Kerensa*
|
Dober večer. Še en naporen dan je za mano (čeprav ni bil planiran kot tak). Dopoldan sva z g. Možem prebila v avtosalonu, kjer sva se odločala med dvema avtomobiloma. Posledica odločanja: tistega, za katerega sem navijala jaz, nama je pred nosom speljal nek par, ki ga je plačal v gotovini . Nakar sva poklicala šefa od g. Moža, da bi prišel tja in podpisal poroštvo (ali pa kupil avto na svojo firmo, g. Možu pa trgal od plače), ampak je bil s sinom na smučanju in pride šele v ponedeljek. Kar pomeni, da avta pred ponedeljkom ne bo. Najbrž kar na srečo, saj se tako ne bova zaletela z nakupom, ampak bova imela čas razmisliti. Trenutno je v igri Alfa 156 karavan. Ker sem bila potem vsa žalostna zaradi "izgubljenega" avta, je bilo treba iti na sprehod po BTC-ju. "Dobila" sem podstavek z ventilatorjem (za notebook) in puli D&G, g. Mož pa nov CD/DVD player/recorder (ker mu je stari crknil). Nato kosilo v Sparu, potem jaz domov na popoldansko dremanje, g. Mož po Mladiča v vrtec, potem me je pa ga. Tašča vrgla v luft, da sem šla z njo v Mercator center (težko nese vrečke, ker ima zatečen gleženj). Ko sem prišla domov, sem pa pospravila najino sobo in si uredila svoj hobby-kotiček, kamor sem si inštalirala vse, od notebooka, do CB postaje. Zdaj pa Družina je pečenega piščanca in francosko solato, jaz sem si pa pauzo vzela. IZVIRNO SPOROČILO: madela Kerensa,kaj pa je to za gostilna Franci,al kaj že omenjata s Shorty? To je diskoteka. IZVIRNO SPOROČILO: noranate Punce praznujte, danes je pepelnica, ženski dan. Reče se: udri brigu na veselje Ne vem, no... moja ga. Tašča je danes začela s 40-dnevnim postom in niti Laškega ni hotela spiti. Aja, CB postaja je pa radioamaterska postaja (za čvekanje).
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 17.2.2010 19:30:47 >
|