zoey
|
Čao bejbe! Jessy in Lakaya, sem šla včeraj v izvidnico v PO, sprobat futr pa pojstlo. Futr ok, postelja grozna, tk da sem kar domov prišla Men se je že v ponedeljek vrtelo, pa glava bolela, pa visok pritisk sem imela. Včeraj še malo bolj, pa mali ni tolk razgrajal kot ponavadi, pa sem poklicala G, pa je rekel, naj se grem kar v P pokazat. Na srečo je bil lubo doma, sem 2x potegnila s klinco po svojih medvedastih tacah, si oprala te štrene na glavi in sva šla na izletek. Še sreča da sem crockse oprala Pritisk je bil tam boljši, ma so me vseeno obdržali in prognoza od cimer (sta bili ful fajni) ni bila obetavna, ker sta oni2 že več kot en teden notri. Sem pa prišla na tako posteljo, da je vsaka samo eno noč tam, pol pa grejo domov al pa rodit Ma je bil danes en dr., k itak za vse pravi, da je bz, da s(m)o notri in me je domov poslal, jaz se pa nisem pritoževala. Pritisk mi je sicer nihal od 119 do 139, CTG-ji bili ok, za glavobol je rekel Lekadol, za vrtoglavico pa da je za nevrologa, ne ginekologa Ampak spet sem na svojem kavčku in je tko faaaaajn Spala nisem nič, imajo noro vroče, zrak suh, postelja škripa, ozka je, manjkalo mi je ene 5 blazin za naštimat se, obračanje je bilo cel podvig, pol se ti pa še spalna srajca tk zguzi, da se tud premaknit ne moreš Sem vas prebrala, ma si nisem kaj dost zapomnila Sem pa videla, da se neka gužva za 8. pripravlja Pupe, welcome!!!! Tako, zdaj grem pa ajat
|