|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
16.2.2010 8:19:39   
madela
To vem ja,da ti ne morejo kar tako zarad lepšega zavrnit tvoje vloge za spremembo imena.
Kako dolgo ,vsaj približno,pa je za počakat,da dobiš odgovor?
Potem te pa torej čaka menjava vseh osebnih dokumentov user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.2.2010 8:25:36   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Kako dolgo ,vsaj približno,pa je za počakat,da dobiš odgovor?

Nimam pojma - nikjer ne najdem podatka. Ampak če sklepam po ZUP-u (ne vem, pod kaj drugega bi to dala), potem imajo rok 60 dni.
Potem te pa torej čaka menjava vseh osebnih dokumentov user posted image

Yep. Namesto osebne izkaznice bom dala delat potni list (cca. 40€, se mi zdi), nova zdravstvena izkaznica je cca. 5€, bančna kartica je 3€, vozniškega izpita pa tako ali tako nimam, tako, da je to v bistvu vse. Staro ime pa povsod izkazujem z odločbo, so rekli.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
16.2.2010 8:35:06   
madela
Saj se ti bolj splača delat potni list,kot osebno,ker te se bodo baje spet menjavale,al kako je s tem user posted image
Pa če še imaš zmerom namen it čez atlantik,ga boš itak potrebovala. user posted image
No fajn uredi...jaz pa grem nekaj malo pospravim user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.2.2010 8:36:09   
noranate
Jutro user posted image user posted image user posted image . Prava zimska idilauser posted image , sneži kot iz snežnega topa, drevesa so pa bela do inja. Joooj, kako naj grem v trgovino, ko je pa tako mrzlouser posted image .

Kerensa, čestitam za tvoj "krst"user posted image
Madela, moje punčarice so šle tud napravljene v maškare v šolo. OŠ ma sam 2 uri pouka, potem pa gredo mal po mestu. G. župnik pa ne dovoli, da verouka dans ne bi bilouser posted image . Mah, saj on je maškara celo letouser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.2.2010 8:38:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Krst bo, ko dobim odločbo. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.2.2010 8:40:12   
Shorty_
jutro čvekeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.2.2010 8:40:28   
madela
Norica,zdaj si me spomnila...naša ima tud danes verouk user posted image
Glede na to,da imajo namen s kolegicami it okrog,ga bo danes pač špricala user posted image

Joj,jaz pa sem prav utrujena...že par dni sam lumpam okrog,zdaj se mi pa nič ne ljubi,ampak moram user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.2.2010 8:41:17   
Shorty_
Kako smo?

No jz sem že od petka na ab pa sem mislila da mi bo ušes razneslo danes ponoči tako da če jutri ne bo bolje grem nazaj k zdravniciuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.2.2010 8:43:23   
madela
Jutro Shorty user posted image

V petih dneh,bi ti moral antibiotik že fajn prijet user posted image Zakaj ga pa imaš...,a zarad vnetja ušes? Ker pri ušesih je tako,da rade kar dolgo bolijo. Mojga so po dveh tednih nehale bolet,kljub antibiotiku.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.2.2010 8:44:06   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Krst bo, ko dobim odločbo. user posted image

In kje častiš pijačo,ko bo krst user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.2.2010 8:44:51   
Shorty_

Jutro Shorty user posted image

V petih dneh,bi ti moral antibiotik že fajn prijet user posted image Zakaj ga pa imaš...,a zarad vnetja ušes? Ker pri ušesih je tako,da rade kar dolgo bolijo. Mojga so po dveh tednih nehale bolet,kljub antibiotiku.
ja ušesa jauser posted image

sam fora je k je bilo v nedeljo že ok, učeraj popoldan pa obup... komaj sem zdržala do konca šihta pa sem spet na lekadolu na 4 ureuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.2.2010 8:49:21   
noranate
Kerensa, ko odločbo dobiš bo birmauser posted image .

Shorty user posted image , kaj pa noska maš čistega (brez heca), ker pr nas je bil glavni problem pri vnetju ušes zamašena evstahijeva cev. Amapk tukaj ti lahko tud boljša povolica pomaga. Fata in Suljo sta to preizkusila:

Sta hodila po ulici in pravi Fata: Suljo boli me oko. On ji da ljubčka na oko.
F: Dragi Suljo, boli me uho. Ji ga poljubčke na uho.
F. Suljo moj, boli me ruka. JI da poljub tud na roko.
Odpre se okno, skozenj pogleda starček in zakliče Sulji: Da li ti zdraviš i hemeroide?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.2.2010 8:50:20   
Shorty_
Nora, nos je nonstop prehoden pa 10x na dan pucan s fiziološko pa še Nasonex imam zdaj......

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.2.2010 8:55:31   
noranate
Shorty, pol pa sam topla postelja pa poljubčki, pa bo.user posted image

Se čudim sama sebi: sem testo zamesila jutri za štruklje, tenstam meso za k makaronom, pa celo kuhinjo cem uspela pomest in sužnje nafilatuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.2.2010 8:57:52   
Shorty_

Shorty, pol pa sam topla postelja pa poljubčki, pa bo.user posted image

Se čudim sama sebi: sem testo zamesila jutri za štruklje, tenstam meso za k makaronom, pa celo kuhinjo cem uspela pomest in sužnje nafilatuser posted image

nimam časa grem danes po potrdilo da sem naredila izpit za avto... pa slikico nesem.....
pol pa delat!user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.2.2010 8:58:59   
madela
Shorty,upam da ti bo kmalu bolje,sicer pa še eno opozorilo...,ko imaš vnetje ušes,le te ne smejo priti v stik z vodo,torej da bi voda prišla do ušesa. Če si si umivala lase,je lahko to vzrok,da te spet zelo boli.
Mene so na to posebej opozorili,ko je moj sin dobil za eno vnetje dva različna antibiotika,ker mu prvi ni prijel,...da se naj izogibamo vode.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.2.2010 9:04:10   
Shorty_

Shorty,upam da ti bo kmalu bolje,sicer pa še eno opozorilo...,ko imaš vnetje ušes,le te ne smejo priti v stik z vodo,torej da bi voda prišla do ušesa. Če si si umivala lase,je lahko to vzrok,da te spet zelo boli.
Mene so na to posebej opozorili,ko je moj sin dobil za eno vnetje dva različna antibiotika,ker mu prvi ni prijel,...da se naj izogibamo vode.
upsi.... to so mi sicer že večkrat povedal sam v nedeljo sem si kvalitetno oprala lase, pa še eno masko sem gor dala in ful spirala.... nč upam da se umiri če ne pa  nazaj.....
KErensa ti si danes v centru potem?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
16.2.2010 9:13:03   
noranate
Gledam ta recept ob strani za gobov golaž s krompirjem in se mi sline cedijo. Moram jestuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
16.2.2010 9:16:31   
Anonimen
hey hoy....sam na hitro se javim, da vidite, da še brcam....

letiiiiiim!

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.2.2010 9:22:13   
madela
Hej,hoj Miška user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.2.2010 9:23:19   
madela

Gledam ta recept ob strani za gobov golaž s krompirjem in se mi sline cedijo. Moram jestuser posted image

Hmmm,krompir ja...gobe pa neeee user posted image Gob ne jem,zato se mi nič sline ne cedijo user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.2.2010 9:24:23   
noranate
Hojla Miška user posted image . Še dobr da ne rabim govort, mam polna ustauser posted image . madona je tale nutela zakon, sam škoda da jo filajo s kalorijami user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.2.2010 9:25:16   
noranate
Miška, rekla si ,da letiš,a si na metli? Pazi, da ne boš mela okno odprto , te bo odneslauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.2.2010 9:35:08   
pridna_janja
dobro jutro in lep pustni torek vam želim!pa pazite na linijo :) jaz si lahko samo en krof dovolim :) moram pazit na linijo ker če ne mee bojo čudno gledali na fitnes :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.2.2010 9:39:00   
Anonimen
madela, ste bli v nedeljo?

mi smo se po hitrem postopku pobrali domov. je blo cist presvinjsko mraz!user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?