plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia Živjo punce, sem v bolniški, ker sem prehlajena in kašljam in nos imam čist zafilan in sploh ne vem, kaj naj še naredim, da bo minilo . Raje bi bila v službi, prav zares. Sicer pa delam le še drug teden, potem pa nastopim porodniško...Kam je šel čas?? Čeprav pa se mi po drugi strani takoooo zelo vleče. Za sva zdej pa že nakupila jajčko, voziček in košaro, pa nekaj malenkosti oblačil (v nevtralnih barvah, ker ne vemo kaj bo)in tudi sobo na novo prebarvali, sestavli previjalno, zibelko pa bo dragi postavil v spalnico, ko bom jaz v "Rimu". Veliko razmišljam, kako bo potekalo naše življenje po tem, ko bomo 4je in o tem, da srčno upam, da bo prvorojenka dober sprejemala novo vlogo in seveda tudi mi2. Včasih postanem kar malo otožna al kako bi rekla...za vse tri bo to kar sprememba..srčno upam, da ji bomo kos Pravkar sem prebrala knjigo od Rise Green - Zgodbe iz zibelke, priporočam, res fajna knjiga. No toliko od mene. Ste že vse odkljukale materinsko šolo, predvsem me zanimate tiste, ki boste rodile drugič? Uživajte punce, baj Joj jaz pa nonstop razmišljam kak bo ko bomo 3je, si ne znam niti predstavljat, da bom mogla nonstop za nekoga skrbet, ponoči vstajat, da nebom mogla it kam mi bo pasalo in ko mi bo pasalo... joj polno tega me skrbi, res ne vem kak bo to... Kaj sem čudna al kera isto razmišlja? naty ne sekerej se tut js sm prvorodka in si kr mal ne predstavlam da nebom mogla it kamr bomo hotli, kadar bomo hotli. Zdej smo se tut ob enih zutrej spomnli pa šli v Lj na hamburger al pa v kino zdej pa tega nebo več. In se bo treba kr navadt, sm pa prepričana da nam nebo nč hudo sej bo lepše bit doma z Se pridružujem. Sploh zdaj ko gre proti koncu in se datum bliža. Midva veliko okoli hodiva, vsakj drug vikend v GO k mojemu, poleti sva potovala, žurat ven in tako naprej. Tako fajn nama je skupaj, da sem zaradi tega tudi nekaj časa odlašala z mislijo na oz. sploh nisem imela še želje, da se povečamo. Potem pa nama je kar naenkrat kliknilo, da pa bi. Mi je lani za RD rekel, da bi kaj zraslo tam spodaj in pokazal na bušija in potem je bilo vedno bolj intenzivno. To razmišljanje je itak normalno, ker ne vemo točno kaj nas čaka, itak pa tudi vemo, da bo drugače, pa vseeno lepo, veliko drugačnih lepih trenutkov in še pomislile ne bomo, da bi se vrnile nazaj. To je to, navada je železna srajca, ampak jaz sem prepričana, da se vse da, tudi v 3 ali 4, da bomo skupaj potovali in hodili okoli. Tako, da sedaj še izkoristimo dneve do P, potem pa na maksimalno z . Itak smo marčevke carice, zato ne dvomimo vase
|