|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
15.2.2010 11:25:56   
Klemy82
Nora, hellou. Je moj dragi obljubil, da bo šel danes po tisti čudežni čaj, ki mu ga je "predpisala" moja mama, v lekarno. Njemu je ful pomagal pri kašlju, potem ga je pa še sodelavcu dal in tudi same pohvale, no. Tako da upam, da bo meni tudi kaj prijelo.user posted image
Da se mački gonijo, sem opazila, ja, oz. sem slišalauser posted image , a da se siničke tudi že? Pfff, da se jim da v tem mrazu...

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 15.2.2010 11:26:20 >

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
15.2.2010 11:26:21   
noranate
Riba na tla pastuser posted image user posted image , pardon, pustni škratuser posted image . No, padla bo na tla, ko bo preminulauser posted image .
Drgač sem pa mislila, da hrana ne sme na tla pastuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
15.2.2010 11:27:19   
noranate
Klemy, to ravno zato delajo, da se ogrejejouser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
15.2.2010 11:28:06   
Klemy82
Nora, po tej logiki, bi se morali gonit celo zimo.user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
15.2.2010 11:28:41   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
No, padla bo na tla, ko bo preminulauser posted image .

A ne takrat "plava" na vrhu in s trenuhom navzgor?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
15.2.2010 11:32:07   
noranate
Kerensa, to je za kamuflažo, ko da noge u luft, pardon rep, da ribon vidi ,kolk je urauser posted image

jah, saj mačke se tud po novem gonijo skozi vse leto, naša mačkonka je lani kotila non stop, kot na štanco. Pa smo ta srednjo luknjo zavezal in je konc.user posted image Sam sedaj se pa okol naše bajte tud sosedove zvijajo, mački pa spuščajo svoje dišaveuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
15.2.2010 11:35:57   
Klemy82
Eh, ja, to za mačke mi je znano, ima moja mama enega mačkona, ki se mu na cca 3 tedne sfuzla... user posted image .. bo tud treba kaj zavezat, ker ga imamo že vsi polne organe s temi popadki njegovimi.

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
15.2.2010 11:38:00   
Kerensa*
saj mačke se tud gonijo skozi vse leto

Jaz se tudi. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
15.2.2010 11:38:24   
noranate
mačka vstopi v gostilno.
Gostilničar jo ponudi: mleko kot ponavadi?
Ne, reče, danes pa dvojni whiskey!
In zakaj takšna sprememba, se začudi gostilničar?
Ker bi se rada zbudila z mačkom, odgovori muca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
15.2.2010 11:39:31   
noranate
hja no, kako poje Zdravko Čolić: ti si mi u krvi.   Jaz bom pa : to mi je u krvi.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
15.2.2010 11:45:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ko jih hraniš, riba ne sme na tla past, raje daj manj kot več.

Ja kako se pa to lahko zgodi? user posted image

Ja, tudi dobesedno to se lahko zgodi user posted image Sem prišla pred leti zvečer iz službe in najdem v akvariju nasuto debelo plast ribje hrane, na dnu pa leži riba user posted image Izkazalo se je, da je hči pokazala tašči, kako se nahrani ribo in je namesto micenega ščepca stresla noter zvrhano jedilno žlico... user posted image Riba je požrla, kolikor je lahko zbasala vase, potem pa potonila na dno user posted image Na srečo je po nekajdnevnem postu prišla k sebi. Živela je še 2 leti po tistem "incidentu" user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
15.2.2010 11:48:22   
noranate
Špelin, očitno je riba pri vaši hiši "ojačala" imunski sistem in ji nič več ne pride do živega

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
15.2.2010 15:06:34   
Colt

mačka vstopi v gostilno.
Gostilničar jo ponudi: mleko kot ponavadi?
Ne, reče, danes pa dvojni whiskey!
In zakaj takšna sprememba, se začudi gostilničar?
Ker bi se rada zbudila z mačkom, odgovori muca!user posted image user posted image user posted image

Tale je pa vrhunska user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, živjo punce user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
15.2.2010 15:16:09   
noranate
Heeej Colt, nahitrco, ker me glava booooli, pa nimam mačka (takšnega al drgačnegauser posted image ). So bi dekline živce načeleuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
15.2.2010 15:42:42   
Anonimen
sam pozdravcek na brzino...

letim naprej....

pocitnice so.....user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
15.2.2010 17:28:52   
noranate
Ku-ku, mam spet malo miru. To je na runde, mal ja, mal neuser posted image . Jih je oči odpeljal v trgovino, ker mami trenutno nima živcev, raj se za štedilnik prilepim. Ljubezen gre skoz želodecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
15.2.2010 18:18:19   
madela
Čer user posted image

Miška user posted image user posted image ,sem bila včeraj v Cerknici,ampak jaz teslo se na pol poti spomnim,da sem telefon pozabila doma user posted image
Sicer pa nas je nazeblo do kosti,vseeno pa zanimivo,nekaj novega...user posted image

Se vidi,da sem bila neprespana,ker sem bila eno noč prej na Jasminu Stavrosu,žurali smo ga do jutra in po treh urah spanca,sem morala otroke zrihtat,pa še vožnja je bila na meni.

Jutri pa grem morda spet žurat in sicer grem poslušat še Zečiča user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 15.2.2010 18:19:00 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
15.2.2010 18:39:56   
madela
Ja,kje pa ste user posted image Se vse crkljate dragim v naročju user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
15.2.2010 18:48:39   
noranate
madelauser posted image . Otroci mi trajno delajo, živčke mi parajo, si rihtajo maske. Ma beneške maske za njih ne bi bile dovolj dobreuser posted image . Kot da gredo na modno revijo in ne na maškaradouser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
15.2.2010 19:36:12   
madela
Norica,jaz sem pa ravno večerjo pripraviljala otrokom,zdaj se pa še malo poigrajo in v postelje počasi.
Gredo pa jutri namaskirani v šolo in vrtec,tako da zjutraj bo še luštno,preden jih vse tri porihtam user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
15.2.2010 19:41:07   
muco
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Norica,jaz sem pa ravno večerjo pripraviljala otrokom,zdaj se pa še malo poigrajo in v postelje počasi.
Gredo pa jutri namaskirani v šolo in vrtec,tako da zjutraj bo še luštno,preden jih vse tri porihtam user posted image

v šolo .... počitnice sooooouser posted image ., aja pri vas še neuser posted image     naša indijanka in pika nogavička tudi sta se tudi že odpravili spatuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
16.2.2010 8:08:29   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Danes me pa čaka obisk upravne enote in oddaja vloge za spremembo imena in priimka. Yeeey, komaj čakam. user posted image

In današnji praznik... "Pancake day". user posted image

Včeraj sva z g. Možem kupila še filter za akvarij, pa dve rastlinici in en lava-kamen, pa še fototapeto za zadaj, tako, da bo imel danes g. Mož kaj za početi, ko nima službe. user posted image  Jaz moram it' pa plačat najemnino, elektriko in T2 (adijo, 500€ user posted image ).

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
16.2.2010 8:09:16   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: muco

v šolo .... počitnice sooooouser posted image ., aja pri vas še neuser posted image     naša indijanka in pika nogavička tudi sta se tudi že odpravili spatuser posted image

Dobro jutro user posted image

Muco ja,pri nas so komaj naslednji teden počitnice. Sem jih lihkar odpeljala vsakega na svoje mesto user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
16.2.2010 8:10:39   
madela
Kerensa,dobro jutro! Saj res,ti si greš danes ime spreminjat,al vlogo oddat...saj ne vem kako to gre. God lock user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
16.2.2010 8:16:25   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Saj res,ti si greš danes ime spreminjat,al vlogo oddat...saj ne vem kako to gre.

Samo vlogo grem oddat - in plačat, seveda. Za samo spremembo je treba malo počakat', da ti jo odobrijo. No, kakor sem prebrala, ti jo lahko zavrnejo samo, če bi lahko s svojim novim imenom koga ali kaj ogrožal (česar jaz ne bom) ali pa, če si v postopku zaradi kaznivega dejanja (to pa tudi nisem, saj sploh nimam kartoteke), torej lahko pričakujem pozitiven odgovor. Je pa sprememba veljavna z dnem, ko prejmeš odločbo - ni 15-dnevnega roka za pravnomočnost.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?