zoey
|
Ola, da se pofočkam Sm mela kar naporen ( ) dan. Bila na kavi s Skodrano mamo. Je živa, zdrava, vse ok. Priletela domov, si nekaj skuhala, na hitro priletela 1 prjatlca. Tadruga me je pozabila pobrat, se je spomnila name malo pred Logatcem, ko ji je začel radio šumet No, ma sva bili vseeno pravočasno v Postojni, je šla z mano na predavanje o epiduralni, k jo je firbec matral, pa potem sva planirali še 1 obisk. V predavalnici je že zmanjkalo stolov, 3 visoko noseče smo stale, 5 nefunkcionalnih tipov je mirno sedelo Anesteziolog je malo zamudil, ma ko je prišel je naredil red, tako da smo se lahko usedle, 1 model je pa celo ustal. Sem naredila hitro statistično analizo in ugotovila, da 75% teh nekavalirskih in za moje pojme nefunkcionalnih tipov nosi uhan (zlato rinko) v levem ušesu Sem pa tudi ugotovila, da nam pač ne bo zmanjkalo dela, ker od takih očetov se otroc ne morjo kaj pametnega naučit in bojo zihr problematični Anesteziolog se mi je zdel skuliran, je strukturirano povedal + in -, čeprav je večx poudaril, da za te - nima primera iz prakse. Super, kaj naj rečem . Upam, da nisem sk**** katerega vašega možakarja, sem sicer zelo emancipirana, ma nek red pa tud mora bit Potem sem si šla po sexi mrežaste gatke v Sanolabor in čaj iz malinovih listov. Kar še ne pomeni, da ga bom pila Imam tudi olje za presredek, pa se še nisem lotila masaže, bolj slabo kaže Potem sva šli še na obisk, ta prjatlca ima 9 mesečnega in je tak čombe, ma taka ornk bedrca, prave šunkice. Ampak mama pravi, da je vzorčni primer zdravega otroka. Je pa res cukr. Zdaj sem doma in sem zmatrana kot bi v rudniku delala. Bravo za vse, ki ste zaključile z delom Maja.gal - držim pesti za bolniško, ma so res škrti zdaj in zelo neprijazni do nosečk Okna - razred zase Nam so jih menjali predlani, z velikim zamikom, po dolgem teženju in popravah, jih pa še niso računali Mogoče pa častijo, hvala Sam reklame pa res ne morem delat za njih
|