Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 18:23:33
|
|
|
|
Jessy
|
Aaaaaa, tako je to! Nisem vedela, da imaš take težave. A pol se boste kar za CR dogovorili???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 18:27:15
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Aaaaaa, tako je to! Nisem vedela, da imaš take težave. A pol se boste kar za CR dogovorili??? Ni nujno, možnost je tudi naravno + vakuum na koncu. Jaz bi raje naravno, samo ne bi bila pa rada pol leta slepa, kot je bila moja mama, ko je bila toliko stara kot jaz
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 18:29:52
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Aaaaaa, tako je to! Nisem vedela, da imaš take težave. A pol se boste kar za CR dogovorili??? Ni nujno, možnost je tudi naravno + vakuum na koncu. Jaz bi raje naravno, samo ne bi bila pa rada pol leta slepa, kot je bila moja mama, ko je bila toliko stara kot jaz Ja, itak, da boš pazila na oči, saj si brez vida res ne predstavljamo življenja. A vakum je kar pogoj al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 18:33:02
|
|
|
|
zoey
|
Fora je, da ne smem pritiskat ... Al se mi bojo po trebuhu metal al vakum al pa še kaj drugega Upam, da bo v sredo kaj več jasno. Noter sigurno ne bo ostal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 18:39:13
|
|
|
|
Jessy
|
Ufff, težka situacija zate!!!! Jaz bi se raje na CR najavila, kot čakala, da se mi mečejo po trebuhu in kaj vem kaj še vse. Konec koncev CR tudi ni tako zelo strašna reč. Jaz sem se danes popoldne že malce sprijaznila, da ga bom spet imela. Pač...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 18:46:34
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Lina, sicer sem za današnje nasvete okrog krofov prepozna, ti jih pa dam za naslednjič in sem prepričana, da mi boš hvaležna. - Testo naj se ti najprej 1x dvigneš, nato ga potlači z rokami nazaj v prvotno stanje in pusti vzhajati še 1x.
- Krofe ne valjaj in ne reži z modelčki ali kozarci, ampak jih lepo oblikuj v kepe in jih polagaj na toplo, na kak prt.
- Krofe nato pustiš, da se dvignejo, potem pa jih obrneš in vziguješ še na drugi strani.
- Peči jih vedno daš na glavo, torej, da je stran, ki je bila nazadnje pokonci, ta prva potem v olju.
- Prvo polovico peke jih pečeš pokrite (v fritezi je to najbolj enostavno, na lonec pač daš pokrovko), nato jih obrneš in pečeš na drugi strani odkrite.
....pa boljšega recepta ne bi mogla dobit 7lina7. Tak jz delam in res so pravo krofi. Bravo jessy hvala za napotke!!! sem jih sicer danes naredila malo drugače, bom pa naslednjič hvaležno preizkusila ta način! moram pa priznati, da so mi uspeli!! niso samo simpatični, so tudi dobri! uspelo mi je
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 18:48:21
|
|
|
|
Jessy
|
Lina, bravo za uspele krofe!!! Se pravi, da letos niso krompirji? Po moje je Sara danes res na mizi in rojeva! Najbrž bi že kaj poročala, če bi šla domov, kajne??? Kaj pa Čmrlika??? Tudi ona se še ni javila!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 19:06:57
|
|
|
|
naty28
|
Kak se pa ve kaj danes počutite, jaz sem danes tak super vstala , polna aenrgije, bi lahko cel dan kaj delala, no saj sem, cote prala pa obešala, pa kosilo sem kuhala (piščančji želodčki in jeterca v omaki in pire, pa solata) pa še pecivo sem naredla- čebelji pik, ki mi je odlično uspel , pa še bi nekaj delala, res mam danes dober dan, sem pa bla zaj par dni čisto gotova, brez energije.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 19:12:52
|
|
|
|
lucika
|
jaz pa sem danes za nikamor:( bolj ko se je bljižala ura tri, ko prideta moja dva domov, bolj sem čutila kak mi noge zatekajo. in so mi res, vidno, očitno. se bom šla prav zvagat, ker to ni normalno. od prstov do gležnjev en buhtl, pa naprej gor ena klobasa, grozno, prav neprijetno...pa spodaj me pika, kot bi mi en nož zabijal not, ko hodim...mislim, haloooo, kaj šele bo. pa ko bi vsaj kaj bilo iz tega, tak pa tak vem kje sem... kot sem odlično predvidevala, se mali ni hotu niti oblečt. smo kostum kupili za brez veze. smo šli nenašemljeni na povorko in prišli na 20 metrov bližine, pa ni hotu naprej...pa smo šli lepo nazaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 19:22:46
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem kar vredu. Odkar me je minila želja po čiščenju, tudi utrujena nisem več toliko, tudi noge malo manj zatekajo, čeprav sem še vedno polna vode. Tudi ledvico manj čutim kot običajno, tako da kar gre!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 19:33:03
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel rožca26 važno je samo to, da je z malo vse uredu a to kar boš ti mogla potrpet je pa najmanj. Spomni se kako ti je bilo pri Vidu. Samo da je zdrav. se strinjam, samo da je z malo vse ok, vse drugo pride za tem... Mislim, da je bilo glede moje želje vse narobe razumljeno Seveda sm vesela, da je s pupiko vse ok, sej če ne ne bi prišli tako daleč, sam se morate pa postaviti tudi v mojo kožo ... Takšen čas je bil Vid z mano že 5 tednov (torej je logično, da si želim čim prej roditi), poleg tega pa če se mala ne bo kmalu spravila ven mi bodo naredili CR brez kakršnegakoli poskusa, da bi rodila vaginalno. Glede na to, da jaz prvič nisem imela izbire rodit vaginalno in glede na to, da sem Vida videla šele naslednji dan, je logično, da je želja po naravnem porodi večja kot pri kom drugem Vsaj meni se tako zdi. Pač se pri takih zadevah počutiš nemočno in to ni lih fajn občutek ... Konec koncev imam tudi jaz pravico si želet rodit vaginalno, kajne????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 19:35:50
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Po moje je Sara danes res na mizi in rojeva! Najbrž bi že kaj poročala, če bi šla domov, kajne??? Tudi jest sm takega mnenja, ker se mi popolnoma nič ne oglasi. Torej za Saro in za njeno bejbiko Držim pesti, da bo vse ok. Se mi pa res ni oglasila že od 13h. Upam, da je vse kul. Skoz gledam na mobičko.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 19:43:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
za Saro!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 19:43:52
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, saj potem si pa ti nekaj podobnega izvedela kot jaz glede poroda oz. CR-ja. Meni je tudi rekel, da mi umetnih ne smejo dajat, da maternica ne poči, pa da se ob teži 3,5 kg sploh noben ne bo upal forsirat, da bi rodila, ker je spet riskantno. Ehhhh....pa tako sem upala, da bo kaj prej.... Sem si pa danes šla v lekarno po sirup in lišajeve pastile za sluznico, da si skušam v teh treh tednih pozdraviti prehlad, ker bo skor sigurno CR in to s kašljem ne gre skupaj. Upam, da mi tudi uspe! Veš kaj, pri meni G ni nič rekla, da ne delajo vaginalnega poroda nad 3,5 kile To od tebe šele prvič slišim. Do tega pogovora o pospeševanju poroda je prišlo, ker sem ji rekla, da bi najraj že rodila (kar sta me tako sestra kot G zelo dobro razumeli, kak se počuti ) in bi vidla, da mi magari sprožijo ... Pa je rekla G, da tega pa ne, ker to le poveča možnost raztrgane maternice in drugih zapletov. Umetne popadke dajo le v primeru, da si že odprt ali da se odpiraš oziroma da maš popadke, pa da se ne odpiraš dajo pač ta zdravil za mehčanje, drgač pa ne. Jest pa res upam, da grem čim prej rodit - je mala že kr velka in bo vse v familiji prekašala (Vida in mene itak, pa še mojga tut )
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 20:18:19
|
|
|
|
Jessy
|
Rožca, tudi jaz sem danes prvič to slišala. Zgleda, da se res bojijo raztrganja maternice. Morda mi je 3,5 kg omenil zato, ker je bila Neja težka 3380 g in sem imela CR, čeprav nisem imela takega občutka. Lahko pa, da je to praksa v Postojni, kaj pa vem. Tudi jaz pošiljam pikepoke Sari! Upam, da ji ni pretežko!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 22:21:17
|
|
|
|
Jessy
|
A ste že vse vodoravno???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 23:19:02
|
|
|
|
3Sonček3
|
U vidm da se ni nč konkretnega dogajalo, sm mal upala da bom naletela na min. 3 strani, pa nč od tega. No flaške in dudike sm useeno prekuhala, tko da ko bo treba jih samo v pomivalni stroj vržem pa bo. Sm bla pa tut js polna energije zdej zvečer in sm šla sirove štručke delat. Niso tok dobre ko iz trgovine, ampak dobre pa so, tko da za moje prve štručke.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 8:55:37
|
|
|
|
vekybel
|
Dobro jutro! Vidim da sem jz prva, ne morem verjet da se še nobena ni oglasila do zdej Vidim tudi da še vedno ni nič novičk v zvezi z Saro. Upam da kdo javi, da vemo če je vse uredu. Drugače jz sem se naspala in vam povem da učeraj sem bila tako utrujena da sem šla spat ob 21 uri. Navijamo za današnje preglede in punce poročat obvezno pa srečno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 9:30:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro. Uh.. pa nas je res vedno manj pogosto tukaj gor. Se nam ne da več na stolih sedet ane . Danes, pa spet nič ne kaže na sončka. Upam, da se pokaže. sonček - za štručke.. kakšen poseben recept? vekybel - jaz sem tudi po dolgem času šla spat že ob 9.30h. In celo hitro zaspala. Ko bi bilo več takih večerov ane . Ajaa.. sedaj imam samo še 5 tednov do konca. Sva dopolnili 35. teden .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 9:35:02
|
|
|
|
girl79
|
Dobro jutro punce, jaz sem pa danes prav nenavadno utrujena, sploh ne vemkaj mi je, sem prav fino spala, zdaj bi šla pa kar nazaj ležat, pa sicer nikoli ne grem spat čez dan...sem verjetno včeraj preveč okrog letala in sem vso energijo porabla...aja pa še lačna sem danes skoz, no saj to pa ni nič novega zame 3sonček3- za sirove štručke - jaz bi tud kakšno pojedla, al pa dve al pa tri.... še vedno pa držim pesti za saro2007 - upam da izvemo kakšne lepe novičke danes ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 9:42:02
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici čestitke za 35 tednov . Vidiš da je šlo, zdej vsaj še 2 tedna in boste donošeni, jupiiii A veš kaj se dogaja z saro? Pa tudi rožca je včeraj zginila kar naenkrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 9:44:26
|
|
|
|
vekybel
|
girl79 tudi jz sem taka bila zadnje dva dni in ti povem če tako čutiš tako tudi naredi, samo počivaj ker samo to pomaga. Jz sem bila učeraj dobesedno komirana pa nisem nič kaj takega počela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 9:54:05
|
|
|
|
Zvezdici
|
vekybel - nič ne vem za saro. Rožca je bila pa pomoje utrujena, pa je šla kar spat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 9:55:22
|
|
|
|
lucika
|
daaaan! jap, danes je tak dan. sem šla nazaj spat, in je bilo tako luuušno. sem si odprla balkonska vrata na stežaj in se zavila ko polhek in spala..ja, do zdaj. podiram rekorde...pa kaj, to je zdaj še ena redkih priložnosti. ali bomo po službah, ali nas bodo otroci budili...zdaj imam pa čas in mir in....mmmm, res je pasalo. ampak sem se morala prav potrudit, da sem vstala, ker bi še kr ležala... kaj novičk o sari? no, ker zdaj mi je pa logično, če bi sladkor tolk zrastu, da jo dajo direkt na cr!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 17.2.2010 10:20:13
|
|
|
|
Jessy
|
Dobro jutro! Čisto sem razočarana! Tako sem hitela z odpiranjem računalnika, da bom ja izvedela novičke o Sari, pa še kar nič!!! Upam, da se že carta s svojo ! Jaz sem imela ponoči kar pestro, pa ne s seboj, ampak z Nejo. Se je zbudila ob polnoči in šla kakat, pa jo je driska nekaj matrala tja do 1h. V tej uri se je čisto prebudila in šla potem z mano spat v najino posteljo, nakar je imela 1001 stvar za povedat, pa za božat, pa lubčkat...nato jo je začel spet boleti trebušček in sem ji šla skuhat kamilice, potem spet manevri v postelji...dokler ji nisem zagrozila, da bo morala v svojo posteljo, če ne bo dala miru. Pa je bila ura 2, ko je končno zaspala, potem pa še jaz kmalu za njo. Obup!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?