BLOOM 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM Dobro jutro! Kako ste? Jaz se zdaj že drugi dan počutim obupno!!! Včeraj zjutraj me je bolel trebuh. Na desni strani tako okrog maternice oz. izbočenega dela trebuha. Pa sem si mislila, da to je itak od raztezanja vezi in mišic. Potem v službi je bilo vredu, ker večinoma sedim. No, popoldne me je ene parkrat vredu zabolelo, potem spet spustilo. Ko me je zabolelo, me je kar pritisnilo na wc, pa sem polulala samo par kapljic. Danes sem strogo spala samo na levem boku in se mi zdi, da me danes še vedno malo boli. Se je pa tudi prestavilo še na levo stran. Mislite, da so to samo vezi in mišice? Nočem si delat skrbi po nepotrebnem... Pixie,kaj je to??? Zdaj še ti???? Kaj,to se prenaša že čez računalnik?? Prvo,smo driskali,zdaj pa to . Počivaj,meni je pomagalo. Zanimivo pa je to,da naš mali včeraj,ko je bolelo,je bil bolj živahen kot danes,danes pa je neki tiho Barva bradavičk( rjava) izgine,samo gdaj točno-nevem.Tudi jaz nisem bila pozorna na to. Joj,najki,toliko vprašanj . Grem povrsti: 1.Ja,odvisno. Najbolj je kritično konc avgusta,moraš spakirat ene v šolo,ene v vrtec.Oblačila in obutev,vedno,postanejo premala.To moraš kupit vse novo. Kako naj povem,hm.....mi nimamo podpore,za 5 otrok dobimo samo 148 e dodatkov,za malo plačam vrtec 180 e. Zakaj? zaradi plače mojega moža,on je naš "finančni direktor" ,samostojni podjetnik (s.p.) 2. Ja,ne bom lagala,tašča nam ogromno pomaga,ampak finančno NE. Tašča ima otroke ko midva,naprimer,nekam greva čist sama in to brez problema,ali zdaj ko smo se selili otroci bili pri tašči dva tedna,spali,pa jedli tam,midva pa ribala bajto. Na tak način pomaga,pa še za božič ali pa za r.dan kaj kupi,kakšo malenkost. Zdaj,ko bom šla rodit,spet bo prevzela tašča.Za to sem njej ZELO hvaležna!!!Drugač,financiramo otroke samo midva,oz.moj zlati možek ,jaz pa samo komandiram kaj vse rabijo . 3.Na otrocih NIKOLI ne šparamo,rajš kaj na sebi prišparam. Stroški za 2 otroka ali pa za 3 ? Nemorem povedat...Mislim da je to odvisno od posameznika,kak način življenja ima. Lahko pri 2 več zapraviš kot pri 3,nevem... 4. Avto,jaz imam SCENIKA (7 sed.),mož pa svoj avto BMW. Skratka,mi smo malo drugačna familija