|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
18.2.2010 13:23:29   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

nooo, saj pri nas je še tud sneg...ampak sonček tak sije, da se vse topi, vse teče povsod...ampak vohaaaaaš jo:) mmmm....se vam menda zdi da sem mal nora, kaj?

Ne, nisi nora sej pr nas je biu tut sonček prejle pa se je lepo topilo, zdej se je pa sonček skriu pa je spet use po starem user posted image user posted image user posted image Sej bo zdej v prihodnjih dneh dežek padou pa + bo pa bo valda tut kej snega pobralo, upam da bo tut z juga pihalo, bi blo prou fajn

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
18.2.2010 13:28:34   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: naty28

IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia

Živjo punce,

sem v bolniški, ker sem prehlajena in kašljam in nos imam čist zafilan in sploh ne vem, kaj naj še naredim, da bo minilouser posted image . Raje bi bila v službi, prav zares. Sicer pa delam le še drug teden, potem pa nastopim porodniško...Kam je šel čas?? Čeprav pa se mi po drugi strani takoooo zelo vleče. Za user posted image sva zdej pa že nakupila jajčko, voziček in košaro, pa nekaj malenkosti oblačil (v nevtralnih barvah, ker ne vemo kaj bo)in tudi sobo na novo prebarvali, sestavli previjalno, zibelko pa bo dragi postavil v spalnico, ko bom jaz v "Rimu".
Veliko razmišljam, kako bo potekalo naše življenje po tem, ko bomo 4je in o tem, da srčno upam, da bo prvorojenka dober sprejemala novo vlogo in seveda tudi mi2. Včasih postanem kar malo otožna al kako bi rekla...za vse tri bo to kar sprememba..srčno upam, da ji bomo kos user posted image
Pravkar sem prebrala knjigo od Rise Green - Zgodbe iz zibelke, priporočam, res fajna knjiga.
No toliko od mene. Ste že vse odkljukale materinsko šolo, predvsem me zanimate tiste, ki boste rodile drugič?
Uživajte punce, bajuser posted image

Joj jaz pa nonstop razmišljam kak bo ko bomo 3je, si ne znam niti predstavljat, da bom mogla nonstop za nekoga skrbet, ponoči vstajat, da nebom mogla it kam mi bo pasalo in ko mi bo pasalo...
joj polno tega me skrbi, res ne vem kak bo to...user posted image

Kaj sem čudna al kera isto razmišlja?user posted image

naty ne sekerej se user posted image tut js sm prvorodka in si kr mal ne predstavlam da nebom mogla it kamr bomo hotli, kadar bomo hotli. Zdej smo se tut ob enih zutrej spomnli pa šli v Lj na hamburger al pa v kino zdej pa tega nebo več. In se bo treba kr navadt, sm pa prepričana da nam nebo nč hudo sej bo lepše bit doma z user posted image

Se pridružujem. Sploh zdaj ko gre proti koncu in se datum bliža. Midva veliko okoli hodiva, vsakj drug vikend v GO k mojemu, poleti sva potovala, žurat ven in tako naprej. Tako fajn nama je skupaj, da sem zaradi tega tudi nekaj časa odlašala z mislijo na user posted image oz. sploh nisem imela še želje, da se povečamo. Potem pa nama je kar naenkrat kliknilo, da pa bi. Mi je lani user posted image za RD rekel, da bi kaj zraslo tam spodaj in pokazal na bušija in potem je bilo vedno bolj intenzivno.
To razmišljanje je itak normalno, ker ne vemo točno kaj nas čaka, itak pa tudi vemo, da bo drugače, pa vseeno lepo, veliko drugačnih lepih trenutkov in še pomislile ne bomo, da bi se vrnile nazaj.
To je to, navada je železna srajca, ampak jaz sem prepričana, da se vse da, tudi v 3 ali 4, da bomo skupaj potovali in hodili okoli.

Tako, da sedaj še izkoristimo dneve do P, potem pa na maksimalno zuser posted image . Itak smo marčevke carice, zato ne dvomimo vaseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
18.2.2010 13:29:17   
Jessy
Sara, welcome back!!! user posted image user posted image user posted image  To nekaj dnevno sladkorno boš pa že preživela, kajne???

Me (Zoey in Rožca) smo se danes dobile v Kljukcu in mi je bilo zelo fajn! user posted image user posted image user posted image  Punci, moram vaju prav pohvaliti, ker sta tako fajn, preprosti in zgovorni, da mi je bilo res prijetno z vama. Škoda, ker se je meni malce mudilo, ampak moj pride ob 12.30 na kosilo, tako da sem res morala pohiteti, da mi je uspelo skuhati...no, solatke pa nisem uspela kupiti in smo kar rdečo peso odprli. Bova šli z Nejo popoldne v trgovino, pa si naredimo spet zaloge. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
18.2.2010 13:30:36   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pri nas se je pa pravkar začela pomlad! sem šla z bratom v mesto in na kavico...vmes je pa začel sonček sijat. in ko sem odprla vrata v hišo, je prav zadišalo po pomladi...ne znam opisat, tak super filing je, sonček sije iz vseh strani....pa voham jo, no....

danes sem bila na računalniku in na kavici. to je popolnoma vse, kar mi je uspelo naredit:)))))

uspelo ti je čisto dovoljuser posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
18.2.2010 13:31:39   
Jessy
Drugače pa ne vem, zakaj se pogovarjate kot da z user posted image  ne boste morali nikamor? Midva sva jo povsod s seboj peljala in smo šli kamor nam je pasalo. Otroci so tako prilagodljivi, da ne moreš verjeti. Spi ti itak lahko v vozičku ali pa v avtu, tako da jaz ne vidim ovir. Ok, ravno v kino z njim res ne moreš, sem pa tja si pa tudi kino lahko privoščita, če imata varstvo, čeprav je največkrat tako, da ti kino potem sploh ni več pomemben.
Midva sva Nejo peljala na daljši izlet že pri 1 mesecu starosti, ko smo šli na Obalo za 1 dan. sicer smo se ene 5x ustavili, prišli smo pa le.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
18.2.2010 13:36:13   
Čmrlika
ja res je, marsikaj se da z otroci...nama je včasih ko se zdaj pogovarjava prav smešno kako svs lahko bla brez user posted image , pa se je zgodilo kdaj da so nama moji rekli pa pojdita sama nekam, pustita jo tu,...ma ne midva sva to čebelo najino navajena tak da NEkeaj časa sploh nisvs se znala normalno obnašat brez nje user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
18.2.2010 13:39:41   
Jessy
Čmrlika, res je tako kot praviš. Otrok ti toliko pomeni, da brez ne moreš biti, če pa si že, pa stalno misliš nanj. Midva sva jo res trogala prav povsod. Se spomnim, da ni bilo važno, ali je padal dež, sneg, sijalo sonce, vedno je šla z nama. Tudi sam sem jo povsod jemala, edino v trgovino je nisem vzela s seboj, če je zelo padal dež, ker z lupinico, dežnikom in hrano je bilo težko manevrirat. Ampak, to so bile izjeme.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
18.2.2010 13:41:40   
zoey
Jaz se trenutno malo smilim sama sebi ... user posted image user posted image user posted image Po krasnem čveku in sladkanju z Jessy in Rožco sem poklicala k zobarju in me je takoj vzel. Sej človk ne ve, a bi bil vesel al ne. In me je user posted image ornk mučil, ubogo moje dete!!! user posted image user posted image Menjal mi je zdravilo, vmes pa še ene 10 živčnih igel zapikoval in z njimi žagal po mojih kanalih, sem videla vse zvezde in še zdaj me boli pol glave user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo molim, da mi ne pade zdravilo ven in da bomo lahko tole rihtal po porodu naprej user posted image Da bo samo mama trpela user posted image Tako da grem zdaj kar spat, če mi bo ratalo, ker res grdo boli vse skupaj.
Jessy - me se še vidimo, Rožca naju bo pa zapustila. Sva se pa lepše poslovili kot zadnjič, ko je rekla, da me ne bi rada več videla user posted image user posted image user posted image Tako da  naj ji bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
18.2.2010 13:43:52   
Anonimen
Kje maste sonček? Jst bi ga tudi, pa je enkrat za spremembo gorenjska v oblakihuser posted image .

No, jst sem bila zdle pridna in sem polikala en kup cunj, zdej mam pa čist trd trebuh in sem v napol ležečki z prenosnikom pred nosem in vas berem... Glede tistega hellp sindroma...ni panike, user posted image le gor pritiska in se tolažim, da bo bolje ko se bo spustil. Baje da sem jst ravno tako nagajala v trebuhu ko sem se mamici pritiskala na ledvice in je bilo grozno...na, zdej se mi pa vse vrača ko sem bla tak user posted image user posted image user posted image

Z mojim sva se naknadno odločila, da bova prve mesece imela zibelko namesto posteljice, tako da jo greva danes iskat (je pri moji stari mami, čaka obnovljena na novega dojenčka naslednje generacije- imel jo je namreč še moj brat pred 20 leti, pa potem še vsi moji bratranci in sestrične za njim), posteljnino sva pa dobila.

lucika: a veš da sem si jst tud prej med likanjem prižgala youtube in se drla zravenuser posted image ,dans so mi sedle dalmatinske pesmi...bi šla tooolk na morjeuser posted image , pa kje je še to, verjetno bomo šli letos šele septembra zaradi tamalega, da ne bo take vročine.

Črnogledost...hvala enako, ker jst skos neki jokcam pa se smilim sama sebi, pa premišljujem kako bo sedaj ko bom čisto drugje, spremenila bom okolje (to mi je najhujše), nov družinski član, novo prilagajanje...skratka nov način življenja, ko bo na prvem mestu nekdo drug in ne ti in tvoj partner...nasploh sem v nosečnosti res zelo zelo občutljiva...nekdo mi samo kriv prst pokaže pa sem že v jokuuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
18.2.2010 13:46:32   
plamen
Sej mene ni strah, da ne bi mogla it in da bova zdaj kar doma. Pišemo le o tem, kaj se nam plete po glavah, verjetno tudi hormoni malo pripomorejo k temu in je normalno, da si postavljamo taka vprašanja. Midva imava itak že načrte za dopust, naslednje leto pa z avtodomom če bo šlo, pa še preden jaz končam P bomo šli kam v toplice. V GO k mojemu pa nameravava tudi po 1m. Jaz nisem komplikator in upam, da tako ostane, moj pa tut ne. Zato mava pa tut vozek, ki gre po bolj zahtevnem terenu, potem pa nahrbtnik, da bomo v hribe hodili.

Imam prijateljico samohranilko, ki mi je bila čisti vzor (zdaj bo mala že 7 let stara), doma v 4 nadstropju brez dvigala, nosila tamalo, vrečke, lupinico,... Prevoz z LPP in povsod sva šle. Ene pa imajo svoje drage, pa avto pa se jim ne da, je preveč dela k ga moraš oblečt in v avto dat.

Kjer je volja, tam je pot - al kako je že zadnjič ena napisalauser posted image user posted image !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
18.2.2010 13:48:03   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Jaz se trenutno malo smilim sama sebi ... user posted image user posted image user posted image Po krasnem čveku in sladkanju z Jessy in Rožco sem poklicala k zobarju in me je takoj vzel. Sej človk ne ve, a bi bil vesel al ne. In me je user posted image ornk mučil, ubogo moje dete!!! user posted image user posted image Menjal mi je zdravilo, vmes pa še ene 10 živčnih igel zapikoval in z njimi žagal po mojih kanalih, sem videla vse zvezde in še zdaj me boli pol glave user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo molim, da mi ne pade zdravilo ven in da bomo lahko tole rihtal po porodu naprej user posted image Da bo samo mama trpela user posted image Tako da grem zdaj kar spat, če mi bo ratalo, ker res grdo boli vse skupaj.

Ojoj, božca!!! A veš, da vem, kaj ti je počel, ker sem pred leti tudi sama imela te peklenske muke, ko mi je z iglami čistila živce. To pa res nenormalno boli!!!

Jessy - me se še vidimo, Rožca naju bo pa zapustila. Sva se pa lepše poslovili kot zadnjič, ko je rekla, da me ne bi rada več videla user posted image user posted image user posted image Tako da  naj ji bo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  A tolk je bila vljudna, al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
18.2.2010 13:52:13   
3Sonček3
zoey user posted image user posted image user posted image za zobek, kr pejdi počivat, da bo bolš.
Ja plamen glede tvoje prjatlce samohranilke...lepo je vidt nekoga k tko dela (čeprou mu ni lahko) pa vendarle taki bi mogli bit usm za vzor. Je pa res, da če je človek primoran k nečemu in nima druge možnosti,...kaj mu pa preostane druzga

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
18.2.2010 13:56:53   
Jessy
Plamen, verjamem, da ne boš komplicirala.
Saj v bistvu se res prilagajaš otroku, čeprav na koncu ugotoviš, da je pomemben le spanec ob tistih urah, ki jih je otrok navajen, vse ostalo pa lahko normalno počneš.

Mamice samohranilke so pa lahko kar vsem za vzor, saj kolikor pa one zmorejo, je pa res občudovanja vredno! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
18.2.2010 14:03:53   
3Sonček3
Kje boste al pa ste že kupile čaj proti krčkom za user posted image ? Js sm zanč neki po milerju "iskala"pa nism nč najdla

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
18.2.2010 14:05:08   
3Sonček3
aja a pa čaj za dojenje si boste tut uzele?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.2.2010 14:08:33   
Jessy
Sonček, jaz bom kuhala kar mešanico kamilic, janeža in kumine.
Čaj za dojenje si bom najbrž kupila. Pri Neji smo ga dobili v porodnišnici v darilnem paketu, ki ga mamice dobijo ob odhodu domov, tako da tisto škatlo sem ga popila, kasneje pa sem si kuhala sezamova semena, ker naj bi povečevala nastanek mleka. Pa ne vem, če mi je res toliko pomagalo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.2.2010 14:27:05   
Zvezdici
sara - tole pri tebi je pa res malo preveč vsega ane. Še dobro, da imaš datum za CR, da boš v ponedeljek vsega rešena. Samo, da je vse ok! user posted image Pa da si lahko še doma malce spočiješ.

miasophia - glede otožnosti.. pri meni je enako. Samo, da mene zagrabi ko se spomnim, da bom sama z malo in upam, da bom vse naredila tako kot bo treba user posted image . Ker nočem, da bi bila mala prikrajšana, čeprav vem, da bo na žalost prikrajšana za tričlansko družinico. Ampak, sem prepričana, da bomo vse izpeljale tako kot je treba. Tvoja starejša pupa, bo pa tudi sigurno lepo sprejela novega user posted image . Mogoče bo malo ljubosumna, vendar se boste sigurno znašli. Vam bo lepo ker vas bo več user posted image .

lakaya - user posted image user posted image za pregled. Se že nekaj dogaja. Super.. saj donošen user posted image bo zdaj zdaj ane. user posted image

zoey - user posted image user posted image user posted image samo, da je že mimo!

Ravno ko je sonček omenila čaj za dojenje. Mogoče malo neumno vprašanje.. a res kaj pomaga?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
18.2.2010 14:28:03   
7lina7
dober dan!!

.. s sončkom obsijan.. hehe

nazaj s pregleda - vini- vidi- vici(no,to pa ni nobeden...) me je sestra sprejela z " a kaj vi pa še kr niste šli??" ha, jaz bi že....user posted image v ordinaciji pa spet 3min 42s - dopler, seveda spet brez komentarja,( pogledal pretoke, srček, kje je glavica) pa sem lahko šla.... brez veze!!
27.2 sem spet naročena..

zdaj pa kuham chilli!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 18.2.2010 14:31:58 >

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
18.2.2010 14:31:44   
Zvezdici
Kje mate ve punce to sončke???
Pri nas je megla!!! user posted image user posted image

lina - user posted image user posted image saj še malo, hehe. A te pekoča hrana nič ne požene?? Jaz bi tako kitajsko začinjeno ali pa mehiško, pa me požene kt lokomotivo user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 18.2.2010 14:32:51 >

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
18.2.2010 14:31:54   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ravno ko je sonček omenila čaj za dojenje. Mogoče malo neumno vprašanje.. a res kaj pomaga?

Jaz ne vem ali mi je ali mi ni. Spila sem ga, ker sem ga imela. Po moje bom zdaj kar lepo počakala s čajem, če pa se bo izkazalo, da mi mleka primanjkuje, bom pa takrat kupila in ga pila, ali pa kuhala sezamova semena.
Po moje je najpomembnejše, da zadosti piješ. Pravijo pa tudi, da so po polenti imele navale mleka.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
18.2.2010 14:32:16   
Jessy

Pri nas pa dež. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
18.2.2010 14:33:28   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Pri nas pa dež. user posted image

Saj pri nas tudi malo rosi.
Jaz bi tudi sončka user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
18.2.2010 14:37:57   
lucika
pri nas še pa vedno sonček sije. a ne bo več dolgo, smo pod goro in zato hitro v senci...

moram se pohvalit, da pa sem se vseeno lotila še malo čiščenja. ne boste verjele: računalniške mize. sem se prav lotila zadeve, z gumicami vse kablovje povezala...ta kup kablov mi gre res na živce in pol sam mal s sesalcem not porukam, tak da si mislite, kako je bilo to spodaj. in zdaj lahko mojemu pokažem, da se da. on pravi da se s kabli ne da nič. seveda ker se mu neljubi...
sam drek, ko gre to tak počasi, oziroma se mi ne da na veliko...potem se pa nič ne vidi, ko vsak dan kaj malega naredim. pa ok, se tolažim, da videlo se itak ne bo, bom pa jaz vedla, da imam svoje skrivne vsrane kotičke zdaj tudi čiste:))))

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
18.2.2010 14:40:08   
3Sonček3

Jaz ne vem ali mi je ali mi ni. Spila sem ga, ker sem ga imela. Po moje bom zdaj kar lepo počakala s čajem, če pa se bo izkazalo, da mi mleka primanjkuje, bom pa takrat kupila in ga pila, ali pa kuhala sezamova semena.
Po moje je najpomembnejše, da zadosti piješ. Pravijo pa tudi, da so po polenti imele navale mleka.

To sm tut js slišala user posted image user posted image user posted image

Pri nas je megla!!!

Pri nas pa dež.

Saj pri nas tudi malo rosi.
Jaz bi tudi sončka .

A boš z mano tut zadovoljna? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
18.2.2010 14:42:07   
Zvezdici
Hehe sonček, tudi s tabo user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?