Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy dobro jutro, čeprou zame glih ne... že dva dni spim slabo, zbujam se vsako uro, ker se moram obrnt zaradi bolečin v boku, na hrbtu ne morm več ležat, ker mi trebuh otrdi in celo začne bolt... ne vem kaj je zdj to, ker me zadnje čase res spodnji del trebuha boli, upam da se ne bo kej začelo dogajat, ker nimam še čist nč pripravleno... drgač pa pada k pri živih norcih pa še danes sem z mentorjem zmenjena, da mi diplomsko pregleda, če je vredu, tko da upam, da se ne bom kje ubila po tem snegu... upam, da ste ostale kej bolše vole k jst Pri meni je isto!! Že 2 dni sploh nisem ne vem kaj spala. S tem, da je mala aktivna celo noč. Me je kar presenetila, ker je zdaj že 2 noči in cel dan bila aktivna res nonstop. Sem ji vleraj zvečer rekla, da sedaj bo pa treba malo spat. Pa seveda moja beseda proti njeni . Sicer me ne moti da je aktivna, imam še večje veselje. Ampak res.. prvič, da je že 2 dni pravi živček, hehe. Moram pa deliti to z vami! Nekaj smeeeešnega! Ali veste kako vam poči včasih sklep v kolenu?? No tako se pri meni sliši v bušiju. In to je že kar nekaj časa. In včeraj zvečer, ko se je pupa močno pretegnila je počila takoo glasno . Moram reči, da sem se ustrašila!! In seveda, jaz takoj na internet gledat kaj je to! In sem našla tu na RR ter pri pušenjaku, da naj bi to bili poki sklepov dojenčka, da pa ni nevarno. Mislim prav noro no . Si nisem mislila, da je to sploh mogoče. Pa na začetku, ko sem slišala te zvoke sem mislila, da ahh to si samo domišljam.. ampka včeraj ko je tako glasno in močno počilo, sem pa vedela, da nekaj je. In sem se ustrašila če je kaj narobe. In potem preberem, da tudi dojenčkom pokajo sklepi. Še enkrat.. noro . Ali sem edina, ki ima tako izkušnjo?? Predvidevam, da nas ni veliko .