Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 10:58:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
, naša little princess se danes vrne z vikend paketa pri tastu in tašči ... jo že tolk pogrešava, da kar res ni - kar naprej pogledujeva naokoli, kje je, pa zakaj nič ne čeblja, šiba naokoli .... ... kmalu bo spet veselo - hura!
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:03:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:04:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 11:14:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
Sicer pa dober dan vsem. Za bolančke: Adijos, šibam kidat sneg ... ga je mučos - dobrih 30 cm - vau ...
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:16:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:22:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:24:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:27:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:34:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:44:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 11:54:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa potem ko gre spat, mava z mojim partijo monopolija matr ga bom nabila. a to imamo spet novo šifro?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 11:55:39
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Eno vprašanje... kolk so kej vaši tamali z babicami in dediji? A jih sami pripeljete k njim ali sami pokličejo oziroma pridejo? tedensko, dnevno? To mislim sami tam, ne da ste vi poleg Aleksander je itak v varstvu pri tašči in tastu, so med tednom vsak dan 8 ur skupaj. Naša mati jih ponavadi obišče 1x na teden, pri njej pa že nekaj časa nismo bili ... ona pride dopoldne, tako da naju ni zraven. Za obiske ali eni ali drugi pokličemo, pa se zmenimo.
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 11:56:13
|
|
|
|
Majuska
|
Danes se pustim malo razvajat, dragi dela pizzo ...
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 13:04:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 13:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 13:07:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 13:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 13:46:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Danes se pustim malo razvajat, dragi dela pizzo ... moj je za vse ostalo, pravi multipraktik, samo za v kuhinjo pa ni. tam pa se ne znajde niti z jajci, kaj šele s čim drugim. tak je to. ma ga niti ne silim.....bi pa pasalo kdaj. Moj je sicer zelo handy, ampak pospravljati se mu običajno ne ljubi. Mi je pa fajn, ker rad kuha, to mu pa res ni problem. Še najraje vidi, da on pedena kosilo, pospravim pa jaz Tako. fanta spita, jaz imam malček miru. Morda se spravim k peglanju, imam ene 3 žehte za zrihtat, potlej gremo na malce na sneg
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 13:57:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 13:58:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 14:01:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 14:06:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 14:25:53
|
|
|
|
netki
|
HD..... sploh nisem vedela za cepljenje...kolk pa stane? kam pa morm to it? ker tilna so ušesa bolela 2x, ostalo je imel samo malo rdeče ko je gledala in je preventivno dala AB da ne bi šlo naprej....men je tud to dost ker vem kolk je revček pretrpel eno noč bolečin v ušesku in bi ga dala tud cept mojcek.....hvala za video, zdej sem si ga shranila in bomo upoštevali navodila, ker nam gre ziher iz noska naprej, ker ma skoz kao polnega, pa če teče ven al ne.....me mal skrbi da ni not kej narobe tilen ima še vedno vričino, sicer le 38 ampak ga zdela čist...danes sva dala svečko ampak takoooo joka, da sem dala samo eno...zdele spi, ampak že vidm da je čist rdeč
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 31.1.2010 14:35:53
|
|
|
|
netki
|
umpa....babice-dedki...sej men ni treba velik govort okol tega....imajo ju samo moji starši kar pogosto, s tem da sta bila oba pri njih čez noč samo 1x (ko je bil žiga še sam je večkrat spal tam), popoldne pa večkrat ko se nama križajo obveznosti ali pa kar tako, če menim da bi jima sprememba koristila....žiga gre zdej že drugič z njima v toplice, tilen je še premali in je pol že prevelika obveznost tašča-tast---nikol nista sama pri njih, razen če sta zunaj, jaz pa kej noter delam, da mal pogleda...tasta itak ne interesirata, tašča je pa pač moja zlata tašča ne pustim ju samih gor ker je potem dovoljeno vse, in nazaj prideta kot ena divjaka ki rušita vse pred sabo....recimo gor lahko tepeta staro mamo pa jima vsi smejijo žiga je ene 2x spal spodaj sam in sva gor nesla samo babysiter al pa je kdo pri nama ta čas bil....da bi ju pri njej pustila in šla ven...no way....sej ne bi blo problema če bi se kdo z njima igral, jima kaj pokazal, poučil....ne pa same lumparije, pa podkupovanja....ah recimo moja dva sta žigata vzela s sabo na njivo pa je peljal svojo samokolnico in neki noter in užival, pa zunaj je bil veliko z njima, pa noter se skup igrajo, podijo, lazijo po tleh če je treba....skratka igra pozabla napisat, da smo s taščo v isti bajti pa se tud po en mesec ne vidmo in ne gremo gor, razen zuni vid otroke...če bi otroka prosila če gresta lahko gor bi jima seveda pustila za malo, saj nista onadva kriva eh sem se preveč razpisala
< Sporočilo je popravil netki -- 31.1.2010 14:38:01 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 14:39:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?