tina50
|
Pozdravljene! Pri nas piha, ko hudič,.... , zdej pa z Lanom ne morma it ven, je prehladno Ko sem imela pregled v sredo je bilo vse ok. naš je primerne velikosti. Imel naj bi približno 2420g, no zdej že malo več, ker je teden naokoli. drugače drugo pa tud vse ok. Sam upam, da bo še potem porod vredu. Edino kar je, da imam sladkor na meji, sam zdej to ni nič narobe. Pač naj nebi jedla sladkega,.... pa zdej, a ne ko so se krofi začeli pečt. Sej čist se ne morem odpovedat . Pa naš je končno dobil ime. Ime mu bo Jon. Voziček rdeče barve je res univerzalen, pa tud lep. IZVIRNO SPOROČILO: mammamia Na prejšnjih straneh sem zasledila da vse pakirate za v porodnišnico crocse-pa me zanima zakaj-a copati niso uredu? jaz sem imela prvič copate, pa jih bom tudi zdaj imela. ni blo nikol v kopalnici tako mokro, da bi si jih zmočila. Sem pa dala, vedno spalno srajco (tastaro)na tla pred kabino, da sem na njo stopila, ko sem šla ven iz nje. Srajčke : sem pa jaz tud mnenja, da jih je lepo včasih oblečt, sam ne za doma, tako, če kam greš,.... jaz sem jih pri Lanu dobila, sam sem mu jih res redkokdaj oblekla, zgleda pa kul . Drugač je pa bombaž zakon. Pa zasledila sem, da imamo že mamico Tjasa27, ČESTITKE!!! Bodita zdrava in uživajta,... Jaz imam naslednje preglede 10.2., pa potem 17.2. in še 24.2., saj lahko sam za 10.2. vpišeš, potem bom pa že za naprej povedala. Jaz imam že to ctg-je. ga ima moj G, pol ga pa nam dela v zadjem mesecu, sej je ful fajn poslušat srček,.... pa v Celju bom rodila (sej ne vem katera to vpisuje, Hvala!!, al bi morala sama?)
|