Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 12:24:15
|
|
|
|
Majuska
|
Presneto, kar naenkrat imamo toliko bolančkov?? Ojej, nič fajn, viruski bejžte stran, šššššc ššššššc ... Pošiljam
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 12:47:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 12:48:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 13:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 13:13:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 13:42:12
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jaz sem pa včeraj ugtovila da moj ušesni termometer orng laže---sem ji namerila z ušesnim 38.6..pa se mi je zdelo da ima več..pod pazduho z klasičnim 39.7...sam še v kanto leti!!! a si mojga vrgla v kantoooo? aja, neeeeeee, moj je že v kanti! isto, ej isto! merim z unim prazgodovinskim - na živo srebro. najbl zihr!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 13:43:13
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jaz sem pa včeraj ugtovila da moj ušesni termometer orng laže---sem ji namerila z ušesnim 38.6..pa se mi je zdelo da ima več..pod pazduho z klasičnim 39.7...sam še v kanto leti!!! jaz ji vedno merim in verjamem samo živosrebrnim pod pazduho. imam še unga za v ritko, ampak šment - sam v ritki točno kaže, drugače kaže tudi stopinjo manj... kako je kali? kaj je? pije dovolj? zadnč pr P je merla v ritki in pod pazduho pa je mel sam 0,2 razlike
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 14:27:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 14:44:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
Čau! Čist prava zima - še kar in spet ... saj ne morem verjet ... pogled skozi okno je idiličen, da je že kar kičasto ... k bo treba še ta žblj-tič kidat sneg, bo pa en malček manj navdušenja, but we'll survive - he, he. Kaj to berem? Julijčke je napadla vročina & to ornk huda - šccc, šccc, šccc z njo Anja se ima tako luštno na mini počitnicah, da bo prespala še kar do jutri. Bla je ko cukrček, pridna, razigrana, razpoložena, spala kot bombica, alles ok ... midva se morva še mal pocajtat, kašljava kot ta hudi kadilci ... grlo zjutraj me je peklo k da bi mi en vžigalice notr prižigal - ajs - pa sem si šla narest (again) hektoliter čaja, notri limono in pomarančo, mal kostanjevega medu, in tankaj miško ... zdaj je ful boljše ... izcedek iz nosu se tud kolorira in prehaja v zeleno barvo, kar pomeni, da je tu pomlaaaad ... ajoj, ne še ... pomeni pa, da se prehlad preveša proti koncu. Yes
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 14:47:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa umpa, a je že konc filma? ja, bolj kratek je bil. neka domača produkcija, amaterski.. je pa bil lep lol, lol, lol si bla tud ti glavna igralka? mene je režiser tko lepo motiviral, da je blo joj prejoj čutim, da bo danes posnet 2. del če bo šlo pa vse po planu/scenariju, se pa utegne zgodit, da nastane trilogija
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 14:50:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Who's that girl?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 15:05:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 15:08:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
termometer - imamo tistega tahitrega za v ritko z gibljivo konico ... so far so good ... trkam, trkam ... knock, knock, knocking on heaven's door ooo, yummy, yummy, to bi mami poslušala again & again & again: KLIK
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 15:10:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 15:14:09
|
|
|
|
nanka
|
Jaz imam digitalnega ušesenega in mi do zdaj še nikoli ni zatajil, že trkam, trkam.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 15:23:40
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa umpa, a je že konc filma? ja, bolj kratek je bil. neka domača produkcija, amaterski.. je pa bil lep lol, lol, lol si bla tud ti glavna igralka? mene je režiser tko lepo motiviral, da je blo joj prejoj čutim, da bo danes posnet 2. del če bo šlo pa vse po planu/scenariju, se pa utegne zgodit, da nastane trilogija očitno imata svojevrstno zdravilo za bolezen
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 18:18:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 18:53:15
|
|
|
|
netki
|
imam evo vprašanje in upam da bo katera znala odgovorit glede na to da je trenutno toliko bolančkov: tilen je zakuhal na 39,2.....čist je hin.....ob 18ih sem mu dala calpol, ki ga dajem na 4 ure (prav?), torej je naslednja doza ob 22ih. Zanima me če mu lahko dam vmes še eno svečko, ker se mi zdi da sirup ne zaleže več....al je to isti princip kot calpol in moram počakat 4 ure? Torej svečko bi mu dala zdaj, pred spanjem. hvala
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 18:54:37
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki imam evo vprašanje in upam da bo katera znala odgovorit glede na to da je trenutno toliko bolančkov: tilen je zakuhal na 39,2.....čist je hin.....ob 18ih sem mu dala calpol, ki ga dajem na 4 ure (prav?), torej je naslednja doza ob 22ih. Zanima me če mu lahko dam vmes še eno svečko, ker se mi zdi da sirup ne zaleže več....al je to isti princip kot calpol in moram počakat 4 ure? Torej svečko bi mu dala zdaj, pred spanjem. hvala mislim, da ne. raje ga ohlajaj v mlačni vodi al pa mu daj obkladke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 19:05:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 19:06:10
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: netki imam evo vprašanje in upam da bo katera znala odgovorit glede na to da je trenutno toliko bolančkov: tilen je zakuhal na 39,2.....čist je hin.....ob 18ih sem mu dala calpol, ki ga dajem na 4 ure (prav?), torej je naslednja doza ob 22ih. Zanima me če mu lahko dam vmes še eno svečko, ker se mi zdi da sirup ne zaleže več....al je to isti princip kot calpol in moram počakat 4 ure? Torej svečko bi mu dala zdaj, pred spanjem. hvala mislim, da ne. raje ga ohlajaj v mlačni vodi al pa mu daj obkladke. ok, hvala, rajš ne bom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 19:06:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 30.1.2010 19:15:54
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa joooooj, ma noro, koliko bolančkov. sej so skoraj vsi julijčki bolani pikepoke male damice in gospodiči inigo, se strinjam z ostalimi. je verjetno tak, da bo lačen, ampak vsaj poskusi en vikend, da vidiš kako bo. ti verjamem, da je hudo, ko noče jest, pa nekaj daš, da ne bo lačen, samo tolko da vidiš, kako bo reagiral. mogoče pa bo sprejel hrano, če en dan ne bo drugega. pa nič se ne sekiraj, da te izsiljuje, pač tak to pride... poskusijo otroci, starši pa v želji, da ustrežejo svojim otročkom, naredijo kar se jim zdi prav in preden se zaveš, je šla stvar predaleč. sej bo ej, sj sm ga pri kosilu, ko se je spet napravljal tako nahrulila in povedala svoje v zelo jeznem tonu... se mi zdi, da je kr skapiral, ker ko je vstal, sm mu dala ocvrto šnito, jo je pol pojedu, pol je jedu mandarino in juhico za večerjo, brez da bi se kregal zravn
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 19:24:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?