|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
17.2.2010 17:58:45   
gita10
toliko, da se javim sem še med živimi. Mami je prišla iz bolnice in bom sedaj spet imela čas čvekati z vami. Zdaj grem pa malo prebrat kaj se dogaja na rr in fb

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
17.2.2010 19:29:22   
Kerensa*
Dober večer.
Še en naporen dan je za mano (čeprav ni bil planiran kot tak). Dopoldan sva z g. Možem prebila v avtosalonu, kjer sva se odločala med dvema avtomobiloma. Posledica odločanja: tistega, za katerega sem navijala jaz, nama je pred nosom speljal nek par, ki ga je plačal v gotovini user posted image . Nakar sva poklicala šefa od g. Moža, da bi prišel tja in podpisal poroštvo (ali pa kupil avto na svojo firmo, g. Možu pa trgal od plače), ampak je bil s sinom na smučanju in pride šele v ponedeljek. Kar pomeni, da avta pred ponedeljkom ne bo. Najbrž kar na srečo, saj se tako ne bova zaletela z nakupom, ampak bova imela čas razmisliti. Trenutno je v igri Alfa 156 karavan.
Ker sem bila potem vsa žalostna zaradi "izgubljenega" avta, je bilo treba iti na sprehod po BTC-ju. "Dobila" sem podstavek z ventilatorjem (za notebook) in puli D&G, g. Mož pa nov CD/DVD player/recorder (ker mu je stari crknil). Nato kosilo v Sparu, potem jaz domov na popoldansko dremanje, g. Mož po Mladiča v vrtec, potem me je pa ga. Tašča vrgla v luft, da sem šla z njo v Mercator center (težko nese vrečke, ker ima zatečen gleženj). Ko sem prišla domov, sem pa pospravila najino sobo in si uredila svoj hobby-kotiček, kamor sem si inštalirala vse, od notebooka, do CB postaje. Zdaj pa Družina je pečenega piščanca in francosko solato, jaz sem si pa pauzo vzela.

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Kerensa,kaj pa je to za gostilna Franci,al kaj že omenjata s Shorty?

To je diskoteka. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Punce praznujte, danes je pepelnica, ženski dan. Reče se: udri brigu na veselje

Ne vem, no... moja ga. Tašča je danes začela s 40-dnevnim postom in niti Laškega ni hotela spiti. user posted image

Aja, CB postaja je pa radioamaterska postaja (za čvekanje). user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 17.2.2010 19:30:47 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.2.2010 20:27:28   
muco

Klemy,sem letetela v vrtec po tamale. Tebe pa tud že dolgo mantra tale kašelj,a si šla morda do zdravnika?

Mojmu sem kupila samo bone,ker sem bila totalno brez ideje. Sem mu pa dala malo dela.Po stanovanju sem mu skrila kuvertice in v njih navodila,kje se skriva naslednja(poleg seveda poljubčkov in pozdravčkov),pa pri vsaki drugi kuvertici sem dodala še kako malenkost,malega medvedka,rafaelo...
No in tako do tiste zadnje,ki pa je bila skrita nekje na meni user posted image
Je bilo prav zanimivo in zabavno.No in v zadnji kuverti je potem dobil bone user posted image
user posted image ...zanimivo...user posted image ....user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.2.2010 22:27:21   
barika
čer...sam da se nas spravi malo višje  user posted image user posted image user posted image

kronično mi primanjkuje časa user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
17.2.2010 22:39:46   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ne bo držalo user posted image Sicer CB postaja je za čvekanje, ampak je bistvena razlika v primerjavi z radioamatersko (UKW) postajo, za katero potrebuješ izpit. Če je katera v tem fohu...moj Callsign je S56-SLK user posted image

Pa en lep 73 in 88
user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
17.2.2010 23:32:57   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Callsign je S56-SLK user posted image

Moj dedek je že 50 let, on je S5-3DQ, to sem si ful zapomnila, pa ne vem zakaj pravzaprav user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.2.2010 0:02:24   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Ne bo držalo user posted image Sicer CB postaja je za čvekanje, ampak je bistvena razlika v primerjavi z radioamatersko (UKW) postajo, za katero potrebuješ izpit. Če je katera v tem fohu...moj Callsign je S56-SLK user posted image

Pa en lep 73 in 88
user posted image

Nekomu, ki ne ve, kaj je CB postaja, zagotovo več pove podatek, da je to "radioamaterska postaja", kakor pa podatki o frekvencah in podobnem.
Poznam razliko med CB-jem in UKV-jem (oboje imam doma - CB je President, UKV pa Kenwood). Na CB-ju ni "callsign-ov", temveč so "skipi" in moj je "Lisička" (že od nekdaj), UKV pa lahko uporabljaš tudi čisto amatersko (čeprav jaz UKV raje uporabljam za prisluškovanje).

88 pa tudi tebi, Colt, seveda. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.2.2010 8:37:39   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image
G. Mož v službi, Mladič v vrtcu, Pubertetnik pred svojim TV-jem. Zunaj pa nikakvo vreme, ki mi je pokvarilo dopoldanski načrt shoppinga v Leclercu in Supernovi. Ne grem ven v takem vremenu. user posted image  Tako, da do 11:30 nimam nič konkretnega v planu, potem bom pa gledala prenos inauguracije novega hrvaškega predsednika.

Današnja praznika sta "Battery day" in "Pluto day" (ne vem, ali je mišljen planet Pluton ali pes Pluton). user posted image

A katera že kaj razmišlja, kako se bo imenovala naša naslednja tema? RRegice 2010? user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.2.2010 8:41:20   
noranate
Danuser posted image . danes sem delovna mama, post čini čuda user posted image . Sem že bajto spucala, sužnja pereta, poštarja pospremilauser posted image , sedaj pa en user posted image . No, čvekice, kje steuser posted image

Kerensa in jaz sem imela CB za clear blue, me je kar zvilouser posted image .
Kako kaj ribice?  Aja, pa avto. Ne vem no, moj ki to šraufa nad njimi ni ravno navdušen, sam njemu je včeš vse tisto, kar meni niuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.2.2010 8:42:04   
madela
Dobro jutrouser posted image

Hvala za razlago o CB user posted image Zdaj pa vem,kaj to je user posted image
Moji so pa vsi zdoma,dva v vrtcu,ena v šoli,jaz pa se pripravljam,da še nekaj postorim preden me mine user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.2.2010 8:44:12   
Kerensa*
Kako kaj ribice?

Obe sta še živi user posted image . G. Mož je uspešno namontiral filter, dal noter dve rastlinici, lava kamen in školjko.
sam njemu je včeš vse tisto, kar meni niuser posted image

Midva imava enako težavo. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.2.2010 8:54:48   
gita10
Dobro jutro jaz sem v službi- vi vidim, da uživate doma ( jst bi tud!!!) vsaj ene dva dni, da si stanovanje spravim v red, ker sem spet odpustila gospodinjsko pomočnico. V letošnjem letu sem zamenjala že tri- trpi pa stanovanje in posledično moj mož.
Danes sem še vedno pod odtisom Petre Majdič in njenega pogumnega boja.
Popoldne pa roditeljski sestanek, kjer se bomo dogovorili o plavalnem tečaju- verjetno zaradi tragedije v Mariboru.
Želim vam lep dan

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.2.2010 8:54:56   
noranate
Čudim se pred ogledalom, zakaj za user posted image se mi vsak dan nardi vsaj en siv las. Pa saj ni čudno, danes zjutraj najmanjšo nadlogo zbudim za v šolo, jo prvlečem v kopalnico in ji grem kuhat čaj. pa čakam, čakam. Pa ni user posted image , da ma spet kakšen rota virus?! Pridem v kopalnico, ona pa oblečena leži v kadi user posted image user posted image user posted image . Ko začnem kričat, da bo zamudila in kaj dela, sam dvigne glavo in pravi: pusti me da počivamuser posted image
Sam še dva dneva pa bodo počitnice, sam potem pa ne bo hotla spatuser posted image . Ma jo bom privezala za posteljo!!!!!!!!!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.2.2010 8:58:45   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: gita10
sem spet odpustila gospodinjsko pomočnico. V letošnjem letu sem zamenjala že tri

Zakaj pa?

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.2.2010 9:02:29   
noranate
Hej carice, a user posted image ?

Gita, pa si ti terminator al kaj, zakaj jih odpuščaš kot po tekočem traku, so preveč seksi  al kajuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.2.2010 9:05:10   
Shorty_
Hojla! Kako ste drage moje?

Evo jz doma pijem kavico in komaj sedim in hodim..... kolki me bolijo za znoretuser posted image ne vem kaj je to včeraj zvečer me je začelo in celo no pa neče nehat.... kolegica me straši da je vrjetno vnetje da se to lahko zgodi po zdravljenju z AB?? katere kej ve o tem?? auč... tud premaknem se komaj, sam če prilezem na šiht danes moram ituser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
18.2.2010 9:09:49   
noranate
Shorty user posted image . Ne vem ti pomagat, zdej če bi bla lahko doma, bi mogoče pomagal kakšni topli obkladki.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
18.2.2010 9:13:46   
madela
Oj,Shorty....po nevemkolikih zdravljenjih z antibiotiki,nisem doživela tega,da bi me boleli kolki in tudi ne vem za kaj takega.
Lahko imaš prebavne težave po antibiotikih,zato je priporočljivo jest kake probiotike,da se to porihta.
Te bolijo prav kolki,ali bi lahko bil kak uroinfekt...ker tole je tudi možno.Takrat te tudi fajn boli vse spodaj.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
18.2.2010 9:18:26   
gita10

IZVIRNO SPOROČILO: gita10
sem spet odpustila gospodinjsko pomočnico. V letošnjem letu sem zamenjala že tri

Zakaj pa?

Zato ker pričakujem od njih, da so samostojne. Ta zadnja mi je rekla, da ne lika in pospravlja cunj. user posted image  Poleg tega mi je ko je bila prvič naročila kako moram knjige vsakič ko ona pride zložit iz polic- halo naj ona zlaga, razlaga zato je plačana.
Prejšna je hotela, da sem jaz zraven doma ko ona dela mislim katastrofa kar one same postavljajo pravila.  Še prejšna pa je enkrat prišla, enkrat ne -kakor se ji je zdelo.

Prej sem imela žensko, ki mi je vse naredila - nikoli ji nisem razlagala kaj mora narediti - niti prvič ne.
No sedaj me je moj klical, da je našel spet eno, da pride danes na razgovor.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
18.2.2010 9:20:46   
Shorty_

Oj,Shorty....po nevemkolikih zdravljenjih z antibiotiki,nisem doživela tega,da bi me boleli kolki in tudi ne vem za kaj takega.
Lahko imaš prebavne težave po antibiotikih,zato je priporočljivo jest kake probiotike,da se to porihta.
Te bolijo prav kolki,ali bi lahko bil kak uroinfekt...ker tole je tudi možno.Takrat te tudi fajn boli vse spodaj.

sej jemljem Linex tko da to je kul, pa voda je tud ok me nič ne peče ali kaj podobnega samo komaj hodim....

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
18.2.2010 9:21:10   
viroza
Shorty k dohtarju bo treba, sm bla jaz na istem je trajalo ene tri tedne da sem pršla nazaj k sebi.Boli pa kot 100 user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
18.2.2010 9:24:19   
madela
Shorty,jaz tudi mislim,da boš morala še 1x do zdravnika,ker tole pa ni fajn user posted image
user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.2.2010 9:28:44   
noranate
Shorty, mRRhe so sklenile, da moraš TAKOJ k zdravniku! Zoper to odločbo ni možen ugovoruser posted image .šalo na stran, s takimi bolečinami se ni za hecat. Shorty, pot pod noge z zdravstveno kartico v rokiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
18.2.2010 9:32:29   
madela

Shorty, mRRhe so sklenile, da moraš TAKOJ k zdravniku! Zoper to odločbo ni možen ugovoruser posted image .šalo na stran, s takimi bolečinami se ni za hecat. Shorty, pot pod noge z zdravstveno kartico v rokiuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Točno tako user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
18.2.2010 9:33:39   
Anonimen
Dan! Ena user posted image  potem pa se grem sužnja. Danes je treba generalko udariti. Vsem pa pošiljam en user posted image , enim, da čimprej ozdravijo, drugim kar tako.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?