metuljcek321
|
babi-dedi: pri naših dveh je vsak dan (gre pozdravit, ko se vrne iz vrtca ali kasneje) & se malo družijo, se igrajo, so notri ali zunaj, ponavadi sem dol tudi jaz al pa še moj ... če imava kakšno reč za opravit, za kam it popoldne ali zvečer, jo pa pustiva pri naših dol (al pa pride kdo od njiju gor) & čekira, če je vse OK, če mala spi, itd. K tastu in tašči skušamo it čim večkrat, a nam nekak ne rata vsak vikend, saj pride velikokrat kaj vmes. Ponavadi smo tam skupaj, včasih pa midva pičiva v šoping & ostane sama tam. Zdaj je bila prvič cel vikend tam brez naju, obneslo se je fantastično, že razmišljava, da bi ponovili naslednji vikend, ko mene ni (seminar). We'll see. ... Se zavedam, da je to blazno razkošje, k jo lahko samo nekaj stopnic nižje zaneseva, če morava kam nujno it. Zlati starši, resnično! Ojej, populis, kakšna smola. Boš šla kaj pokazat nogo? Upam, da je le blažja oblika zvina Se je zgodilo na ledu al kako? Si dala gor obkladke? Led? hranjenje & obnašanje pri mizi - ima vzpone in padce - tko kot včasih zradira vse brez problema, spet pride trenutek, k obrača glavo in dela ne, ne, hoče nagajat in delat scene, pol jo pa animiram kot klovnesa svetovnega slovesa, da poje vsaj približno tolk kot sem si jaz zamisnla, da bi blo ok. Saj vem, saj vem, mogla bi it čez to in naredit, kar ste napisale: če ne je zdaj, bo pa naslednji obrok šel dobro v želodček. A kar nekak nimam srca, da bi jo kar pustila brez hrane ... In priznam, tud Monte je že kdaj padel, samo, da je blo nekaj ... mea kulpa