|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
30.7.2010 8:33:28   
lija30
anju-hvala bom uživala:), oziroma bova uživala še na zadnjem dopustu v dvoje:)))))))))Mal bom brala, mal lenarila, tko da 14 dni se bo prov prileglo::)
potem grem pa še za 5 dni v službo.Nato pa še koristim 13 dni dopusta:))))), potem sem pa že na porodniški:)))))). Takrat bo pa delo z zlaganjem, pranjem cotkic, pa shopping še kr bo manjkalo!
A ti imaš ful težave?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
30.7.2010 8:49:03   
3x mami
jutro!

tu se je tako ulilo, od povsod curlja ven voda. tastom je odneslo cesto, parkirisca so pod vodo... in 14st je kazal zjutraj avto user posted image ok za ohladitev, ampak jaz bi rajsi eno tako manjso in bolj dolgotrajno...

neplacani ocetovski dopust. pri prvem (4leta nazaj) so me opozorili, da ce v vlogi ne oznaci, potem ga naknadno vec ne more in tako se lahko obrise pod nosom z njim. ne vem, ce to se velja. ce pa velja in ne veste, ce bo koristil ali ne, naj oznaci neplacani po dnevih - sej ni receno, da ga bo res koristil. ima pa odprto moznost. tako da, pozor na take hakelce!

anju, ajoj, skoda za stroj. ce ti kaj pomaga, je bil v neki spar bonus knjizici en stroj od indesita, manj kot 300e. ni elektronski - vse mehansko, ampak mi imamo indesit in smo zadovoljni.

vceraj sem lepo doma pocivala. nic krcev, ampak tudi mali je bil bolj miren. cisto drugace kot po navadi. tako da me je ze mal skrbelo. no, danes me ze od jutra prebrcava, tako da fino.

BLOOM1, kako si danes?

sasadejan, lusen trebuscek!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
30.7.2010 8:51:00   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

Sasadejan lepi buši!!!!! Tko kot moj user posted image user posted image user posted image .Moja mala s prstkom v moj popek rada vrta,to je tko brrrr,neprijetno,ona pa uživa user posted image

Pri meni pa moj skoz v moj popek rine prst. Mene pa to tokkkkk skomina da je joj. Ampak ker ve, da me moti ima še večji užitek. Sej še malo pa bo popek zunaj in bo dal mir user posted image .

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
30.7.2010 8:52:24   
sasadejan
Hvala za pohvale trebuščka user posted image .

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
30.7.2010 8:53:59   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

vceraj sem lepo doma pocivala. nic krcev, ampak tudi mali je bil bolj miren. cisto drugace kot po navadi. tako da me je ze mal skrbelo. no, danes me ze od jutra prebrcava, tako da fino.

Moj je bil tudi včeraj tokkkkk miren, da sem bila že kar malo panična. Zgleda da jima je pasal zrak in sta počivala user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
30.7.2010 9:07:49   
anju
A ti imaš ful težave?

sploh ne! samo jamram dostiuser posted image
ne neuser posted image  na letnem dopustu smo že bli in zdaj samo komaj čakam da končam. še en mesec dela, če bom smela na dopust.

3x mami in sasadejan moj user posted image  je pa včeraj tako brcal ajoj, se mi kr obraz spači.

3x mami vedno koristne informacijeuser posted image
a je bil ta stroj v zadnji knjižici bonov?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
30.7.2010 9:40:40   
Pokora
Bloooom kako si? Upam da so se krči umiriliuser posted image

Anju ste pa res imeli smolo. Je pa tako da tudi če bi imeli zavarovano, vem da je ena fora da zavarovalnica ne krije strele, ampak verjetno odvisno kako imaš zavarovano.

Men so pa na avtu bremze šle. Se je ta teden moj vozil z mojo Fiestico, ker reva že pol leta stoji. Pa se v sredo pelje, hoče zabremzati in mu bremza "not" pade. Je pol neki pumpal da se je ustavil. Dobro da se je to njemu zgodilo, jaz bi se po mojem skantala. Sva pa prvič uporabila asistenco. So ful hitro pršli, naložili avto in ga peljali na servis - je moj samo še poklical tja in povedal kaj je bilo. Pa bo šlo s5 en kup denarja za servis...

Danes imam še zadnji dan ki ga lahko izkoristim z mojim škratkom. Ponoči namreč z možem odrineta za 14 dni na počitnice. Sej po eni strani je uredu, bom jaz vsaj res počivala, po drugi strani mi je pa že zdaj hudo. Sva se zjutraj skoraj dve uri valjala po postelji - mojčkala, brala knjigice, žgečkala... No sej se bomo slišali preko Skypa, sam bo kar dolgauser posted image

Lija30 in ostale ki šibate na dopust - uživajte maximalno! Pa želim vam čim lepše vreme!

A mislite da bomo letos sploh še imeli kaj poletja? Mene kr skrbi da se ne bo več kaj dosti segrelo, koje tako hladnouser posted image

Kakšno se vam zdi ime BINA za punčko? Meni je ful špasno, sam se mi zdi tudi zelo nenavadno.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
30.7.2010 9:57:17   
pixieM
Dobro jutro!

Kako ste? Jaz se zdaj že drugi dan počutim obupno!!! Včeraj zjutraj me je bolel trebuh. Na desni strani tako okrog maternice oz. izbočenega dela trebuha. Pa sem si mislila, da to je itak od raztezanja vezi in mišic. Potem v službi je bilo vredu, ker večinoma sedim. No, popoldne me je ene parkrat vredu zabolelo, potem spet spustilo. Ko me je zabolelo, me je kar pritisnilo na wc, pa sem polulala samo par kapljic. Danes sem strogo spala samo na levem boku in se mi zdi, da me danes še vedno malo boli. Se je pa tudi prestavilo še na levo stran. Mislite, da so to samo vezi in mišice? Nočem si delat skrbi po nepotrebnem...
Sva pa včeraj imela z user posted image pravi mali šov. Zvečer sem šla ležat v posteljo, pred spanjem si res vedno namažem trebuh z mandljevim oljem. In ko sem se mazala, sem tu in tam malo potrkala na trebušček, ker je user posted image očitno spal. In po teh parih trkih si je očitno mislil: boš ti mene, ti bom že pokazal user posted image . In je začel brcati tako močno, da mi je metalo cel trebuh. No, ko sem že hotela zaspati, brcam ni bilo videti konca. Tako, da sem pač zaspala, moj se je pa menda še en čas smejal, ker me je lepo objel in dal roko na trebuh (seveda je user posted image brcal in brcal še kar lep čas).

anju - groza pa te strele!!! Glavno, da ste vi ok! Čeprav tudi škoda verjetno ni zanemarljiva. Mene je parv zaradi strel zelo strah neviht. Raje vidim, da je cel dan slabo vreme, kakor lep dan in potem pa nevihta.

BLOOM1 - tudi meni je tako neprijetno, če mi moj vrta po popku. Včasih mi je bilo všeč, zdaj je pa res zelo neprijetno. Tak čuden občutek je. Kako se počutiš danes? Bo kaj boljše?

sasadejan - iii, kak lepi buši je! Meni se itak najbolj dopade popek!!! Komaj čakam in upam, da bom tudi jaz imela takega!

Pokora - a da sva že dve mlekarici? Jaz sem se že navadila na to da puščam in sem kar malo presenečena, ker zadnji teden puščam manj, kakor sem prej.

barvanje las - mene je bilo na začetku ful strah, če bo kaj narobe, če se bom barvala. Pa mi je rekel G dobesedno: Seveda je lahko kaj narobe! Kaj pa če se vaš otrok rodi s pobarvanimi lasmi? In potem tak smeh, da je bolel trebuh. Menda barve niso več tako agresivne, poleg tega so na telesu (kakor tudi ostala kozmenita, ki ni najbolj nedolžna) in barve ne jemo, da bi naredili škodo.

čišča - super te, ko ste se toliko razpisale o čišči. Zdaj imam bolj jasno predstavo o tem. Sem res vesela, da sem vprašala, drugače bi še en čas tavala v temi...

user posted image - danes imam seveda novo vprašanje. To pa zato, ker me je včeraj moj vprašal in nisem vedela kaj odgovoriti. Glede bradavičk, ki potemnijo. Meni so zelo potemnele, prej sem imela vedno take lepe nežno rozaste, zdaj so kar fajn rjave. Se ta barva po porodu in dojenju vrne na začetno barvo? Ali ostanejo temnejše?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
30.7.2010 10:00:19   
3x mami
anju, v taki majhni knjizici s popusti je bil, sam ne vem, do kdaj je trajala akcija... probaj mal pogledat, nikoli se ne ve.

pokora, saj bo hitro minil cas. tako bos lahko res pocivala (kar tudi rabis zdaj!), mal postimala za novega skrata. vem pa, kako ti manjkajo malcki (pa jih imas vcasih ze pol kufer...). sta bila moja2 pri nonotih 2 tedna - takrat, ko sem zakrvavela. pa sem klicala vsak dan po veckrat, sem vedela, da se imata fino, sam hisa je bila tako prazna... je pa toliko lepse, ko se vrnejo!

vreme je res hecno. ni mi vsec, ko tako niha - zlo vroce / ze skoraj mrzlo. nam napovedujejo jutri ze spet do 28st, sonce, bomo vidli.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
30.7.2010 10:16:26   
anju
Pokora BINA... sej vem da je nehvaležno govorit o všečnosti imen, ampak sem prepričana, da ne boš užaljena.
ne!
mogoče ša najbolj zato ker imamo hec okoli Bineta. namreč nono (moj oče) mulčka pumpa, da bo dojenček Bine in to je mali kr prevzel meni pa je šlo na živce. in še to da bo dojenček Bine HA HA HA, v tem smislu. halo?!
no, tako mi je, mogoče krivično, do Binetov in Bin.

bremze šle??? to se mi kr dlake dvignejo! 2x sem imela srečo, ko so tovornjakom bremze šle...

lepo da svoja2 pustiš veš! zelo nesebičnouser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
30.7.2010 10:20:42   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

user posted image - danes imam seveda novo vprašanje.

user posted image user posted image user posted image

ne vem ti odgovorit. ja z nosečnostjo, že prvo, so postale večje in temnejše. samo sm še 2 meseca nazaj dojila in ne vem v kaj se bojo vrnile ali spremenile, ko bom s tem zaključila in bo poteklo nekaj časa.

so pa prsi manjše, zelo. no, ne zdaj med nosečnostjo, ampak bojo spet, vem.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
30.7.2010 10:37:33   
tinaaleks
pixie-jaz ti tudi težko odgovorim, ker jaz pa nisem dojila. Sem imela lepo nežno rožnate 1 mesec po porodu,... bom tudi jaz zdaj ugotavljala kako bo, če bo mleko dojim, drugače bomo pa spet na flaški.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
30.7.2010 10:57:40   
3x mami
uh, pixieM, tezko vprasanje. priznam, da nisem bila pozorna na tole. povecajo in potemnijo se ti zaradi hormonov. ko hormoni minejo, se pomanjsajo nazaj, ce se pa posvetlijo spet pa, ja, nekaj se, to se spomnim, ce pa cisto, pa ne znam ocenit.

Bina. ni mi vsec, nekako mi ne zveni. ampak to je stvar okusa.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
30.7.2010 11:01:35   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Brinme, je bila to tvoja prva kontrola na bolniški? Jaz sem že od začetka doma, grem samo do kakšnega dohtarja, ampak imam vedno ko grem od doma, slab občutek da me bojo ravno takrat iskali...

Ja to je bila prva kontrola...do zdej se nekako nisem bala kam it, ker sem upala, da jih k meni pa ne bo...ampak zdaj sm kar malo prestrašena...in cvikam skoz ko morm kam it...user posted image
No razen ko grem k G...takrat si pa privoščim in grem mirne vesti pohajat po trgovinah ali po opravkih, ker imam dokaz, da sem bila pri dohtarju...user posted image
Upam, da so me obiskali prvič in zadnjič...user posted image
Še ta mesec potrpim, pol septembra mam pa še dopust in pol porodniška...user posted image
Bom pač septembra pohajala okol in če bo vse ok, bova šla mogoče še za par dni na user posted image ...user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
30.7.2010 11:38:30   
BRinME
Anju - glede pralnega stroja...če maš tiste bone za nosečnice od DM-a...maš noter tut bon za 20% popust na nakup novega od Candy.
Če rabiš, ti lahko pošljem, ker mi bona ne bomo rabli. user posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.7.2010 11:44:22   
anju
imam bone, ampak nisem šla za tem.
hvala!!

pride popoldne zavarovalniški agent, naši imajo nekaj zavarovano, bomo vidli kaj se da zmenit.

HB mami ni šel stroj!!!

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.7.2010 11:49:39   
tinaaleks
anju-kakor sem seznanenjena, ti zavarovalnica ne povrne škode, če si imel stroje v vtičnici. Upam da se motim. Je pa res, da je odvisno kako je zavarovano.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.7.2010 12:09:50   
Najki
Sasadejan tvoj trebuscek je res ze lepo zaobljen user posted image . Pa popek zunaj pa je to crta nad popkom al samo senca?

Bloom 1 moj mi tud s prstom vrta v popek... Tudi mene mrazi =]. Dej povej malo, kako izgleda 6 otrok s financne strani? A pridete normalno skozi mesec al vam pomagajo starsi? Na katerih rednih stroskih prisparate in kako. Se spomnis mogoce ce je veliko razlike pri stroskih za dva otroka in potem za tri? Kateri avto ste imeli pri treh otrocih? In kaj za en kombi imate zdaj? user posted image

Joj anju se dobro da ni posredno koga v hisi streslo =$.

Bradavicke se vrnejo v prejsnjo barvo ma ne vem kdaj. Nisem sledila, sem pa opzaila, da so ksn mesec nazaj spet potemnele. Potemnijo pa zato, da novorojencek bolje vidi kontrast, ko isce bradavico. Nekate prekticirajo dojenje tako, da dajo malega na trebuh in pustijo, da sam pricrvicka do bradavicke.

< Sporočilo je popravil Najki -- 30.7.2010 12:26:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.7.2010 12:22:25   
sasadejan
Najki -  ja črto že imam. Ni ravno temna se jo pa že kar vidi user posted image . Imam čisto pravi nosečniški trebušček user posted image .

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.7.2010 12:29:52   
Najki
Pozabila povedat, da je vceraj mali cel popoldan kuhal na 40 vrocine in ni slo dosti zbijat, danes je veliko bolje, se ni preslo 38, smo pa morali odpovedati morje. Oziroma bomo se koristili pol termina, ce bo mali bolje in bo apartma fraj, enkrat po vikendu najbrz.

Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.7.2010 12:41:52   
lija30
tinaaleks- tudi če imaš aparate v vtičnici dobiš povrnjeno, če imaš še posebej zavarovano proti indirektni streli!To sva midva zavarovala, in potem dobiš povrnjeno glede na to koliko je aparatura takrat vredna!:)))))))))

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.7.2010 12:46:42   
tinaaleks
No, pa sem izvedela nekaj novega.user posted image

Zdaj mam pa jaz eno vprašanje za vse tiste, ki imate že fante doma... Kako je kaj z nego fantkovih splovil? Mam pač punčko domauser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.7.2010 12:52:50   
anju
lija30 vedela sem da moraš posebej zavarovat proti streli, kaj je pa indirektna strela?

tinaaleks očistiš kolikor gre kožica nazaj. kožico moraš trenirat, da gre (ne vem do katerega letauser posted image ) prek glavice. mi še nismo imeli srečeuser posted image  čakam da pokličejo od pediatrinje, saj bi mogel imeti sistematski pri 3 letih, da se dogovorimo tudi okoli tega. mogoče bo treba operiratuser posted image

Najki user posted image  čimprej naj bo bolje! revež prek 40?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.7.2010 13:00:11   
katis
user posted image Anju, tole pa je smotanuser posted image s pralnim strojem! Nam je pred cca 10 leti dvakrat zapored v istem letu udarla strela (sam verjetno nekaj manjšegaja) in obakrat v anteno. Hvalabogu je obakrat skurlo samo viderekorder (en in isti), ki pa ga je en kolega obakrat uspel popravituser posted image , ker je imel neko posebno prednapetostno zaščitouser posted image , za katero še vedli nismo. Zavarovano pa smo takrat mel samo bolj osnovno in strela ni bila krita zraven.Samo če bi zantla požar, bi se dalo kej...
Ampak te taglavne gospodinjske stroje vedno user posted image  pobere, ko je najmanj treba. Men je pa včeri sušilni user posted image  začel cvilit in komplicirat pa je tudi sele tri leta star. Cot pa ne morem sušit zunaj, ker je pr nas tolk vlage vedno v luftu, da se posuši samo, če piha veter... user posted image Moram poklicat seriserja da mi pride takoj pogledat. Z enim mulčkom doma in drugim na poti ne morem brez sušilca.

Bloom, držimo pesti, da se vse umiri. Ne prehitevat po desni, to se ne sme user posted image

Bremze? Isto je blo ful nazaj pr fotru na Oplu, ko smo se ravno na morje pelal. Ker se je to zgodil blizu AMZS servisa, smo ga dal kar tja. Tam so pa vidl, da je zavrelo zavorno olje, ker je zavorni disk nekaj ribsal in se je pregrevalo. Ko pa je olje zavrelo in je prišel zračni mehurček je pa valjda pedal padu noter in je blo treba pumpat. Sam na AMZS so popravli smešno poceni - samo prečistli in malo zbrusili so zavorni disk, pa en ventilček zaradi olja so zamenjal.Računal so ene 2 ure dela in ventiček. Je fotr dvakrat vprašal, če mu niso premal zaračunal... user posted image

Pokora, a kar za 14 dni te bota zapustila? Jaz tud ne smem nikamor (bolniška in počivanjeuser posted image ), pa je moj reku, da brez mene ne gre z malim na morje. Pol smo pa kar en 3 meterski bazen nabavli, pa sta se moja dva namakala v njem. Bor je bil ful zadovljen, možek je pa tud reku, da se je imel čist ok teh 14 dni dopusta. Še dobr, da je blo to pred ohladitvijo. Sta vsaj imela kaj od bazenčka.

Ime Bina - men je ful všečuser posted image ! Sem jo imela v izboru, če bi bila punčka. Bina, Brina Bibiana in Luna so mi ble ful dobre. Sam ni zneslo. Bo fant. Zdej pa kompliciram z imenom. Zdej pa razmišljava o Eriku, Izaku in Samotu... morda še Urban in Lenart ( a to dvoje mojmu ni več tako všeč). Ne vem no. Borči mi je rekel, da on bi pa Filipauser posted image ? Se mi zdi, da kar ne najdemo pravega imena, ki bi nam bilo res všeč. Ne bi radi imeli strešic, pa da je malce mednarodno oz. da ga v tujini vsaj uspejo kolikor tolk prebrat user posted image . Pa je meni tud ful takih ime kot so Ožbej, pa Ambrož itd všeč. Sam kaj, ko si bo moževa žlahta jeik zlomila na takih imenih user posted image .

PixieM - bradavičke? Men so se posvetlile a ne čist tolk kot so bile svetle prej. Sam mi pa tokrat niso tolk potemnele kot prvič. Al se mi pa samo zdi? Bi verjetno morala možeka vprašat

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
30.7.2010 13:03:21   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
No, pa sem izvedela nekaj novega.user posted image
Zdaj mam pa jaz eno vprašanje za vse tiste, ki imate že fante doma... Kako je kaj z nego fantkovih splovil? Mam pač punčko domauser posted image

Lazje kot pri puncki, ker ni toliko infekcij iz ritke. Puncke mende pogosto dobijo vnetje secil zaradi tega. Pri fantku moras pazit, da je lulcek v plenicki dol obrnjen, da ne gre mimo, pa pod jajcki in gube moras dobro ocistiti, pa kozico moras dol vlecti kaksno leto, odvisno, da se sprosti in ne zaraste preko glavice.

Anju je prislo do 40,5, predno je lahko dobil drugo dozo antipiretika. Smo pa pri dezurnemu dobili recept za voltaren svecke in drzijo 8 ur in je bil celo noc hladen. Navdusena. Prej smo probavali calpol in kopanje in obkladke, samo je bil cez 4 ure spet na 40... Zjutraj je bilo ok, mu je pa zdaj zacela spet rasti in je ze na 39... Tudi vceraj je zakuhal opoldne. Nima pa prav nobenih drugih simptomov =$.

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?