|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.2.2010 11:41:30   
Zvezdici
nosečka - jaz sem tudi študentka in kolikor vem nam samo to pripada. Otroški dodatek, pa se ureja po rojstvu. Tako, da mislim (kolikor sem se tam pogovarjala), da ni nič drugega.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.2.2010 11:43:55   
maja.gal

Punce, kako je s temi papirji na CSD? Zadnjič ko sem bila na pregledu mi je dala sestra pri G potrdilo in sem šla na CSD uredit za paket oz. denar, pa še za starševski dodatek, ker sem študentka in mi samo to pripada. Zdaj pa ne vem, kaj moram še urediti pred rojstvom in kaj po njem? Z mojim morava še očetovstvo uredit, za otroške doklade urejava po rojstvu a ne? A je potem še kaj?

Ja pri nas da še občina en denar po rojstvu. Moraš it k vratarju na občino s potrdilom o rojstvu, ta ti menda da obrazec, ki ga izpolniš in potem ti nakažejo denarno pomoč - samo enkratna ampak dobr je user posted image ; v grosuplju je 100 eurou se mi zdi, ene občine pa imajo tud do 300 eurou, je čist odvisno od občine. Otroški dodatek urejaš naknadno z rojstnim listom (ne vem če tud z davčno, sem že pozabla).

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.2.2010 11:54:28   
Jessy
Jaz sem s pregleda. Danes sem opravila v pičlih 15-ih minutah, s tem, da so mi še kri za tokso in hepatitis vzeli. Z našim user posted image  je vse ok. Mi je rekel G, da če bi še imela napade ledvic, da bi mi prej sprožili porod. Kljub temu, da komaj čakam, da se rešim trebuha, mi ta misel ni nič všeč.
Glede kg mi je pa samo to rekel: "Ja, s kilami se boste očitno po porodu ukvarjala." user posted image

Zdaj pa spet šibam po Nejo v vrtec.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.2.2010 12:37:47   
Anonimen
maja gal. pri nama je tako, da bova imela še vsak svoj naslov, ker jaz ga bom spreminjala takrat ko se bova poročila, da ne bom spet vseh dokumentov menjala, tako da živiva v drugih občinah. In v njegovi občini se dobi 240€ v moji pa 100€, tko da itak bo user posted image prijavljen pri njem oz. tam ko bomo živeli in bomo tako dobili 240€user posted image . Sicer je pa tako, da je to res smešno. V bistvu sva v dveh različnih občinah (včasih smo vsi spadali pod isto- Kranj), UE imamo pa še zdaj isto, CSD je isti, ZD je isti...skratka skoraj vse se mora urejat v Kranju, tudi če živiš v Cerkljahuser posted image .

Kile...uf jst se rajš ne vagam. Bomo vidli drug teden v sredo na pregledu. Mi je rekla da se lahk sam 2 kg zredim do takrat pa ne vem...pomoje sem že presegla mejouser posted image , pa se ful merkam, sam enostavno stradat naju pa ne morem no-pač tko je.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
2.2.2010 12:38:57   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

sonček sem se danes na ribnški sejem spomnla...veš da nisem bla še nikol?! k sva zmeri takrat na morju...upam, da letos pridem-z vozičkom sevedauser posted image

Super, če bosta pršla se bomo vidli. Sicer nisem čist iz Ribnice, ampak sm zlo blizu (minutko z avtom, peš okol 15-20 minut tko u izi user posted image ).

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.2.2010 12:44:25   
3Sonček3
maja.gal js se počasi redim v vse dele telesa user posted image  user posted image  user posted image drgač pa strije so me napadle samo po joškicah, okol in okol bradavic je prou nagravžno k nism navajena, upam da bojo zginle usaj mal. Aja pa neka malenkost jih je po zunanjem delu stegen.

Ja za otroški dodatek morš met otrokovo davčno (če se js prou spomnm)
Jessy user posted image user posted image user posted image za pregled

Šibam prpravt musako, pa pršibam nazaj

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.2.2010 13:03:25   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

sonček sem se danes na ribnški sejem spomnla...veš da nisem bla še nikol?! k sva zmeri takrat na morju...upam, da letos pridem-z vozičkom sevedauser posted image

Super, če bosta pršla se bomo vidli. Sicer nisem čist iz Ribnice, ampak sm zlo blizu (minutko z avtom, peš okol 15-20 minut tko u izi user posted image ).

no zmenjenouser posted image  sicer pa kje je še touser posted image

grem js zdj počas na predavanje za epiduralno, če se slučajno v skrajni sili odločim zanjo. aja moram še darilo za bodočega očka kupit, bo imel čez dva dni rojstni dan.... se še slišimo...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.2.2010 13:36:33   
NM
Pozdravljeneuser posted image !

Se pridružujem marčevkam, rok imam 8. marca in sem se odločla, da vas pozdravim in vsem čestitam, da smo prišle že tako daleč. Morda kakšno spoznam tudi v živo, ko bomo spomladi vozičkali, je dobro imeti tudi kakšno družbo.

Želim vam lep dan in grem lovit sončne žarke.

user posted image

< Sporočilo je popravil NM -- 2.2.2010 13:48:11 >

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.2.2010 13:38:51   
Jessy
Mi smo že pojedli današnje kosilo in že čutim utrujenost. user posted image

Sem pozabila povedat, da imam pregled čez 14 dni, torej 16.2.

Strije: Tokrat nisem še nobene pridelala. Imam različne zvarke za mazanje, ampak se ne mažem prav vsak dan. Uporabljam karitejevo maslo, od Dove kremo (čeprav piše, da je maslo), pa mandljevo olje v kremi od Justa. Malce pokombiniram enkrat z enim, drugič z drugim.
V prvi nosečnosti sem dobila 2 debelejši striji na desnem boku in eno na levem, pa se ne spomnim, kdaj točno. Zdi se mi, da čisto proti koncu. Pa takrat sem jih tudi po joškicah dobila po spodnjem delu.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.2.2010 13:40:37   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Se pridružujem marčevkam, rok imam 8. marca in sem se odločla, da vas pozdravim in vsem čestitam, da smo prišle že tako daleč. Morda kakšno spoznam tudi v živo, ko bomo spomladi vozičkali, je dobro imeti tudi kakšno družbo.

user posted image

NM, dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image  Imava na isti dan rok! user posted image user posted image user posted image  zdaj nas je pa že kar nekaj na 8.3. Super!
Od kod pa si? Stara? Katera nosečnost? Sem radovedna, kajne? user posted image  Ja, ampak to rabimo za seznamček. user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.2.2010 13:50:13   
NM
Ojla! Ravno sem šla dopolnjevat profil. Sem iz Postojne, v 33. letu (joj!) in 1. nosečnost. Nisi radovedna, ti kar.

Lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.2.2010 13:53:37   
Čmrlika

user posted image

Dobrodošla! evo, pričakujeva na isti dan .user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.2.2010 13:56:21   
Čmrlika
Strije- zaenkrat še nobene user posted image  in tud iz prve user posted image  ni ostala niti ena ...ja, moram lubija pohvalit, ki je odkar je buši rastel vsak večer prdno mazal in še zdaj maže  in masira z mandljevim oljem.user posted image
Je pa po moje odvisno koliko si dovzetna, kakšmno kožo imaš...

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.2.2010 13:59:52   
Anonimen
strije: zaenkrat HB še nobene nimam, se pa mažem že od 3 meseca dalje vsak dan brez izjeme zjutraj z DM oljem za nosečnice in zvečer ko me lubi namaže z isto kremo. Imam pa še 6 tednov pred sabo tko da ne bom nič rekla kaj še bo...kot sem brala ponavadi zadnje tedne ven usekajouser posted image , pa še baje ni toliko odvisno kakšne kreme uporabljaš, kot pa to, kako elastično kožo imaš.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
2.2.2010 14:05:40   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

bi te, pa sem malo ravno gor na avteka dajala... pa mami gor mami dol...lsicer sta pol klepetala z nekom pred sparom pa nisem hotla motit...

lahko kava ja... kdaj bom pa fertik? Hmmm? upam,da ne bom šla kam na primer v P user posted image

fertik boš okrog 9.30 - najkasneje, če boš ob pol 9 tam! user posted image če te počakam v H2O ( zraven radia Center) bo vredu? ni tak daleč za hodit. pa ko boš pridi... user posted image jaz bom tam okrog pol 10h. .. pa te čakam! če pa ti kaj vmes pride, pa itak maš tel. pa javi.

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.2.2010 14:06:38   
NM
Hvala za dobrodošlico in prijetno pričakovanje naprej.

Zanima me, ali katera pije čaj iz malinovih listov oz. že ima izkušnje. Sem slišala in brala o pozitivnih učinkih.

Hvala.

Lp

< Sporočilo je popravil NM -- 2.2.2010 14:12:18 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.2.2010 14:08:18   
7lina7

Lakaya!!! sem čisto pozabla na malinov čaj.... joj kaj me nisi spomnila,mi je ful nerodno...user posted image

kaj si ga že nabavla,al ti ga pošljem?

če ga do petka ne spraviš v promet, ga jaz vzamem!!! ... vse, sam da grem čim prej!! user posted image

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.2.2010 14:09:34   
3Sonček3
NM pozdravljena med nami user posted image  user posted image  user posted image da ti bojo zadnji dnevi minili mirno, brez problemčkov pa velikrat se javi, če imaš možnost.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.2.2010 14:10:13   
plamen
Hello!

Evo mene, sem doma. Zdaj pa čakamo, da nam čimprej odobrijo PGD in da ne bodo hotli ne vem koliko dopolnitev naši občinarji. Držite pestke, da bo naslednji user posted image že v novi hiškiuser posted image .

Z rožco in girl bile na čveku, prav luštnouser posted image . Malemu sem v Iani kupila vrtiljak za nad posteljico, imajo znižano 60% nekatere izdelke in je bilo tudi to za 10 eur, ker so drugače kar dragi. Rožcin Vid je dal oceno, da je igračka superuser posted image . Drgač pa rožca od kar je uradno na porodniški čist drugač zgleda, še bolj super kot prejuser posted image . Tale porodniška ima res čudežne učinkeuser posted image !

večerjanje - ponavadi kosiva okoli 17h in potem zvečer nisem vedno nekaj posebno lačna. Zadiši mi kako jajce na uč na zaseki ali pa si zmiksava banane in pomaranče, kako grozdje, jogurt ali pa sšečem kake žepke od Pečjaka. Nora sem namreč na listnato testo, mljaaaask. To je zdaj kak mesec in pole, prej pa sem bila skoz na kruhu, maslu, marmeladi,... Mi drugo ni pasalo. Sem pa na +8. No, zdajle se pa ravno bašem z drugim kosom kruha z Nutelcouser posted image

strije - še nimam, zgleda čmrlika, da je tvoja formula uspešna, ker tudi mene moj user posted image vsak večer zmasira po vseh treh balončkih in se obneseuser posted image , no do sedaj se je in upam, da tudi še naprej user posted image . Imam pa mandljevo olje od Kneippa.

Tale sonček je res carski, se je prav pasalo sprehajati. Zdajle pa počasi k štedilniku, porovo juhico in piščančka pa rižka.

Za četrtek punce velja ob 17h v Zvezdi BTC? Kera pride?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.2.2010 14:10:20   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Dobro jutrouser posted image
Jaz pa sem malo prej opazila neke čudne male krvave pikice na hlačkah...user posted image še bom počakala, do popoldneva da vidim če jih bo še več...drugače pa kr k G.Mislite da bi lahko bla že plodovnica umazana?user posted image user posted image

eh... to sem jaz tud imela pred 14dnevi! pa sem šla h G, pa ni vedel kaj bi lahko blo.. pa sem še kr 2v1...

Lin@

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.2.2010 14:11:23   
t_anja
Strije: hmmm...to pa bo nekaj...začela sem se mazat že v 4.mesecu in najprej dobila strije na joškah, zdaj pa sem jih dobila še na spodnjem delu trebuha. Mažem se skoz, enkrat z oljem enkrat z mlekom za telo. Zdaj me pa še buši srbi (sploh okol popija)...user posted image sm mislna, da bom šla z minimalnimi strijami čez pa zgleda, da po kar pestro.
Pa kaj čmo. Mazala se bom do konca in še pol po porodu. Mogoče potem ne bodo tolk opazne. user posted image Si bomo mogli pa enodelne kopalke kupt za na morjeuser posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.2.2010 14:11:27   
plamen

Hvala za dobrodošlico in prijetno pričakovanje naprej.

NM - user posted image za pridružitev, le večkrat se oglasiuser posted image !

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.2.2010 14:12:25   
t_anja
NM - dobrodošla med marčevskimi nosečkami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.2.2010 14:16:49   
NM
Hvala, se bom potrudla, sej mam zaenkrat še časa na pretek
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

NM pozdravljena med nami user posted image  user posted image  user posted image da ti bojo zadnji dnevi minili mirno, brez problemčkov pa velikrat se javi, če imaš možnost.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.2.2010 14:30:43   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

bi te, pa sem malo ravno gor na avteka dajala... pa mami gor mami dol...lsicer sta pol klepetala z nekom pred sparom pa nisem hotla motit...

lahko kava ja... kdaj bom pa fertik? Hmmm? upam,da ne bom šla kam na primer v P user posted image

fertik boš okrog 9.30 - najkasneje, če boš ob pol 9 tam! user posted image če te počakam v H2O ( zraven radia Center) bo vredu? ni tak daleč za hodit. pa ko boš pridi... user posted image jaz bom tam okrog pol 10h. .. pa te čakam! če pa ti kaj vmes pride, pa itak maš tel. pa javi.

Zmenjeno te...  ti pa javim, če me slučajno šefica moj zadnji delovni dan še želi videt po pregledu...računam da ne...user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?