|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.2.2010 22:12:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

...da vas vprašam za mnenje- kaj se vam zdi rdeča barva vozička univerzalna?
Da je lahko za fantke in punčke?

Meni je univerzalna.

se strinjam s tabo in jessy user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.2.2010 22:15:42   
vekybel
...a super ker sva danes rezervirala rdečega...user posted image user posted image user posted image

Punce potem pa lahko in mirno noč vam želi.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.2.2010 22:49:14   
maja.gal
joooj, ko ste dobre donsuser posted image user posted image user posted image
me boli hrbet pa ne morm ležat in sm rekla, da gre mal pošpegat, če se kej dogaja, tle pa cel žuruser posted image

tista z gavrilovič pašteto zmaga user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprou men je za znoret dobra argetina puranja, pa še skoz jo majo neki v akciji v najbolšemu soseduuser posted image user posted image kokošja je pa tud meni bljakuser posted image

voziček - mene je sicer isto skrbel al je turkizna barva preveč fantovska, pa sm se odločla, da bo punčki tud pasala user posted image user posted image

sm pa prejle prebrala en tok dobr vic, da ga morm objavit...

Vaška snežna idila

Ponoči zapade meter snega. Župnik in kaplan gledata skozi okno farovža proti nekaj deset metrov oddaljeni cerkvi. Imela sta tudi lep razgled na vasico, kjer so kmetje z vso vnemo s traktorji plužili ceste, dvorišča, pešpoti,.... Kljub njihovi veliki zagnanosti se nihče ni spomnil, da bi odplužil tistih nekaj deset metrov, ki so ločili župnika in kaplana od cerkve. Tako sta bila oba primorana poprijeti za lopati in si po velikih mukah le utreti pot do cerkve.

Naslednji dan pri maši je župnik želel potrkati na vest faranov, da se naslednjič ne bi zopet ponovila ista zgodba. In jih je nagovoril s prižnice :

- Dragi farani! Kot veste nam je včeraj sneg prekril vasico z meter debelo snežno odejo. Medtem, ko ste vi s traktorji orali ceste, dvorišča in pešpoti sva ga midva s kaplanom metala na roke...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 603
3.2.2010 8:08:56   
lucika
dobro jutro!

evo, moje veselje ko sem končno fraj, ni trajalo dolgo! ful sem jezna, bi se razpoknilča. namreč, fasala sem en tak fajni prehlad. mi teče iz nosa ravno, pa seveda ne morem dihat, pa v grlu imam cmok, pa iz oči mi tečejo solze....halo, a nisem imela v tej nosečnosti dosti bolezni? po drugi strani pa, ok, hvala bogu, če že more bit tako, naj se vsaj do poroda pocajtam...
zdaj pa prosim za nasvete, kaj vse naj požrem, da bo čimprej ok. čajek sem že, z medom, pa lekadol. aspirin +c menda ne smem a ne?

jaz imam rjavo rdečega traxxa, pa je pasal za fantka, seveda. tudi za punčko bi:)

meni je pri srajčkah za otroke super mega to, da mu jo oblečeš za 15 minut, pa ti jo sigurno pobruha:) pol pa peglaš pol ure. ok, saj jih ima naš tudi, tak, za frajerja delat, a mu jo dam gor glih enkrat na pol leta... lepi pa so v tem, to pa priznam..drugače sem pa tudi jaz za bombažne majčke. še zdaj, ko je 3 leta star. pa ima polno puloverčkov in mikic, pa sploh na vrsto ne pridejo...

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 604
3.2.2010 8:31:16   
Pikapolonica80
Jutro!

Rožca - meni je prav da se dobim prej, v bistvu še boljše! tako da če bi se strinjale plamen in ursa_p se lahko dobim tudi ob 16.00h. Kaj pravte? Naslednja runda bo pa lahko že dopoldanska prav kmalu user posted image .

Aha še za naslednji pregled nisem povedala, ga imam 16.2., takrat dobim tudi napotnico za porodnišnico, potem bo pa že kmalu 36. tednov in bi se jz pol počas že kr strinjala da grem rodituser posted image , ne bi več mela trebuha pa še firbec me matra kako zgleda naša user posted image .
Sam ne boste verjele jz še vedno čakam voziček iz BC user posted image user posted image user posted image user posted image ...ga obe s Tjašo še nisva dobili. Morm spet poklicat da jim povem da tolk mečkajo da je ena že rodila vmesuser posted image . Katastrofa, sam kaj ko samo oni prodajajo Mutsy-auser posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.2.2010 8:48:56   
girl79
Dobro jutro punce user posted image ,

Najprej ena lepa novička - moja prijateljica, ki je imela sicer rok proti koncu februarja je včeraj rodila!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image In sicer ima punčko Saro. Sem bila čisto iz sebe potem včeraj zvečer, kar nisem mogla verjet da je že rodila, sva bili še v ponedeljek na sprehodu, pa nič ni kaj kazalo na to da bo rodila...    Tako da bom očitno jaz tudi mogla začet počasi prat pa likat za našo punčko, nimam še čisto nič...

Drugače pa vidim da ste imele nekatere včeraj dan stresanja jeze na svoje lubije, no jaz sem ga pa imela danes že zjutraj,...saj ko zdajle pomislim na to, je moralo prav smešno zgledat, kako se jaz še iz postelje derem na mojega, moj pa velik čez 190 cm, pa okrog 100 kg, se je pa samo po hitrem postopku iz sobe potem pobral....ja itak je vedel da imam prav, pa ni imel kaj za rečt... user posted image user posted image no zdaj me samo zanima koliko časa se bo mulal zaradi tega, pa se zraven delal da ni nič narobe...  aja sicer rožca26- imava pa midva tudi boksarsko vrečo doma, tako da če bš rabla kar pridi, pa slikico od tistega na kogar boš jezna zraven prinesi, jo bova nelepili na vrečo, da bo bolj pomagalo user posted image user posted image user posted image

vekybel - se pa tudi meni zdi rdeča barva vozička čisto univerzalna, imam jaz tudi rdečega, sem ga hotla met še preden sem vedela ali bo fantek ali punčkauser posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.2.2010 8:50:51   
girl79
pikapolonica80 - sicer pa ravno ta moja prijateljica, ki je včeraj rodila tudi še vedno čaka na voziček iz BC-ja, tako da je očitno več takih, ki so že rodile preden so dobile voziček... no njej je obljubljeno da bo sredi februarja...upam da ga bo res dobila...če ne ji bom pa verjetno kar jaz mojega posodila za ta čas...

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 607
3.2.2010 9:13:35   
Anonimen
jutrooouser posted image
Sem ravno pozajtrkovala in pregledala jutranje novice, pa naletim na toleuser posted image :

http://www.zurnal24.si/crna-kronika/rojevanje-jesenice-zaplet-158727

(odgovor članu girl79)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
3.2.2010 9:35:23   
Čmrlika
DAN!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.2.2010 10:01:24   
malicki
Jutro! Sem še ful zaspana, zgleda se bom morala še 1x sprehoditi do kafe mašince user posted image

Kaj pa ko grem še samo 4x v službo? Jupiii. Saj je res že skrajni čas, samo bom pa zato drugo leto dlje doma, kar bo tudi fino.

Za user posted image  imam pa sedaj res skoraj vse pripravljeno, mislim da mi manjka le še kakšna malenkost kot je olivno olje, pa duda. Ja pa prevleko od ležalnika moram še oprati. Vse drugo je oprano (prevleka od jajčke, od košare za voziček, posteljnina in obroba od košeka....).

Cotike so od včeraj tudi zlikane in lepo zložene, sem morala še dodatni prostor narest, jih je pa dovolj za 3 user posted image  . Tetika je včeraj likala kar 2,5 uri user posted image  Malo sem se pustila razvajati, zakaj pa ne.

Počutim se dobro, edino hodim kot raca, noge mi zatekajo, kg grejo v višave user posted image - mislim tu mi pišete kaj vse večerjate pa še +10kg niste pridelale - srečnice. Jaz večerjam kvečjemu 1x na teden, zadnji obrok je kosilo, pa imam +20 user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.2.2010 10:05:26   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Čmrlika lej sm vidla, da bi tud Jessy rada pila te malinove čajčke, tko da pol magari rajš njej pošlji k js jih mam možnost kupit.

Ta nove lepo pozdravljene med nami user posted image user posted image user posted image

Pa vsem skupaj en lep večer z veliko crkljanja user posted image

ja ok, pol pa pošljem njej

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.2.2010 10:06:52   
Anonimen
A bo katera imela tole:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=279&detailID=717

jaz si bom enega takega omislila, ker bo pri nas malo bolj kriza z kuhanjem, ker na začetku ne bomo imeli še svoje kuhinje in bomo mogli hodit v spodnji štuk, kjer pa user posted image nimam kam dat,zato se mi zdi še najboljša varianta ta sleepy wrap.

Me pa zanima če ga katera ima in ga ne rabi več in ga proda ali pa če pozna kakšnega takega.

Potem naslednja stvar, ki sem jo danes iskala je digitalni termometer za user posted image . In se mi najbolj dopade tale varianta: 

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165127

sam kaj pa če otrok dude ne marauser posted image

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
3.2.2010 10:14:55   
Zvezdici
nosečka - jaz imam doma sling (no saj je na enak način samo malo drugačen)še od sestre. Pravi da je super, da ko user posted image malo zraste, da je zelo uporaben.
Glede termometra, hmm.. se mi zdi, da se ti bolj splača kupiti navadnega za merjenje v ušesu ali pa na čelu (lahko tudi kombiniranega). Ker res je, če ne bo user posted image maral dude.. problem user posted image .

Danes pa končno polnih 33 tednov user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.2.2010 10:15:29 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.2.2010 10:17:44   
tina50
Pozdravljene!

Pri nas piha, ko hudič,....user posted image , zdej pa z Lanom ne morma it ven, je prehladnouser posted image

Ko sem imela pregled v sredo je bilo vse ok. naš user posted image je primerne velikosti. Imel naj bi približno 2420g, no zdej že malo več, ker je teden naokoli.user posted image drugače drugo pa tud vse ok. Sam upam, da bo še potem porod vredu.
Edino kar je, da imam sladkor na meji, sam zdej to ni nič narobe. Pač naj nebi jedla sladkega,.... pa zdej, a ne ko so se krofi začeli pečt. Sej čist se ne morem odpovedat user posted image .

Pa naš user posted image je končno dobil ime. Ime mu bo Jon.

Voziček rdeče barve je res univerzalen, pa tud lep.

IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Na prejšnjih straneh sem zasledila da vse pakirate za v porodnišnico crocse-pa me zanima zakaj-a copati niso uredu?

jaz sem imela prvič copate, pa jih bom tudi zdaj imela. ni blo nikol v kopalnici tako mokro, da bi si jih zmočila.
Sem pa dala, vedno spalno srajco (tastaro)na tla pred kabino, da sem na njo stopila, ko sem šla ven iz nje.

Srajčke : sem pa jaz tud mnenja, da jih je lepo včasih oblečt, sam ne za doma, tako, če kam greš,.... jaz sem jih pri Lanu dobila, sam sem mu jih res redkokdaj oblekla, zgleda pa kuluser posted image . Drugač je pa bombaž zakon.

Pa zasledila sem, da imamo že mamico user posted image user posted image user posted image user posted image Tjasa27, ČESTITKE!!!
Bodita zdrava in uživajta,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam naslednje preglede 10.2., pa potem 17.2. in še 24.2., saj lahko sam za 10.2. vpišeš, potem bom pa že za naprej povedala. Jaz imam že to ctg-je. ga ima moj G, pol ga pa nam dela v zadjem mesecu, sej je ful fajn poslušat srček,.... pa v Celju bom rodila
(sej ne vem katera to vpisuje, Hvala!!, al bi morala sama?)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.2.2010 10:17:48   
Anonimen
uu...sem tole slučajno vidla in mi je ful ful ful všečuser posted image user posted image user posted image , sam kaj ko je tooolk draga.
Sej vem sej vem...dans mam brskalni danuser posted image

http://www.bolha.com/oglas383735805/slika0/otroska-oprema-ostalo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
3.2.2010 10:28:52   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

A bo katera imela tole:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=279&detailID=717

jaz si bom enega takega omislila, ker bo pri nas malo bolj kriza z kuhanjem, ker na začetku ne bomo imeli še svoje kuhinje in bomo mogli hodit v spodnji štuk, kjer pa user posted image nimam kam dat,zato se mi zdi še najboljša varianta ta sleepy wrap.

Me pa zanima če ga katera ima in ga ne rabi več in ga proda ali pa če pozna kakšnega takega.

Potem naslednja stvar, ki sem jo danes iskala je digitalni termometer za user posted image . In se mi najbolj dopade tale varianta: 

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165127

sam kaj pa če otrok dude ne marauser posted image

meni je mami naredila sama trak, sam sem se pri prvem spomnila to mal prepozno, šele pri 9 mesecih, pa je imel že kr kil, tako, da ga nisem kaj dosti uporabljala. Ene parkarat sva šla na sprehod z njim, ko je dež padal, pa enkrat, ko je bil bolan sem ga v tem nosila celo noč.(neki ga je srbelo, pa ni mogel spat).
Naredila mi je pa trak dolg 5m iz bombaža, pa še za sling sem jo pol, da mi ga je naredila(tega pa  nič nisem uporabljala), mojga pa da so mi na šihtu naredili obroče. imam tak sling, brez šivanja, sam v obroče se naštima, pa je. sicer imam dva, sam bo ga najbrž ena kolegica imela.
Če imaš katero, da ti ga naredi sama doma te pride ceneje,.... bom poiskala kako se naredi, pa ti sem prilepim. kako se pa uporablja je pa tega na you tubu ogromno,....
bom še slikice poiskala, kakšnega imam jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.2.2010 10:29:09   
girl79
nosečka24 - ja tale posteljica je pa res fuuuuuuull lepa, ampak je pa tudi res da že zgleda tudi fuuuuull draga. Kar se pa tiče termometra, se pa meni tudi zdi bolj zanesljiva varianta termometer za uho (je sicer dražji, samo po mojem je vreden, saj ti tudi zmeri že v parih sekundah, jaz sem ga kupila v Mercatorju, ker je bil znižan iz 55 na 35 eurov na Brauna - aja rabiš pa Pika kartico za to), sling je pa tudi meni full všeč, pa ena sodelavka ga ima in je njena ta mala zelo rada noter, tako da sem tudi jaz razmišljala da bi si ga kupila, ampak sem rekla da bom počakala da najprej dobimo našo dojenčico, pa bom potem videla ali ga bom res sploh rabila ali ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.2.2010 10:29:39   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

uu...sem tole slučajno vidla in mi je ful ful ful všečuser posted image user posted image user posted image , sam kaj ko je tooolk draga.
Sej vem sej vem...dans mam brskalni danuser posted image

http://www.bolha.com/oglas383735805/slika0/otroska-oprema-ostalo

res je lepa,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.2.2010 10:30:22   
vekybel
Dan!

Kako smo danes?
Pri nas tako močno piha veter, da če grem ven me bo kar odpihalo user posted image .

lucika jz sem takoj po novem letu fasala skoraj angino, grlo me je bolelo za znoret in to še sem bila pri mojih v KP in kaj narest. klicali neko zdravnico in povprašali kaj lahko jemljem od zdravil pa ona reče: "nosečnice ne smejo ničesar" user posted image  Pol smo šli v lekarno in so nam dali prospan sirup za kašelj če rabiš lahko piješ, operil sam ne preveč in angal s pa tudi ne preveč. Vsaj nekaj napotkov sm pa dala. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.2.2010 10:36:33   
Jessy
Morgen!

Sem zdaj rabila pol ure, da sem vas prebrala! user posted image

Zaplet na Jesenicah me ne preseneča. Men se doma roditi sploh ne zdi varno, ker če pride do zapletov, je hudič. V porodnišnici te za carskega pripravijo v parih minutah, če si pa doma, si pa kar predstavljajte, koliko časa potrebuješ najprej do P, potem pa še sama prirpava. Ne vem, korajžne so tiste, ki se tega lotijo.

Termometri: Jaz imam navadnega, pa digitalnega za pod pazduho in digitalnega za ušesa. Moram rečt, da uporabljam kar vse tri, je pa tisti za ušesa najmanj natančen. Z digitalnima merim samo za informacijo, če je moj sum upravičen, za natančno merjenje pa uporabim živosrebrnega, ki ni še nikoli zatajil. Pa sem za ušesnega pošteno plačala 86€ v lekarni, pa še vedno ne pokaže realne T.

Nosečka, tudi meni je zibelka zelo všeč na pogled! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.2.2010 10:38:35   
lenčy
dobro jutro tudi od mene!

srajčke- moram rečt, da se strinjam z vsemi. js sm že zdj kupila bodi z ovratnikom, da bo lep pri zdravniku, pa sploh nisem pomislnakok mučno mu bo to za dol dat... ampak je pa res lepauser posted image  ko bo starejši, sem pa tudi načrtovala srajčke, upam da bodo tudi njemu všeč...

termometer-tudi jaz sem ga kupila v meractorju po znižani ceni, ki pa mislm da še kak teden velja...

zdj bi vas pa prosila, če imate kak dobr recept za sladice iz listnatega testa. imam namreč 6 listov testa, ki jim bo glih zdj rok poteku. štrudl je že moj speku, zdj bi pa še js kej probala... mate kakšno idejo?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.2.2010 10:44:27   
Jessy
Lenčy, lahko narediš krem šnite, sam za to boš porabila le 1 list.
Ogledovala sem tudi recept na kulinariki, ko na razvaljano listnato testo položiš rezine pršuta, zviješ v rulado, narežeš na 1 cm debele rezine in spečeš. Je slano, a zagotovo dobro.
Lahko bi naredila rogljičke, polnjene z marmelado ali nutelo. samo razvaljaš, narežeš najprej na kvadrate, nato iz njih narediš trikotnike, dodaš žlico nadeva in zviješ v rogljiček.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.2.2010 10:45:04   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Dan!

Kako smo danes?
Pri nas tako močno piha veter, da če grem ven me bo kar odpihalo user posted image .

lucika jz sem takoj po novem letu fasala skoraj angino, grlo me je bolelo za znoret in to še sem bila pri mojih v KP in kaj narest. klicali neko zdravnico in povprašali kaj lahko jemljem od zdravil pa ona reče: "nosečnice ne smejo ničesar" user posted image  Pol smo šli v lekarno in so nam dali prospan sirup za kašelj če rabiš lahko piješ, operil sam ne preveč in angal s pa tudi ne preveč. Vsaj nekaj napotkov sm pa dala. user posted image
o

jaz še vedno prebolevam virozo...moj dr je rekel samo 3krat na dan 2 lekadola, nič druga...niti kapljic v uho niti nič v nos sploh ne operilauser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.2.2010 10:46:33   
tina50
http://www.ringaraja.net/forum/m_1292897/mpage_12/key_/tm.htm

nosečka na tej strani je ogromno napisanega na to temo! slig, trakovi,...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.2.2010 10:48:26   
Jessy
Čmrlika, meni je pa G rekel, da si lahko dam Operil ali Olynth, ker je predihanost nosečnice pomembnejša od morebitnih stranskih učinkov. user posted image  je pa res, da si jaz to filam izključno za ponoči, ker čez dan se mi kar da prestajat zamašenost. Za sirupe je pa meni rekel, da lahko tudi smrekove vršičke pijem (v lekarni pa so rekli, da jih ne smemuser posted image ). Komu verjeti???

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?