|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.2.2010 0:14:36   
3Sonček3
O čvekice moje, danes pa ni blo tko pestro zvečer kot sm prčakvala, ste se use še z user posted image stiskale ane user posted image  user posted image  user posted image sej prou.
Jessy ja čim manj se za kile sekerat. Js po pravic povedano sploh še nisem pomislna ob hrani nap. joj kok se bom pa od tega zredila user posted image jem kar mi paše kadar mi paše, mogoče tut psiha mal pripomore.
Drgač pa ... tko kot ti ne morš brez pomaranč, js nemorm brez čokolade user posted image user posted image user posted image vsak dan pojem (najmanj) eno 100g mmmmmmmmmm...njami.

No js spet dežuram tlele kot da sm kak nočni čuvaj, sej vem da nam ne bojo nč ukral s foruma pa useeno, varnost je na prvem mestu user posted image user posted image user posted image . Grem počasi, kr se mi že kr meša, upam da bom lahko zaspala. Nočko.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.2.2010 7:45:53   
girl79
Dobro jutro punce user posted image ,

Sem očitno full zgodnja danes, ker prav nobene še ni gor....ja zdaj se že dva dni prebujam zjutraj z bolečim hrbtom, bo očitno tudi spanje postajalo vse bolj mučno..., no pa saj je že februar, bomo že še zdržale do marca..

plamen in rožca26
- a me vzameta danes s sabo na kavico? No mislim rečt na kakav, ker kavice ne pijem, mi je tolk fejst nagravžna da celo tiramisuja ne jem zaradi kave v njem...user posted image

jessy - imam pa jaz tudi malo težave s kilogrami, samo pri meni pa niso krive pomaranče, ker jih skoraj ne jem, tako da po mojem mora biti mleko krivo, ker ga spijem povprečno pol litra na dan user posted image sem že na +15kg, pa v četrtek imam pregled, tako da sem rekla da sem zdaj vsaj do četrtka na dietiuser posted image , samo mi bolj slabo uspeva, ker sem se od včeraj do danes zredila pol kg!!!! Res ne vem od česa hudiča...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.2.2010 8:18:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

plamen in rožca26 - a me vzameta danes s sabo na kavico? No mislim rečt na kakav, ker kavice ne pijem, mi je tolk fejst nagravžna da celo tiramisuja ne jem zaradi kave v njem...user posted image

Kaj sprašuješ ti sam prid user posted image user posted image user posted image  Za dovoljenje sploh ni treba vprašat.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.2.2010 8:27:08   
rožca26
Dobro jutro!!!!

Mi smo tudi že pokonci. Jest bi še spala, pa nam ta večji ne dovoli. Ponoči je pa tudi bil že zbujen - izgleda je dehidriral, ker več kot pol flaške vode spil. Ma, sam je na srečo dokaj hitro zaspal. Sm pa mogla zjutrej mojga v luft vržt, da je on blagovolil vstat in sina pobrat. Pa prav - sej še ne galami, a ga moram dvignt??? - user posted image user posted image  Sm mu lepo rekla, da ga neb zbudila, če ne bi galamil. Jest pa tut ne moram biti za vse ponoči in zjutraj. Jest tut rabim spanec. Da ne govorim kok tarna, da je zaspan!!!! Ja, smotanc, nej gre prej spat, ne pa ob 2 ponoči user posted image  Si je čist sam kriv. Jest pa tut ne bom dovolila, da bi on lagano, jest pa se skor raztrgam od utrujenosti. Se moram res zdej naspat, ker pol bom k zombi hodila, ne glede na to kdo bo Vida rihtal user posted image

Zoey - jest bom ta teden hodila na Vrhniko, sam ne vem še kdaj, ker mi mora od sestre ljubimc sporočit kdaj bodo zimske gume dobili. Ti pa ziher sporočim, da se še na kavici ustavim. Pa po vsej verjetnosti bom sama, ker naj bi bil moj končno doma. Preklela sem od tašče moža milijonkrat pa še ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.2.2010 8:33:41   
girl79
rožca26 in plamen - Kje in kdaj sta pa zmenjeni?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.2.2010 8:35:26   
rožca26

Ne veva točno, ker gre plamen še prej na občino papirje urejat. Mislim da ob desetih. Je rekla, da me bo poklicala takrat. Dej mi na ZS pošlji tvojo št. mobija, pa ti sporočim. Kaj praviš???

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 431
2.2.2010 8:37:20   
rožca26
Aja še neki punce: KONČNO MI JE USPELO PRITI DO 36. TEDNA!!!!!! OD DANES DALJE SEM NA URADNEM PORODNIŠKEM DOPUSTU user posted image user posted image user posted image  BRAVO JEST IN PUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čeprov se pa nič drugače ne počutim ko sem zdej na porodniški user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.2.2010 8:50:13   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Čmrlika-upam da boš čimprej zdrava!!!! Glede čakalnih vrst, ne smao pri zdravniku...tudi v trgovinah....sem mislila da še vedni velja pravilo da imajo nosečnice prednostuser posted image  Včesih že komaj stojim tam na blagajni-pa se nobeden ne spomni da bi te naprej spustil, samo stran se obračajo in se delajo da niso nič opazli.  V zdravstvenem domu pa bi tudi lahko naprej vzeli nosečke-toliko nas pa tudi ni, da bi se čakalne vrts zaradi tega drastično povečale... 

Hvala, moramže bit ok...sem že v službi,samo kot vidiš delodiša nimam user posted image prednost ja...kajje že to? naavtobusu se mi v zadnjih dveh mesecih ena oseba vstala, gospa stara kakih 65 user posted image šmrkolini srednješolski pa noge gor na sedež na onega poleg sebe pa torbuser posted image o user posted image v leclercu blagajna za user posted image večja gužvaa nenosečih kot nosečih user posted image grrrrrrrrr, da se o zdravnikih ne menim...nič ni buši včeraj pomagal...user posted image no razen zadnjičkosem bla potem sprejeta v P takrat pa so me celo pobruhano in skup padajočo na urgenci vzeli takojnaprej user posted image seveda so imeli nekateri veliko proti user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.2.2010 8:52:28   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

7lina7 ..si odšetala mimo mene v soboto v europarku....user posted image ...kdaj mš v petek pregled? jaz ga imam 8 45...

eh??? resno??!!?? user posted image , kaj me nisi bincnila v gleženj, pocukala za rokav,... ?? ni blo namerno, oprosti!
jaz sem taki fijakarski konj, veš.. grem skozi svet - vidim pa nič okrog sebe! se mi skozi dogaja , da koga zluftam! za drugič - krili, deri, mahaj, suvaj (sam ne v trebuh user posted image ) ... pritegni pozornost!

v petek me je naročil 11.20! po tvojem pregledu in pred mojim ... kava? user posted image

bi te, pa sem malo ravno gor na avteka dajala... pa mami gor mami dol...lsicer sta pol klepetala z nekom pred sparom pa nisem hotla motit...

lahko kava ja... kdaj bom pa fertik? Hmmm? upam,da ne bom šla kam na primer v P user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.2.2010 8:52:37   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ne veva točno, ker gre plamen še prej na občino papirje urejat. Mislim da ob desetih. Je rekla, da me bo poklicala takrat. Dej mi na ZS pošlji tvojo št. mobija, pa ti sporočim. Kaj praviš???

sem ti poslal št. mojega mobija na ZS- upam da je uspelo in se vidimouser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.2.2010 9:00:08   
rožca26

sem ti poslal št. mojega mobija na ZS- upam da je uspelo in se vidimouser posted image

Sem dobila št. Ti sporočim kaj in kako.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.2.2010 10:05:02   
sandrica23
Dobro jutrouser posted image
Jaz pa sem malo prej opazila neke čudne male krvave pikice na hlačkah...user posted image še bom počakala, do popoldneva da vidim če jih bo še več...drugače pa kr k G.Mislite da bi lahko bla že plodovnica umazana?user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 437
2.2.2010 10:05:03   
Čmrlika
Lakaya!!! sem čisto pozabla na malinov čaj.... joj kaj me nisi spomnila,mi je ful nerodno...user posted image

kaj si ga že nabavla,al ti ga pošljem?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.2.2010 10:08:50   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Dobro jutrouser posted image
Jaz pa sem malo prej opazila neke čudne male krvave pikice na hlačkah...user posted image še bom počakala, do popoldneva da vidim če jih bo še več...drugače pa kr k G.Mislite da bi lahko bla že plodovnica umazana?user posted image user posted image

Čao,

Moja prijateljica, ki ima rok sicer konec februarja je bila ravno v soboto ponoči v porodnišnici na urgenci, ker je opazila rdeče-rjav madež na hlačkah, pa so jo tam pregledali in rekli da je vse OK in poslali domov...tako da sploh ni nujno da to pomeni da je kaj narobe...če te pa skrbi pa raje pokliči G, da boš pomirjena...

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.2.2010 10:15:08   
sandrica23
Sem že pomirjenauser posted image Ja jaz upam na najboljše..Imam pa tak jutri pregled tak da bomo vidli kaj bo rekla.

Eno vprašanje še...Če ma kera izkušnje s tem...Jutri grema z mojim malim v laboratorij kri za operacijo dat...ve kera iz kod mu bodo jo vzeli? iz prsta al iz žile? Kr rabi pa celotno krvno sliko,pa jeterne teste pa puno vsega kaj se krvi tiče...

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.2.2010 10:25:57   
Jessy
Dobro jutro!

Sem pravkar izpod tuša, ker imam čez pol ure pregled. Sem se tudi tehtala in se od prejšnjega pregleda poredila za cela 2 kg. user posted image user posted image

Sandrica, jaz v tvojem primeru ne bi čakala in bi poklicala po telefonu, povedala, kako je, potem bi pa že reklai ali se prideš pokazat ali ne. Upam, da si ok!

Girl79, a veš, da jaz tudi popijem cca pol litra mleka na dan. user posted image  Nanj pa še pomislila nisem, da me redi. user posted image  Mrzlo mleko zvečer je zame taka poslastica, da je ni večje. user posted image  Ti šment!

Sonček, saj se ne bi za kile sekirala, če bi mi šle tako malo gor kot tebi, ampak meni kar norijo. Pa že v prvi user posted image  so mi. user posted image

Ma, saj ne bom več utrujala z njimi. Kar bo pa bo!

Grem se zdaj oblečt.
pa pa

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 441
2.2.2010 10:26:32   
Jessy

Sem že pomirjenauser posted image Ja jaz upam na najboljše..Imam pa tak jutri pregled tak da bomo vidli kaj bo rekla.

Eno vprašanje še...Če ma kera izkušnje s tem...Jutri grema z mojim malim v laboratorij kri za operacijo dat...ve kera iz kod mu bodo jo vzeli? iz prsta al iz žile? Kr rabi pa celotno krvno sliko,pa jeterne teste pa puno vsega kaj se krvi tiče...

Zagotovo iz žile, ker jo rabijo eni 2 epruvetki. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.2.2010 10:35:27   
lucika
a sem se že kaj oglasila danes? saj ne vem...mislila sem se...

pri nas lepo sonček sije, bi si človek kr ležalnik naštimal na sonce:)

nekaj me nos jezi. mi ga je zaprlo nekje na sredini, pa ne gre ne ven in ne not, niti kapljice ne primejo. saj ni panike, je pa tečno...

danes zjutraj sem namesto spanja,se lotila nosečniških revij. in v eni piše, da ko se otrok pripravlja na porod, se obrne z hrbtom proti trebuhu, torej gleda nazaj v hrbtenico. te je že moja teorija prava, ko skoraj nič ne čutim brcik zadnje tri dni...sicer pa, itak imam v četrtek pregled, komaj že čakam...

imamo pa zdaj prav koledar z napisanimi zadevami, ma, vsak dan nekaj. sicer se mi zdi, da bi teoretično lahko tudi sama kam šla, a po drugi strani sem komot, me vedno moj pelje...a je šlo, ko je bilo enkrat na mesec, zdaj pa bo kr pogosto, pa še za malega imamo zobarja in sistematskega...sicer pa, saj se morajo v službi navadit, naenkrat ga pa sploh ne bo, ko bo na očetovskem ostal...se tolažim... imam le 40 km do ginekologa, pa že pred nosečnostjo nisem veliko vozila, torej sem zdaj drveča nevarnost na cesti...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.2.2010 10:36:05   
Zvezdici
Jutro punce.

Sem upala, da bo danes sonček, pa je megla user posted image .

Veste kaj me zanima. Kako ve veste kje je glavica in kje ritka? mene namreč skrbi, da se je pupa z glavico obrnila in mi pritiska na rebra user posted image . Sem že prav nestrpna za v petek, da vidim kaj bo UZ pokazal. Upam vseeno, da je to le ritka, čeprav se mi zdi bolj glavica. Joj ne vem.

rožca
- user posted image user posted image user posted image za 36. teden

Pa naslednji teden končno dobim laptop in bom lahko spet visela tukaj gor z vami user posted image user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.2.2010 10:43:17   
3Sonček3
Dobro jutro

Aja še neki punce: KONČNO MI JE USPELO PRITI DO 36. TEDNA!!!!!! OD DANES DALJE SEM NA URADNEM PORODNIŠKEM DOPUSTU user posted image user posted image user posted image  BRAVO JEST IN PUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čeprov se pa nič drugače ne počutim ko sem zdej na porodniški user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro
Jaz pa sem malo prej opazila neke čudne male krvave pikice na hlačkah... še bom počakala, do popoldneva da vidim če jih bo še več...drugače pa kr k G.Mislite da bi lahko bla že plodovnica umazana?

Js mislm da plodovnica še ne more bit umazana, lahko se pa motm. Ampak je za moje pojme kr mal prehitr.
Tvojemu sinku pa mislm da bojo uzeli kri iz žile, če potrebujejo celotno krvno sliko.

No tko js sm se končno mal naspala. Sm spala use skup 8 ur user posted image user posted image user posted image za nekatere je to velik, meni pa manka usaj še 2 urce, ampak sm kr presenetljivo pouna energije. Bolj se bliža h koncu več energije mam user posted image user posted image user posted image . Danes pa za kosilo musaka...komej čakam.

zvezdici js vem da je moj user posted image obrnjen z glavico navzdol, zato ker se mu usak večer kolca in se kolcanje čuti čist spodej, v rebra pa mi tišči noge, tko da pr men res ne morš falit kako je obrnjen.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.2.2010 10:56:23   
3Sonček3
 http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=12402

Je lahko še moj user posted image deležen vaših glasov??? Hvala user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.2.2010 11:00:39   
lenčy
hellouuser posted image

zvezdici tko k je rekla predhodnica- ko se mu kolca, se čuti čisto spodaj, skoraj pri ritki. upam, da se ne motim, bom pa jutr na pregledu zvedla. k js sm se tud neki plašila, ker mam zmeri bulo pri rebrah-upam, da je to ritkauser posted image

js moram pa mal pojamrat, da ne morm več spat, ker mi je non stop vroče, pa mi moj ne psuti okna odperat, tko da ga moram, ko v trdo zaspi. pa kadar se obrnem, me trebušček boli-verjetn zato, ker že dva dni nisem magnezija spila...

sonček sem se danes na ribnški sejem spomnla...veš da nisem bla še nikol?! k sva zmeri takrat na morju...upam, da letos pridem-z vozičkom sevedauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.2.2010 11:09:33   
Zvezdici
Hmm.. moram naslednjič pri kolcanju biti bolj pozorna, da vidim kje jo meče user posted image .
Hvalaa.. upam, da je res z glavico še vedno navzdol.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.2.2010 11:27:49   
Anonimen
uiiii spet sonček na polno sijeuser posted image . Včeraj sem šla z mojima staršema na en dooolg sprehod in to na 700m nadmorske in mi je uspelo in še nič zmatrana nisem bila, sonček je sijal, razgled je bil fenomenalen-danes ponovimo vajouser posted image .

Punce, kako je s temi papirji na CSD? Zadnjič ko sem bila na pregledu mi je dala sestra pri G potrdilo in sem šla na CSD uredit za paket oz. denar, pa še za starševski dodatek, ker sem študentka in mi samo to pripada. Zdaj pa ne vem, kaj moram še urediti pred rojstvom in kaj po njem? Z mojim morava še očetovstvo uredit, za otroške doklade urejava po rojstvu a ne? A je potem še kaj?

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
2.2.2010 11:39:52   
maja.gal
Dober dan!
Končno imamo tudi v Grosuplju sonce in se da user posted image na balkonu spit user posted image user posted image

Sem vidla, da ste mele včerej debato kaj za večerjo. Jst sm že čist zdolgočasena od tega, da razmišljam kaj bom jedla ker mi večino časa nič ne paše. Še največkrat jem kako marmelado. Kej kuhanega pa sploh odpade, ker mi komej kaj paše. Zaenkrat sem se zredila 6,5 kg, čeprou se mi zdi da sm v trebuh kot tank. Sej ni da bi se pritoževala, ker se drugam kt v trebuh nisem zredila ampak trebuh je pa tok napet, da se mi zdi kot da bo počil.

Kako pa ste kaj s strijami? Jaz sem jo zaenkrat odnesla brez, se pa mažem vsak večer z eno kremo ki diši po višnjah...mmmm...ni čudn, da mi pol sm marmelada pašeuser posted image user posted image user posted image

Nisem nič kupovala posebnih krem proti nastanku strij.

Eh, zdj pa razmišljat kaj za kosilo kuhatuser posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?