|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
28.1.2010 22:17:56   
7lina7
nočko vsem !!

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.1.2010 22:42:41   
Jessy
zgleda, da ste spet vse v Mižulah. jaz sem pravkar dala peči biskvit za torto, tako da bom vsaj še pol ure dežurala. Verjetno bom kar forenzike gledala, ker tu ni nobene čveke.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.1.2010 22:52:15   
3Sonček3
rožca user posted image  user posted image  user posted image za pregled in avto
Ja nosecka24 če dojiš morš ogromno tekočine popit (to ogromno pomeni več kot 2 litra/dan, nam so rekli v MŠ 3-4L sm js nevem kdo bo tolk popiu user posted image user posted image user posted image ) so pa rekli tut da si po dojenju že nasploh ful žejn in bo lažje tolk tekočine stankat user posted image user posted image user posted image bomo vidli kaj bo.

Js pa nemorm pa nemorm zaspat user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.1.2010 22:54:01   
Jessy
3Soncek3, a si bila že v postelji?

Za pitje bo držalo, da je treba veliko spiti, ampak jaz ne vem, če sem spila več kot 2 l na dan. Res pa je, da ti paše piti pred in po dojenju.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 204
28.1.2010 22:55:37   
3Sonček3
Ja sm bla že v postelji in sm že iz nje user posted image  user posted image  user posted image , nevem kaj naj delam po netu sm že use prebrskala zdej pa tle strašim user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
28.1.2010 23:01:18   
Jessy
user posted image  Ja, ti si pa dobra!!!user posted image  Jaz namenoma ne hodim pred polnočjo spat, ker potem tudi dolgo ne zaspim.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 206
28.1.2010 23:04:00   
3Sonček3
Js ponavadi kr hitr zaspim sploh če film gledam me hitr zmanka, dns pa negre pa negre pa še lubi je zaspau pred mano in je smrčou k norc in sm se razbudila. Pol me je mal mučlo kaj ste kej napisale, medtem se je lubi zbudu (si je zaželu mau razvajanja user posted image ) in evo zdej spet spi, js pa u luft gledam 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
28.1.2010 23:05:44   
Jessy
Moj pa kar na kavču spi. user posted image  Včasih sem bila jaz tista, zdaj me je pa zamenjal. user posted image
Drugače tudi mene rado zmanjka pred TV-jem, če gledam kak film, ampak ga že dolgo nisem, saj raje tukaj visim, kjer se mi pa ne spi. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 208
28.1.2010 23:13:02   
3Sonček3
Ja js mam računalnik zraven postelje (TV-ja nimava v sobi, ker use vlečeva z neta) tko da mam lubija skos zravn, mi ne uspe da bi kje drugje zaspau user posted image user posted image user posted image .
Me pa tko grozno sramne kosti bolijo da je joj, hodm k en pingvin, sej ne morm vrjet da to tko boli, pa tašča pravi da se mi je trebuh spustu user posted image user posted image user posted image (nč nevem o tem) 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 209
28.1.2010 23:18:19   
Jessy
Sonček, da mi ne greš slučajno že rodit! Je že zadosti, da je Tjaša, ti pa še malce počakaj.
Kosti tudi mene fajn bolijo. Sem se prej komaj s kavča pobrala, da je že moj debelo pogledal, kaj mi je. Sem kot star diesel. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 210
28.1.2010 23:22:02   
3Sonček3
Ja js upam da še najmanj 52 dni negrem rodit pol se pa lahko že kej pogovarjamo user posted image  user posted image  user posted image . Res bi rada še kej nrdila preden grem rodit. Pa tut ne počutm se da bi kej kmal šla, no ko se bo šefe user posted image odloču mu tega noben ne bo mogu preprečt, sm ga user posted image nagovarja naj ostane še 2 mesca na toplem. Res da smo usi že neučakani, ampak bolš počakat

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
28.1.2010 23:22:26   
Jessy
Biskvit je pečen, zdaj pa zletim pod tuš, vmes še prezračim, potem pa vodoravno. Jutri bo spet naporen dan.

nočko

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 212
28.1.2010 23:22:57   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ja js upam da še najmanj 52 dni negrem rodit pol se pa lahko že kej pogovarjamo user posted image  user posted image  user posted image . Res bi rada še kej nrdila preden grem rodit. Pa tut ne počutm se da bi kej kmal šla, no ko se bo šefe user posted image odloču mu tega noben ne bo mogu preprečt, sm ga user posted image nagovarja naj ostane še 2 mesca na toplem. Res da smo usi že neučakani, ampak bolš počakat

ti samo ukaži in ima, da te uboga!!! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.1.2010 23:23:19   
3Sonček3
Grem tut js še enkrat poskust zaspat upam da mi tokrat uspe. Lahko noč

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
29.1.2010 7:19:29   
branka28
Dobro jutro!

Ste za kavico :

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 215
29.1.2010 7:27:48   
rožca26
Ravno toliko, da vam voščim dobro jutro. Jest sm budna že od 4.30 in nikakor nisem mogla nazaj zaspat. Pol, k mi je pa zapasal spanc, je pa tamal že začel rogovilt user posted image  Marička, se morva glede tega še nekak uskladit s tamalim user posted image user posted image user posted image

Aja, sm pa pozabla včeraj napisat glede teh bolečin tam dol - sm potožla G, da me sramna kost boli milijon na uro, pa je rekla da to ni nič čudn, ker se vse širi. Tko da na mojo žalost to ne pomeni, da bo mogoče kej prej vn padlo user posted image  JEST PA TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK FIRBEC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi pa spet mal čez mojo taščo potožla. Men se bo 1x odpelal in jo bom tak nahrulila, da je groza. Mislim .... dovoli si celo men in mojmu ukazat, da nej greva kam, da bo ona sama z Vidom user posted image user posted image user posted image  kera user posted image user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim, da mi popolnoma zbija avtoriteto, ko smo skupaj user posted image  Pa kakšne zganja, ko je kosilo ... Če bi jo človek videl tko, bi mislu, da je zrela sam še za v pole ... Men bo enkrat res prekipel!!!!!!!!!!!
Aja, zaradi te ***** Vid ni hotu nič jest, ker se je ona z njim igrala ku-ku ... Včasih jo bi prov zašumarla user posted image user posted image user posted image

Uh, pa sem se zlajala. ker to je bil pa res že višek. Moram se, ker če ne znorim. Nočem ji pa čist nič rečt, ker bi rada, da sama mal pogrunta, da se pri kosilu take ne dela. Ampak enkrat ji bom mogla rečt. Sam še ne. Sam se bojim, da k ji bom rekla, bo ogenj v strehi. Ženska res ne razume ... pa mi je jasno, da ma Vida ful rada, sam sem mnenja, da bi ona mogla it mal k psihologu zaradi tega user posted image

Drgač pa DOBRO JUTRO!!!! user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 216
29.1.2010 7:28:36   
rožca26
Dobro jutro, branka!!!

Jest sm prec za kavico. Čeprov sem eno že spila. Hvala. Mi je prav pasala user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 217
29.1.2010 7:54:13   
Anonimen
dobro jutrooouser posted image , no zame ni lih ful dobro ker sem bolj slabo spala in to že dve noči. Sej me nič ne boli al pa kaj podobnega, sam spat ne moremuser posted image

Rožca26...glede tašče te pa čist razumem...preberi si mojo temo, ki sem jo odprla na podforumu družina in partnerski odnosi, pa ti bo prec jasno kaj se pri nas dogajauser posted image , se mi bo tud enkrat odpelal. Pomoje bodo mene v eno norišnco na konc poslal.

Nč, zdej sem pa lačna in grem jest-čokolešnikuser posted image mnjam, mnjamuser posted image
Zadnje čase sem zjutrej tooolk lačna, da bi volka pojedla.

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
29.1.2010 8:50:08   
lucika
dobro jutro!

spet sem malce potegnila, čez osem sem vstala. pa seveda ob šestih prej, da sem malega zrihtala. pa seveda še petkrat ponoči. čim se malo obrnem, se mi vse na mehur prestavi in že morem letet...

sem pred spanjem tele datume računala...bi bilo ok, da rodim kot ima sara dogovorjeno.
namreč, prvi je :22.10.2006
drugi bi bil pa: 22.2.2010
po moje to tak skup paše, da čez 10 let ne bom več vedla kdaj je kdo:)))))

rožca, ne se sekirat. za sebe ste, ignoriraj. saj vem da je težko. mi smo z mojo bili 3/4 nosečnosti totalno skregani, da se ne spomnim, da nama je čez noč varstvo odpovedala in sama sreča je, da smo v takem kraju, kjer smo čez noč tud vrtec dobili....zdaj smo kao ok, ampak ugotavljama...da ženska ni več najbolj mlada, pa da mi to kr spregledamo. mal se ti le leta tud kje poznajo, a ne? da ne bom grdo napisala...pa se verjetno tvoji isto. ker če tvoj vozi avto več kot 20 let, pa je začel pri 18 in bla bla...saj znamo računat, pomeni da je mama že precej stara, a ne? tak mal to poglej. se ti lahko skoraj malo zasmili, kaj češ bit jezna zaradi tega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
29.1.2010 9:17:18   
Čmrlika
Jutro!

Naslednji petek pa ne bom več v službi...user posted image ...

Vidim da ene ne morte spat, jaz pa HB vsaj to lahko, sicer se zbujam, seveda ko se je treba lotit projekta obračanje ali vstajanje za wc... drugače pa,... ob desetih že spim, ko ene še rogovilite tu gor. user posted image

Rožica - tašče so fine ja user posted image še dobro da je moja daleč user posted image user posted image boš morala malo vdarit po mizi pa ji povedat kako vzgojno...

aja, čestitke za pregled in železouser posted image user posted image user posted image pa srečno vožnjo z novim avtekom !

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 220
29.1.2010 9:17:30   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Hej user posted image

Joj js bi tud rada mal prej rodila, tm okol 18.2. bi blo idealno, da je še Vodnar, je moj lubi Riba ma roj dan 3.3. pa so te ribice zelo težavne, neorganizirane, užaljene... itd Res bi mela rajš Vodnarja!!!

Mejte se lepo***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tud navijam za vodnarja!! user posted image user posted image

že pobiramo stave! v igri so 7.2 , 10.2, 15.2

ti to zase navijaš?...ti bom jaz dala vodnarja ! user posted image  sma se drugače zmenle user posted image

user posted image user posted image .. če pa so danes začeli nabijat s temi datumi... pa saj sama veš - da je vsak dan težje.. pa da že komaj čakam, da se rešim trebuha in zadiham normalno..
ampak - itak ,da drži, da boma med zadnjimi... takan 7 brmarec je po navadi - dolgo prej panika pol pa se pustijo čakat!! dedci pač!

Sem res že ful radovedna kdaj bova... jaz sem od začetka mela izbran 7 marec... če pa že mora bit februar naj bo 11 al pa kateri ki še ni zaseden v naši družini...hja malo možnosti ma user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 221
29.1.2010 9:34:36   
lucika
DA VAM ŠE MOJO ŠTORIJO POVEM...
g mi dela uz za vsako. in mu program računa težo in vse meritve in na podlagi tistega kr predlaga pdp... no, in po zadnjem je naračunalo 17.2.2010.

moj to omeni tašči, ona naprej, in zdaj me naši klicarijo, zakaj ne povem da so mi pdp prestavili. halo? nič jasno...in včeraj me kliče taščina sestra, da je mogoče mojo mamo prpričevala, da so meni prestavili rok, kak te ona to ne ve....in se z mojim menima, kak so nori in kaj je on sploh povedal...ja, to, da so ti po uz novi rok dali. aaaarrrgggrdaassADSGDZSA. mislim, celo mesto se zdaj to meni, da me bodo ja vse gnjavili še 3 tedne prej ko bo res kaj....fino ne?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 222
29.1.2010 9:55:11   
ursa_p
Jutro!

Dons imate posteljico 50% znizano, ce katero zanima:
http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=132219

Lp, Ursa

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 223
29.1.2010 10:07:06   
lenčy
dobro jutro vsem!

danes sem za spremembo dobr spala, edino kar moram it ob 11h spat pa je pol ok...

zdele grem najprej mlečni riž skuhat pol moram pa po opravkih v mesto... mi je neki na očalih odpalo, tko da je treba it to zrihtat, pa mimogrede še v BC vprašat kakšne dimenzije majo ta znižano posteljnino, pol pa še na študenca po bone in spet mimogrede v muellerja porfirbcat...

aja sva dobila ušesni termometer od brauna, videt je vredu, si pa vseeno želim, da mi ga ne bo treba nikol uporabit pri user posted image ( s čimer se strinja tudi sam, ker me je pošteno v rebrca sunu)...

letim js jest...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 224
29.1.2010 10:12:52   
Jessy
Ženske, meni se zdi, da je danes luna!!!!

Branka, točno tako kavico si želim!!!! user posted image user posted image user posted image  Hvala, ker si mi polepšala jutro z njo!

Rožca, veš, moja tašča se je tudi lotila, da se bo med kosilom igrala z Nejo razne skrivalnice in poslednično mi mala ni jedla. Pa sem ji čisto lepo, v mirnem tonu rekla: "A veste,saj je bolje, da se zdaj ne igrata, ker noče jesti." In je pomagalo. Je pa res, da je moja tašča zelo razumevajoča ženska in do zadnjega upošteva, kar rečemo. Je pa res, da je zeloooo težko reči in tudi sama sem milijonkrat bila tiho, ker se nočem kregati. Ampak v tem primeru se res ni treba kregati, lahko ji pa na lep način poveš, naj tega ne dela.

Ufff, mene je pa danes ponoči tako zvilo, da me še zdaj boli.user posted image Je prišla Neja spat k nama in ko sem že ta stopetintridesetič šla na WC in prišla nazaj, sem se tako čudno ulegla v posteljo, ker sem pazila, da je ne pomečkam, da me je tak zabolelo po desni polovici prnega koša. Po moje me je "heksn šus". Pišuka, še zdej ne morem roke normalno premikat, ker me tam boli.

Zdaj se pa moram počasi oblečt, ker grem počastit sodelavke. Komaj čakam, da se spet vidimo, pa mislim, da bo zdaj tudi zadnjič do poroda, tak da se moremo res naklepetati za vse naprej.
Lepo se imejte ta čas, pa kaj lepega napišite, da bom imela kaj za brati.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 29.1.2010 10:14:25 >

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?