|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.2.2010 14:30:46   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lakaya!!! sem čisto pozabla na malinov čaj.... joj kaj me nisi spomnila,mi je ful nerodno...user posted image

kaj si ga že nabavla,al ti ga pošljem?

če ga do petka ne spraviš v promet, ga jaz vzamem!!! ... vse, sam da grem čim prej!! user posted image

veš da že zdaj razmišljam da bi ga vseeno pila user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.2.2010 14:30:49   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Hello!

Evo mene, sem doma. Zdaj pa čakamo, da nam čimprej odobrijo PGD in da ne bodo hotli ne vem koliko dopolnitev naši občinarji. Držite pestke, da bo naslednji user posted image že v novi hiškiuser posted image .

Z rožco in girl bile na čveku, prav luštnouser posted image . Malemu sem v Iani kupila vrtiljak za nad posteljico, imajo znižano 60% nekatere izdelke in je bilo tudi to za 10 eur, ker so drugače kar dragi. Rožcin Vid je dal oceno, da je igračka superuser posted image . Drgač pa rožca od kar je uradno na porodniški čist drugač zgleda, še bolj super kot prejuser posted image . Tale porodniška ima res čudežne učinkeuser posted image !

večerjanje - ponavadi kosiva okoli 17h in potem zvečer nisem vedno nekaj posebno lačna. Zadiši mi kako jajce na uč na zaseki ali pa si zmiksava banane in pomaranče, kako grozdje, jogurt ali pa sšečem kake žepke od Pečjaka. Nora sem namreč na listnato testo, mljaaaask. To je zdaj kak mesec in pole, prej pa sem bila skoz na kruhu, maslu, marmeladi,... Mi drugo ni pasalo. Sem pa na +8. No, zdajle se pa ravno bašem z drugim kosom kruha z Nutelcouser posted image

strije - še nimam, zgleda čmrlika, da je tvoja formula uspešna, ker tudi mene moj user posted image vsak večer zmasira po vseh treh balončkih in se obneseuser posted image , no do sedaj se je in upam, da tudi še naprej user posted image . Imam pa mandljevo olje od Kneippa.

Tale sonček je res carski, se je prav pasalo sprehajati. Zdajle pa počasi k štedilniku, porovo juhico in piščančka pa rižka.

Za četrtek punce velja ob 17h v Zvezdi BTC? Kera pride?

user posted image  bravo za lubije..... ja sta pri nama tud še ona dva druga ( pri meni hriba) v igri... zmagale sva! user posted image

NUTELLA? grrrr. že šibam, aja jaz jo bom brez kruha, kr z vleko žlicouser posted image  

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.2.2010 14:32:07   
Anonimen
Evo mene danes sem imela pregled. Imela sem Ctg in čao miško. Sem bila kar malo razočarana, da me je odpravil v pičlih 5 minutah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
2.2.2010 14:35:41   
lakaya
Hej bejbe

Čmrlika ja z veseljem sprejmem malinov čaj. Ti nism hotla težit, k si bla neki bolna user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.2.2010 14:39:26   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Hej bejbe

Čmrlika ja z veseljem sprejmem malinov čaj. Ti nism hotla težit, k si bla neki bolna user posted image

si prijazna, user posted image  ej ti ga dam jutri na pošto... oprosti še enkrat, totAl mi je padlo iz glave in včeraj me lubi sprašuje kdaj mislim jaz to pit, pa če je pametno...... še dobro da je človek z mano v moi user posted image  da me spomni s kako pripombo...user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.2.2010 14:41:22   
Jessy
NM, moja zelo dobra prijateljica je tudi iz PO. user posted image  Ravno včeraj sem mojemu rekla, da si bomo morali vzeti nekaj časa in iti na obisk, saj bo njen user posted image  imel že 5 mesecev, pa sploh še nismo uspeli na obisk.

Nutella!!! O, ti nutellca! Vam povem, da prej, pred user posted image , je bila nutella moj osnovni zajtrk. Zdaj pa ima prioriteto čokolino in nutelle že dolgo nisem, pa me niti ne matra. Kako fajn!!! user posted image

Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! user posted image  pa taki dohtarji. user posted image

Jaz bi tudi malinov čaj pila! A je katera tako dobra, da ga kupi zame, ga pošlje, mi pove podatke TRR in nakažem denar za čaj in poštne stroške?!?!? Tu pri nas ga ni moč dobiti, ker smo bogu za leđama.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.2.2010 14:43:06   
7lina7

bi te, pa sem malo ravno gor na avteka dajala... pa mami gor mami dol...lsicer sta pol klepetala z nekom pred sparom pa nisem hotla motit...

lahko kava ja... kdaj bom pa fertik? Hmmm? upam,da ne bom šla kam na primer v P user posted image

fertik boš okrog 9.30 - najkasneje, če boš ob pol 9 tam! user posted image če te počakam v H2O ( zraven radia Center) bo vredu? ni tak daleč za hodit. pa ko boš pridi... user posted image jaz bom tam okrog pol 10h. .. pa te čakam! če pa ti kaj vmes pride, pa itak maš tel. pa javi.

Zmenjeno te...  ti pa javim, če me slučajno šefica moj zadnji delovni dan še želi videt po pregledu...računam da ne...user posted image

pa saj te bo počakala tisto eno uro.. user posted image

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.2.2010 14:46:16   
Jessy
Ženske, a veste kaj pa jaz pravkar tuhtam? Mi je rekel G, da se vidiva čez 14 dni. Teh 14 dni bo pihnilo mimo, potem mi ostanejo pa samo še trije tedni. Ufff, to bo pa res kmalu!!!!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.2.2010 14:46:48   
Anonimen
Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji.

Ma ja, sej zato. Ena je bila kao nujno, pa je bila skor pol ure notr. Mene se je pa odkrižal po hitrem postopku.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
2.2.2010 15:00:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! pa taki dohtarji.

Ma ja, sej zato. Ena je bila kao nujno, pa je bila skor pol ure notr. Mene se je pa odkrižal po hitrem postopku.

Ja in je sploh kaj patenega povedal..?.verjetno je že ok... ne se sekirat preveč...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
2.2.2010 15:00:50   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

NM, moja zelo dobra prijateljica je tudi iz PO. user posted image  Ravno včeraj sem mojemu rekla, da si bomo morali vzeti nekaj časa in iti na obisk, saj bo njen user posted image  imel že 5 mesecev, pa sploh še nismo uspeli na obisk.

Nutella!!! O, ti nutellca! Vam povem, da prej, pred user posted image , je bila nutella moj osnovni zajtrk. Zdaj pa ima prioriteto čokolino in nutelle že dolgo nisem, pa me niti ne matra. Kako fajn!!! user posted image

Sara, pa čudno, da ti je samo CTG delal!?!?! Pa ravno iz P si prišla! user posted image  pa taki dohtarji. user posted image

Jaz bi tudi malinov čaj pila! A je katera tako dobra, da ga kupi zame, ga pošlje, mi pove podatke TRR in nakažem denar za čaj in poštne stroške?!?!? Tu pri nas ga ni moč dobiti, ker smo bogu za leđama.

povej če že pošiljam čajeke...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.2.2010 15:01:20 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.2.2010 15:01:51   
Čmrlika

bi te, pa sem malo ravno gor na avteka dajala... pa mami gor mami dol...lsicer sta pol klepetala z nekom pred sparom pa nisem hotla motit...

lahko kava ja... kdaj bom pa fertik? Hmmm? upam,da ne bom šla kam na primer v P user posted image

fertik boš okrog 9.30 - najkasneje, če boš ob pol 9 tam! user posted image če te počakam v H2O ( zraven radia Center) bo vredu? ni tak daleč za hodit. pa ko boš pridi... user posted image jaz bom tam okrog pol 10h. .. pa te čakam! če pa ti kaj vmes pride, pa itak maš tel. pa javi.

Zmenjeno te...  ti pa javim, če me slučajno šefica moj zadnji delovni dan še želi videt po pregledu...računam da ne...user posted image

pa saj te bo počakala tisto eno uro.. user posted image

valdauser posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.2.2010 15:02:35   
nenya33
Živjo nosečke,
pozdravljava vas še jaz in moj spomladanček, veselica se začne predvidoma 8. marcauser posted image
Fajn bodite vsi skupaj in uživajte v sončkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.2.2010 15:07:41   
Čmrlika
bi človek pomislil, da smo tak zanimive user posted image  upam, da ne delam krivice komu, je pa zanimivo, kr dve danes novi...pa obe na 8 marec,,, pa čisto sveže obbjave user posted image  se je že kje drugje tako tudi začelo...

(odgovor članu nenya33)
Neposredna povezava do sporočila: 489
2.2.2010 15:08:32   
Čmrlika
no, upam da sta pravi in resni...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.2.2010 15:08:49   
NM
O, pa vas je osmark kr en kup. Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Bomo dobile rožce za praznik, kako lepo.

A je katera iz Postojne?

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu nenya33)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.2.2010 15:16:52   
NM

no, upam da sta pravi in resni...user posted image

Oj! Bi mogle kakšen vstopni test prpravt, pol bi pa vidle. Zgleda, da vaša pozitivna energija vleče. Bodte fajn. Zdej pa res odhajam mal na sončka, dokler še je.user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 492
2.2.2010 15:21:17   
Anonimen

Ja in je sploh kaj patenega povedal..?.verjetno je že ok... ne se sekirat preveč...

v bistvu ne. Da imam čez teden dni kontrolo, pol imam 18 sprejem, ker on takrat dela v p. In pol 22tega me bo operiral

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
2.2.2010 15:25:45   
Čmrlika

Ja in je sploh kaj patenega povedal..?.verjetno je že ok... ne se sekirat preveč...

v bistvu ne. Da imam čez teden dni kontrolo, pol imam 18 sprejem, ker on takrat dela v p. In pol 22tega me bo operiral

brzina torej, je pa verjetno vse ok, sej drugače bi kaj rekel... no saj 22 ti bo kmalu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
2.2.2010 15:27:44   
Jessy
Čmrlika, sem ti poslala ZS! user posted image  

Ženske, jaz pakiram za v porodnišnico. A sem še kaj pozabila dati v torbo?
- spodnje hlače za enkratno uporabo
- vložki
- blazinice za dojenje
- nastavki za dojenje
- krema za bradavice
- nogavice zame
- spodnje hlače za domov
- modrček za dojenje (2x)
- toaletna torbica

Tik pred odhodom pa še dodam:
- telefon + polnilec
- dokumenti
- obutev za po porodnišnici
- fen

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 495
2.2.2010 15:50:02   
Jessy

- vložki
- blazinice za dojenje
- nastavki za dojenje
- krema za bradavice
- nogavice zame
- spodnje hlače za domov
- toaletna torbica
- duda

- telefon + polnilec
- dokumenti
- fen

Dudo sem še pozabila. user posted image  Zdaj je našteto pripravljeno in lahko čakam.
Tudi za user posted image  sem kar spakirala. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.2.2010 15:53:05   
plamen
Punce, pripenjam še dve zanimivi knjižici

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf
http://www.udruga-oko.hr/_images/documents/_1_baby_handling_round_finale.pdf

Druga je sicer v hr jeziku, ampak saj bo šlo, a neuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 497
2.2.2010 15:56:33   
plamen

- vložki
- blazinice za dojenje
- nastavki za dojenje
- krema za bradavice
- nogavice zame
- spodnje hlače za domov
- toaletna torbica
- duda

- telefon + polnilec
- dokumenti
- fen

Dudo sem še pozabila. user posted image  Zdaj je našteto pripravljeno in lahko čakam.
Tudi za user posted image  sem kar spakirala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta najbl pridnauser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
2.2.2010 16:00:46   
lorelaj*
Sem s pregleda in nimam nič kaj lepih novic. user posted image je še vedno na ritki, poleg tega ima kar veliko glavico, sicer še vedno v mejah normalnega, ampak če bi šlo tako naprej, bi kar težko rodila, tako da mi je G rekel, da če bo tako ostalo, grem na CR, da ni smiselno delati zunanjega obrata. user posted image
Drugače pa kolcanje tudi jaz čutim spodaj, tako da to ni merilo.

Prehlad me tudi še kar muči, ne morem in ne morem se spraviti k sebi. Komaj diham, kašljam, smrkam ... živa štala. V četrtek me zato ne bo v Zvezdo, da slučajno še vas ne nalezem. Pojejte pa še namesto mene kakšno tortico.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.2.2010 16:03:06   
Jessy
Lorelay, škoda, ker je z ritko dol. Saj te bodo v teh tednih še fajn pomerili, tako da se poroda res ne bodo lotili, če je user posted image  prevelik. Ti p srčno svetujem, da do CR pozdraviš svoj prehlad, ker drugače ti ne bo prav luštno.

Plamen, sem pridna, a ne da?!? user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?