|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.2.2010 16:16:26   
Zvezdici
lorelaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sara - to je bilo pa res na brzino user posted image . No ampak ta čas ti bo pa hito minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne user posted image . Sem ti kar malo fouš, hehe.

NM in nenya33- dobrodošli user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.2.2010 16:39:11   
Anonimen
minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne . Sem ti kar malo fouš, hehe.

ja še 20 dolgih dni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
2.2.2010 16:41:06   
rožca26
Evo mene končno spet gor user posted image

Žal prej ni bilo časa se oglasit, ker sem bila na pijački in pol še kuhat rižoto. Pa čas mine en, dva, tri. Naš lump nagaja odkar je prišel iz pijačke in sprehoda user posted image  Da ne govorim, da je močen ko bik. Odpira ta velike predale, kjer mamo spravljene flaše, pa mlek (predal pa nabito poln). To je pa to, če maš vrtnarja za partnerja user posted image user posted image user posted image  Ker po men ni ravno močan - čeprov moj pravi, da sem tudi jaz kr pri moči user posted image

Drgač pa novi nosečki - dobrodošli!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Še ravno pravi čas sta se nam pridružili user posted image user posted image user posted image  
Sam punce, dejte se prosim lepo zment, da greste 8.3. rojevat lepo po vrsti, ker če ne se bo našim porodničarjem sfuzlalo user posted image user posted image user posted image

Sm pa govorila s Tjašo. Pravi, da še kr ne dojema, da je postala mamica. Urban je pa super, nehal se je že sončit, tak da je vse ok. Ima pa tudi že vse zrihtano za podaljšanje porodniške do 37. tedna. Vas lepo pozdravlja in jo res zanima kolk smo se načvekale medtem ko je ni. Pričakuje, da bo šla konec tedna domov - so jo drgač hotl kr že jutri odpikat, sam je rekla, da še ne. Aja pa Urbanovi testi so vsi ok.
Torej - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Urban!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.2.2010 16:41:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne . Sem ti kar malo fouš, hehe.

ja še 20 dolgih dni user posted image user posted image user posted image .

Jest mam tudi še mal do konca user posted image user posted image user posted image  sara, kak se počutiš na porodniški??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.2.2010 16:43:00   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Z rožco in girl bile na čveku, prav luštnouser posted image . Malemu sem v Iani kupila vrtiljak za nad posteljico, imajo znižano 60% nekatere izdelke in je bilo tudi to za 10 eur, ker so drugače kar dragi. Rožcin Vid je dal oceno, da je igračka superuser posted image . Drgač pa rožca od kar je uradno na porodniški čist drugač zgleda, še bolj super kot prejuser posted image . Tale porodniška ima res čudežne učinkeuser posted image !

Hmmmmmmmmmmmmmm. A res delujem spremenjena???? Ne bi vedla, ker jest se sama sebi zdim k zombi user posted image user posted image user posted image user posted image  pa hvala.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.2.2010 16:44:42   
rožca26
Lorelaj - ne se sekirat preveč, ker še ni obrnjena na glavico. Še vedno kar upaj, da se ti bo obrnila - dokler ne bo čas za rodit user posted image  Drgač pa pravijo, da pomaga se plazit po vseh štirih. Torej - na kolena, pa mogoče bo pomagalo

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.2.2010 17:04:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

ja še 20 dolgih dni .

Jest mam tudi še mal do konca sara, kak se počutiš na porodniški???

v bistvu nič drugače, ker sem skos doma. user posted image user posted image user posted image

Aja drugače pa da se pohvalim, moj gospod bo menda celo dobil en teden dopusta, ko pridem iz P.
Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za šefa.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
2.2.2010 17:09:22   
Jessy
Jaz pa spet nabiram kile. user posted image  Sem se prej zmislila, da bi naredila miške in sva hitro z Nejo naredile testo in jih spekle. Mmmmmm, kako to sede....user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.2.2010 17:12:41   
lakaya
Čmrlika lej sm vidla, da bi tud Jessy rada pila te malinove čajčke, tko da pol magari rajš njej pošlji k js jih mam možnost kupit.

Ta nove lepo pozdravljene med nami user posted image user posted image user posted image

Pa vsem skupaj en lep večer z veliko crkljanja user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.2.2010 17:25:17   
lorelaj*
Bravo, Urban! Hvala, rožca, da nas obveščaš, kako je z "našim" prvim dojenčkom.
Jaz bom pa res zdaj kar na vseh štirih vse počela. Škoditi ne more, a ne? ;)

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.2.2010 17:35:47   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz pa spet nabiram kile. user posted image  Sem se prej zmislila, da bi naredila miške in sva hitro z Nejo naredile testo in jih spekle. Mmmmmm, kako to sede....user posted image

O, lepo. Jaz bom pa nardila krofe - he he še nikoli jih nisem sama, zato me prav zanima, kaj bo ratalo.

Pa vsem hvala za dobrodošlico.

lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.2.2010 17:40:06   
Pikapolonica80
Pa se javljam še jaz po dolgem času...nisem niti javila kako je bilo na pregledu v sredo...v glavnem naj bi štimalo kot je treba, naša user posted image  naj bi imela že 2200 g in po UZ kaže rok na 12.3. upam da bo res tako user posted image  ker me je ful strah tega kako bom čakala tisti bližajoči 18 -i pa potem še kar nič ne bi bilo. Samo rekla mi je da ima široko glavo user posted image  da po kom ima to da po meni že ne...no ja bomo videli ko pride vnuser posted image .

Lorelaj - tud jaz sem slišala da naj bi pomagalo da greš na vse štiri da se otroček obrne. Držim pestke da se bo, ti pa se tudi pozdravi in se fino čuvaj...pa daj ostani doma user posted image !

Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  za Urbana!!!!

Drugače pa je za mano prvi frej dan user posted image user posted image  in ne grem več v službo v letu 2010 user posted image ! In sem šele prejle pevič pogledala forum, škoda, bi se vam drugače z veseljem dopoldne pridružila na kavici Rozca, Plamen pa girl79, tko da naslednjič bi tudi jaz če me vzamete user posted image .

Srečanje v Zvezdi - jaz tudi pridem Plamen, kaj pa Urša_p? pa kera nova? Rožca26 se nam boš tudi ti pridružila?

No to je zaenkrat vse, grem naprej nič delatuser posted image user posted image . Pa obljubim da bom zdej več brala in se tudi boj pogosto javilauser posted image .

Pa pa

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.2.2010 17:40:07   
Jessy
Lorelay, da bi ti le pomagalo. user posted image   Pa da ne boš brez veze na vseh štirih, si omisli še eno krpo user posted image , pa na -wc greš lahko spucat fuge z zobno ščetko.user posted image ...pol, ko bo pri tebi vse tipi topi, pridi še k meni!user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.2.2010 17:54:41   
vekybel
Čer!

Danes se pa prvič oglašamuser posted image , nisem imela časa, sem hodila okrog po opravkih.
avidim da imamo dve novi tako da NM in nenya33 dobrodošli med nami user posted image  in želim vam lep preostanek nosečnosti in lep porod pa še lepše druženje z nami. Javite se ko imate čas, ene smo tu vsak dan gor, tako da kr pogumno.

sandrica23 nič ne skrbi, dokler je samo za vzorec se ni za bat. Če pa bi ta izcedek močno in grdo smrdel potem pa zna bit umazana plodovnica. Javi nam kako je bilo na pregledu ok.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.2.2010 18:12:41   
vekybel
sara2007 samo da je vse uredu z otrokom, ne se sekirat sej nisi edina ki te tako hitro odpravijo.

plamen hvala za link ampak jz imam to knjižico doma, ki sem jo dobila v materinski šoli.
Kaj bosta kupila novo hiško ali stanovanje?

lorelaj nič se sekirat, moj user posted image  je tudi z ritko obrnjen dol. Naslednji teden ko grem na kontrolo bom videla če se slučajno obrnil, če ne mene tudi čaka CR. Rajši da greš na CR kot da bi morala rojevat na ritko v tvojem primeru še posebej. Samo glavo gor in sprejmi kar ti je sojeno in ti bo lažje, verjemi mi. Ker če boš kontra šla temu ali negativno mislila tako se ti bo zgodilo, raje sprejmi tako kot je pa ti bo lažje, jz sem tudi tako naredila in še ne veš eni user posted image  se lahko obrnejo tik pred porodom veš, tako da ni nujno da bo CR.

jessy povej mi kako je tvoj user posted image  zdej obrnjen? Boš rodila vaginalno če je z glavico dol ne?

rožca26 čestitke za 36t in za porodniško user posted image

zvezdici mene tudi neki prav žuli občasno pod joškami pa ne vem kaj je in se mi zdi da je glavica, ker sem 2 dni pred pregledom čutila isto in pol mi je reku G da je tam glavica.
Drugače kako si? Kaj počne ta mala? user posted image

3sonček3 še enkrat napiši povezavo-link, ker ni vredu napisano, ne moremo glasovat user posted image  user posted image

maja.gal kako se ti počutiš zdej? Vse uredu?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.2.2010 18:16:39   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy povej mi kako je tvoj user posted image  zdej obrnjen? Boš rodila vaginalno če je z glavico dol ne?

Že kar nekaj tednov je z glavico obrnjen dol. user posted image  Računam na vaginalni porod, če le ne bo pretežak ali prevelik. Tako pravi moj G.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.2.2010 18:21:18   
vekybel
...ne bo ne...glede na to da si dobro motivirana-kar mi je všeč-ne bo problemov boš videla.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.2.2010 19:22:56   
lorelaj*
Hvala vsem za tolažbo. Mi je že lažje. Kar bo pa bo. Če nič drugega, se bodo pa tla svetila. user posted image Jessy, zaenkrat imam dovolj svojih fug, če mi bo pa res zmanjkalo, se ti pa oglasim. user posted image
Vekybel, a tebi bodo datum določili za CR ali boš čakala do začetka poroda?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.2.2010 19:43:38   
nenya33
Oj čmrlika, kakšen dokaz pa rabiš? bi bil doktorat iz vozičkologije ok?user posted image občasno vas berem, pa se mi zdi fer in prav, da to tudi javno objavim... Če bi imela kaj več za povedat, bi to že storila, pa vidim, da vam tudi brez mene gre user posted image Sicer pa... srečo je treba deliti, ali kako?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.2.2010 19:45:02   
Jessy
Lorelay, jaz sem se pa že veselila, da te bom gostila, zdaj pa tako praviš user posted image . Še prenočišče bi ti ponudila! user posted image  Če si premisliš, si še vedno dobrodošla.user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.2.2010 19:48:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nenya33

Oj čmrlika, kakšen dokaz pa rabiš? bi bil doktorat iz vozičkologije ok?user posted image občasno vas berem, pa se mi zdi fer in prav, da to tudi javno objavim... Če bi imela kaj več za povedat, bi to že storila, pa vidim, da vam tudi brez mene gre user posted image Sicer pa... srečo je treba deliti, ali kako?

brez zamere, če boš malo po forumu kje drdrugje kaj več prebrala boš razumela...se opravičujem...je zanimivo

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nenya33)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.2.2010 19:56:39   
vekybel
lorelaj pri meni je tako: jaz imam naslednji teden v torek pregled in takrat bomo videli če je user posted image  še vedno z ritko dol obrnjen in če bo se bom kr zmenila za datum CR-ja.  Ko imaš razlog ali situacijo za CR, kot je naš primer, se določi datum CR in to mislim da 7-10 pred PDP. Če pa se bo obrnil na glavco pol itak grem naravno rodit.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.2.2010 19:58:46   
Anonimen
lorelaj pri meni je tako: jaz imam naslednji teden v torek pregled in takrat bomo videli če je še vedno z ritko dol obrnjen in če bo se bom kr zmenila za datum CR-ja. Ko imaš razlog ali situacijo za CR, kot je naš primer, se določi datum CR in to mislim da 7-10 pred PDP. Če pa se bo obrnil na glavco pol itak grem naravno rodit.

Vekybel kdaj pa imaš PDP? Mogoče bova pa skupi "rojevale"user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
2.2.2010 19:59:05   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: nenya33

...seveda srečo je treba deliti in pri nas tukaj pa tudi nesrečo in veš zakaj, ker naše pikapoke pomagajo, res vprašaj ostale punce.
Lepo je da se nam oglasiš in napišeš kaj, pa tudi če ti ni za pisat vsaj nas spremljej, ker tako marsikaj izveš in se naučiš.
Mi se pa veselimo vsakega poročanja iz pregledov, tako da ipak imaš kaj za pisat ne user posted image .

(odgovor članu nenya33)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.2.2010 20:00:48   
vekybel
sara2007 na to sem tudi jz že pomislila. PDP imam 7.03.
Koliko dni prej si se pa ti zmenila za CR? Mislim da je več kot 14dni?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?