|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
10.2.2010 10:30:26   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

dobro jutro, čeprou zame glih ne...

že dva dni spim slabo, zbujam se vsako uro, ker se moram obrnt zaradi bolečin v boku, na hrbtu ne morm več ležat, ker mi trebuh otrdi in celo začne bolt... ne vem kaj je zdj to, ker me zadnje čase res spodnji del trebuha boli, upam da se ne bo kej začelo dogajat, ker nimam še čist nč pripravleno...

drgač pa pada k pri živih norcihuser posted image pa še danes sem z mentorjem zmenjena, da mi diplomsko pregleda, če je vredu, tko da upam, da se ne bom kje ubila po tem snegu...

upam, da ste ostale kej bolše vole k jstuser posted image

Pri meni je isto!!
Že 2 dni sploh nisem ne vem kaj spala.
S tem, da je mala aktivna celo noč. Me je kar presenetila, ker je zdaj že 2 noči in cel dan bila aktivna res nonstop. Sem ji vleraj zvečer rekla, da sedaj bo pa treba malo spat. Pa seveda moja beseda proti njeni user posted image . Sicer me ne moti da je aktivna, imam še večje veselje. Ampak res.. prvič, da je že 2 dni pravi živček, hehe.

Moram pa deliti to z vami!
Nekaj smeeeešnega!
Ali veste kako vam poči včasih sklep v kolenu?? No tako se pri meni sliši v bušiju. In to je že kar nekaj časa. In včeraj zvečer, ko se je pupa močno pretegnila je počila takoo glasno user posted image . Moram reči, da sem se ustrašila!!
In seveda, jaz takoj na internet gledat kaj user posted image je to!
In sem našla tu na RR ter pri pušenjaku, da naj bi to bili poki sklepov dojenčka, da pa ni nevarno.

Mislim prav noro no user posted image . Si nisem mislila, da je to sploh mogoče.
Pa na začetku, ko sem slišala te zvoke sem mislila, da ahh to si samo domišljam.. ampka včeraj ko je tako glasno in močno počilo, sem pa vedela, da nekaj je. In sem se ustrašila če je kaj narobe. In potem preberem, da tudi dojenčkom pokajo sklepi.

Še enkrat.. noro user posted image user posted image .
Ali sem edina, ki ima tako izkušnjo??
Predvidevam, da nas ni veliko user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.2.2010 11:06:45   
lenčy
me veseli, da nisem edinauser posted image
moj je bil pa za razliko od tvoje čez dan ful miren, tko da sm ga mogla kr klicat, da se je kaj premaknilo ˝aleks zbudi se˝(HB se je). potem zvečer, ko gremo spat pa zjutraj, ko gre očka delat, je pa res divjiuser posted image
za to pokanje pa prvič slišm, pri meni še ni bilo nič takega...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.2.2010 11:15:55   
7lina7
jutro!!

sem našla nekaj o popadkih, za tiste, ki se sprašujete kako izgledajo lažni in tisti ta pravi..

Zdaj se lahko pojavljajo tudi lažni popadki, ki pa so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa – hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.

sneži 100/h, za pouser posted image je!! user posted image sem hotela v trgovino, pa ne vem , no..

Lin@

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.2.2010 11:26:12   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Glede obiskov  v P- jaz bi samo lubija. Razen če mi bo dolgčas, si bom pa še kako animatorko najela user posted image Ni ga čez fejst babji čvek. Domači pa naj kar počakajo par dni, bom to vzela kot mini počitnice, polne miru user posted image

A nisva rekli, da greva skupej rodit? user posted image user posted image user posted image  Kaj ti bo animatorka, če boš mene imela zraven? user posted image user posted image user posted image  Pa še Lorelay se nama pridruži, pa trije mulčki....Dolgčas? Ni šans!

Ok, ok, vzamem nazaj user posted image Se bom z vami zadovoljila user posted image Sam mislim, da se je Lakaya prijavila k nama, ne Lorelaj, al se motim user posted image user posted image

Spet ta snežna romantika user posted image Sem šla en krog in je kar dovolj zimskih radosti. Sem vsaj za pol kile lažja, samo ne zaradi sprehoda ampak zaradi frizerja. Se nisem nič šparala, itak bojo pol izpadal user posted image user posted image je že včeraj objokoval bodočo izgubo las, ko sem rekla, da se imam namen kar postižt user posted image
Sem pa zbujena od pol 5h in me pošteno krivi. Si bom nudila še malico, potem pa pod kovtrček. Bi bilo sicer fajn, da se malo z likalnikom spoprijateljim, ampak slabo kaže user posted image   user posted image
Ena je napisala, da jo špika spodaj in da bi pakirala. Brez panike, sem včeraj napisala, da je moj G rekel, da je čudno, če te ne. Me veseli, da imam še eno normalno kolegico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.2.2010 11:29:56   
branka28
Dan!

Za mano je katrastrofalno jutro.
Zjutraj sem se peljala na pregled in me je v rondoju obrnilo, uff hvala bogu ni bilo nič.user posted image Potem pa še za nameček padem v sprejemni pisarni ginekologinje, malo je bilo spolzko, boli me cela desna stran tazadnje.user posted image

Na pregledu je bilo vse ok še sem zaprta in naredila mi je UZ.user posted image user posted image

Naslednji pregled imam čez 2 tedna: 24.2.2010

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.2.2010 11:33:10   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Dan!

Za mano je katrastrofalno jutro.
Zjutraj sem se peljala na pregled in me je v rondoju obrnilo, uff hvala bogu ni bilo nič.user posted image Potem pa še za nameček padem v sprejemni pisarni ginekologinje, malo je bilo spolzko, boli me cela desna stran tazadnje.user posted image

Na pregledu je bilo vse ok še sem zaprta in naredila mi je UZ.user posted image user posted image

Naslednji pregled imam čez 2 tedna: 24.2.2010

L.p.user posted image

Ja Branka, ti pa si za akcijo user posted image Ampak samo, da je vse ok. Rita bo pa že nehala bolet, bo lubi mal pomasiral, pa bo user posted image .

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.2.2010 11:48:51   
Jessy
Dobro jutro!

Jaz sem si danes privoščila spanec do 11h! Jp, nabiram energijo za vnaprej, ker mislim, da je naš otrok že v trebuhu zamenjal dan z nočjo.

Zoey, čist možno, da sem spet pobrkljala imena....pišuka, in to že drugič.....user posted image  Lakaya, sorry!!!

Jaz bi pa rada, da me začne kaj špikat, pa me kar noče....user posted image user posted image

Branka, si pa imela pestro jutro! Samo, da ni kaj hujšega. Jaz sem pri Neji v začetku 9. meseca zletela v bloku po 15-ih stopnicah, k sreči po boku navzdol in sem bila tako podpluta po celem stegnu in delu križa, da je bilo prav nagravžno. Takrat me je G 3 dni redno pošiljal na CTG in delal UZ, če bi se posteljica kaj hotela luščiti, pa je bilo k sreči vse ok, edino bolelo me je pa lep čas.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.2.2010 12:40:49   
Jessy
Rožca in Zoey, meni se zdi, da bomo morale me preložiti naše srečanje na naslednji teden. Sneg bo ponehal šele v petek. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.2.2010 12:55:36   
Anonimen
Še moje pripetije to jutro...sem imela pregled pri G. Že dva dni ne morem spat in tudi dans ni bilo drugače. Sem vstala ob 6h, in se začela nalivat z vodo, da bom ja lahk kej urina dala v laboratoriju. Si morte mislit, da ni in ni šlo ko zanalašč spetuser posted image ...mislim to je pa res že komi tragično, da mi zmer pipca zablokira ko samo v ZD stopimuser posted image , doma pa na 15 minut hodim na wc! Dam kri, me ni še nič tiščalo, potem sem se pa vsedla zraven onega balona z vodo in si samo nalivala in nalivala...skratka pomoje da sem spila več kot pol litra vode še v ZD, nato še pol ure čakala da bo kaj...pa ni blo nič od nič...potem sem pa še dve uri čakala pri G in me tudi po dveh urah še ni tiščalo. No, ko pa stopim iz ZD in grem prooti parkirišču-no, takrat me je pa toooolk na wc stisnlo, da sem komej do doma zdržalauser posted image user posted image

Me je pa G neznansko hitro odpikala...shujšala sem kao 2 kg, čeprav ne verjamem in mislim, da so bili zadnje tehtanje tisti kilogrami malo pretirani - nerealni in je bila zato zdaj taka razlika, poslušala je srček in preverila če je še zmeraj na glavo obrnjen-in je, pa tudi čutim ga tako, ker mi odkar se je obrnil vseskozi z ritko al pa z nogami tišči v desno stran reber, da komaj diham.

sneg...men je fino ko pada, ker imam rada zimo, ampak letos mi je gladko vseeno, ker se ne morem niti smučat niti sankat, pa kidat tud ne (ne boste verjele to nadvse rada počnem)in je dolgčasuser posted image .

torba zauser posted image za v P...ok, cunjice mam pripravljene, lupinico moj prinese s sabo, dekico imam tudi, pleničko...a je še kaj treba zauser posted image ko gre domov?

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.2.2010 13:24:38   
branka28
Ja sem pozabila povedati, moja user posted image se je že tudi obrnila z glavo navzdol.user posted image user posted image
Se mi je kar zdelo, ker me vedno pod rebra binca.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.2.2010 14:02:13   
Jessy

Ja sem pozabila povedati, moja user posted image se je že tudi obrnila z glavo navzdol.user posted image user posted image
Se mi je kar zdelo, ker me vedno pod rebra binca.user posted image user posted image

Verjetno se je prej, ko si štrbunknila po tleh! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Nosečka, a ti pa kar shujšala? Ufff....blagor tebi!!! Pa z lulanjem imaš probleme? Bi se morala na parkingu obrniti in v ZD lulat, v lonček! user posted image

Kaj se imam jaz danes lepo. Najprej spim do onemoglosti, tašča mi je šla po Nejo v vrtec, tast je skuhal kosilo, tašča bo peljala Nejo popoldne na plesne, tako da bom lahko lenarila in lenarila še naprej. user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.2.2010 14:05:05   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

zauser posted image za v P...ok, cunjice mam pripravljene, lupinico moj prinese s sabo, dekico imam tudi, pleničko...a je še kaj treba zauser posted image ko gre domov?

Jaz sem zapakirala tisto, ker je objavljeno na spletni iz PO porodnišnice:
  • 2 x tetra plenička
  • 1 x povijalna plenička
  • 1 x plenička za enkratno uporabo
  • 1 x mako majčka
  • 1 x body
  • 1 x žabice
  • zgornje oblačilo
  • 1 x tanjša kapica
  • 1 x debelejša kapica
  • 1 x dekica

Če se bo tak mraz nadaljeval, definitivno operem še kombinezonček, da ga prinese zraven. Pa to bom še videla, kako se bo vreme nadaljevalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.2.2010 14:07:21   
lakaya
lep snežni pozdravček tudi iz Gorenjske user posted image

Ga pri nas fino mede, pa menda bo še ju3 padal pol nej pa za letos da kr mir. Sej je lepo pa fajn, sam smo že skor na sredi feb pa nej se počasi kr umiri !!! Sm šla mal hodt, pa sm se kr fino urudla na pol gazit po snegu...

Jessy in Zoey ja js sm se prjavla za v PO, ni panike Jessy, če si me zamešala, glavno da me nisi z Latoyo HIHI user posted image user posted image user posted image Sm se odločla pridt v PO pa tud če me ta vikend v Murski zagrabi. Mam pa namen tud mal plavat u bazenu, sm si kupla ta oljne tampone, pa kakšna turška savna mi tud ne uide, sam če se bom dobr počutla. Sm si savnanje prvošla že okol NL pa mi je ful pasalo, sam pretiravat se ne sme user posted image

Evo ju3 se še kej javim, ko opravim s pregledom.

P.S. ste mi nardile tako lušto s krofi, da sm mojmu lubiju že napovedala, da se bova v petek mimgrede ustavla na Trojanah mmmmmmmmmmmmmm komi čakam user posted image user posted image

Pa lep dan drage user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.2.2010 14:15:33   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Jessy in Zoey ja js sm se prjavla za v PO, ni panike Jessy, če si me zamešala, glavno da me nisi z Latoyo HIHI user posted image user posted image user posted image Sm se odločla pridt v PO pa tud če me ta vikend v Murski zagrabi. Mam pa namen tud mal plavat u bazenu, sm si kupla ta oljne tampone, pa kakšna turška savna mi tud ne uide, sam če se bom dobr počutla. Sm si savnanje prvošla že okol NL pa mi je ful pasalo, sam pretiravat se ne sme user posted image

Joj, sam nehej user posted image user posted image user posted image ...z LaToyo te pa res ne bom zamenjala, čeprav mi hormončki pošteno nagajajo pri tem. user posted image user posted image user posted image
Fajn uživaj v MS. A prav v mesto gresta ali v kake bližnje toplice? Sem ti malce fovš, ker običajno gremo mi po 2x na leto v moravske toplice, pa od lanskega novembra še nismo šli. hmmmm....

P.S. ste mi nardile tako lušto s krofi, da sm mojmu lubiju že napovedala, da se bova v petek mimgrede ustavla na Trojanah mmmmmmmmmmmmmm komi čakam user posted image user posted image

Ti pa pravkar meni, tak da grem enga trojanca dat v mikrovalovko....user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.2.2010 14:21:24   
branka28

Verjetno se je prej, ko si štrbunknila po tleh! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja meni ste tudi lušte naredile včeraj s temi krofi, sem si jih  morala danes kupiti in sem 3 naenkrat zmazala ( one micene od 5 minutuser posted image user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.2.2010 14:23:43   
plamen
Eh, evo poročilo s pregleda. Naš sonček pa se vrtajčka in ni več obrnjen na glavouser posted image .Na prejšnjem pregledu je bil, sedaj pa je postrani, se pravi ima rito in glavo skor vodoravno. To sem tudi čutila, pa se mi je kar zdelo. Čez 3 tedne mi naredi UZ. Sem vprašala, da če obrat ne rata ali je potem CR, pa je rekla da ne, da porod v medenični vstavi. No, kolegici so pa rekli, da CR, če zunanji obrat ne bo pomagal,... SIcer pa v teh 3 tednih držim pestke, pa še vi jih dajte, da gre mali nazaj na glavo.

Naslednji pregled 4.3., pa že CTG user posted image imamo, pa UZ, da pogleda lego.

Zdaj pa sem spet notri in uživam ob gledanju snegca. Zunaj ni bilo nič fajn, nič ne plužijo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.2.2010 14:29:36   
vekybel
Dan!

Pri nas tudi sneži kot noro. Ma full je lepo.
Danes sem našemu user posted image  kupila dva kompletka za iz P. Boste pogledale pa mi povedale kateri je lepši.

user posted image

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146608#imageShow][/link]

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.2.2010 14:32:00   
3Sonček3
Čau punčke

zoey user posted image za psičko, je kr lepo starost dočakala.

plamen user posted image user posted image user posted image za pregled in user posted image za tvojo pikico, mogoče se pa še enkrat obrne user posted image user posted image user posted image

Js sm pa danes ob 6-ih zutrej ustala, pojedla (velik) eurokrema in 6.50 sva z user posted image štartala v Lj ker sm bla ob 8-ih naročena pri zobarju. A so ble tko katastrofalne ceste (in nesposobno boječi vozniki) da sva v Lj prišla ob 8.30. Ponavadi rabva do Lj max 30 minut, tale ura pa pou vožnje pa...groza...kukr da bi šla v Švico k zobarju. No z mojimi zobki je use uredu, edino modrostni so katastrofa, spodnji lev je že začeu gnit, desn nebo po mnenju zobarce nikol vn pršu itd. Se morm naročit za pregled pri oralnem kirurgu da se zmeniva kdaj mi bo pulu. Bomo kr dva po dva da nebo predolg trajalo. Zdej sm mal ajčkala, še vedno spi, js grem pa naprej albumčk delat user posted image  user posted image  user posted image .

Aja še to, mislm na vse k ste mele danes preglede, na seznamu vas je ful poročil pa bl malo, upam da jih bomo deležne.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.2.2010 14:32:29   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

jutro!!

sem našla nekaj o popadkih, za tiste, ki se sprašujete kako izgledajo lažni in tisti ta pravi..

Zdaj se lahko pojavljajo tudi lažni popadki, ki pa so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa – hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.

sneži 100/h, za pouser posted image je!! user posted image sem hotela v trgovino, pa ne vem , no..

Meni tile lažni skos nagajajo user posted image . ZAdnje čase pa sploh.
Dobro da si napisala. Tako vseeno bolj vem, kdaj bo šlo zares. No upam user posted image .

Jaa sneži pa vedno bolj se mi zdi user posted image . Čeprav je kar lepo zunaj za sprehajat. Ampak kaj ko ga imam že čez glavo dovolj. Prej bi moral priti. Kje je bil pa decembra. Ne pa sedaj!

branka - uff še dobro res, da ni bilo nič! In pa user posted image user posted image za pregled.

jessy - 15 stopnic user posted image user posted image user posted image .. joj dobro da ti nič ni bilo!!

plamen - upam s tabo, da se obrne. Saj ima še nekaj časa. Pri vekybel se je user posted image šele sedaj obrnil. Pa ima na začetku marca rok. Tako, da vrjamem, da se bo tudi tebi user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za srečo!

vekybel - leeep kompletek!! Boste imeli čednega lepotca user posted image user posted image user posted image
Pa copatki so mi fuuul ušeč! Kje si jih kupila??

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.2.2010 14:33:13   
vekybel

< Sporočilo je popravil vekybel -- 10.2.2010 14:34:37 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.2.2010 14:34:17   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Aja še to, mislm na vse k ste mele danes preglede, na seznamu vas je ful poročil pa bl malo, upam da jih bomo deležne.

Ja anda!!
Zadnje čase nas vedno manj piše poročila. Se nobeni več ne da ali kako user posted image .

Jaz tudi navijam za vse preglede user posted image user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.2.2010 14:36:03   
zoey

Rožca in Zoey, meni se zdi, da bomo morale me preložiti naše srečanje na naslednji teden. Sneg bo ponehal šele v petek. user posted image

Ni blema, sam da ne bo šla kera že rodit, npr. jst, k me ful špika user posted image Je res ubitačno na cestah, pa nič ne zgleda, da bi kaj nehalo user posted image Pol pa le nakuhaj ju3 za naslednji teden, da boš lahko spet na off user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.2.2010 14:37:10   
Jessy
Plamen, škoda, ker se ti user posted image  obrača! Pa a veš, da sem sama ravno včeraj tudi na to pomislila, da se mi je obrnil, ker me je šopal po obeh straneh, ker običajno me samo po eni. Buuuuu....bomo videli naslednji teden.... Sicer pa, če ti leži prečno, tudi medenično ne moreš roditi!!!

Vekybel, jaz vidim le en kompletek. Kam se je drugi izgubil???? Pa take fine čeveljčke bo imel!! user posted image  Naš bo pa kar v bombažnih. user posted image

3Sonček3, kako sem vesela, ko sem ugotovila, da ne brkljam imen le jaz. user posted image  Psička je nam poginila, ne Zoey. user posted image  Ma, res je fajn slišat, da se še drugi motite! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.2.2010 14:37:56   
vekybel
zvezdici kupila sem jih v leclercu, so lepi ne. Imajo tudi za punčke take lepe, če imaš možnost pejdi pogledat in še dragi niso po 4,80€ pa še banjico sem kupila za 8€, Tam se najde full lepih stvari za dojenčke veš.

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146608#imageShow][/link]

< Sporočilo je popravil vekybel -- 10.2.2010 14:40:05 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.2.2010 14:38:38   
vekybel
.......user posted image  zakaj mi noče pripopat gor še druge slike??????

< Sporočilo je popravil vekybel -- 10.2.2010 14:39:31 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?