Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 12:37:43
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Moj včerajšnji izdelek. Pa ti si carica!!!! Svetovna Pepa No, jaz imam konec maja RD, sicer nisem neka fenica tort, ampak tako s pujso in rožcami bi pa imela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 12:40:54
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy dobro jutro! punce, če bi moj vedu, kakšno statistiko mate, bi mi verjetn ugasnu internet. namreč sam ima rinkico ampak je izredno prijazen do vseh, tudi nosečnicam je pomagal stole prinest pa okne je odpiral, ker je blo enim slabo, tko da ne vem no, moj ne spada v to statistiko mogoče mate pa sm v vašem koncu tako, ne vem če mate zamašene noske, velik čajčka pite, sicer se mi pa zdi, da bom tud js kej fasala, k pri nas vsi neki kašlajo... Lenčy, nč se sekirat. Sem vesela, da imaš enega fejst poba. Vzorec je bil itak premajhen, nisem imela kontrolne skupine, tako da je vse skupaj statistično nesignifikantno Sem si pa pač mal zabave naredila, brez zamere.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 12:47:51
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia Zamašen nos-se kar pridružim, pa še včasih malo krvavi, najbrž ker je sluznica tolk izsušena... Pa suha usta-celo noč vstajam na wc pol pa pit....in tako do jutra. Drugače pa sem vsak drugi dan tako utrujena da cel dan prespim, pol pa en dan spet neki migam in naslednji spet prespim...komaj čakam na pregled ki ga imam drugi teden da vidim če je vse ok. Kdaj se začnejo pregledi na dva tedna?' Drugi teden končno dobiva novo posteljo-večjo, ker zdaj se gužvava na 140x200, pa sva naročila 180x200, da bo za prostor! Pol pa pridejo še prebeliti par poličk našraufati na stene....pa bo. A katera šteje gibe -kdaj se začne šteti in kako se šteje,lahko mogoče katera razloži???? za posteljo. Mi2 imava 160x200, če bi vzela 180, ne bi spravila nočnih omaric zraven Ampak je tudi OK. Imam pa jaz podoben ritem, 1 dan še sfolgam kaj pomigat, naslednjega pa komiram. Ampak moj vrli G pravi, da tko pač je. Pojma nimam kako je s temi pregledi, ker imam extra škrtega G in me je naročil čez 1 mesec, v 37. tednu. Za potem je pa rekla sestra, da naročujejo na 10 dni Pa napotnice za P mi tudi še ni dal, tako da jaz nisem dober primer za razlaganje o tem . Pri nas tudi ni treba nič gibov štet, zgleda, ker mi ni nič rekel Drugače pa jim mora biti v 12h 10.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 12:49:30
|
|
|
|
zoey
|
Lepo je malo sama s sabo poklepetat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 13:10:13
|
|
|
|
Jessy
|
Zoey, ni problema za tortico, ti samo reci. Je pa res, da bi morda takrat morala razmisliti o drugem liku, kajti takrat ne boš več pujsa. mi smo se že najedli, zdaj čakam, da moj prime sesalec in posesa. Sem najprej hotela sama, pa mi potem prešine, da zakaj za vraga bi to morala vse jaz počet, ko pa ima gospod čas za sedenje na kavču in tipkanje po telefonu? Sem ka zakomandirala, zdaj pa čakam. Drgač se mi pa zdi, da bo pri meni z naročanjem enako kot pri tebi Zoey. Na koncu itak moraš hoditi na CTG-je, česar se niti pod razno ne veselim, ker se mi zdi, da so čist brez veze.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 13:14:20
|
|
|
|
7lina7
|
ojla!! se javljam s "CTG-ja" no, če temu lahko tak rečem... me je z Uz pregledal, nekaj meril, zlagal grafe in vse je v mejah normale... kolk smo težki ne vem - ni meril. zgleda da je samo pretoke pa posteljco pregledal. naslednji pregled imam čez en teden 5.2. pa to je to. sva z neredila še en krog po Europarku pa mi je že vse nekam hotlo uit pa bolet je začelo.... tako, da zdaj kuham, ker sem laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna!! lepo soboto!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 13:15:55
|
|
|
|
Jessy
|
7lina7, bravo za uspešen pregled. Tvoj G je očitno bolj priden z naročanjem!!! A tudi ob sobotah dela?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 14:16:33
|
|
|
|
lucika
|
helou vsem skupaj! operil si jaz redno dajem v nos, že od septembra. pazim, da čimmanjkrat, največkrat sred noči, ko res ne morem več dihat, al pa zjutraj, ko niti vdihnit ne morem... sem jih ziherr enih 20 porabila, da ne rečem kakega več. zdaj si kupim kr po dva. pa vedno mi rečejo, aaaa, to je za vas, veste, je treba zmerno. ma, ja, dihaj ti zmerno namest mene. baje da lahko popadke povzroči. da bi jih le, ne tak ko prvo, ko smo ga dva dni ven vlekli... pa ni nič s tem... itak se v nosečnosti nič ne sme, ker nič ni na nosečnicah stestirano... Moja dva spita. jaz sem tudi malo poležala zraven, pol je pa moj zaspal, in postanem živčna, če kdo pregloboko diha. sem rekla malemu da skočim samo lulat. no, zdaj spita oba, jaz pa sem en kupček cot zlikala (tavelikih, te niso fajne), pa posteljnino za posteljico sem dala prat. a ve boste te kojtre in obrobe vse oprale? jaz ne vem če bi ali ne... pri nas spet sneži. dost imam tega. in v tako vreme res ne bi rada rodila. hočem pol, ko bodo zvončki zacveteli. na zeleni travi, ne v snegu:(
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 14:26:25
|
|
|
|
Jessy
|
Lucika, jaz kovtrčkov nisem prala, sem pa oprala obrobo za zibelko, ker se ji je videlo, da je potrebna pranja, za v posteljico pa obrobe nisem prala, ker je še lepa. Tudi pri nas še kar pada.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 16:35:53
|
|
|
|
vekybel
|
Dan! Pri nas sneži že od 10:30 in se ne ustavlja, fulll je lepo, prava idila. jessy full lepa torta, pa še dobra mora bit, njami. Danes pa smo dopolnili 35 tednov, bravo za nas . Želim vam lepo soboto. Evo vam mojga snežaka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 16:38:09
|
|
|
|
vekybel
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 16:49:52
|
|
|
|
strumf
|
čav punce. pri nas je začelo snežiti šele popoldne, tako da se šele sedaj ustvarja prava idila. mojega ne spravim ven za nič na svetu-mi je za jutri obljubil en dolg sprehod. drugače pa je danes za mano tako dolgočasen dan. sploh popoldne se nimam kam dat. sej bi lahko cotike prala, pa si mislim, kaj bom pa delala potem zadnji mesec, ko bom na porodniški. generalke sem naredila že skoraj po vseh sobah, samo še kuhinja čaka. sem si jo pustila za na konec. do pomivanja mi ni, tak da je vse en živ dolgčas. upam, da bo jutri boljše. v sredo imam pregled, komaj čakam, da vidim najino pikico. se pozna da sem sedaj že okorna. zatekam še zaenkrat ne, ravno tako ne morem veliko pojesti-očitno imam želodec skrčen, ker sploh nisem lačna. ko pa jem mi je pa kr malo mučno. kot da hrana nimam kam it. hvala bogu, bo vsaj kakšna kila manj . zadnje čase edino opažam da sem grozno zadihana. sploh v razredu, ko hočem kaj na hitro povedat, potem sopiham ko nilski konj. da ne govorim o stopnicah, ki jih imam do zbornice in WC-ja. katastrofa!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 17:05:25
|
|
|
|
Ninča77
|
Pozdravljene, Tukaj teta od Sarchy2007 in vam javljam da je sara v porodni sobi, ima povišan pritisk in mala pupa povišan srčni utrip. Zaenkrat jo spremljajo na ctg, če ne bo boljše, ji bojo pa sprožili porod. za obe, da bo vse ok. Lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 17:16:36
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77 Pozdravljene, Tukaj teta od Sarchy2007 in vam javljam da je sara v porodni sobi, ima povišan pritisk in mala pupa povišan srčni utrip. Zaenkrat jo spremljajo na ctg, če ne bo boljše, ji bojo pa sprožili porod. za obe, da bo vse ok. Lp Ninča hvala za novičko, kar obveščaj nas. Sari in mali pošiljam in , držim pesti, da bo vse OK
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 17:20:55
|
|
|
|
strumf
|
sara2007 držim pesti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 17:25:21
|
|
|
|
zoey
|
Helou Sem odspala eno kitico s pomočjo ene kapljice Operila - neprecenljivo Sem se odločila, da si ga bom po potrebi nudila, ker tele noči res niso bile za nikamor. Sneži kot pri norcih, tako da sem parkirana na kavču in nameravam tukaj tudi ostat. Lucika - jaz sem vse oprala, nisem srečna, če ni preprano Vekybel- krasen snežko Pri nas ga imamo tudi, samo ga je sestrična naredila Danes je pa kuhal. Sicer sem pucala štedilnik kot nora potem, ampak je bilo pa njami Popoldne bi moral pa stric prit, pa bi se prestavil kavč, pa tanov gor prinesel, potem bi pa lahko previjalko sestavila, pa še eno omaro, na, pa jih ni zaradi snega Jaz pa tko rada pohištvo sestavljam Joj ženske, Sara je pa kar v porodni ... držmo pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 17:43:51
|
|
|
|
vekybel
|
Evo še vam pošiljam malo krofov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 17:50:48
|
|
|
|
vekybel
|
ninča77 hvala za novičko o sari, bomo držali pestke da bo vse uredu z obema in ji pošiljamo veliko ...bi te prosila v imenu vseh punc tu gori, da nam poročaš kako so da se ne bomo v skrbeh.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 18:17:19
|
|
|
|
lorelaj*
|
Srečno, Sara! Držimo pesti zate!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 20:19:29
|
|
|
|
Ninča77
|
Sara je zaenkrat vredu in če bo vse ok, bo lahko šla jutri domov. Vsako uro ji merijo pritisk, ki ji je padel, utrip od male pupe pa je tudi padel. Imela je utripa nekje 180 in to bi naj bilo preveč, tako da jo vsako uro tudi naredijo ctg.Mora pa strogo počivat. Nocoj držimo pestke za naso Saro in njeno pupo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 20:37:32
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Evo še vam pošiljam malo krofov Njami, bi se kar prelegel kakšen krof z dosti marelične marmelade, njami... Za Saro
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 20:57:23
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy 7lina7, bravo za uspešen pregled. Tvoj G je očitno bolj priden z naročanjem!!! A tudi ob sobotah dela? je mene tudi čudlo... pa pravi, da mora met 1 delovno na mesec.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 21:03:07
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Evo še vam pošiljam malo krofov jooooooooooooooj.... si mogla????? , pa men se v eno luštajo!! jooooooooooj.... ah....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 21:04:46
|
|
|
|
7lina7
|
za saro !!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 30.1.2010 21:17:53
|
|
|
|
Jessy
|
Držim pesti za Saro in njeno !!! Najbrž se je morala slabo počutiti, da je šla v P, kajne??? Joj, da bi le bilo vse ok in naj počaka tist 22.2. Ninča77, tebi pa hval za informacije! ko boš še kaj izvedela, prosim sporoči!!!! Mi smo se napraznovali, predvsem pa prenajedli. To bo spet vesel moj G v torek, ko bo videl moje kile. Tortica je super izpadla (tudi zelo dobra je bila), jo je bila nečakinja zelooo vesela in je stalno govorila Pujsa Pepa. Tolk je bila simpatična!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!