|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
26.5.2010 12:31:05   
zinchy
PixieMuser posted image za brcke!
Mene pa bebica zbrca dopoldne v službi user posted image Ne vem zgleda mu/ji ne paše k sedim...Popoldne, ko pa hodim okoli ali ko ležim pa nič ne brca. Tko,da moj še nima sreče da bi čutil brcke.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
26.5.2010 12:35:29   
tinaaleks
zinchy- pa naj gre tvoj še s tabo v službo. Najboljša rešitev!user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
26.5.2010 12:51:06   
zinchy
user posted image ja bi bila vesela,bi ga takoj porabila za delo user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
26.5.2010 12:54:05   
tinaaleks
Še ena možnost je: da potem ko se otrok rodi, pa on skrbi zanj- da se naveže.user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
26.5.2010 13:00:41   
zinchy
ja zanj bova kar oba skrbela,da se očka navadiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2455
26.5.2010 13:47:59   
Urshy78
pixieM, čestitke za prve brcike user posted image user posted image user posted image
jaz pa  na ta čudežni trenutek še čakam user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
26.5.2010 14:27:38   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: jana84
Sicer pa Tybysy, te nočem strašt, sam iz lastnih izkušenj ti lako rečem, da poskusi čimveč izpitov spravit skozi pred porodom, ker pol je to zelo težko...Tisti čas ko malček spi, si mora mamica oddahnit!

Ja, si predstavljam, da bo težko. Samo ni druge. Letos sem v prvem letniku, naredila vse za prvi letnik, vpisala še en izpit za drugi (ga imam 10. junija), več pa ni bilo mogoče. Problem bo, ker se v 2.letniku vse dogaja oktobra/novembra/decembra, jaz pa takrat ne bom ravno sposobna seminarskih pisat in na izpite hodit. Poskušala bom iti na 2. ali 3. rok, če bodo dovolj pozno. Rada pa bi to spravila pod streho, ker kasneje se mi bo vedno manj dalo user posted image   Mah, da vsaj izpite naredim, magistrsko bom že kasneje napisala.

Ko to pišem, mi pa dete skače po trebuhu - očitno mi že zdaj daje vedeti, da naj pozabim na vse ostalo, ker se bom naslednje mesece (leta) z njim/njo ukvarjala. Pa če bo sreča še s kakšnim bratcem/sestrico user posted image

zinchy - glede poroda. Meni se sanja ne, kaj me čaka. Si sploh ne predstavljam porodnih bolečin. Nisem pa nekaj hudo občutljiva. V prvo bom kar rizkirala verjetno. Epiduralna sploh ne pride v poštev, o ultivi pa vem bolj malo. Mislim pa, da je v NM sploh nimajo. No, saj sploh še ne vem, kam bom šla rodit. Če bom slučajno fajn pred rokom, grem definitivno v LJ, drugače pa raje v NM.

A je katera tukaj že rodila z ultivo? Ali pa je kaj bolj seznanjena z možnimi posledicami ali stranskimi učinki? Me malo skrbi, ker gre narkotik preko posteljice tudi do dojenčka. Ne vem, se bom še malo pozanimala...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
26.5.2010 14:34:52   
Najki
Frizerji, frizure... Js mam dolge, pa se mi ne da it krajsat, ker me vsi frizerji nekaj zasustrajo. Imam pa zdej ful spremembe, prej so se mi lasje v pol tedna zmastili, zdaj pa se mi ze kaksen mesec ful susijo, tudi brez leska so, na vrhu glave se hitro zvozlajo, prav suhi, se pikica prhljaja se mi je pojavila. Pa v prvi nosecnosti nisem imela teh problemov (zato pa mislim, da bo zdaj puncka user posted image ). A ima se kaksna taksne spremembe? Kar naenkrat ne vem, kaksen sampon uporabit, pa balzam si nanasam v obilnih kolicinah prav do lasisca user posted image in se to je komaj zadosti proti suhosti las.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.5.2010 15:29:54   
Roberta69
Druga nosečnost in cirkus okrog tega: pri meni je pa tako, da že jaz ful drugače gledam na 2. user posted image . V bistvu je vse skupaj čist by the way, ampak meni tako čist paše. Ma, jaz že tako nisem taka nosečnica, da bi bila ekstra ponosna na to, da sem noseča oz. ne maram, da se okrog tega dela nek cirkus. Meni je recimo zdaj ful pomemben sin, ki ga imam, in o temle otročku v trebuščku ne razmišljam veliko, v bistvu toliko, kot me tukaj gor potegne user posted image . Je pa res, da se nekako počasi vseeno začenjam veseliti tega, da dobimo še enega dojenčka user posted image . Tako da pri meni se zdi tako, da so vsi ostali ful bolj veseli kot jaz... pa ne gre za to, da jaz ne bi bila vesela, samo jaz se bom zares veselila šele produkta, tole trebuščkanje pa lahko zaradi mene kar neopazno mine user posted image . Me v bistvu ful moti, ker se vsi obregnejo ob nosečnost in so vsi čist navdušeni, raje vidim, da tega ne opazijo oz. z veseljem recimo kakšno rečem o mojem obstoječem sončku user posted image . Pa drugače vse štima, dete spočeto iz ljubezni itd., ampak ljudje pač različno doživljamo stvari. Ni pa bojazni, da bi bilo dete, ko pride na svet, za kar koli prikrajšano, pa še eden več ga bo imel rad (bratec). 

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.5.2010 15:35:25   
BRinME
pozdravljene souser posted image ....
Kolk ste pridne s pisanjem...user posted image
preden vse skoz preberem, se že 3x zamenja debata in pol ne vem kaj bi napisala..user posted image

Jst mam že od zmeraj probleme s suhimi lasmi...samo s konicami...in mi je frizerka priporočila naj si na oprane in mokre lase - konice, nanesem olje od Welede http://www.zate.si/pic/product/l/W984000.jpg
Zdej v nosečnost mam pa še bolj suhe lase in tut jst balzam dam na vse lase, če ne jih ne razčešem..user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
26.5.2010 15:40:14   
Roberta69
Lase se pa čist komot razčeše, če imaš krtačo iz naravnih ščetin. Jaz že leta ne uporabljam več balzama... Tudi če so lasje čist suhi, uničeni in podobno, jih s tako krtačo razčešeš brez bolečin in brez problema user posted image .

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
26.5.2010 15:50:19   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Lase se pa čist komot razčeše, če imaš krtačo iz naravnih ščetin. Jaz že leta ne uporabljam več balzama... Tudi če so lasje čist suhi, uničeni in podobno, jih s tako krtačo razčešeš brez bolečin in brez problema user posted image .

mam tako krtačo...sam ne pomaga k mam fuul las in še naravno skodrane....tko da sm samo enkrat probala brez balzama...user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
26.5.2010 18:32:53   
anju
pozdravljene.

mi iz LJ, no zdaj že iz popoldanske posteljeuser posted image mulček še spi... tako rada izkoristim njegovo popoldansko spanje s spanjemuser posted image
na kontroli je opazna neka (nova ali samo prej ni bila opažena) bezgavka, za katero je zdravnica rekla, da ni patološka, ampak dovolj za našo skrbuser posted image ma menda je ok, ampak ne vem če bomo konec s tem, kot so rekli na prejšnji kontroli... ah.

nejkec nič posebnega mi ne pade na pamet za voščilo ob rojstvu. tudi meni ne potegnejo lepo rimajoče se zloženke... ampak ponavadi mi nekaj ugodnega pade na misel v povezavi s tistim kar imam, čutim do nekoga, ki mu želim voščit. ampak zdaj si verjetno že našla kaj...

2. nosečnost ha... res jo drugače sprejemajo/mo. za nikogar od nas, ki smo spremljali prvo ni več prvič. mi je kar prav tako, edino včasih si zaželim, da bi blo mojmu bolj "magično" in bi me večkrat pocartal... pa vseen ne prevečuser posted image je že prav da si vzame čas za mulčka. jo pa jaz bolj spremljam, ne vem kako bi rekla, bolj pozorno... v prvo pri meni ni blo opcije, da je lahko kaj narobe in iz tega prepričanja se v marsikaj sploh nisem spuščala niti vedla in je blo čist fajn.

lajšanje bolečin že res da sem mislila, da bo šlo brez, sej bi moglo it, če ne bi imela rezerve... ko prime EA je carskouser posted image skoraj edini minus se mi zdi tveganje za hromost, v bistvu je to velik minus glede na to, da "je še vsaka rodila..." samo je pa zadeva, ki praktično ne pride do otroka. ne vem če je še kateri način lajšanja porodnih bolečin tak. ostalo alo dihaš ali gre v žilo in do otroka. meni so zadeli dozo super... če mi ne bi primlo in držalo na enaki stopnji, bi mogoče grše o EA govorila. tud ne morem rečt da me na koncu ni bolelo. prej, dokler niso dali, pa itak, sej sm se v kaki uri večinsko odprla. stranski učinki nesproščenosti so lahko tudi hudi. bom se tokrat poskusla učinkovitejše brez sredstev spopasti s popadki, za filinguser posted image user posted image

jana84 user posted image buši! dejmo še katera!

češnje bi jedla, 2 kili brez vsakršnih težavuser posted image ni blo prave prilike it na tržnico v LJ.

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
26.5.2010 18:45:57   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju
mi iz LJ, no zdaj že iz popoldanske posteljeuser posted image mulček še spi... tako rada izkoristim njegovo popoldansko spanje s spanjemuser posted image

Nas je pa cisto nehal spat popoldan, je spal ob stirih prej kako urco zdej pa prav nic, pa da ne bi ostalo pri tem, ni niti tolk zmatran, da bi sel do osmih spat =$. On komot potegne do desetih, midva pa ze cist crknjena. kot energiser bunny po ure in ure avtocke goni po tleh. Pa ne da ni zaspan, se mu ze kar blede od zaspanosti ma nikakor ne bo spal...

Js bi tudi, da bi se dragi kdaj spomnil na bebo, pa da bi kdo recimo povprasal o brcikah, pa se vecinoma obnasajo kot da nisem noseca in jih moram opomnit vsakic, ko je treba tamalega po stengah trogat al pa kaj takega. Al me pa cudno gledajo ko se s cim basem, ker preprosto pozabijo na pikico. Sva na nek nacin prepuscena sama sebi. Sej pol se bojo pa tepli za dete, ko se rodi.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
26.5.2010 19:09:58   
Najki
Od 27.5. do 31.5. ima BC akcijo, da dobis tretji in najcenejsi kos oblacila za malcke zastonj. Sem ravno dobila SMS.

< Sporočilo je popravil Najki -- 26.5.2010 19:10:51 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
26.5.2010 20:14:19   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Od 27.5. do 31.5. ima BC akcijo, da dobis tretji in najcenejsi kos oblacila za malcke zastonj. Sem ravno dobila SMS.

Res? Sem že razmišljala, da grem po pregledu malo v shoping (ker v službo sigurno ne grem več nazaj, čeprav bi še za kako dobro urco lahko user posted image  user posted image ). Pa bomo še malo zavili v BC...

Joj ti buši-ji! Kr ne morem se spravit zraven, da bi ga poslikala (do sedaj sem ga v celi user posted image  le 1x - ko se mi je začel poznat). Upam, da mi jutri rata, ko bo več časa.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
26.5.2010 20:57:12   
M&A
No, končno mi je uspelo user posted image  sem že mislila, da sem totalno leva za računalnik user posted image  

user posted image

Tak je bil trebušček včeraj, 18t 2d.

Ja, druga in vse naslednje nosečnosti... Ni isti filing kot prvič, sigurno. Vse gre bolj mimo tebe pa tud časa se nimaš več toliko ukvarjat sama s sabo kot prvič. Se mi zdi, da je tudi moj manj pozoren in manj spremlja vse skupaj... user posted image  
Glede okolice pa mi je itak boljše, da mi dajo mir in me ne nadlegujejo z vprašanji v stilu "kako se počutiš, a že brca, a že vesta, kaj bo, ....". Zanimivo, vsakič sva povedala bolj pozno, tudi domačim: prvič takoj ko je bil user posted image , drugič nekje pri 8-9t, tretjič pa šele po NS. Večina od znancev zdaj še ne ve, ker se mi bolj malo pozna, z obleko pa se zaenkrat še mal skrije user posted image  
Aja, pa moja taktika, ko vprašajo za PDP, povem kakšen teden kasneje kot dejansko, da se zadnji mesec izognem vprašanjem tipa "a še nisi rodila?!?". No, vam sem povedala točen PDP, ne me izdat user posted image  

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
26.5.2010 21:23:52   
rose85
Lepi trebuščki! :)
Ene ste pa res prave suhice, vam kar zavidam. Moj je že kar velik,  do sedaj sem se pa zredila 4 kg (22.teden).

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
27.5.2010 7:55:26   
tinaaleks
Jutro!

Kakšne suhice ste nekatere! Jaz se pa počutim kot en buhteljčekuser posted image . Drugače pa, M&A-user posted image .

Komaj čakam na vikend, upam da ne bo preveč dežja, da se lahko kam odpravimo: 30.5. je v termah Ptuj čarobni dan! Tako da kdor ima čas naj gre-za ceno enega odraslega se kopa cela družina, samo se morate prijaviti za družinske vstopnice prek spleta.

Mi na žalost nimamo časa, si user posted image  vedno takrat nekaj zrihta. že za Lipico je bilo isto.

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
27.5.2010 8:00:42   
2ursae
bolj malo pišem, ker ne utegnem, ampak tolk se pa moram oglasit, da pohvalim trebuščke user posted image , prav uživam, ko vidim, kako smo si različne user posted image

pa dobro jutro user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2470
27.5.2010 8:03:08   
filisa
Jutro!

Smo spet čist na dnu seznama user posted image .

Pa saj enim se trebušček še sploh nič ne pozna, pa tud redite se mi bolj malouser posted image . Ma, jaz se glede kil in trebuščka sploh ne sekiram - ravno obratno: moj trebušček se mi zdi prav luškan, super se počutim, poleg tega mi pa vsi laskajo kako lepa, žareča user posted image sem. In baje mi user posted image zelo paše, saj sem zdaj lepo izpopolnjena in ne več taki drobižek kot prej user posted image - se morem včasih res nasmejat tem vsem komentarjem...

Uživajte na sončku!

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
27.5.2010 8:23:00   
Urshy78
M&A, kako luškan mali  trebušček user posted image user posted image
jaz sem danes v 18. tednu, pa imam že kar velikega, vsaj meni se tako zdi. se bom pofotkala ko pridem domov.

lep sončen dan vsem

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
27.5.2010 8:55:44   
3x mami
jutro!

anju, user posted image da bi bila bezgavka res brez posebnosti in da boste koncali s tem...

roberta69, dobro si napisala tole o drugem otroku. se strinjam. tudi jaz sem se bolj ukvarjala z malckom kot pa s trebuhom.

zanj si zdaj drugace vzamem cas v sluzbi, ko delam in mali brca. in zvecer pred spanjem. cisto najini trenutki. moj je bil tudi v drugo navdusen, ceprav dosti manj kot prvic - pa ne, da ne bi imel otroka rad. sam je ze nekaj poznal in je slo bolj mimo vse skupaj. zdaj pa me mal moti, ker se kar noce zacet veselit otroka. spet, ne da si ga ne bi zelel, ampak ker se boji, da bi se nanj navezal in bi mu potem bilo bolj hudo, ce se ne bi vse koncalo tako, kot bi se moralo. po eni strani ga razumem, po drugi pa me to jezi in zalosti. mogoce ga bo na morfologiji kaj premaknilo...

M&A, tole o zamaknjenem pdp-ju je dobra ideja. meni mi jo je svetoval sef pri prvi nosecnosti. ko me je vprasal, kdaj imam rok, mi je zraven se hitro rekel, naj pristejem zraven dva tedna. da bom imela na koncu vsaj mal mira. in deluje, res. tako da, ne razlagat okoli tocnega datuma. ce boste sle mogoce cez rok, boste ze same sebi sle na zivce, zraven bodo pa se vsi drugi tezili. saj pdp je itak +/- 2 tedna...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
27.5.2010 9:07:02   
pixieM
Dobro jutro!

Evo mene, direktno iz pregleda. Vse je super! Juhuhu. Naš otročiček izgleda super (frajer leži na hrbtu z nogami narazen!!!user posted image ). Tako, da še vedno ostaja mnenje, da je fantek. 100% bo šele na morfologiji, ki jo imam naslednji mesec. Kri oz. hemoglobin imam super - 130, čeprav sem ga imela prejšnjič 140. Še nikoli nisem imela tako dobre krvi. Vedno sem dobivala sezname kaj jest, ker sem imela porazno kri. Tudi eno kilo sem pridelala, tako da sem skoraj na začetni teži (še pol kguser posted image ).
M&A - lep trebuščekuser posted image , tudi ti verjetno še ne rabiš nositi nosečniških oblačil?user posted image
BRinME - tudi jaz sem imela težave s suhimi koncami. Jaz sem jih odpravljala tako, da sem v DMju kupila Klasov silikon za lase in si ga vtrla v mokre lase. Super zadeva. http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=2778 Jaz sem bila zadovoljna, tako da poizkusi, izgubiti nimaš kaj. Ko pa sem izvedela, da sem noseča, sem šla k frizerju in se ostrigla na paž (prej sem imela zelo dolge lase). Sem hotela spremembo in sem jo dobila user posted image , pa še suhe konice so izginile. Pa lasje mi rastejo zelo hitro, tako da striženje ni noben problem.
jana84 - moji podatki za v seznam: morfologija 30.6., rodila bom v Slovenj Gradcu, sem pa iz Koroške. Tako, da bo vse napisano user posted image . Aja in ni metuljčkov, so konkretne brcike user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
27.5.2010 9:09:56   
pixieM
anju - držimo pesti user posted image !

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......