|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
18.2.2010 19:51:09   
Kerensa*
Dober večer. user posted image

Jaz sem si podnevi vseeno privoščila shopping v Supernovi in Leclercu. Tri ure čiste uživancije, brez g. Moža, Pubertetnika in Mladiča user posted image . Rezultat? Nekaj kozmetike, komplet spodnjega perila in verižica. user posted image
Zdaj mi pa Pubertetnik in Mladič že tri ure pijeta živce in z glasilkami sem že bolj proti koncu. Na srečo samo še povečerjata in ju pošljem v posteljo. Razmišljam, da bi zvočno izolirala njuno sobo. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
18.2.2010 20:45:44   
Colt
Živjo punce user posted image

Kerensa, jaz sem mel dolga leta Kenvudko in je ful fajn delala. Gor lovil vse možne frekvence, še zlorabo telekomunikacij smo se šli. In smse smo si pošiljal ko folk še pojma ni mel kaj je to. hehe da o prisluškovanju ne govorim...adijo pamet. Pol mojstrane je takrat naredilo UKV izpite...ostalo pol pa je razmišljalo da bi ga blo dobr narest. Mislim da je bil tisto leto tut prvi potres na posočju (večji) in sem bil gladko o vsem obveščen takrat. Res fajn zadeva UKV....samo pol so pa prišli mobiteli in stvar je mal poniknila...
Sem pa delal veze tut do pol ex YU....lepo ena fajn antenca na strehi,(GP model) usmernik (ojačevalec...) pa smo šli...fajn zadeva, lepi spomini.

Kerensa, drgač pa če kaj loviš...na 123.50 mhz je zmeraj zanimivo. Sicer so to letalske frekvence, če lahk loviš mal preveri user posted image
user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
18.2.2010 21:14:47   
madela
Čer user posted image

Smo bili popoldan na predstavi Zapojmo skupaj,ki so jo pripravili otroci iz vrtca. Bilo bi bolj zanimivo,če bi kaj videla...ker sem se z malimi vsedla čisto odzadaj,ker je treba vsakih 15 minut na wc user posted image
Zdajle sem se s hčerko učila angleščino,ker je jutri test na vidiku. Še ta zadnji dan,pa se začnejo počitnice v tem našem koncu. Imajo pa fajn urejeno in vsako leto dobijo brezplačne aktivnosti v dopoldanskem času,kot so plavanje,drsanje,keglanje...user posted image user posted image

Zdele,sem pa čist preveč crknjena še za pred tv,tako da vas malo pokukam ,potem pa v posteljo user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
18.2.2010 21:18:51   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Kerensa, jaz sem mel dolga leta Kenvudko in je ful fajn delala. Gor lovil vse možne frekvence, še zlorabo telekomunikacij smo se šli. In smse smo si pošiljal ko folk še pojma ni mel kaj je to. hehe da o prisluškovanju ne govorim...adijo pamet. Pol mojstrane je takrat naredilo UKV izpite...ostalo pol pa je razmišljalo da bi ga blo dobr narest. Mislim da je bil tisto leto tut prvi potres na posočju (večji) in sem bil gladko o vsem obveščen takrat. Res fajn zadeva UKV....samo pol so pa prišli mobiteli in stvar je mal poniknila...
Sem pa delal veze tut do pol ex YU....lepo ena fajn antenca na strehi,(GP model) usmernik (ojačevalec...) pa smo šli...fajn zadeva, lepi spomini.

Kerensa, drgač pa če kaj loviš...na 123.50 mhz je zmeraj zanimivo. Sicer so to letalske frekvence, če lahk loviš mal preveri user posted image
user posted image

Jaz sem bila bolj v CB "vodah", amaterskih. Hodili smo na konteste (tudi na gorenjski konec) in to so bile ene boljših žurk tiste čase. Ravno zato smo se, stara banda, spet zbrali (FB dela čudeže) in se že dogovarjamo za spomladanski piknik. Nekdo je že predlagal, da bi eno GP-jačo kar sredi piknik prostora postavil. user posted image Najbolj aktualni pa so bili tisti mikrfoni z zvoki na koncu - lajanje psa, poteg vode v WC-ju in podobno. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
18.2.2010 22:11:25   
Klemy82
Čerčka. Kdo še straši tu gor? 

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
18.2.2010 22:15:40   
Arwenko
Jap, moi. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
18.2.2010 22:17:33   
madela
Buuuuu user posted image user posted image

Jaz še malo strašim user posted image Ampak ne za dolgo. Lahko noč sem prišla voščit user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
18.2.2010 22:21:37   
Klemy82
Ola, Arwenko in Madela.user posted image eh, jst še akr bluzim po netu, čakam da moj pride iz enega sestanka. Nisem baš neke briljantne volje, sem mu ful zamerila nekaj, kar mi je popoldne pod nos vrgel, ampak res. V eni sekundi sem skor spakirala pa šla.user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
18.2.2010 22:26:00   
Klemy82
A, hudo, moj user posted image bo kandidiral za občinskega svetnika.user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
18.2.2010 22:29:35   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

A, hudo, moj user posted image bo kandidiral za občinskega svetnika.user posted image

Cool user posted image user posted image
A ti to resno?
Eh,jaz pa res šibam user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
18.2.2010 22:33:17   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Cool user posted image user posted image
A ti to resno?
Eh,jaz pa res šibam user posted image

Čist resno. Je bil na sestanku od stranke in so ga nahecali, da je oddal kandidaturo.user posted image Lepo pančaj, madela. Nočko.

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
18.2.2010 22:43:20   
Arwenko
Evo, jaz pa spet bluzim, jutri pa se nebom mogla iz postelje spravit zjutraj user posted image

Ampak zvečer enostavno nisem zaspana, zjutraj pa komaj pridem do 9h v službo. Kakšna ideja, kaj narediti?

aja, sem pa danes odlične volje, en mali psiček nas zapušča v soboto dopoldne predvidoma, danes smo se vse zmenili, v soboto pridejo po njega, gre pa k severnim sosedom "služit". user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
18.2.2010 22:47:58   
Klemy82
Arwenko, jst sem ista, zvečer se ne morem spat spravit, zjutraj bi pa spalaaaaa... čeprav se izboljšuje zadnej čase, moram rečt.user posted image
Ne vem, kaj bi ti pomagalo... kakšen metin čaj, baldrijanove kapljice, toplo mleko z medom, da se umiriš zvečer... pojma nimam.
Men pomaga, če se lotim ene določeno skripto za faks brat, mi kar oči vrže skupaj. Lahko ti posodim.user posted image

Jst.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
18.2.2010 22:57:10   
Arwenko
Ne bi o faksu, še imam neka dva izpita in eno seminarsko za nardit, nekoč, enkrat mogoče. 

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
18.2.2010 23:24:09   
Klemy82
user posted image ja, ja, vem, kako je to. Nič, grem jst mižat. Se tipkamo, papa!

Jst.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
18.2.2010 23:25:27   
Arwenko
Tudi jaz, lahko  noč.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
19.2.2010 6:56:52   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

viroza, če ni skrivnost, na kateri firmi pa delaš?
Javor a si že slišala? No zvečer so nam povedali da je plača nakazana user posted image smo kr malce lažje zadihali.Tako da danes gremo položnce plačevat za drugo pa menda ne bo user posted image .A ja pa DOBO JUTRO kaj še vse spite al kaj?

< Sporočilo je popravil viroza -- 19.2.2010 6:58:05 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
19.2.2010 8:33:39   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Javor a si že slišala? No zvečer so nam povedali da je plača nakazana user posted image smo kr malce lažje zadihali.Tako da danes gremo položnce plačevat za drugo pa menda ne bo user posted image .A ja pa DOBO JUTRO kaj še vse spite al kaj?

Itak, da sem že slišala. Moji najslabši plačniki.user posted image Moja svakinja mu je zvesta že 15 let.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
19.2.2010 8:34:00   
hektorina

Super za plačo viroza!. Pa ne zapravljaj prevečuser posted image .

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
19.2.2010 8:34:03   
barika
jutrouser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
19.2.2010 8:35:11   
Shorty_
hoj hojuser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
19.2.2010 8:45:32   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Danes imamo pa dva zanimiva praznika:
- "Chocolate mint day" (privoščite si After Eight) in
- "Love your pet day"

Nobenih posebnih planov za danes, razen tega, da bom Pubertetnika spakirala na Hrvaško za do nedelje. Pa mogoče bom šla še na en sprehod po Centru.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
19.2.2010 9:57:37   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Super za plačo viroza!. Pa ne zapravljaj prevečuser posted image .
Pa je šla .user posted image Skoraj vsa.user posted image Pa da pop....lezaš.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
19.2.2010 10:18:04   
Arwenko
Ufgh, te še kako razumem, meni ko so včeraj trajnike odtegnili je bore malo ostalo, pa še par položnic za plačat, pa bom čisto na nuli, če ne že v minusu. user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
19.2.2010 10:23:41   
pridna_janja
shorty RR kako kaj kolki?te ze bolijo?če je povezano z revmo danes sigurno ne zmejo bolet ker je prišla druga fronta bol mokra in topla fronta 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?