girl79
|
čao punce, ja nas je očitno kar nekaj takih, ki smo danes (že spet) bolj slabo spale, jaz sem se že spet ponoči zbudila in nisem mogla več spat , saj ko bomo pa imeli dojenčka, mi bo pa žal zakaj nisem spala vse te noči, ko bi lahko.... Sem pa bila zdajle pri prijateljici, ki je rodila prejšni torek- joj je tamala tolk mejčkena, še tri kile ni imela ko se je rodila, ampak jo je bilo tako lepo videt, tako da zdaj pa tudi jaz že komaj čakam našo pikico, čeprav moram rečt da full uživam na porodniški (no uradno se mi začne v soboto ) in bi nekaj časa pa vseeno še uživala... sploh zato ker še vedno nisem nič oprala cunjic in plenic...vedno rečem da bom naslednji teden,...samo zdaj mi bo pa res počasi že zmanjkalo teh naslednjih tednov , moram pa rečt, da se pa prav zabavam ob misli, da sploh ne bi oprala in bi potem dragemu naročila naj vse opere in zlika medtem ko bom jaz v porodnišnici ...ja saj vem, imam malo zlobne ideje, pa saj bo itak samo pri idejah ostalo zoey- sicer pa mene tudi vsake toliko časa nekaj špika tam spodaj, samo me občasno špika to že kakšne 3 tedne, tako da očitno to res ni neki znak da bo porod kmalu... Drugače pa tudi pri nas fajn sneži, saj čez okno je prav fajn pogledat, ravno na cesti pa res ne bi zdajle bila kje... plamen-upam da se bebica še obrne, saj časa imaš kar še nekaj, če se ne motim je vekybel pisala o tem da njej je ginekolog predlagal počitek na levem boku in naj si rit podloži s povštri in se ji je potem res obrnil - no ne vem če zaradi povštrov ampak mogoče je za probat... branka28- samo da so se tvoje današnje akrobacije srečno končale...
|