|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
29.1.2010 10:42:52   
Zvezdici
Malo bolj pozno dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za 3. del. Ste pa res pridne.

Danes smo spet deležni malo sončka. Upam, da ostane tudi čez dan, čeprav ga že prekrivajo oblaki user posted image .

Sem, pa včeraj ugotovila, da imam za pupo vse razen plenic user posted image user posted image . Ne moraš vrjeti. Ta najbolj pomembno, pa pozabim. Ampak zanimivo je to, da sem bila prepričana, da sem jih že kupila, pa sem včeraj videla, da imam samo ene par plenic, ki sem jih dobila od bratranca, ki je imel že odprt paket, pa ni imel kam z najmanjšimi. Tako, da sem včeraj šla takoj kupit. Je bil en majhen sprehod do dm-a user posted image .
Danes tudi upam, da uspem izkoristiti sonček.

Jaaa pa tudi tukaj čestitke tjaši za sinčka! Držim pesti, da bosta čimprej doma!user posted image

rožca - user posted image user posted image za nov avtoček. Upam, pa da si učeraj našla potem svojo zdravstveno user posted image .

lenčy - njaami ja cvetačna juha. Jaz jo nameravam spet ta vikend naresti, že komaj čakam. Se mi že zdaj cedijo sline user posted image . Me veseli, da je vsaj še eni všeč. Ker večino, ki jih poznam jo ne mara.

Bom rajši nehala pisat, da ne bo preveč za brat.
Sem, pa sigurno še kaj pozabila, tako kot ponavadi.

Uživajte!

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 226
29.1.2010 11:11:12   
3Sonček3
Dobro jutro!

Mi je uspelo zaspat, pa sm se umes še ene 3x zbudila za na wc pol pa spet cela umetnost nazaj zaspat ko je moj smrčou ko medo in sm ga celo noč rukala da se je umiriu. No naspala se glih nism ampak za silo pa bo, mi tut tale sonček zunej daje dodatno energijo tko da mislm da mi nebo treba it popoldne spat user posted image user posted image user posted image .
Danes vstopamo v 33. teden in glede na to da je 3 moja srečna številka, upam da bo tut ta teden tko srečen. Je pa fajn da je ta teden 3.2. in ne 3.3. ker bi v tem primeru pa že resno razmislna kako bom preživela dan.
No čvekice pridte se sprostit še mal pol bo vikend pa bo spet štrajk

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 227
29.1.2010 11:12:28   
lunka1
No, jaz sem s pregleda...

Kot sem že zadnjič napisala, da mi moja G skoraj nikoli ne naredi UZ... sem ji danes rekla, da že dva dni manj čutim detece in mi je naredila ponovno UZ. Vse je lepo in prav, glavica kar velika (za 37t)... In danes je naše dete prvič pokazalo kaj ima med nogami in mi je G lepo pokazala luliko, torej imamo Julijo user posted image . Pravi tudi, da ima dolge noge user posted image , v glavnem bo ena velika baba. Ima 2400 g, prava mala bajsika.

Drugače pa danes še nisem dobila napotnice za P, je rekla, da mi jo bo dala naslednjič, dobila sem 3 stekleničke železovega sirupa kljub temu, da nisem pretirano utrujena, le zadihana. Zredila sem se tudi samo 0,9kg od zadnjega pregleda. Super. Naslednji pregled imam 19.2.

*

Drugače pa sva imela z mojim že navsezgodaj kolobocije z delavci in sva prekinila poslovanje s podjetjem, kjer sva naročila okna. Mislim, da je nosečka24 tudi jamrala nekaj okoli oken... No, nama se je zaradi njih adaptacija zavlekla že za 2 meseca, vse je bilo narobe, enih oken sploh nisva dobila, v glavnem štala... In sva se odločila, da nazaj vzameva avans, kot nama je bilo ponujeno in vzameva novega ponudnika. Pač bova čakala še en mesec na nova okna... Do poroda tako ali tako ne bi bila notri user posted image . Nosečka24, mi lahko poveš, kje sta vidva naročila okna?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 228
29.1.2010 11:29:10   
3Sonček3
lunka1 user posted image user posted image user posted image za pregled

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
29.1.2010 11:29:46   
Anonimen
lunka1: midva sva okna naročila pri enem privatniku na spodnjem brniku (cerklje na gorenjskem)- okna Jenko in ti ne priporočam. Midva sva najprej dala zamenjati dva okna v kopalnici in po enega v spalnici in otroški sobi. Šla sva po nešteto predračunov in on je bil najcenejši in najboljši, na žalost pa najslabši kar se tiče rokov montaže. V prvo je šlo še kar v redu in sva okna dobila v cca. 1 mesecu, zdajšnjo rundo, ko sva naročevala okna še za kuhinjo in računalniško sobo, se nama je pa zameril-no vsaj meni se je, mojemu je itak vseeno in se mu nikamor ne mudi ker je še zmerej najboljš pri mamici v kuhinji jestuser posted image .
No in sva najprej čakala na predračun 3 tedne, nakar nama je obljubil da bodo okna pred božičem namontirana. In je pozabil pravočasno naročiti šipe ki jih naroča iz nemčije-gori pa vemo, da imajo do 11 januarja vse zaprto zaradi praznikov. Torej ni bilo nič od nič, pred tremi dnevi jih je pa končno pripeljal, jih zložil in rekel, da dokler ne bodo temperature nad +5 jih ne bo montiral...no pa smo spet tam. In kot zanalašč je še vedno bolj mraz in nič ne kaže na otoplitev.

Torej v grobem....čakava že dva meseca in bova očitno še kakšnega zravenuser posted image , kuhinje pa še dolgo ne bova imela, ker ne mislim hodit z majhnim dojenčkom po ikei. Zdle bi še šla, po porodiu pa definitivno ne vsaj kake dva meseca-poden res-me kar pogreje ko se samo spomnim na touser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 29.1.2010 11:31:01 >

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
29.1.2010 11:30:45   
Anonimen
aja...še nekej sem pozabila povedat...ta okna niso več toliko poceni, ker je od najinega prvega naročila in do zdajšnjega cena zelo poskočila, tako, da se tudi iz te strani pri njemu ne splača več oken naročat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
29.1.2010 11:47:15   
rožca26
Dobro jutro še enkrat user posted image

Sva z Vidom šla spat, pa mali še spi, mene je pa sestrična zbudila in sm zdej pokonc. Je pa na žalost odpovedala nakup moje stare corsice user posted image  Ah, jest sm pa mislila, da se jo bom na hitr način losala user posted image  Nč, bo treba mal več truda v prodajo vložit user posted image  No, sej bo moj lubi, ker meni se po pravici povedano ne da user posted image

Kar se tašče tiče - sej se ne mislim kregat, ker je škoda mojih živcev, sam me pa včasih prov pogreje. Glede njene starosti pa - ona je le par let starej od moje mame, tak da ne bo starost kriva. Je itak tak čuden tič že po naravi: če ji je kdo fuuuuuuuuuuuul všeč (tudi če je to neka stranka), jim skoz lupčke pošilja pa z njimi se pogovarja kot da so mal debilčki; če pa koga ne mara, je pa fuuuuuuuuuuuuuuuuul nesramna. Aja, da ne govorim, se je enkrat s stranko po tel. pogovarjala in ko sta zaključili pogovor, je poslala poljubčke v telefon user posted image  To ti je pa poslovnost. Ne, včasih imam občutek, da ni čist čista.
Kar se pa hranjenja tiče, je pa pol sama ugotovila, da je ona vse zafrknila in se je pol umirila. Mi ni blo treba rečt.
Predvsem me pogreje to, da se ne zna normalno obnašat pri Vidu, tko kot ostali dedki in babice, pa prababice, tete ... Ona je res neki ekstra ... Ampak kaj čmo - Sto ludi, sto čudi. Pa tašče pač pridejo v paketu.

Zvezdici - ja sem jo pol našla. Ne boš vrjela kje - v mat. knjižici nekje vmes user posted image  Še zdej mi ni jasno kak se je tam znašla user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
29.1.2010 11:50:07   
rožca26
Punce - kar se oken tiče - mi2 sva menjala okna pred letom in pol (ko sem bila noseča z Vidom - poleti) in sva okna vzela pri GVT. Jest in moj sva bila ful zadovoljna z montažo, točnim terminom ... Računajte, da sva v enem mesecu naročila, se neki zmišljevala, prišli so pomerit, napisali ponudbo v roku 1 tedna, čez 2 tedna so že prišli montirat. Lahka, da so mal dražji, vendar se splača. Pa AJM so baje tudi kul.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 233
29.1.2010 11:51:01   
3Sonček3
rožca a je to tvoji tašči prvi vnuk?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 234
29.1.2010 11:55:03   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ja. Pa moji mami tud, pa ne dela takega džumbusa. Sestra od tašče je pa čist kontra - je sestra starejša, pa je šele dec. dobila 1. vnukinjo, pa ni tak rožčasto razpoložena. Včasih mam občutek, da je kej potegnila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.1.2010 11:57:15   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ja. Pa moji mami tud, pa ne dela takega džumbusa. Sestra od tašče je pa čist kontra - je sestra starejša, pa je šele dec. dobila 1. vnukinjo, pa ni tak rožčasto razpoložena. Včasih mam občutek, da je kej potegnila user posted image user posted image user posted image  

Pol ji je že pou oproščeno user posted image . Vrjamm da j zoprno, js mojo taščo že zdej prpravlam na to da je to NAJIN otrok in od nobenga druzga, ko se učasih tko kej pogovarjamo pa ji mirne vesti rečm tko bo kukr bom js rekla sej je moj. Al pa kej podobnega

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.1.2010 12:22:59   
Anonimen
ma dej moja tašča zmeri govori v množini. Sem se zadnjič pogovarjala glede pralnih plenic, je ona rekla- Ah, bomo že zrihtali to pa sušili, ...jst sem si pa mislila...a mi? Kdo mi? VI imate svojo družino MIDVA bova imela pa svojo. Nobenih MI ni tukej. Samo da pride še ena taka priložnost bom lepo tako povedala, ker ponavadi je ironija ta, da ko pride kakšna situacija sem tiho in besna ko ris držim v sebi, potem mi pa šine v glavo, kaj vse bi lahk reklauser posted image . Pa kot zanalašč se take bedarije dogajajo v teh zadnjih tednih nosečnosti, da sem potem samo živčnauser posted image .

Za okna greva pa drugič definitivno v kakšno preverjeno podjetje, kjer ni vse nekej na hojladri in imajo določene roke, katerih se držijo. Da ne govorim, da je unega najinega blo treba vsak drugi dan klicatuser posted image in mu dobesedno težit, da si se že sam počutil ko en klovn 

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
29.1.2010 12:33:18   
lunka1
nosečka24

Joj, midva sva imela takšno sranje s temi okni, da glava boli. Sva plačala avans 750€ že konec oktobtra, začetek decembra so jih prišli montirat, s tem, da nama dveh oken sploh niso montirali (namesto enega imava karton že od takrat, namesto drugega v kopalnici pa je staro okno notri ostalo). Vse ostalo narobe, predstavljaj si, da so nama namontirali okno, dolgo 1,5m z matiranim steklom... Okna krivo vdelana, skratka GROZA. Sva takoj reklamirala in nama je obljubil, da bodo nova okna do 15.1. notri. No, ko bi jih mogli prit montirat, se sploh nihče ni javil na telefon, moj je še dopust vzel, da bo ja zraven, naju sploh nihče ni poklical... NIČ! Kot, da nismo ljudje... No, danes so prišli, da bodo odpravili napake na teh oknih, ki so notri, pa je glavni monter priznal, da je res vse narobe in smo prekinili posel. Je imel "šefa" na telefonu, ko sva bila zraven in ga je vprašal, če nama želi kaj povedat, pa se ni niti opravičil... So pa to Utriente okna iz Žabnice.

Midva imava kuhinjo že naročeno in morava poklicat danes, da nama jo bodo še malo dlje držali, ker je nimava kam montirat. Zaradi teh oken nama je šlo vse v franže, ne moreva ne knaufa dat gor, ne estrihov, kopalnica stoji in vse ostalo... Groza res! Zdejle bi enga... user posted image user posted image

Saj za kuhinjo gresta lahko že gledat, pa si izpišeta vse šifre. Ti jo že kar izberi, pol jo gre pa tvoj samo iskat. Midva sva izbrala Dan Kuchen, naju je prišlo 3790€ z otokom. Je ful lepa kuhinja, komaj čakam, da bo postavljena - tam enkrat maja user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.1.2010 12:37:39   
3Sonček3
o kuhinje kuhinje

http://www.slovenijales-bivanje.si/imagelib/magnify/default/Slovenijales-bivanje/pohistvo-in-izdelki/kuhinje/proizvajalec-gorenje/delta-multicolor/kuhinja-gorenje-delta-multicolor-jabolcno-zelena-OI.jpg

Tko bo pa moja kuhinja zgledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.1.2010 12:46:50   
Anonimen

o kuhinje kuhinje

http://www.slovenijales-bivanje.si/imagelib/magnify/default/Slovenijales-bivanje/pohistvo-in-izdelki/kuhinje/proizvajalec-gorenje/delta-multicolor/kuhinja-gorenje-delta-multicolor-jabolcno-zelena-OI.jpg

Tko bo pa moja kuhinja zgledala user posted image user posted image user posted image

lepaaauser posted image
Midva bova pa belo sijaj vzela iz ikee, pa bodo stene zelene.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/kitchen/tools/kitchen_style_selector

Zrisano že imava, najrajši bi jo šla iskat, pa se jo potem zmontira,samo mojuser posted image ni za to.

Lunka1: potem je bilo pri vama še hujeuser posted image . Poden od podna je z enimi podjetji. Včasih se sprašujem a sploh hočejo naročnike a jih namenoma odganjajo al kaj, ker kakšni primeri so res absurdniuser posted image V teh časih, ko je kao recesija in ne vem kaj, se tkole norca delajo iz nasuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
29.1.2010 12:48:32   
3Sonček3
Am sej nevem a si to dala sm za primer al boste res meli tolk predalou??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.1.2010 13:03:42   
vekybel
Dan!

Moji obiski so pravkar odšli, bilo je lepo, bilo je cartanja in priprave na user posted image .
Danes sem boljše, ni mi slabo, zapestnica pomaga in seveda vaše pikapoke in nasveti.

tjaša držim pestke za tebe in Urbana da bo vse uredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rožca26 lep seznamček.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.1.2010 13:06:58   
rožca26
Nosecka24 - lepa kuhinja, sam ti pa neki svetujem - NIKAR VZET BELO STEKLOKERAMIČNO PLOŠČO. Ker če jo boš, boš sam jokala zaradi pucanja ...

Sonček - Več k je predalov, boljše je, saj maš lahka tud v predalih lonce in ti ni treba sprednjih vn jemat, če maš kaki lonec zadej. Jest mam sam predale (razen 1 omare z vratci, k je pa za koš) spodej in super truper zadovoljna. Vse na roki, veš kje je kej ...

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.1.2010 13:10:57   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Nosecka24 - lepa kuhinja, sam ti pa neki svetujem - NIKAR VZET BELO STEKLOKERAMIČNO PLOŠČO. Ker če jo boš, boš sam jokala zaradi pucanja ...

Sonček - Več k je predalov, boljše je, saj maš lahka tud v predalih lonce in ti ni treba sprednjih vn jemat, če maš kaki lonec zadej. Jest mam sam predale (razen 1 omare z vratci, k je pa za koš) spodej in super truper zadovoljna. Vse na roki, veš kje je kej ...

Nevem js se nebi odločla za tolk predalou je pa sigurno use za neki dobro. Men je ta zelena kuhinja padla v očke takoj k je vn pršla in ustrajam pri njej pa če se svet podre user posted image user posted image user posted image . Sm mojmu rekla da čm met tako kuhinjo ostalo opremljanje lahko prepustim njemu če hoče sm tole kuhinjo naj mi kupi user posted image user posted image user posted image . Navsezadnje bom js tista k bom večino dneva preživela v njej in mislm da ne zahtevam preveč

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.1.2010 13:39:43   
vekybel
ursa_p hvala ker se vedno spomneš na nas za te akcije.

lenčy kaj pa boš kupila v mullerju?

jessy mislim da je luna že 3 dni.
Probaj z telovadbo lepo počasi pa bo bolečina minila boš vidla.

lunka bravo za lep pregled user posted image user posted image user posted image  in čestitke.

nosečka24 ta za okna pa je res pacient ej, to ti se zmeša.

3sonček3 sta dobila kredit? Držim pestke da vam uspe in da si ustvarita svoj domek.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 245
29.1.2010 13:47:24   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3 sta dobila kredit? Držim pestke da vam uspe in da si ustvarita svoj domek.

Uh hvala da si se spomnla sm glede na to kok je njegov šef cepljen proti hitrosti, mislm da bova še najmanj 1 mesec čakala da izpolni pole (mimogrede, čakava že od avgusta, če ti to kej pove).
Sm pa učerej dobila tisto odločbo za nakazilo denarja namest paketa, pa tut pr men nč ne piše datum nakazila gor, samo da smo pravočasno oddali papirje in da smo upravičeni do denarja.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.1.2010 14:17:38   
maja.gal
Živjo punce!

Najprej čestitke za 3.deluser posted image user posted image user posted image

In pa čestitke Tjasi za Urbana ter veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse v redu!

Jaz se kar nekaj časa nisem javila, ker sem bolj kot ne samo v počivanju. Moj hrbet je čedalje slabše, pa še kolki so me začel zelo bolet, tako da ponoči skoraj ne spim več. Ne morem ne na enem ne na drugem boku ležat, ker mi kar noge drevenijo in peče me kot žerjavica. V ponedeljek sem imela GK in UZ. Mala princesa lepo sedi user posted image user posted image in se ne pusti motiti, zato me verjetno tudi bolj v noge boli. Je blo pa za crknit smešno, ko me je ginekolog pobiral z mize, ker sama ne morem več vstajat oz. lahko vstanem če sem na boku, tko pa sm bla na hrbtu in so mi noge zaštekale...me je najprej prevalil na bok user posted image pol pa me vstajal kt da sm nepremičnina. Če ne bi tok bolel bi se polulala od smeha, tko sm bla pa na meji med jokom in smehom user posted image

Ker je že mesec dni, mi je osebni zdravnik poslal bolniško na komisijo in zdej čakam kako se bojo odločili. Me je opozoril,da ful nočejo dajat bolniških nosečnicam in sem ga samo gledalauser posted image , ker sama nikamor več ne morem in sedim težko, ležim težko .... in naj bi šla delat???? Imam izvide iz Soče, ki niso razveseljivi, moj os.zdravnik pa se sprašuje ali bom dobila bolniško??? Halo??
Zdej me je pa ful strah, ker PD nastopim 2.3. in res ne vem ali mi bojo dali bolniško ali ne. Da pa bi mi u službi odobrili dopust pa lahko pozabim. Sej jaz bi sicer rada šla delat, ker je pol le več denarja na konc mesca ampak jaz ne morem niti avta vozit, ne hodit hitreje kot 1km/2h, da ne govorim da nardim par deset metrov in mislim, da bom levo nogo obesla za vrat...
Ne vem več kaj naj si mislim...user posted image user posted image user posted image

Glede oken - midva jih bova naslednje leto menjala, sem pa dobila eno priporočilo za Secom Krško - hitri in kar precej ugodni. Sicer je iz druge roke priporočilo ampak za vprašat je.

Nič, grem nazaj jokat in stokatuser posted image

user posted image user posted image vsem!!!

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.1.2010 14:19:51   
lakaya
Olja :)

Lunka 1 dobr si opravla s pregledom in UZ user posted image Pa BRAVO za ime, moja skor 9-letna hči je tud Julia (sicer brez j) sliši se pa isto lepo user posted image

Rožca zelo dobr in pregleden seznam user posted image svaka čast user posted image

Kuhinje moja je v rdeči barvi, sicer zelo lepa, ampak katasrofa za čistit, se čist vsak prst pozna gor user posted image s tem da ni visoki sijaj. Tko da, če nočete imet preveč dela kupte kuhinjo v neživih barvah!!!

Pa lepo se met user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.1.2010 14:27:46   
3Sonček3
Zdejle sm se spomnla da js tut poznam ene monterje za okna k so nam monterali.
Panjan firma, če kera pozna tam nekje okol NM. Pr nas so monterali okna in vrata in smo bli zelo zadovoljni z njimi in še vedno smo v stiku z šefom k je taka faca da ga je treba iskat. Res da niso bli takrat najbl ugodni ampak smo bli pa res super zadovolni z njimi. Če kero zanima sm rečte, bomo takoj biznis zrihtali. Aja okna so pa Inlesova.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.1.2010 14:29:50   
lucika
:)))) sem se nasmejala tem taščam. jap, množina gre meni tudi na jetra. al pa dvojina no.. bova naredile smrekov sirup. kaj bova naredle, a jaz bom glaž držala, ti boš pa cuker sipala? TI  boš naredla, pa se delala, kot da si meni pomagala, al kaj... pa bova kuhale, pa bova peglale, pa....aaaaaggggg, se mi je mešalo. zdaj se pa itak menimo bolj ko ne nujno, te pa niti ne pride do sem.... pri aidanu je pa itak vse splanirala, kaj vse ona bo in kaj ne bo in kaj bo kupla in kaj bo pripravila...sem rekla, naj si svojga naredi, tale bo moj....ampak to so take bedarije, ko nam nič ni prav...po drugi strani mi je pa še manj prav moja mati, ki ji je gladko vseeno, če ima kakega vnuka ali ne. nooo, ko se hvali okoli je vse super....tak da, nikoli končana zgodba, najboljše jih je odmislit, se ne sekirat, pobrat najboljše od njih in je to tzo...drugače se nam itak lahko zrola.

sem prišla iz službe. predala še zadnjih pet papirjev, se zahvalila direktorjem, oni meni, šla na malico in je to to. zaključeno za eno leto. uf. fajn občutek a hkrati grozen. ampak evo, zdaj se fokusiram samo na prihajajočo bibo, na tega škrata, ki ga že imamo, malo na sebe, malo na moža, malo na psa. vse je bilo zdaj bolj na strani, ker sem res dala veliko preveč od sebe, da sem naredila vse kar je bilo treba. torej, zdaj uživam dalje,uradno:)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?