|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
3.2.2010 10:52:08   
lenčy
jessy dobr si se spomnla na rogljičke. čeprou se nisem še nikol zavzela, da bi jih nardila... ampak bom probala, upam, da bodo ratal. sj pečeni bodo pa itak takoj, ker je testo čist tenko...

čmrlika kmalu se pozdravi! js sm tud malo prehlajena ampak počasi tudi to mineva. verjetn me rešuje med, ker ga dam v čaj in ga ponucava skor dva kozarca na mesecuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.2.2010 10:52:54   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

jessy dobr si se spomnla na rogljičke. čeprou se nisem še nikol zavzela, da bi jih nardila... ampak bom probala, upam, da bodo ratal. sj pečeni bodo pa itak takoj, ker je testo čist tenko...

Ene 20 minut na 220°C.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.2.2010 10:58:23   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Čmrlika, meni je pa G rekel, da si lahko dam Operil ali Olynth, ker je predihanost nosečnice pomembnejša od m da orebitnih stranskih učinkov. user posted image  je pa res, da si jaz to filam izključno za ponoči, ker čez dan se mi kar da prestajat zamašenost. Za sirupe je pa meni rekel, da lahko tudi smrekove vršičke pijem (v lekarni pa so rekli, da jih ne smemuser posted image ). Komu verjeti???

odebeljeno je bilo namen mojega posta user posted image se tolažim da bo kmalu konec in potem nikoli več , potrpim še zdaj ..oni v stroki pa se itak ne bojo nikoli zmenliuser posted image

Ti pošljem danes čaj

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.2.2010 11:00:14   
Čmrlika

čmrlika kmalu se pozdravi! js sm tud malo prehlajena ampak počasi tudi to mineva. verjetn me rešuje med, ker ga dam v čaj in ga ponucava skor dva kozarca na mesecuser posted image

enako želim tudi tebi...če me le uho ne bi tak bolelo user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.2.2010 11:02:19   
Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika, meni je pa G rekel, da si lahko dam Operil ali Olynth, ker je predihanost nosečnice pomembnejša od m da orebitnih stranskih učinkov. user posted image  je pa res, da si jaz to filam izključno za ponoči, ker čez dan se mi kar da prestajat zamašenost. Za sirupe je pa meni rekel, da lahko tudi smrekove vršičke pijem (v lekarni pa so rekli, da jih ne smemuser posted image ). Komu verjeti???

odebeljeno je bilo namen mojega posta user posted image se tolažim da bo kmalu konec in potem nikoli več , potrpim še zdaj ..oni v stroki pa se itak ne bojo nikoli zmenliuser posted image

Ti pošljem danes čaj

Sam je to čista resnica. Eden pravi tako, drugi drugače, v lekarni spet po sveje, pa me smo tudi pametne in delimo dohtarske nasvete! user posted image  Saj smo še dobri, da se nam ne sfuzla! user posted image user posted image user posted image

Za čajček pa se že veselim.user posted image user posted image Daj mi še tvoje podatke na ZS, da ti pošljem denarček.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.2.2010 11:02:36   
lenčy

Ene 20 minut na 220°C.

bom popoldne nardila, ko bodo vsi doma, pa sporočim kk se bo izšlo

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.2.2010 11:02:48   
malicki
Nosečka24 - posteljica je ful lepa, samo 500eur???

Termometer - meni je najboljši navadni ozir. digitalni za pod pazduho. Pri nas se je izkazalo da je ta najbolj točen. Dojenčku zmeriš temperaturo v ritki, ko so večji pa pod pazduho.
Ko je bila Zala dosti bolana sva tudi nabavila ušesni merilec od Omron-a, pa sva denar stran vrgla, ker sploh ne zmeri pravilno. Pa sem poskusila in testirala miljonkrat. Je Zala imela 39 vročine, namerilo mi je pa nekaj čez 37 user posted image  

Dudo termometer sem tudi imela pa je bil zanič user posted image .

Se kar nabere enih stvari ko se potem izkaže da so vstran vržen denar.

Sling user posted image - meni ga bo prijateljica posodila, ima takega z obroči. Zdi se mi super zadeva, boljši kot kengurujček. Ne vem pa kaj je boljša izbira - al Sling ali Sleepy wrap ali kaj tretjega user posted image
Razmišljam da bi si za darilo ob rojstvu tole zadevo izbrala. Ker vsak mi bo hotel nekaj kupit, imam pa res vse, cotik pa itak več kot dovolj.

Babike - kaj če bi si vse naredile v profilu podpis kdaj imamo PDP?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.2.2010 11:03:48   
Jessy

Napaka! To moraš zdaj narediti, ker če ti ne uspe, lahko še zmerom kaj drugega narediš. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.2.2010 11:04:00   
lenčy

kaj pa ušesnik si že probala? to je ena rastlina k se jo segreje, da pride sok vn in daš to v uho... ko sm bla majhna, mi je pomagalo....

Rada te imava!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.2.2010 11:05:26   
lenčy

Napaka! To moraš zdaj narediti, ker če ti ne uspe, lahko še zmerom kaj drugega narediš. user posted image

al sm sama doma, kdo bo pa to sprobavou pol?user posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.2.2010 11:05:54   
Čmrlika

Ti pošljem danes čaj

Sam je to čista resnica. Eden pravi tako, drugi drugače, v lekarni spet po sveje, pa me smo tudi pametne in delimo dohtarske nasvete! user posted image  Saj smo še dobri, da se nam ne sfuzla! user posted image user posted image user posted image

Za čajček pa se že veselim.user posted image user posted image Daj mi še tvoje podatke na ZS, da ti pošljem denarček.

ti bom ko bom vedela točen znesek vse skupaj napisala,ok? pa maš tolko dnarja? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.2.2010 11:08:54   
Anonimen
ja malicki 500€ je too muchuser posted image !
sling: meni je to res idealna rešitev za letanje sem in tja, sploh kakor sem rekla, za mene, ko ne bom kakšna dva meseca še svoje kuhinje imela, otroka pa pač ne morem kar samega pustit v zgornjem štuku in it si delat kosilo dol, babyfonu navkljub. Upam samo, da se bo user posted image rad nosil notri.

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
3.2.2010 11:09:01   
Čmrlika

kaj pa ušesnik si že probala? to je ena rastlina k se jo segreje, da pride sok vn in daš to v uho... ko sm bla majhna, mi je pomagalo....

ma kaj češ sem ,tud kar ne bi smela user posted image , pa mi prijateljicamedicinka pravi, če sem normalna, da se take stvari ne smejo v uho dajat, sploh na primer toplo olje user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.2.2010 11:10:42   
Čmrlika
Grrrrrrrrrrrrr, punce meni se bo zmešalo , mi gre sodelavka tak na živce............grem raje si po malcouser posted image user posted image user posted image

paboljuser posted image š da vgasnem RR dol ne? da ne bi ki morala kaj ravno na mjo mašino pogledat, ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.2.2010 11:16:50   
Anonimen
čmrlikauser posted image user posted image user posted image sem vidla na FB, da ti je ena stopila na živc...ne se sekirat škodi živčkom...itak kmal nehaš za eno letouser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
3.2.2010 11:27:31   
lucika
:))) kar se tiče operila, itak veste moje mnenje. boljše dihat kot ne. ampak, tole mnenje imam od septembra..kar pomeni, da na ornk prehlad operil več ne zgrabi:( ampak, bom že prenesla, malo mi gre na živce vse skupaj... drugač pa do grla še ni prišlo, to so zdaj čist tazgornje dihalne poti:) sinusi in nos...

termometre mislim da imajo pravkar v hoferju, za 15 eur. kolegica ga ima in je zadovoljna...
čeprav še vedno ne vidim neke panike natančnega merjenja... pri našem triletniku smo imeli enkrat šepanje in enkrat neka nepojasnjena viroza. in je obakrat dobil voltaren svečke (vročina+bolečine+vnetje). preventivno, za nekaj bo že zagrabilo. in je. a drugič pa je treba na pikico točno vročino izmerit al kaj? ker drugače je totalen strup, tudi calpol? ok, priznam pa, da naš skoraj ni bolan, če je pa že, je to nahod in nič vročine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.2.2010 11:32:51   
Jessy

al sm sama doma, kdo bo pa to sprobavou pol?user posted image

Lahko jaz pridem naokrog! user posted image user posted image user posted image

Lucika, meni je natančna temperatura pomembna takrat, kadar se odločam o paracetamolu, ker ga res ne dam prej, doklper ni 38,3°C, čeprav zadnje čase pravijo, da naj bi počakali do 38,5°C. In potem jaz zelo natančno čakam tiste 0,1°C, da dam za zbijanje. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 3.2.2010 11:33:15 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.2.2010 11:48:00   
3Sonček3
Dobro jutro!

nenya33 dobrodošla user posted image user posted image user posted image
lorelay* še vedno je čas za tvojega user posted image da se obrne, samo pozitivno misli, js ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za Urbana in Tjašo user posted image user posted image user posted image
Pikapolonica80 user posted image user posted image user posted image za pregled

www.spar-natecaji.si/?idC=3&id=12402 evo še enkrat povezavo in še enkrat hvala
vekybel js bi rekla da je rdeča barva univerzalna
maja.gal dober vic user posted image user posted image user posted image je pasou za dobro jutro
nosečka24 tut js sm razmišljala da bi kupila tak termometer user posted image user posted image user posted image , ampak bom po vsej vrjetnosti kr tistga za v uho. Smo ga meli doma in se je zelo dobr obnesu. Sicer pa ko otroka odpelš k zdravniku itak poveš kje si meru temparaturo, pa oni pol vejo kako pa kaj, tko da js se ne sekeram.
tina50 user posted image user posted image user posted image za pregled
lenčy kaj pa šamrole iz listnatega testa user posted image user posted image user posted image .

No tko pa sm vas končno uspela prebrat, ste ble tko supr dupr pridne user posted image user posted image user posted image . Bom vam mal potožla kakšno hudo noč sm mela. Zaspala (začuda) okol enajstih, ob pol štirih zutrej so me zbudile grozne sanje, da me lubi vara z mojo sestrično ( sm jih na lastne oči vidla kako user posted image ) in sm bla jezna ko hudič, ko sm se zbudila sm mislna da mi bo srce vn skočilo od jeze tko mi je hitr bilo da sm se kr mal ustrašla. No pa mi je usplo nazaj zaspat in vrjetno mi je od sanj tok pritisk zje*alo da mi je kri iz nosu začela tečt in ko me srbelo sm se praskala, nism pa vedla da je krvavo. Spomnm se tut da sm se ponoči ene parkrat za luliko držala kr me je neki pikalo in zutrej ob pol sedmih se zbudim za na wc in vidm krvave prste, skor me je kap, sm mislna da mi je že kej iz lulike teklo, pa na srečo ni blo nč, sm si kr oddahnla ko sm ugotovila od kje ta kri. No in ko je lubi pršu domou na malco sm bla kr jezna nanj (zaradi sanj) sm mu povedala kaj sm sanjala pa se je samo smejou, smotko. Ko sva pa malcala me je pa 3x na 15 minut zagrablo kot menstrualni krči in kr orng držalo okol pol minute. So to lažni popadki???
Zarad tega ne upam it z bratom od lubija v Lj po trgovinah, da me nebi slučajno še kej grablo.
Uh je pasalo nekomu se izpovedat user posted image  user posted image  user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu nenya33)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.2.2010 11:51:50   
Jessy
Sonček, to je pa že prava mora!!!! Noro! Nič čudnega, da se ti je kri ulila!
Po moje si imela lažne popadke, ker če bi bili pravi, bi te še dajali.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.2.2010 11:54:34   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

čmrlikauser posted image user posted image user posted image sem vidla na FB, da ti je ena stopila na živc...ne se sekirat škodi živčkom...itak kmal nehaš za eno letouser posted image

ma saj se ne...user posted image , bom že še zdržala, pa če mi skoz nekaj razlaga kar me sploh ne zanima user posted image in to vem da ful pokažem user posted image grrrrrrrruser posted image zdaj je nasrečo tiho ....... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.2.2010 11:54:41   
malicki
Meni je pomembno, da je termometer točen, nasploh kadar se gre za visoko vročino. Saj zato pa jih imamo, nasploh če daš zanj 50eur. Pa ajde pol stopinje gor dol, več pa ne.
Moja pupa je bila pri 1,5 letu ful bolana - zaporedni bronhitisi, pljučnica itd. in smo bili 4x v bolnici v roku 3 mesecev. Najhujše je bilo pri pljučnici, ko mi je 5 dni ležala doma z vročino 39,8 ! Joj kaka bogička je bila, še sedaj po 2. letih mi gre na jok, ko se spomnim. Sem prišla iz službe domov, pa se je niti dotakniti nisem prav smela, ker jo je vse bolelo user posted image  Atiju se je takrat tudi srček trgal ko je bil z njo doma. In od takrat me je groza visoke vročine.

Sicer sem pa sedaj že zdresirana, in ji že z dotikom mojih ustnic na njeno čelo ocenim dokaj natančno višino vročine.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.2.2010 11:58:09   
malicki
Sonček - tebi pa se je dogajalo ponoči user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.2.2010 11:58:22   
zoey
Čao bejbe!
Jessy in Lakaya, sem šla včeraj v izvidnico v PO, sprobat futr pa pojstlo. Futr ok, postelja grozna, tk da sem kar domov prišla user posted image Men se je že v ponedeljek vrtelo, pa glava bolela, pa visok pritisk sem imela. Včeraj še malo bolj, pa mali ni tolk razgrajal kot ponavadi, pa sem poklicala G, pa je rekel, naj se grem kar v P pokazat. Na srečo je bil lubo doma, sem 2x potegnila s klinco po svojih medvedastih tacah, si oprala te štrene na glavi in sva šla na izletek. Še sreča da sem crockse oprala user posted image Pritisk je bil tam boljši, ma so me vseeno obdržali in prognoza od cimer (sta bili ful fajni) ni bila obetavna, ker sta oni2 že več kot en teden notri. Sem pa prišla na tako posteljo, da je vsaka samo eno noč tam, pol pa grejo domov al pa rodit user posted image Ma je bil danes en dr., k itak za vse pravi, da je bz, da s(m)o notri in me je domov poslal, jaz se pa nisem pritoževala. Pritisk mi je sicer nihal od 119 do 139, CTG-ji bili ok, za glavobol je rekel Lekadol, za vrtoglavico pa da je za nevrologa, ne ginekologa user posted image Ampak spet sem na svojem kavčku in je tko faaaaajn user posted image Spala nisem nič, imajo noro vroče, zrak suh, postelja škripa, ozka je, manjkalo mi je ene 5 blazin za naštimat se, obračanje je bilo cel podvig, pol se ti pa še spalna srajca tk zguzi, da se tud premaknit ne moreš user posted image   
Sem vas prebrala, ma si nisem kaj dost zapomnila user posted image
Sem pa videla, da se neka gužva za 8. pripravlja user posted image Pupe, welcome!!!!

Tako, zdaj grem pa ajat

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.2.2010 12:09:08   
girl79
sonček - kake lušte si pa ti zdaj meni naredila s temile šamrolami....jih nisem jedla že par let, ampak zdajle se mi jih je pa full zaluštalo, se spomnim sodelavke da mi je govorila da je med svojo nosečnostjo hotela skoz samo pomaranče in šamrole jest user posted image

glede termometra se pa meni tudi ne zdi daj pomembno če kaže npr. 0,2 gor ali dol, samo da ti kaže 37.5 v resnici ima pa otrok npr. 39 stopinj - ja ta je pa huda...zato pa sem kupila od Brauna, ker gor full neki piše da je eden najbolj natančnih itd... no upam da je res kar piše gor...upam da mi še dolgo ne bo treba sprobat...

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.2.2010 12:28:57   
Jessy
Zoey, a ti pa kar v P? Pa saj je bolje, da se greš pokazat, kot bi bilo kaj brez veze narobe. Kolik si pa imela največ pritiska? Jaz sem ga imela včeraj pri G 145/85, pa mi je v knjižico napisal 140/80. Nimam pojma, zakaj. user posted image
Tudi jaz sem mu omenila vrtoglavico, pa mi je rekel, da ni nujno, da je to od nosečnosti in da bomo vzroke za to ugotavljali po porodu.
A je bil ta G, ki te je danes obravnaval bolj velik in s temnimi lasmi, vmes pa že sive? Ker je čisto možno, da si naletela na mojega G, ki gre v torek popoldne na delo v PO, potem je tam še ponoči in možno, da je tudi v sredo na prvi viziti.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?