|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
10.2.2010 18:31:10   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Kompletek iz porodnišnice - jaz sem bolj "staromodna" in bo moj user posted image imel pliš pajacka (+ bodi na preklop + mako majčko+nogavičke itd.), št. 56. Imam pa še taki mehki kombinezonček, ker predvidevam, da bo marca še kar hladno, čez pa eno dekico.

Saj jaz sem tudi kompletek iz pliša kupila. To je tisti ta zeleno-rjavi-bež. Imam tudi bodi na preklop + mako majčko + nogavičke, a tega nisem slikala. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
10.2.2010 18:43:28   
Jessy
A tudi ve slišite pljusk vala, ko odpirate strani na RR? Meni gre to pošteno na živce! TAka novost mi je za user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
10.2.2010 18:55:40   
rožca26
Ahoj! user posted image user posted image user posted image

No, pa sem se le uspela javit. Domov smo prišli pred približno eno uro in pol. Vmes logično čist skoz laufanje ...
In kaj smo opravili??? Vam povem, da takega dneva nobenmu ne privoščim.
1. Vid je bil naročen ob 12h, s tem da majo malico v spr. pisarni od 11.45 do 12.15, na vrsto je prišel šele ob 13h, s tem da smo na doktorja čakala še v njegovi amb. 10 min user posted image
2. izvid je tak - tudi Vid bo moral na operacijo. Meni pa se user posted image , ker bom 1 dan brez njega oz. on brez nas user posted image user posted image user posted image  Pa najbolj mi je bilo hudo, ko sem prebrala list za sprejem bolničkov. Takrat sm se pa začela jokat k dež.
3. Vid je dobil zaradi prehlada lažjo vročino.
4. moj CTG ni bil ravno ok. Je dežurna G rekla, da če dans bebika ne bo več brcala ali pa da ne pridemo do 10 brc, moram ju3 v P ali pa k njim na ponovni CTG.
5. tudi brisa za streptokok B mi niso vzeli, ker je bilo že prepozno user posted image

Drgač pa nič posebnega. Jest sm crknjena 100 na uro. Pa glede tega CTGja bi jih lahka tudi kokla brcnila. Res je, da sem do 14h mela le 4 gibe, sam pol se mi jih je pa v 1,5 h nabral še dodatnih 4. Zdej pa tudi je že prišlo do 10. Včasih si lahko kar mal jezen, ker mogoče ne pomislijo, da si kej delal ali pa da otrok spi ...
Po eni strani so včasih ti G take flegme, včasih jih pa skrbi po nepotrebnem. Mi je G rekla, da se ni za hecat - a res no???? Zaradi lastnega instinkta in lastne skrbi se imam zahvalit, da je moj sin živ. Ker če bi poslušala njih, bi bili že prepozni user posted image user posted image user posted image

Aja, drgač gre pa moja mami v petek domov user posted image user posted image user posted image user posted image  So ji v D nogi ugotovili, da bi lahko od tam prišli strdki, tak da bo sedaj imela redne kontrole. Glede mioma je pa tak, da ju3 odpade preglede zaradi višje sileuser posted image  Drgač ma pa ju3 pregled na neki novi napravi za žile. user posted image  Pol bi šla pa že jest rodit. Najraj bi v petek rekla v P, če mi kr sprožjo porod. Jest sm crknjena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
10.2.2010 18:57:30   
rožca26
Zoey, Jessy - jest bi se za ju3 opravičila. Ne bom sposobna bit zbrana par uruser posted image   Pa še slab vreme je napovedan.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
10.2.2010 19:21:02   
vekybel
jessy full lep kompletek res. Za odpiranje strani, jz nič ne slišim user posted image

rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne skrbi se bo vse uredilo samo optimistično naprej ok.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
10.2.2010 19:34:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Zoey, Jessy - jest bi se za ju3 opravičila. Ne bom sposobna bit zbrana par uruser posted image   Pa še slab vreme je napovedan.

Sva z Zoey že ugotavljali, da jutri ne bo za ven hodit in da bi raje naslednji teden, če bomo še vse 3 prisotne!

Ti si lepo odpočij, sploh pa preluftaj živčke! ko morajo otroci ostati v bolnici, nam je full hudo. Vem, ker je bila 2x na infekcijski, pa še zraven sem bila 24 ur, pa še vseeno mi je šlo stalno na jok.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
10.2.2010 19:35:46   
Anonimen
rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
10.2.2010 20:09:25   
zoey
Sem imela nek pospravljalni napad. Na srečo ni pogost user posted image Se mi pa zdaj dogaja na polno, špika in se razteguje (no, tak občutek imam) da je joj. Seveda sem pomirjena, da je to edin normalno, sam prijetno pa ni. Ne vem, če se ne bi kar v Po odpeljala user posted imageuser posted image je šel na Bled, ker ima njihov foto klub otvoritev razstave, jaz sem se pa odločila, da se mi po takem sr*** ni treba vozit. Že jutri bo kriza, ko moram avto na servis peljat, pa zdaj ne bom imela taxija Rožca in bom mogla 2x na bus, sirotka jaz user posted image
Pridne ste s fotkanjem, lušne stvari user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
10.2.2010 20:29:31   
Jessy
Rožca, na kakšno operacijo pa bo moral iti Vid?
Kaj je bilo s tvojim CTG-jem narobe? A utrip user posted image ??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoey, zdaj sem pa nad tabo res že obupala. user posted image  user posted image Se mi zdi, da mi boš res pobegnila v PO preden se še moj user posted image  kaj zmiga. Smrk! Jaz sicer grem v PO v nedeljo, a grem le na obisk k prijateljici, da vidim njihovega 4-mesečnika. Bom pa vzela torbo s seboj, če bo slučajno treba kam zavit. Pravijo, da zadnji mesec moramo povsod trogat torbo in materinsko s seboj. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.2.2010 20:34:12   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Zoey, zdaj sem pa nad tabo res že obupala. user posted image  user posted image Se mi zdi, da mi boš res pobegnila v PO preden se še moj user posted image  kaj zmiga. Smrk! Jaz sicer grem v PO v nedeljo, a grem le na obisk k prijateljici, da vidim njihovega 4-mesečnika. Bom pa vzela torbo s seboj, če bo slučajno treba kam zavit. Pravijo, da zadnji mesec moramo povsod trogat torbo in materinsko s seboj. user posted image

Kar u izi, še nisem avta zalaufala user posted image Pa ne obupat, če smo se zmenile, pol drži, razen če bo višja/ nižja sila user posted image Jaz materinsko kar trogam s sabo, z ruzakom pa niti pod razno ne mislim strašit okol, v končni fazi za sam porod ne rabim zobne ščetke user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
10.2.2010 20:36:45   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

tina lepo počasi..nč ne prehitevaj..je treba do marca počakat..user posted image da ne boš preveč pred mano..user posted image user posted image gremo lepo po vrsti..je še soseda prej..user posted image user posted image

evo sem lepo prispela domov,....user posted image smo si še z mamico privoščile malo šopingauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja ceste so ble res katastrofa, sam počasi se lepo pride,....
bom probala počakat do marca,....če bo pa prej, bo pa,.... ja soseda je še prej, upam,...user posted image

drugač pa na pregledu vse ok....
glukoze nimam več povečane, obrnjen je lepo dol, ctg tud ok,...

Pregled imam pa sedaj 17.2.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
10.2.2010 20:39:49   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: plamen
Tina50, vidim da tebi pa peš ne uspe priti do G, ko imaš tako daleč.

ja to je pa posledica, če nisi doma blizu mesta,.... no, saj bi ga/jo lahko imela dosti bližje, sam za dobrega G se je vredno tudi malo dlje peljat,....samo, da si zadovoljen z njimuser posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
10.2.2010 21:15:21   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Rožca, na kakšno operacijo pa bo moral iti Vid?
Kaj je bilo s tvojim CTG-jem narobe? A utrip user posted image ??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vid bo mel tako operacijo kot Lan od sandrice23 - na jajčku, pa vmes mu bodo še kožco dol dal z lulija. Pač sam rutinska, sam men se mali kr smil, ker se je jokal kt utrgan ko ga je dr. sam pogledal. Pri njegovi zdravnici ni nikoli jokal user posted image  Mogoče se je pa pritoževal ker je tam okol lulija dec šaru in ne punca user posted image user posted image user posted image

Kar se pa CTGja tiče si pa nisem na jasnem. Ne bi vedla kaj bi bilo narobe,ker gibi so bili prisotni, sam redki. Lahko da je bil utrip mal nižji kot običajno, sam ne vem, ker je nisem razumela kaj je tumbala. Ker me je spraševala al se je gibal al mi je trebuh otrdeval user posted image  Mislim, da je bil utrip ok. Pa sej bom vidla v petek, ker bom v P v laboratoriju. Pa bom spet mal pojamrala glede gibov. Sam men se to zdi ful čudno - ker zdej je pa kr živahna user posted image  Je pa res, da če spiš, se tudi utrip umiri. Ne vem zakaj ne dopuščajo tudi teh možnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
10.2.2010 21:17:27   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne skrbi se bo vse uredilo samo optimistično naprej ok.

Ma sej - jest začnem paničarit takrat ko je to res potrebno. Nekateri dr. so pa obup od obupa in strašijo ... Kaj čmo - takšen dan je - težak že od zjutrej. Je to že moj takoj opazu,ker mi je šlo vse na živce. Sam ne da bi se kregala, sam tečna sm bla user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
10.2.2010 21:21:53   
Anonimen
Kar se pa CTGja tiče si pa nisem na jasnem. Ne bi vedla kaj bi bilo narobe,ker gibi so bili prisotni, sam redki. Lahko da je bil utrip mal nižji kot običajno, sam ne vem, ker je nisem razumela kaj je tumbala. Ker me je spraševala al se je gibal al mi je trebuh otrdeval Mislim, da je bil utrip ok. Pa sej bom vidla v petek, ker bom v P v laboratoriju. Pa bom spet mal pojamrala glede gibov. Sam men se to zdi ful čudno - ker zdej je pa kr živahna Je pa res, da če spiš, se tudi utrip umiri. Ne vem zakaj ne dopuščajo tudi teh možnosti

Ma jst z telimi CTGji glih nimam dobrih izkušenj. Tudi glede utripov ne. Enkrat so bili full previsoki okoli 180, drugič pa ravno prav. Ti se čim manj sekiraj s temi CTGji, in lepo štej gibe, če jih bo manj kot 10 pa gasa v bolnico - nič čakat na drugi dan

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
10.2.2010 21:25:24   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ma jst z telimi CTGji glih nimam dobrih izkušenj. Tudi glede utripov ne. Enkrat so bili full previsoki okoli 180, drugič pa ravno prav. Ti se čim manj sekiraj s temi CTGji, in lepo štej gibe, če jih bo manj kot 10 pa gasa v bolnico - nič čakat na drugi dan

Sej se ne sekiram. Jest si recimo da štejem gibe. Sam fora je v tem, da se pri meni začne "akcija" šele popoldne. Sam kakšni pa tak vik in krik zaženejo. Da ne govorim, da se ponavadi pri prehodu iz enega v drug teden ful umiri, pol je pa čez kakšen dan dva spet galama user posted image  ne vem kje ji je fora user posted image  Mogoče bi šla pa že ven, pa ji jest podzavestno ne pustim user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol se pa takrat umiri, da me mal "prestraši" user posted image user posted image user posted image  kdo bi razumel te moje nosečnosti user posted image user posted image user posted image  Še jest jih ne, pa jest nosim user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
10.2.2010 21:26:01   
Anonimen
Mogoče se je pa pritoževal ker je tam okol lulija dec šaru in ne punca

Ga čist razumem. Jst sem se pritoževala, pa so mi moški G šarili okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa sem upam, da zdj ne bom imela več nobenega vaginalnega pregleda, kr sem jih mela to nosečnost že preveč pa se full neprijetno so mi.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.2.2010 21:26:12   
tina50
branka28 joj si imela pa res smolo,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam da je vse ok.

kako nekaterim zavidam, ko lahko tako dolgo spite. pri meni pa ne gre, ker moj sinček vstane ob šestih, jaz pa morm najkasnej ob pol 7, ko gre mož v službo.

plamen držim pesti, da se obrne nazaj na glavico,...user posted image user posted image user posted image user posted image

vekybel sem pogledala tvoje slikice, pa se ne morem odločit kateri kompletek je lepši, oba sta fullll lepa,....
pa videla sem še, da imaš eno slikico od rešiljeja, a to tud sama delaš(sem firčna, ker sama to tudi delam), pa za v posteljico je tud ful lepo. Jaz sem pa pri prvem za v zibko naredila, sedaj pa ne bom imela zibke in ne bom rabila.

sara2007 lepe slikice in luškana hčerkicauser posted image user posted image user posted image

Jessy lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

mammamia tudi jaz imam slabe pol ure do P. Prvič sem prišla čisto brez problemov do nje, sedaj sem pa že tudi študirala kaj če mi ne uspe user posted image upam, pa da vseeno,...

IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Mi zna katera povedati od katerega tedna naprej bi nam naj delali CTG-je?

odvisno od G, ctg sploh nimajo vsi G. Lahko ti ga naredijo šele na rok, na katerega greš v P.

rožca26 user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse,...

zdej bom šla pa v vodoravni položaj,...lahko noč

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.2.2010 21:27:42   
Anonimen

Sej se ne sekiram. Jest si recimo da štejem gibe. Sam fora je v tem, da se pri meni začne "akcija" šele popoldne. Sam kakšni pa tak vik in krik zaženejo. Da ne govorim, da se ponavadi pri prehodu iz enega v drug teden ful umiri, pol je pa čez kakšen dan dva spet galama ne vem kje ji je fora Mogoče bi šla pa že ven, pa ji jest podzavestno ne pustim Pol se pa takrat umiri, da me mal "prestraši" kdo bi razumel te moje nosečnosti Še jest jih ne, pa jest nosim

moja je tudi popoldan pa zvečer bolj aktivna in se ne sekiram, ker takrat vse nadoknadi za nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.2.2010 21:31:00   
Jessy
Rožca, pol pa normalno, da si še bolj zaskrbljena, ko pa ti tako stvari pove, da človek še razume ne. Ti lepo štej gibe in če veš, da je z user posted image  vredu, potem je zagotovo tudi vredu. Moj user posted image  je proti večeru in tekom noči tudi bolj živahen kot čez dan, tako da sklepam, da večino dneva prespi.
Operacija na lulčku zna bit kar neprijetna, vsaj pri večjih otrocih je. Sicer pa gredo kar hitro domov, kajne? Je pa Vid še tako majhen, da normalno, da je jokal, ko ga je en zdravnik pregledoval. Jaz se tudi spomnim naše, da pri svoji zdravnici ni glasu spustila ven, ko smo šli pa naprej na preiskave, je bil pa kažin, ker jih ni poznala, pa mal močnejše glasove so eni imeli in je bila kar panika.
V glavnem, ti se lepo pomiri in bo vse v najlepšem redu!

Tina50, krasno, da imaš lepe novičke iz pregleda!!! user posted image user posted image user posted image  Pa glukozo imaš ok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.2.2010 21:32:23   
Anonimen
evo zdej vas pa zapuščam, grem počivat.

mama rožca drži se, pa nena se sekiraj več. Vse se bo uredilo in bo tipitop. Pa nalogo imam zate - ko bom v P mi ne pozabi javljat, če bo katera, med tem ko me ne bo šla v Rim.OK??user posted image user posted image

CTGji - moj g jih dela od 37 tedna pri njemu v amblanti.

no zdej pa papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.2.2010 21:34:29   
rožca26

moja je tudi popoldan pa zvečer bolj aktivna in se ne sekiram, ker takrat vse nadoknadi za nazajuser posted image user posted image

Ja sej drugače ne more bit, ker smo čez dan aktivne. Pol si pa zapomni kolikokrat te je brcnila user posted image  Sej me je pol G spraševala, če mam še kej dela do roka al bo zdej sam počivanje. Je rekla, da zdej moram pa več ali manj počivat in se ne ukvarjat s sinom user posted image  Ma ne gre, če mojga ni. Če pa je, pa ne mora sam dragi bit z njim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
10.2.2010 21:37:50   
rožca26

mama rožca drži se, pa nena se sekiraj več. Vse se bo uredilo in bo tipitop. Pa nalogo imam zate - ko bom v P mi ne pozabi javljat, če bo katera, med tem ko me ne bo šla v Rim.OK??user posted image user posted image

no zdej pa papa

Ja, a ti misliš da bom jest kle do roka strašila?????? Jest bi najraj v petek prosila če mi kr sprožjo porod user posted image user posted image user posted image  Ko bi se me vsaj usmilili user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač pa ne skrbi, boš kr na tekočem. Čeprov sumim, da se ne bo nič dogajalo ko te ne bo user posted image

CTGji - tudi pri nas jih G delajo od 37. tedna v ambulanti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
10.2.2010 21:38:50   
Anonimen
Je rekla, da zdej moram pa več ali manj počivat in se ne ukvarjat s sinom Ma ne gre, če mojga ni. Če pa je, pa ne mora sam dragi bit z njim

Ma ja sam ta je pa dobra ej.  Moja je tok ratala hiperaktivna, da komaj za njo priracam. Včasih komaj čakam da grem spat.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.2.2010 21:40:25   
Anonimen

mama rožca drži se, pa nena se sekiraj več. Vse se bo uredilo in bo tipitop. Pa nalogo imam zate - ko bom v P mi ne pozabi javljat, če bo katera, med tem ko me ne bo šla v Rim.OK??

no zdej pa papa

Ja, a ti misliš da bom jest kle do roka strašila?????? Jest bi najraj v petek prosila če mi kr sprožjo porod Ko bi se me vsaj usmilili
Drgač pa ne skrbi, boš kr na tekočem. Čeprov sumim, da se ne bo nič dogajalo ko te ne bo

Aja pa lahko bi kakšen chat na facu padu preden grem rodit???? no če ti jeuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?