|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
14.2.2010 19:33:30   
vekybel
naty28 katera ima PDP 24.03. si pa poglej na seznam, drugače pa sm jz iz Slo.Bistrice in pričakujem prvega user posted image . Kaj pa ti?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
14.2.2010 19:33:41   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

mama5 da nimaš slučajno popadke??? Glej na uro če si zaporedno sledijo in če potem pa kr v P.

To se tut men dogaja, ampak se največkrat 2x ponovi pa nikol nek redn čas. Js sm si postavla diagnozo, da sm preveč migala in me zato zdej nazaj buta user posted image user posted image user posted image . Upam da je kej zdravniške žilce v meni in da se ne motm.

Za odnos do sare pa nimam besed user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
14.2.2010 19:34:52   
W.W.
11.2. ob 21.05 se nama je rodil Oskar, 49 cm in 2840 gramov.
Danes sva bila že odpuščena iz porodnišnice.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
14.2.2010 19:35:36   
naty28
Pozdravljena Mama5!user posted image

Jaz z zaprtostjo do sedaj nisem imela nekih  problemov,
imam pa ful probleme z zatekanjem nog tak okrog gležnja, da se kost sploh ne vidi, pa gori nazaj od prstov, da mi noga ne gre v noben čevelj prav več.
Že zjutraj vstanem z takimi nogami,zvečer pa je še hujše.
Ne vem kaj naj več, ima katera še take težave?user posted image

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
14.2.2010 19:39:00   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

mama5 da nimaš slučajno popadke??? Glej na uro če si zaporedno sledijo in če potem pa kr v P.

To se tut men dogaja, ampak se največkrat 2x ponovi pa nikol nek redn čas. Js sm si postavla diagnozo, da sm preveč migala in me zato zdej nazaj buta user posted image user posted image user posted image . Upam da je kej zdravniške žilce v meni in da se ne motm.

Za odnos do sare pa nimam besed user posted image user posted image user posted image

....to so pol lažni popadki, če se sam 2x ponovi pa neha.....
Torbe so pa tam kjer imajo akcijsko cono, so tam vozički pa posteljice, stvari ki imajo v akciji in tam na steni ko imajo tudi neka oblačila so te torbe tam in imajo še v rdeči barvi in rjavi in črna kot moja. Mislim da bi ti šla rdeča zraven ker imaš tudi ti rdeč voziček ne.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
14.2.2010 19:39:39   
naty28
ČESTITAM!!!user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
14.2.2010 19:40:58   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

Pa imamo še enega marčevskega krofeka, čestitam mamici in očku in veliko zdravja vsem.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.2.2010 19:42:12   
naty28

naty28 katera ima PDP 24.03. si pa poglej na seznam, drugače pa sm jz iz Slo.Bistrice in pričakujem prvega user posted image . Kaj pa ti?

Jaz sem iz okolice Mb in pričakujem prvega oz prvo, Larouser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.2.2010 19:42:34   
vekybel
W.W. a ti je voda odtekla ali so ti morali sprožit porod? Upam da sta ok.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.2.2010 19:54:31   
mama5
Mislim, da niso popadki..... ker me bolj ali manj ves čas špika....

Še nekaj mi povejte, ne vem, če še katera to tako občuti. Brce dojenčka mi niso več prijetne, ker me prav zaboli, ko mi rebrco ven potisne, pa dol špikne in mislim, da mi bo kar nekaj že ven pogledalo, pa v mehur....

Prav bojim se, ko postane aktiven :). Saj vem, da je zdaj že velik, pa nima prostora. A je kateri tudi neprijetno in boleče?

Čestitke W.W. Bodite zdravi, cartajte se, dobro spite user posted image .

Naty28, z otekanjem nog pa nimam nobenih izkušenj, ker mi sedaj in niti v prvi nosečnosti niso otekale. Saj verjetno si že poskusila vse nasvete - od manj slane hrane do.............

LP, mama5

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
14.2.2010 20:00:21   
naty28
Ja mene tudi že včasih malo zaboli, ko začne prav noret po trebuhu, kaj še le bo?

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
14.2.2010 20:12:34   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Zoey in Rožca, kako kaže za jutri? Tja do večera mi sporočita, da se zmenim s taščo, če bo morala po Nejo in kuhati kosilo. user posted image

Zdaj sem opazla, da se Rožca na drugi fronti meni user posted image Ali bi samo z mano bili zadovoljni, dobrotljiva gospa? Če je odgovor pozitiven, rečeva @ 10??? Ker če bom ok, mam pol še en babji dejt v Lj user posted image Če bi pa rada dremuckala, pa povej, kdaj ti ustreza.

Sem šele zdaj uspela do računalnika!
Dobrotljiva gospa bi bila tudi le z vami zadovoljna, tako da se lahko kar zmeniva. Ob 10h mi je čisto ok. user posted image
Rožca, saj lahko Vida s seboj pripelješ! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
14.2.2010 20:19:29   
vekybel
....oooo gospa jessy nas je obiskala.....user posted image user posted image user posted image

...si videla da imamo še enega dojenčka user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
14.2.2010 20:21:34   
Jessy

....oooo gospa jessy nas je obiskala.....user posted image user posted image user posted image

...si videla da imamo še enega dojenčka user posted image

Jaaaa, videlaaaa! Čestitke W.W.!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
14.2.2010 20:22:29   
Jessy
Sem bila celo popoldne od doma. Smo šli v PO na obisk k prijateljici, potem še k mojim na sveže pečene krofe in smo šele pred parimi minutami prišli domov. Zdaj moram še našo maškarco poiskat, da jo spravim spat. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
14.2.2010 20:25:32   
3Sonček3

user posted image user posted image user posted image Velik sreče in crklanja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 14.2.2010 20:28:25 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.2.2010 20:26:05   
W.W.
Ne voda mi je odtekla, in porod je bil nato čez 17 ur po razpoku, čist naravno in zelo hitro. Ko so se začeli popadki je bilo vsega konec v 3 urah, pa še to sem bila samo dobrih 30 min v porodni. Res samo iztis.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.2.2010 20:28:11   
rožca26

MARČKI 2010

datum          ime         PDP      ime otročka      teža      dolžina

user posted image user posted image  27.01.  crvicek   13.03       Gaja              1900 g
                                                     Zoja              1800 g
user posted image  28.01.     Tjasa27     03.03.       Urban              2500 g     46 cm
user posted image   11.02.      W.W.        01.03.      Oskar               2840g     49 cm

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
14.2.2010 20:28:54   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: mama5

Še nekaj mi povejte, ne vem, če še katera to tako občuti. Brce dojenčka mi niso več prijetne, ker me prav zaboli, ko mi rebrco ven potisne, pa dol špikne in mislim, da mi bo kar nekaj že ven pogledalo, pa v mehur....

Prav bojim se, ko postane aktiven :). Saj vem, da je zdaj že velik, pa nima prostora. A je kateri tudi neprijetno in boleče?

Ja tut js se tko počutm, učasih kr mal zastokam zravn k je tko neprijetno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
14.2.2010 20:29:00   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

....to so pol lažni popadki, če se sam 2x ponovi pa neha.....
Torbe so pa tam kjer imajo akcijsko cono, so tam vozički pa posteljice, stvari ki imajo v akciji in tam na steni ko imajo tudi neka oblačila so te torbe tam in imajo še v rdeči barvi in rjavi in črna kot moja. Mislim da bi ti šla rdeča zraven ker imaš tudi ti rdeč voziček ne.

ja ampak js bi rajši črno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
14.2.2010 20:29:44   
vekybel
w.w. res sem vesela zate da se  lepo izteklo. Ko boš pri volji nam lahko napišeš svojo porodno zgodbo.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
14.2.2010 20:32:28   
vekybel
3sonček3 sej lahko zakaj pa ne, sam pejdi čim prej dokler ne zmanjka. user posted image

rožca26 je tudi z nami, kako si? Kako je sara kej, ker se ni nič še javla?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
14.2.2010 20:38:50   
rožca26

user posted image

W.W. čestitke. Malemu Oskarju pa želim le najlepših korakov v življenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
14.2.2010 20:39:20   
Anonimen
Danes sva bila že odpuščena iz porodnišnice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke in obilo cartanja z Oskarjem!

(odgovor članu W.W.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
14.2.2010 20:40:52   
rožca26

rožca26 je tudi z nami, kako si? Kako je sara kej, ker se ni nič še javla?

Pa gre. Me tok na wc tišči, ker mala skoz na mehur pritiska. sara je pa še zdej jezna na unga kretenčiča user posted image  Drgač pa počiva.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?