Jessy
|
Ženske, meni se zdi, da je danes luna!!!! Branka, točno tako kavico si želim!!!! Hvala, ker si mi polepšala jutro z njo! Rožca, veš, moja tašča se je tudi lotila, da se bo med kosilom igrala z Nejo razne skrivalnice in poslednično mi mala ni jedla. Pa sem ji čisto lepo, v mirnem tonu rekla: "A veste,saj je bolje, da se zdaj ne igrata, ker noče jesti." In je pomagalo. Je pa res, da je moja tašča zelo razumevajoča ženska in do zadnjega upošteva, kar rečemo. Je pa res, da je zeloooo težko reči in tudi sama sem milijonkrat bila tiho, ker se nočem kregati. Ampak v tem primeru se res ni treba kregati, lahko ji pa na lep način poveš, naj tega ne dela. Ufff, mene je pa danes ponoči tako zvilo, da me še zdaj boli. Je prišla Neja spat k nama in ko sem že ta stopetintridesetič šla na WC in prišla nazaj, sem se tako čudno ulegla v posteljo, ker sem pazila, da je ne pomečkam, da me je tak zabolelo po desni polovici prnega koša. Po moje me je "heksn šus". Pišuka, še zdej ne morem roke normalno premikat, ker me tam boli. Zdaj se pa moram počasi oblečt, ker grem počastit sodelavke. Komaj čakam, da se spet vidimo, pa mislim, da bo zdaj tudi zadnjič do poroda, tak da se moremo res naklepetati za vse naprej. Lepo se imejte ta čas, pa kaj lepega napišite, da bom imela kaj za brati.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 29.1.2010 10:14:25 >