne bom lagala,tašča nam ogromno pomaga,ampak finančno NE. Tašča ima otroke ko midva,naprimer,nekam greva čist sama in to brez problema,ali zdaj ko smo se selili otroci bili pri tašči dva tedna,spali,pa jedli tam,midva pa ribala bajto. Na tak način pomaga,pa še za božič ali pa za r.dan kaj kupi,kakšo malenkost. Zdaj,ko bom šla rodit,spet bo prevzela tašča.Za to sem njej ZELO hvaležna!!!Drugač,financiramo otroke samo midva,oz.moj zlati možek user posted image user posted image user posted image ,jaz pa samo komandiram kaj vse rabijo user posted image user posted image .

3.Na otrocih NIKOLI ne šparamo,rajš kaj na sebi prišparam. Stroški za 2 otroka ali pa za 3 ? Nemorem povedat...Mislim da je to odvisno od posameznika,kak način življenja ima. Lahko pri 2 več zapraviš kot pri 3,nevem...

4. Avto,jaz imam SCENIKA (7 sed.),mož pa svoj avto BMW.

Skratka,mi smo malo drugačna familija user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.7.2010 19:26:01   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Pozdravcek!

Laboratorij je pokazal levkocite v urinu in premalo limfocitov in hemoglobina v krvi. Bom poklicala ginekologinjo. Drugace se pocutim dobro, samo neskoncno utrujeno.

Lep dan vsem!!

Levkociti,to je pa gre za neko vnetje,če se ne motim,ali???

Za hemoglobin,pa je normalno,tudi jaz ga imam samo 109

NE sekiraj se!!!!

Majabar,to si ti na slikice???? Pa tvoj orbitrek...user posted image

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 30.7.2010 19:27:06 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.7.2010 19:29:21   
mamamajča
bolečine- sem ravno včeraj brala, da se v tem obdobju začenjajo t.i. "lažni popadki"
mene tud daje tu pa tam, kot da bi imela menstrualne krče, sam vem, da popadki to še niso. HB. Ko so pravi popadki, pač nekako preprosto veš.

Nočem pa rečt, da tista, ki jo karkoli boli, naj se ne ustrašni češ da ni nič. PAZITE SE!

izcedek- prav moreč!!! Bel sicer. Torej najbrž spet vnetje. Potem še pa kaka bolečina zraven in panika. v pon. imam pregled, tako da do takrat  počakam, ziher spet kak canesten dobim....

Ampak, kdaj je čas za preplah? Ko je izcedek rjavkast?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.7.2010 19:59:14   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

bolečine- sem ravno včeraj brala, da se v tem obdobju začenjajo t.i. "lažni popadki"
mene tud daje tu pa tam, kot da bi imela menstrualne krče, sam vem, da popadki to še niso. HB. Ko so pravi popadki, pač nekako preprosto veš.

Nočem pa rečt, da tista, ki jo karkoli boli, naj se ne ustrašni češ da ni nič. PAZITE SE!

izcedek- prav moreč!!! Bel sicer. Torej najbrž spet vnetje. Potem še pa kaka bolečina zraven in panika. v pon. imam pregled, tako da do takrat  počakam, ziher spet kak canesten dobim....

Ampak, kdaj je čas za preplah? Ko je izcedek rjavkast?

Bel izcedek-to je beli tok,mislim da je to normalno,tudi jaz ga imam za izvoz. Mislim da canesten ne rabiš,samo če kaj voda pokaže da je vnetje,pol pa dobiš.

Če je pa rjavkast,ali krvav,ja,to pa je že preplah. Moraš takoj v P.

Mamamajča,tudi ti imaš novo slikico? user posted image

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 30.7.2010 20:00:46 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.7.2010 21:27:59   
mamamajča
Mam ja, ampak še vedno ne vem, kak spravit eno slikco tu gor. bi mojim ptujčankam trebušček pokazala, pa mi ne ratauser posted image prek shrani.si mi ne greuser posted image

Beli tok- za izvoz, jauser posted image Pa noro, nouser posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.7.2010 21:44:28   
mamamajča
En fini članek o teh bolečinah, ki si jih tukaj opisujemo. za poiritev, mogoče:

http://druzina.enaa.com/Zdravje/Nosecnost/Bolecine-v-predelu-trebuha-in-nosecnost.html

Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.7.2010 22:40:07   
majabar
BLOOM, ja, jaz in moj Orbitrec:). Vceraj in danes samo 15 minut, sem prevec utrujena. Se ze utrujena zbudim, cez dan je malo boljse, popoldne spet kot cunja. Ne sekiram se zaradi izvidov, bolj me muci ta obcutek, da nisem zavarovana in da se ne morem na nikogar obrniti, ce me kaj muci, oz. ce so izvidi slabi.
V Medellinu se je danes zacel teden roz, polno koncertov, razstav, gledaliscnih predstav, hrane, pijace, prireditev za otroke... Baje je noro in da je to potrebno videti. Tako se bova vsak dan po sluzbi odpravila po mestu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.7.2010 22:53:44   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Ne sekiram se zaradi izvidov, bolj me muci ta obcutek, da nisem zavarovana in da se ne morem na nikogar obrniti, ce me kaj muci, oz. ce so izvidi slabi.

Pa saj že imaš skoraj porihtano,a ne?? Ali moraš spet kaj čakat????

Pa sem že enkrat vprašala,zgleda da si spregledala:Gdaj pa boš kaj v SLO prišla????user posted image

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 30.7.2010 22:54:58 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?