|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
16.2.2010 9:43:35   
resnično srečna
oh ja dobro jutro...

končujem naglavno okrasje za korenje in repo...mali zajec je šel v vrtec...sta ga tam pričakali pikapoka in miška in okrašena igralnica...

seveda zajkulja ne bi bila ona, če ne bi malo teatra naredila...in uživala ob občudovanju drugih...eh ja tale naša bejba...

drugače pa sužen dela...un s perilom, tisti s posodo pa še ni poln...

za kosilo pa tud nimam pojma kaj bo...ampak vse boljs e mi dozdeva da panirane gobice in cvetača...nekaj mesa...in kak krompirček pečen v pečici...bomo videli kaj na to porečejo ata korenček...namreč moramo potem našo vilo peljat nekam na rajanje...pa niti ne vem kje se danes v lj kaj dogaja...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
16.2.2010 10:10:24   
Klemy82
user posted image gud mornin'... jst pa zombija špilam danes... jooooooouser posted image

Jst.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
16.2.2010 11:01:38   
noranate
Klemy, jutro user posted image . Jaz sem leteča, tako kot Miška, sam da sem jaz prletela iz trgovine, sedaj pa končujem kosilo, in uničujem krofeuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
16.2.2010 11:12:49   
Klemy82
Uf, jst pa tuhtam, kateri čudež naj danes skuham za kosilo...user posted image Tko je pa, če imaš deca en teden samega doma, prazen hladilnik, pa neeeee da bi šel sam od sebe v trgovino kaj kupit.... user posted image zdaj naj pa čaram.... No, pa se moram pohvalit, da glede na to, koliko sem danes ponoči spala, se počutim odlično!user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
16.2.2010 11:17:49   
noranate
Verjamem Klemy, sploh če  je bil dec zravenuser posted image . Mal masaže čudeže dela: ena masaža na dan odžene bolezen stranuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
16.2.2010 11:25:19   
Klemy82
O, ko bi bila masaža...user posted image ... nisem mogla zaspat, na računalnik sem bluzila do pol enih, šla spat, pa sem tako kašljala, da sem zaspala tam ob ene treh, prej ne...ob petih je moj vstal in me zbudil, ker mu je ura tulila 15 minut skupaj in spet nisem mogla nazaj zaspat...user posted image
Ampak zaenkrat se kar držim... bo po kosilu prišlo za mano...

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
16.2.2010 11:26:57   
noranate
klemy, kaj pa maš za kašelj? jaz vedno uporabim fluimukan prašek za v čaj. zelo pomaga. Po kosilu pejt počivat, pa bo svet spet lepši.user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.2.2010 11:39:04   
Klemy82
Danes dobim velecenjeni čaj iz islandskega lišaja... moja mama, moj user posted image in njegov sodelavec so se s tem pozdravili... upam, da meni tudi pomaga.user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
16.2.2010 11:45:06   
noranate
No, upam da res in držim pestiuser posted image .
Mojgauser posted image je tud zjutraj vse bolelo, ni mogel vstat. Pa sem mu v čaj zamešala en lekadol c plus in je bil takoj bolje. sedaj dela, ga moram pa nekak prej spat spravituser posted image . Če ne bo šlo drgač, bom striptiz zaplesalauser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
16.2.2010 11:46:15   
Klemy82
U, nora, ti kar pleši pa stripaj, veš kako bo veseluser posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
16.2.2010 12:03:02   
noranate
ja, bom morala konje ustavt, ker če se bom preveč vživela, lahk še pljučnico faše, al pa, ne daj bože, ga križ zaklene, pol bo pa sto user posted image na kupuuser posted image .

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
16.2.2010 12:13:37   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

madela, ste bli v nedeljo?

mi smo se po hitrem postopku pobrali domov. je blo cist presvinjsko mraz!user posted image

Miška,smo bili v Cerknici ja,ampak je bilo tako mrzlo,da nas je do kosti nazeblo. Jaz sem bila pa sam v eni mini oblekici tam user posted image
Telefon pa sem doma pozabila,da bi te vsaj poklicala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
16.2.2010 12:15:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

madela, ste bli v nedeljo?

mi smo se po hitrem postopku pobrali domov. je blo cist presvinjsko mraz!user posted image

Miška,smo bili v Cerknici ja,ampak je bilo tako mrzlo,da nas je do kosti nazeblo. Jaz sem bila pa sam v eni mini oblekici tam user posted image
Telefon pa sem doma pozabila,da bi te vsaj poklicala user posted image

nisem mela kreditauser posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
16.2.2010 12:16:44   
Anonimen
aja.....lapsususer posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
16.2.2010 12:20:10   
noranate
Miška, je seme posajeno user posted image . saj veš katero mislimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
16.2.2010 12:22:08   
madela
Ej,miška...a vi imate vsako leto tam še zabavo po karnevalu? Smo nameravali še malo ostat,ampak smo bili lačni. Zavijemo v pizzerijo,ki je bila seveda tako polna,da so že vsi stali okrog miz in čakali,da se katera sprazni user posted image Smo kar obupali.
Pa še z avtobusom smo se morali okrog prevažat.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
16.2.2010 12:27:10   
noranate
Madela, Miška trenutno peške po rokah obrača in se gre tropsko kmetijstvo. BRavo Miškauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
16.2.2010 14:16:26   
hektorina
pozdravljene! ja, še diham. vas redno berem in ugotavljam da ste pRRave babe tu gori. imam vedno več slabih dni, čeprav sem optimist, preživljam kar težke čase, pa ne bom sedaj morila s tem. res ste taka ena svetla stvaRRca v mojem trenutnem s.r.a.n.j.u.. saj vem, da bo vse o.k. še vedno sem se pobrala, pa se bom tudi tokrat.HB sem zdrava , imam sinčka, ki sem ga čakala 15 let...tak da ni razloga za žalost. samo tota štala, ki je trenutno me malo moti... uživajte, se še javim kaj!!!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
16.2.2010 15:27:13   
hektorina
Da ne bom dneva stran metala...

... kaj je to arogantni snobizem?

Hitro pelješ čez rdeč semafor, čeprav vidiš policaja, se ob njem glasno ustaviš, odpreš okno, tleskneš s prsti in rečeš: "Plačat prosim!"

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
16.2.2010 16:25:23   
Colt
Hektorina, nasmejala si me skoraj do solz user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra fora, jo bom ju3 povedal v službi user posted image user posted image user posted image

Aja, živjo punce user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 4245
16.2.2010 17:52:06   
hektorina
Ja, taka sem... tipična baba. Najprej bi kar umrla, ko mi v lajfu ne gre vse po planu. Pol pa pogruntam, da je bolje če sama sebe malo animiram, če me že drugi ne znajo, nočejo al pa ne želijo. Samo mogli bi videt danes dopoldne moj "ksiht". Pa nisem bila maskirana. Ustne kotičke pa sem imela najmanj do popka. Zdaj pa so usta že tu nekje, v ravnini ušes!user posted image . Jutri bom pa mogoče že hvaležna, da jih imam (ušesa namreč), ker bi mi drugače usta okrog glave potegnilo...user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
16.2.2010 19:22:37   
madela
Čer! user posted image

Hektorina pozdravljena,se mi zdi,da te kar nekaj časa ni bilo naokrog. Tudi meni je sodelovanje na tem forumu pomagalo iz žalosti in obupa. Upam,da ti bo pomagalo toliko,kot meni.
Vedi pa,da dokler si zdrava,so vse ostale težave premostljive in se jih da rešit. Nobena juha se ne poje tako vroča,kot se skuha....to je moja popotnica,pa še kako drži user posted image
Srečno,mislim nate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
16.2.2010 19:29:55   
Colt
Madela, nobena juha se ne skuha, tako kot v after burnerju 16ke user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ectffDmDHOs

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
16.2.2010 19:42:54   
Anonimen
hektorina, tud sama sem se sprasevala kje hodis...

user posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
16.2.2010 20:22:24   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Madela, nobena juha se ne skuha, tako kot v after burnerju 16ke user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ectffDmDHOs

Tale juha,je pa vedno bolj in bolj vroča user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?