|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
17.2.2010 9:52:32   
noranate
Mah, zdaj mi pa še ta računalnik nagaja, RR me ni hotu vpisatuser posted image . Mislim, a oni ne vejo da je danes ženski danuser posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.2.2010 9:55:04   
hektorina
RR je moški. Garant. 100%. Druga ne more bituser posted image . Ga bomo že sfolgale. Enkrat.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.2.2010 9:56:22   
Arwenko
Ojla, evo pijem kavico in pregledujem dokumentacijo, ker šibam čez pol ure na en sestanek, pa mi tak ni user posted image

Ugotavljam, da se zadnje dneve čisto preveč razburjam no. Najprej so me v ponedeljek v službi totalno razp****, pa se še vedno ne morem pomirit, pa vsaka stvar me kr razp*** no, tak kot včeraj ona tem delo na črno. Eh, ne vem kaj mi je user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.2.2010 10:01:16   
hektorina
arwenko, vse sranje, ki ga doživljaš poznam. Bla tam. Saj bo. Samo ne se pustit butlom sprovocirat. Še najmanj pa neko mnenje o delu na črno. Je pa res, da ko enkrat poletiš v luft od jeze te je težko spravit dol. srečno na sestanku. jaz pa sem zaj..la en rok plačila in tudi še čakam kaj bo iz tega. Upam, da me ne bo kdo nategnil, ker sem mu šla na roko. Pa saj so še dobri ljudje na svetu, ne?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.2.2010 10:01:41   
Klemy82
helouuser posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.2.2010 10:04:31   
hektorina
sjebus Klemy!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.2.2010 10:07:55   
Klemy82
Ooooo, hektorina! user posted image Tebe pa že ful časa ni blo tukaj okol. Kako kaj?

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.2.2010 10:08:24   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

arwenko, vse sranje, ki ga doživljaš poznam. Bla tam. Saj bo. Samo ne se pustit butlom sprovocirat. Še najmanj pa neko mnenje o delu na črno. Je pa res, da ko enkrat poletiš v luft od jeze te je težko spravit dol. srečno na sestanku. jaz pa sem zaj..la en rok plačila in tudi še čakam kaj bo iz tega. Upam, da me ne bo kdo nategnil, ker sem mu šla na roko. Pa saj so še dobri ljudje na svetu, ne?

Ja, saj ni tista tema kriva niti uporabnice tam, samo ona kaplja čez rob mi je bila, pa sem morala nekje ventile sprostit. Niso moji dnevi v skratka, o službi pa res, trenutno morala čisto na dnu, pa ni mi zdaj za pogrevat ali javno razlagat, sem madeli zadnjič po msn (Hvala še 1x Madela).

Bo že...

Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.2.2010 10:09:05   
hektorina
1. Lažem? 2.Al po resnici?
1. Super! 2. Še bolj super!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.2.2010 10:11:55   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ja, saj ni tista tema kriva niti uporabnice tam, samo ona kaplja čez rob mi je bila, pa sem morala nekje ventile sprostit. Niso moji dnevi v skratka, o službi pa res, trenutno morala čisto na dnu, pa ni mi zdaj za pogrevat ali javno razlagat, sem madeli zadnjič po msn (Hvala še 1x Madela).

Bo že...

Glej, jaz mam že kar nekaj let (ne sicer kot zemlja, ampak recimo za en mali kontinent) in verjami, vse se bo porihtalo. Samo glavo gor, pa strumno naprej. Pa kaka mantra včasih pomaga: Recimo na sestanku: Boli me, je...te se, boli me, je...te se....user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.2.2010 10:12:13   
viroza

Kaj če se goniš ne ločiš sladko od slanega? Hmm, zna bit nekaj na tem!
Ti menda ja.Trenutno se mi to dogaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.2.2010 10:19:42   
Klemy82
Grrrrr... jst bom pa znorela s tem msnjem danes...ena kolegica ima virus, pa danes se mu je utrgalo, vsakih 5 minut prileti en spam...user posted image
Potem naj se pa človek kaj zmeni...

Jst.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.2.2010 10:51:58   
pridna_janja
dobro jutro in lep dan vam želim danes pa nisem več original user posted image user posted image user posted image user posted image danes sem pa ponarejena user posted image user posted image user posted image user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.2.2010 10:54:07   
noranate
Janja user posted image .  Živeli ponaredki, recesija jeuser posted image

Janja, jem že tretji krof user posted image . Štruklju pa čakajo, pa naj čakajo, oni so dietna hranauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.2.2010 11:09:07   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Janja user posted image .  Živeli ponaredki, recesija jeuser posted image

Janja, jem že tretji krof user posted image . Štruklju pa čakajo, pa naj čakajo, oni so dietna hranauser posted image

joj jaz vedno čuvam glede prehrane user posted image nezmem se zredit bog ne daj ,štruklji ne jem nikol nisem in nikol ne bom vem pa kako zgledajo so zaviti v neko krpo pa se dajo kuhat ,ne jem niti  user posted image jem samo ribe in piščanček solate itd.

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.2.2010 14:38:59   
madela
mRRhe,kje pa ste user posted image
Vse za štedilnikom user posted image Danes je post,da ne bo kakega mesa na krožniku user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.2.2010 14:40:54   
Klemy82
E, jst sem lih pojedla svoje, moj pa bo, ko pride. in je celo brez mesauser posted image pa sploh nisem študirala, da je danes post.user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.2.2010 14:43:50   
madela
Saj jaz tudi nisem študirala user posted image Me je prejle ena kolegica spomnila user posted image
Moj bo pa prav vesel,da bo brez mesno kosilo...če bo sploh jedel,ker je ravnokar prišel domov iz službe,da ne more več delat,ker je zbolel.Zdaj pa leži z vročinouser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.2.2010 14:46:48   
Klemy82
Ajoj, madela, upam,da se kmalu pozdravi. Res ne vem, kaj je zadnje dni, vsi s(m)o nekaj bolani...user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.2.2010 14:49:23   
madela
No,jaz tudi upam,da bo hitro bolje.Res ne vem,kaj je zdaj to in seveda si želim,da vsaj mi okrog njega ostanemo zdravi...ampak ponavadi gre iz enega na drugega in smo potem bolani več kot en mesec..vsak po en teden user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kateri najbolj paše semle??!!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.2.2010 14:58:51   
Klemy82
Ja, sej vem, kako to gre... moj je tri tedne skupaj kašljal, zdaj je nehal, sem pa jst tista, ki cele noči kroha v postelji...user posted image ... pa en dan imam glas, pa en dan nekaj piskam... ma vsaj da vročine ni več, da lahko kaj naredim, če ne bi se zadušili v umazanih cunjah pa smeteh.user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.2.2010 15:00:05   
Klemy82
Ej, madela, kaj si pol kupila tvojemu za Rd? Zdaj sem jst na vrsti, da do drugega tedna nekaj skupaj spravim..poleg torte, seveda.user posted image
Rabim ideje!

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.2.2010 15:44:39   
madela
Klemy,sem letetela v vrtec po tamale. Tebe pa tud že dolgo mantra tale kašelj,a si šla morda do zdravnika?

Mojmu sem kupila samo bone,ker sem bila totalno brez ideje. Sem mu pa dala malo dela.Po stanovanju sem mu skrila kuvertice in v njih navodila,kje se skriva naslednja(poleg seveda poljubčkov in pozdravčkov),pa pri vsaki drugi kuvertici sem dodala še kako malenkost,malega medvedka,rafaelo...
No in tako do tiste zadnje,ki pa je bila skrita nekje na meni user posted image
Je bilo prav zanimivo in zabavno.No in v zadnji kuverti je potem dobil bone user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.2.2010 15:51:25   
noranate
Hello, prletela iz šopinga, si je šla ta najstarejša kupovat plašček. verjetno ne rabim govort kolkrat sem se morala ugriznt v jezik, da mi ni kaj izletelouser posted image . No, pa je pol vseen lepega izbrala.user posted image

Madela, super ideja, bom tud jaz kaj nase prilepila za njegov r.d.user posted image Mogoče skledo smetane in jagode, to ma najraje, sam da ne bo potem mislil, da sem lonecuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.2.2010 15:58:23   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Madela, super ideja, bom tud jaz kaj nase prilepila za njegov r.d.user posted image Mogoče skledo smetane in jagode, to ma najraje, sam da ne bo potem mislil, da sem lonecuser posted image

No,tako izvirna pa jaz nisem mogla biti,glede na to da so bili tri je mulci zraven user posted image
Sam skleda bo bolj tažka za prilepit...raje kar bikinke pa srčke po sebi nariši s smetano user posted image
Pa ko mu čestitaš mu ne pozabi reči,še dober tek user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?