pixieM
|
Dobro jutro! Kako ste? Jaz se zdaj že drugi dan počutim obupno!!! Včeraj zjutraj me je bolel trebuh. Na desni strani tako okrog maternice oz. izbočenega dela trebuha. Pa sem si mislila, da to je itak od raztezanja vezi in mišic. Potem v službi je bilo vredu, ker večinoma sedim. No, popoldne me je ene parkrat vredu zabolelo, potem spet spustilo. Ko me je zabolelo, me je kar pritisnilo na wc, pa sem polulala samo par kapljic. Danes sem strogo spala samo na levem boku in se mi zdi, da me danes še vedno malo boli. Se je pa tudi prestavilo še na levo stran. Mislite, da so to samo vezi in mišice? Nočem si delat skrbi po nepotrebnem... Sva pa včeraj imela z pravi mali šov. Zvečer sem šla ležat v posteljo, pred spanjem si res vedno namažem trebuh z mandljevim oljem. In ko sem se mazala, sem tu in tam malo potrkala na trebušček, ker je očitno spal. In po teh parih trkih si je očitno mislil: boš ti mene, ti bom že pokazal . In je začel brcati tako močno, da mi je metalo cel trebuh. No, ko sem že hotela zaspati, brcam ni bilo videti konca. Tako, da sem pač zaspala, moj se je pa menda še en čas smejal, ker me je lepo objel in dal roko na trebuh (seveda je brcal in brcal še kar lep čas). anju - groza pa te strele!!! Glavno, da ste vi ok! Čeprav tudi škoda verjetno ni zanemarljiva. Mene je parv zaradi strel zelo strah neviht. Raje vidim, da je cel dan slabo vreme, kakor lep dan in potem pa nevihta. BLOOM1 - tudi meni je tako neprijetno, če mi moj vrta po popku. Včasih mi je bilo všeč, zdaj je pa res zelo neprijetno. Tak čuden občutek je. Kako se počutiš danes? Bo kaj boljše? sasadejan - iii, kak lepi buši je! Meni se itak najbolj dopade popek!!! Komaj čakam in upam, da bom tudi jaz imela takega! Pokora - a da sva že dve mlekarici? Jaz sem se že navadila na to da puščam in sem kar malo presenečena, ker zadnji teden puščam manj, kakor sem prej. barvanje las - mene je bilo na začetku ful strah, če bo kaj narobe, če se bom barvala. Pa mi je rekel G dobesedno: Seveda je lahko kaj narobe! Kaj pa če se vaš otrok rodi s pobarvanimi lasmi? In potem tak smeh, da je bolel trebuh. Menda barve niso več tako agresivne, poleg tega so na telesu (kakor tudi ostala kozmenita, ki ni najbolj nedolžna) in barve ne jemo, da bi naredili škodo. čišča - super te, ko ste se toliko razpisale o čišči. Zdaj imam bolj jasno predstavo o tem. Sem res vesela, da sem vprašala, drugače bi še en čas tavala v temi... - danes imam seveda novo vprašanje. To pa zato, ker me je včeraj moj vprašal in nisem vedela kaj odgovoriti. Glede bradavičk, ki potemnijo. Meni so zelo potemnele, prej sem imela vedno take lepe nežno rozaste, zdaj so kar fajn rjave. Se ta barva po porodu in dojenju vrne na začetno barvo? Ali ostanejo temnejše?
|