|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
17.2.2010 9:09:32   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Shorty, tole se je pa lepo bralo: saj nekak ga gor spravim, pol pa....
Ga je user posted image dol vržt, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je kontrauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
17.2.2010 9:13:57   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Shorty, tole se je pa lepo bralo: saj nekak ga gor spravim, pol pa....
Ga je user posted image dol vržt, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je kontrauser posted image

a ti ga težko gor spraviš pa z lahkoto dol al kako?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 17.2.2010 9:15:35 >

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
17.2.2010 9:14:09   
noranate
mRRhe, morale bomo imet delovni čas tuki gor. Jaz lepo vozim s Shorty, jem s Hektorino, čvekam o tem in onem z ostalimi, štruklju pa medtem iz lonca ven bežijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4278
17.2.2010 9:15:47   
hektorina
E bemo logiko, ha!? NE, mene nikak gor, ko pa mu le rata, pa ne dol. Pa še ko me spravi dol, bi jaz nazaj. Dokler sem "v turah"user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
17.2.2010 9:16:13   
Shorty_

mRRhe, morale bomo imet delovni čas tuki gor. Jaz lepo vozim s Shorty, jem s Hektorino, čvekam o tem in onem z ostalimi, štruklju pa medtem iz lonca ven bežijouser posted image
draga moja NoRRa moj delovni čas se začne ob 12ih in takrat mene ni na RR spljohuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
17.2.2010 9:16:47   
Shorty_

E bemo logiko, ha!? NE, mene nikak gor, ko pa mu le rata, pa ne dol. Pa še ko me spravi dol, bi jaz nazaj. Dokler sem "v turah"user posted image
Aja tebe gor ne spraviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4281
17.2.2010 9:17:20   
noranate
Petelin zjutraj vstane in zakikirika.
Slavček zjutraj vstane in zažvrgoli.
Vrabec zjutraj vstane in začivka.
Nauk: ni važno kakšnega tiča maš, važno je, da zjutraj vstane.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
17.2.2010 9:17:22   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

ma ja sej iz noprostorcev se več ven vidi jz ne vidim konca haube in pri nas je parking na knap do fasade in res ne vidim... sej nekak ga gor spravim ampak pol metra od fasade pol gre pa mož prestavit avtouser posted image

Aja,to da ne vidiš konca havbe,se boš pa zelo hitro navadila. Mene je to tudi malo motilo na začetku,ko sva kupila enoprostorca,ampak hitro skužiš kako daleč lahko greš.
Mi imamo tule pred blokom tud tak parkplac,da ga včasih komaj natlačim noter med dva avta.

Sem se zdaj spomnila,ko sem prvič držala volan v rokah...še nisem imela izpita seveda.
Bilo je na traktorju,obračam volan in seveda vidim,kako se prednje gume obračajo in mene je bilo potem full strah,kako bo,ko bom delala izpit za avto,saj ne bom videla kam so gume obrnjene user posted image user posted image user posted image
Pa brez heca,jaz sem se toliko presekirala zarad tega,da ni za verjet,drugi so se mi pa smejali,seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
17.2.2010 9:17:23   
hektorina

Štruklje bi pa z veseljem. Saj ne boš verjela, ampak mislim, da sem jih nazadnje jedla pri babici. Ona pa je (naj počiva v miru) že 15 let pokojna. Mam doma mesoždera. Bi samo meso jedo...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
17.2.2010 9:17:36   
noranate
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
17.2.2010 9:20:26   
madela

Štruklje bi pa z veseljem. Saj ne boš verjela, ampak mislim, da sem jih nazadnje jedla pri babici. Ona pa je (naj počiva v miru) že 15 let pokojna. Mam doma mesoždera. Bi samo meso jedo...

Jaz bi tud sam meso jedla,moj pa sam testenine,pa krompir,pa kruh in podobno.Mam doma na pol vegeterijanca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4286
17.2.2010 9:23:20   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: madela

ma ja sej iz noprostorcev se več ven vidi jz ne vidim konca haube in pri nas je parking na knap do fasade in res ne vidim... sej nekak ga gor spravim ampak pol metra od fasade pol gre pa mož prestavit avtouser posted image

Aja,to da ne vidiš konca havbe,se boš pa zelo hitro navadila. Mene je to tudi malo motilo na začetku,ko sva kupila enoprostorca,ampak hitro skužiš kako daleč lahko greš.
Mi imamo tule pred blokom tud tak parkplac,da ga včasih komaj natlačim noter med dva avta.

Sem se zdaj spomnila,ko sem prvič držala volan v rokah...še nisem imela izpita seveda.
Bilo je na traktorju,obračam volan in seveda vidim,kako se prednje gume obračajo in mene je bilo potem full strah,kako bo,ko bom delala izpit za avto,saj ne bom videla kam so gume obrnjene user posted image user posted image user posted image
Pa brez heca,jaz sem se toliko presekirala zarad tega,da ni za verjet,drugi so se mi pa smejali,seveda user posted image user posted image user posted image
no da jz to skužim me tast fenta zaradi fasade mož pa zaradi avtauser posted image

Moj bi tud skoz meso jedu jz sem pa k mož od madele OH so zakon

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
17.2.2010 9:24:54   
noranate
Moj dragi bi pa zdaj jurčke z jajčkomuser posted image . Pa kaj je to restaurante pr naši hišiuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
17.2.2010 9:25:33   
Anonimen
poljubcek pozdravcekuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
17.2.2010 9:26:16   
madela

Moj bi tud skoz meso jedu jz sem pa k mož od madele OH so zakon

Eh,jaz pa še zdaj uživam,še malo pa bom imela prisilno dieto in bom za vedno sam na OH user posted image

Jaz pa grem še nekaj postorit,da se ne bom polenila user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
17.2.2010 9:27:34   
madela
OJ,miška user posted image

Pa kaj to berem,spet gobe user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
17.2.2010 9:33:01   
viroza
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v kompot sem nasula sol, v vodo za pašto pa cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa da pop.....user posted image bom karuser posted image začela!!!!!!  A ja Miška pozdravljena user posted image

< Sporočilo je popravil viroza -- 17.2.2010 9:34:01 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
17.2.2010 9:36:27   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v kompot sem nasula sol, v vodo za pašto pa cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa da pop.....user posted image bom karuser posted image začela!!!!!!  A ja Miška pozdravljena user posted image

kompot zliješ stran, vodo za pašto pa zamenjaš

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
17.2.2010 9:36:53   
hektorina
Viroza, probaj še kavo skuhat, da vidiš, če ti bo uspelo pravo zadevo vsut v vodo. Če ti ne rata, je nekaj narobe v sistemuuser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
17.2.2010 9:38:34   
viroza

Viroza, probaj še kavo skuhat, da vidiš, če ti bo uspelo pravo zadevo vsut v vodo. Če ti ne rata, je nekaj narobe v sistemuuser posted image
Kaj hočeš da jo zažgem user posted image .Danes je pri meni vse mogoče.

Neposredna povezava do sporočila: 4295
17.2.2010 9:40:11   
noranate
user posted image user posted image user posted image user posted image Gobe gotove, gospoda pa ravno zdaj nima časauser posted image . Pred 5 minut je pa imeluser posted image

Pa kaj je to v zrakuuser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
17.2.2010 9:41:10   
viroza

user posted image user posted image user posted image user posted image Gobe gotove, gospoda pa ravno zdaj nima časauser posted image . Pred 5 minut je pa imeluser posted image

GONITIS in to velik

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
17.2.2010 9:41:25   
Shorty_

za vrat bi mu jih stresla

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
17.2.2010 9:46:34   
hektorina
Kaj če se goniš ne ločiš sladko od slanega? Hmm, zna bit nekaj na tem!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
17.2.2010 9:50:21   
Shorty_
evo ravnokar pojedla malo manj kot dva krofa in spila kozarec mlekauser posted image njami...

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?