|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
31.1.2010 14:44:54   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: netki

mojcek.....hvala za video, zdej sem si ga shranila in bomo upoštevali navodila, ker nam gre ziher iz noska naprej, ker ma skoz kao polnega, pa če teče ven al ne.....me mal skrbi da ni not kej narobeuser posted image

tilen ima še vedno vričino, sicer le 38 ampak ga zdela čist...danes sva dala svečko ampak takoooo joka, da sem dala samo eno...zdele spi, ampak že vidm da je čist rdeč

svetujem ti, da si vse prej pripraviš, potem pa ga dobro ovij z brisačo (tudi roke) in bodita za parkrat oba; sicer ne vem, kak je Tilen, al se ful bori, če mu kaj ne paše ali bo mirno sprejel;
jaz sem to seveda najprej preizkusila na sebi in je neprijetno, ker zaščemi, ko uliješ vodo, pa nekaj jo v grlo steče.
zato delaj to na kolikor toliko prazen želodec.
ne boli nič, ampak je neprijetno - boš pa videla, kiro čudo to ven priteče. pa v vsako nosnico spusti 2x oz dopkler ne priteče čista voda ven na drugi strani. in iz izkušenj je vedno bolj zabita ena nosnica kot druga.
še najlepše boš ščistila po kopanju, ko se vse lepo zmehča zaradi pare.

mi smo se morali to naučiti, ker je mela kot manjša vneta ušesa in ji želodec takrat še ni prebavljal AB sirupa in smo morali vnetje prebrodit brez.

ja ful sde bori in bo tulil kot nor....ampak kar je treba je treba

zdej sem ta filmček gledala ko si ena gospa puca, drug link pa ne dela...mela sem potiho ker tilen spi....a daš lahko not fiziološko al kaj ona zmeša tam

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 14:55:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
31.1.2010 15:27:42   
nanka
dan, midve z Natko sva že s sprehoda, mater je mrzlo je zaačelo pihat. Zoja ima vročino ( itak, pri nas ne znamo več živeti brez nje), pa ji ni videti nič hudega, samo malo jo glava boli ampak nori pa do konca.

Rebeka, tudi moj je zelo priročen na vseh področjih, razev v kuhinji, tja ga pa pot ne zanese in ga nikoli nebo, je pa priden, ker jaz kuham on pa celo kuhno pospravi, pomije štedilnik, pa sem ugotovila da mi je to še bolj všeč.

Umpa, moji otroci niso nikoli sami pri babicah, oziroma Natka se tam pazi in je dopoldne pri njima, ostali pa ne, včasih si Zoja vzame kakšno uro in je sama pri tašči v spodnejm nadstropju. Pri mojih starših pa še niso bili sami( in nikoli ne bojo, ker mah že kot starša sta bila ....se pa tudi drugače vidimo samo 2-3x na leto).

Neposredna povezava do sporočila: 878
31.1.2010 15:57:10   
Inigo
babice in dedki - naša babi pride skoraj vsak dan malo pogledat. da bi bil cel dan z njo... je bolj redno, kadar pride kaj vmes, da mene in atija ni. pa ko je bil kj bolanko, da je vskočla. drgač pa gre brin vsako soboto, če je vse ok, k babici spat. gremo popoldan tja, smo skupaj, zvečer pa ga tam skopam pa poštimam in pol se onadva enega cajta lepo ajat spravita...

sm tk jezna... še vedno mam antibiotike, pa mi je desni mandelj spet tak zateku in me boli... A JE TO SPLOH MOŽNO?!?! da zbolim še enkrat ob antibiotiku... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 879
31.1.2010 15:59:03   
netki
a vse dajete po 2 svečke?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 16:23:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 17:01:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 17:22:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 883
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 17:24:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 884
31.1.2010 18:13:56   
netki
nanka....imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 885
31.1.2010 18:28:34   
nanka
jaz dam samo 1 svečko, ker je vezano na kg in pri 8 kg ji res ne morem dati 2 svečk, bi bilo čisto preveč.

Netki sem ti odgovorila.

Zoja ima pa 40 vročine, pa nič je ne boli, samo glava malo. Nimam pojma kaj jo daje...

< Sporočilo je popravil nanka -- 31.1.2010 18:29:40 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 886
31.1.2010 18:53:29   
glugluglu
netki, ko je Tian močno prehlajen vedno pucam na ta način nos, ki ga je mojcek pokazala. To že od takrat ko je prvič pokazala par mescev nazaj (oz. se mi zdi, da že spomladi enkrat) in je to po mojem edina najbolj uspešna stvar, da ne gre prehlad naprej na vnetje ušes.

In za ostale, ki so stalno prehlajeni, res tako kot je mojcek napisala, to je očitno še edino najboljše. Samo sem potem brala še, če sami delate fiziološko je treba pazit, da je res prava raztopina - pravo razmerje (mislim, da je ena mala žlička soli na pol litra vode), da ni preveč ali premalo soli in, fajn je, da ima fiziološka pri izpiranju temperaturo telesa (36,6), da ni premrzla, niti ne kaj prevroča.

No par dni nazaj mi je pa še prijateljica, ki dela v farmaciji čisto skritizirala Operil P, problem operila naj bi bil namreč v tem, da ga ljudje uporabljajo preveč dni kot je treba, to ni naravna stvar in predolga uporaba izsuši in poškoduje sluznico, potem so otroci že zaradi poškodovane sluznice preveč prehlajeni. - No to je eno mnenje. Ona je rekla, da se naj bi se operil uporabljal največ 3 dni.

dedki in babice: moja dva se še kdaj ponudita za ta večja dva med počitnicami in podobno, tašči moramo reči, ona je enkrat rekla, da naj kar rečemo ko potrebujemo in to je to.
No samo Tiana se pa vsi še bolj izogibajo, ni še nikoli spal drugje, niti domaga  nisva še pustila celo noč brez naju. Največ ur na kupu je bil sam brez naju takrat ko ga je tašča pazila 1 mesec poleti pred 1. septembrom. Tako, da midva imava samo za naju bolj malo časa čez danuser posted image še v trgovine morajo otroci z nama, ali pa gre eden od naju sam. Ampak kar gre, saj imava v planu, da bova šla kam samo, samo bogvekdaj.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 19:28:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 888
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 19:40:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 19:42:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 890
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 19:45:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 19:57:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 892
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 19:59:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 893
31.1.2010 20:03:22   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

to je tudi meni rekel rekel P za Operil, tak da nekaj bo že na tem.

tisto pumpico za noska čistit bi blo pa fajn met. jaz pa z brizgo to delam....saj je vseeno, samo bi blo bolj na easy s tem. s čim pa ve?

mi imamo pumpico, ampak mislim, da je vseeno

Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 20:21:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 20:22:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 896
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 20:25:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 897
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 20:27:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 898
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 20:33:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 899
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 20:36:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?