Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:30:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Lakaya!!! sem čisto pozabla na malinov čaj.... joj kaj me nisi spomnila,mi je ful nerodno... kaj si ga že nabavla,al ti ga pošljem? če ga do petka ne spraviš v promet, ga jaz vzamem!!! ... vse, sam da grem čim prej!! veš da že zdaj razmišljam da bi ga vseeno pila
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:30:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Hello! Evo mene, sem doma. Zdaj pa čakamo, da nam čimprej odobrijo PGD in da ne bodo hotli ne vem koliko dopolnitev naši občinarji. Držite pestke, da bo naslednji že v novi hiški . Z rožco in girl bile na čveku, prav luštno . Malemu sem v Iani kupila vrtiljak za nad posteljico, imajo znižano 60% nekatere izdelke in je bilo tudi to za 10 eur, ker so drugače kar dragi. Rožcin Vid je dal oceno, da je igračka super . Drgač pa rožca od kar je uradno na porodniški čist drugač zgleda, še bolj super kot prej . Tale porodniška ima res čudežne učinke ! večerjanje - ponavadi kosiva okoli 17h in potem zvečer nisem vedno nekaj posebno lačna. Zadiši mi kako jajce na uč na zaseki ali pa si zmiksava banane in pomaranče, kako grozdje, jogurt ali pa sšečem kake žepke od Pečjaka. Nora sem namreč na listnato testo, mljaaaask. To je zdaj kak mesec in pole, prej pa sem bila skoz na kruhu, maslu, marmeladi,... Mi drugo ni pasalo. Sem pa na +8. No, zdajle se pa ravno bašem z drugim kosom kruha z Nutelco strije - še nimam, zgleda čmrlika, da je tvoja formula uspešna, ker tudi mene moj vsak večer zmasira po vseh treh balončkih in se obnese , no do sedaj se je in upam, da tudi še naprej . Imam pa mandljevo olje od Kneippa. Tale sonček je res carski, se je prav pasalo sprehajati. Zdajle pa počasi k štedilniku, porovo juhico in piščančka pa rižka. Za četrtek punce velja ob 17h v Zvezdi BTC? Kera pride? bravo za lubije..... ja sta pri nama tud še ona dva druga ( pri meni hriba) v igri... zmagale sva! NUTELLA? grrrr. že šibam, aja jaz jo bom brez kruha, kr z vleko žlico
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene danes sem imela pregled. Imela sem Ctg in čao miško. Sem bila kar malo razočarana, da me je odpravil v pičlih 5 minutah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:35:41
|
|
|
|
lakaya
|
Hej bejbe Čmrlika ja z veseljem sprejmem malinov čaj. Ti nism hotla težit, k si bla neki bolna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:39:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya Hej bejbe Čmrlika ja z veseljem sprejmem malinov čaj. Ti nism hotla težit, k si bla neki bolna si prijazna, ej ti ga dam jutri na pošto... oprosti še enkrat, totAl mi je padlo iz glave in včeraj me lubi sprašuje kdaj mislim jaz to pit, pa če je pametno...... še dobro da je človek z mano v moi da me spomni s kako pripombo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:41:22
|
|
|
|
Jessy
|
NM, moja zelo dobra prijateljica je tudi iz PO. Ravno včeraj sem mojemu rekla, da si bomo morali vzeti nekaj časa in iti na obisk, saj bo njen imel že 5 mesecev, pa sploh še nismo uspeli na obisk. Nutella!!! O, ti nutellca! Vam povem, da prej, pred , je bila nutella moj osnovni zajtrk. Zdaj pa ima prioriteto čokolino in nutelle že dolgo nisem, pa me niti ne matra. Kako fajn!!! Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji. Jaz bi tudi malinov čaj pila! A je katera tako dobra, da ga kupi zame, ga pošlje, mi pove podatke TRR in nakažem denar za čaj in poštne stroške?!?!? Tu pri nas ga ni moč dobiti, ker smo bogu za leđama.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:43:06
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika bi te, pa sem malo ravno gor na avteka dajala... pa mami gor mami dol...lsicer sta pol klepetala z nekom pred sparom pa nisem hotla motit... lahko kava ja... kdaj bom pa fertik? Hmmm? upam,da ne bom šla kam na primer v P fertik boš okrog 9.30 - najkasneje, če boš ob pol 9 tam! če te počakam v H2O ( zraven radia Center) bo vredu? ni tak daleč za hodit. pa ko boš pridi... jaz bom tam okrog pol 10h. .. pa te čakam! če pa ti kaj vmes pride, pa itak maš tel. pa javi. Zmenjeno te... ti pa javim, če me slučajno šefica moj zadnji delovni dan še želi videt po pregledu...računam da ne... pa saj te bo počakala tisto eno uro..
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:46:16
|
|
|
|
Jessy
|
Ženske, a veste kaj pa jaz pravkar tuhtam? Mi je rekel G, da se vidiva čez 14 dni. Teh 14 dni bo pihnilo mimo, potem mi ostanejo pa samo še trije tedni. Ufff, to bo pa res kmalu!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 14:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji. Ma ja, sej zato. Ena je bila kao nujno, pa je bila skor pol ure notr. Mene se je pa odkrižal po hitrem postopku.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:00:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji. Ma ja, sej zato. Ena je bila kao nujno, pa je bila skor pol ure notr. Mene se je pa odkrižal po hitrem postopku. Ja in je sploh kaj patenega povedal..?.verjetno je že ok... ne se sekirat preveč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:00:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy NM, moja zelo dobra prijateljica je tudi iz PO. Ravno včeraj sem mojemu rekla, da si bomo morali vzeti nekaj časa in iti na obisk, saj bo njen imel že 5 mesecev, pa sploh še nismo uspeli na obisk. Nutella!!! O, ti nutellca! Vam povem, da prej, pred , je bila nutella moj osnovni zajtrk. Zdaj pa ima prioriteto čokolino in nutelle že dolgo nisem, pa me niti ne matra. Kako fajn!!! Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji. Jaz bi tudi malinov čaj pila! A je katera tako dobra, da ga kupi zame, ga pošlje, mi pove podatke TRR in nakažem denar za čaj in poštne stroške?!?!? Tu pri nas ga ni moč dobiti, ker smo bogu za leđama. povej če že pošiljam čajeke...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.2.2010 15:01:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:01:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika bi te, pa sem malo ravno gor na avteka dajala... pa mami gor mami dol...lsicer sta pol klepetala z nekom pred sparom pa nisem hotla motit... lahko kava ja... kdaj bom pa fertik? Hmmm? upam,da ne bom šla kam na primer v P fertik boš okrog 9.30 - najkasneje, če boš ob pol 9 tam! če te počakam v H2O ( zraven radia Center) bo vredu? ni tak daleč za hodit. pa ko boš pridi... jaz bom tam okrog pol 10h. .. pa te čakam! če pa ti kaj vmes pride, pa itak maš tel. pa javi. Zmenjeno te... ti pa javim, če me slučajno šefica moj zadnji delovni dan še želi videt po pregledu...računam da ne... pa saj te bo počakala tisto eno uro.. valda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:02:35
|
|
|
|
nenya33
|
Živjo nosečke, pozdravljava vas še jaz in moj spomladanček, veselica se začne predvidoma 8. marca Fajn bodite vsi skupaj in uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:07:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
bi človek pomislil, da smo tak zanimive upam, da ne delam krivice komu, je pa zanimivo, kr dve danes novi...pa obe na 8 marec,,, pa čisto sveže obbjave se je že kje drugje tako tudi začelo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:08:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
no, upam da sta pravi in resni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:08:49
|
|
|
|
NM
|
O, pa vas je osmark kr en kup. Super ! Bomo dobile rožce za praznik, kako lepo. A je katera iz Postojne? Lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:16:52
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika no, upam da sta pravi in resni... Oj! Bi mogle kakšen vstopni test prpravt, pol bi pa vidle. Zgleda, da vaša pozitivna energija vleče. Bodte fajn. Zdej pa res odhajam mal na sončka, dokler še je.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji. Ma ja, sej zato. Ena je bila kao nujno, pa je bila skor pol ure notr. Mene se je pa odkrižal po hitrem postopku. Ja in je sploh kaj patenega povedal..?.verjetno je že ok... ne se sekirat preveč... v bistvu ne. Da imam čez teden dni kontrolo, pol imam 18 sprejem, ker on takrat dela v p. In pol 22tega me bo operiral
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:25:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji. Ma ja, sej zato. Ena je bila kao nujno, pa je bila skor pol ure notr. Mene se je pa odkrižal po hitrem postopku. Ja in je sploh kaj patenega povedal..?.verjetno je že ok... ne se sekirat preveč... v bistvu ne. Da imam čez teden dni kontrolo, pol imam 18 sprejem, ker on takrat dela v p. In pol 22tega me bo operiral brzina torej, je pa verjetno vse ok, sej drugače bi kaj rekel... no saj 22 ti bo kmalu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:27:44
|
|
|
|
Jessy
|
Čmrlika, sem ti poslala ZS! Ženske, jaz pakiram za v porodnišnico. A sem še kaj pozabila dati v torbo? - spodnje hlače za enkratno uporabo - vložki - blazinice za dojenje - nastavki za dojenje - krema za bradavice - nogavice zame - spodnje hlače za domov - modrček za dojenje (2x) - toaletna torbica Tik pred odhodom pa še dodam: - telefon + polnilec - dokumenti - obutev za po porodnišnici - fen
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:50:02
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Čmrlika, sem ti poslala ZS! Ženske, jaz pakiram za v porodnišnico. A sem še kaj pozabila dati v torbo? - spodnje hlače za enkratno uporabo - vložki - blazinice za dojenje - nastavki za dojenje - krema za bradavice - nogavice zame - spodnje hlače za domov - modrček za dojenje (2x) - toaletna torbica - duda Tik pred odhodom pa še dodam: - telefon + polnilec - dokumenti - obutev za po porodnišnici - fen Dudo sem še pozabila. Zdaj je našteto pripravljeno in lahko čakam. Tudi za sem kar spakirala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 15:56:33
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Čmrlika, sem ti poslala ZS! Ženske, jaz pakiram za v porodnišnico. A sem še kaj pozabila dati v torbo? - spodnje hlače za enkratno uporabo - vložki - blazinice za dojenje - nastavki za dojenje - krema za bradavice - nogavice zame - spodnje hlače za domov - modrček za dojenje (2x) - toaletna torbica - duda Tik pred odhodom pa še dodam: - telefon + polnilec - dokumenti - obutev za po porodnišnici - fen Dudo sem še pozabila. Zdaj je našteto pripravljeno in lahko čakam. Tudi za sem kar spakirala. ta najbl pridna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:00:46
|
|
|
|
lorelaj*
|
Sem s pregleda in nimam nič kaj lepih novic. je še vedno na ritki, poleg tega ima kar veliko glavico, sicer še vedno v mejah normalnega, ampak če bi šlo tako naprej, bi kar težko rodila, tako da mi je G rekel, da če bo tako ostalo, grem na CR, da ni smiselno delati zunanjega obrata. Drugače pa kolcanje tudi jaz čutim spodaj, tako da to ni merilo. Prehlad me tudi še kar muči, ne morem in ne morem se spraviti k sebi. Komaj diham, kašljam, smrkam ... živa štala. V četrtek me zato ne bo v Zvezdo, da slučajno še vas ne nalezem. Pojejte pa še namesto mene kakšno tortico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.2.2010 16:03:06
|
|
|
|
Jessy
|
Lorelay, škoda, ker je z ritko dol. Saj te bodo v teh tednih še fajn pomerili, tako da se poroda res ne bodo lotili, če je prevelik. Ti p srčno svetujem, da do CR pozdraviš svoj prehlad, ker drugače ti ne bo prav luštno. Plamen, sem pridna, a ne da?!?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?