glugluglu
|
dobro jutro, danes sem doma, kar paše . Ljubljančanke kakšno imate vreme? A imate vsaj danes kaj snega? Pri nas je obupno stanje že od včeraj, na cestah sneg, včeraj sem morala kidat, da sem sploh lahko avto v garažo zapeljala ko smo domov prišli, mislim, da ga je zapadlo ene 15 cm. Ma poln k.... imam že tega. Danes je pa itak obsedeno pri nas. No najbolj zanimivo je bilo včeraj ko je bil pri nas že zjutraj kažin, na avtocesti še pred Vrhniko se je pa vse končalo. Ne moreš verjet. V Ljubljani je bila prava milina v primerjavi z Logatcem. Tolk smo blizu, pa še vedno tako daleč . 3jemi, lepa pesmica , prav paše, u saj res in danes mučimo mučenike Se moram pohvalit , da sem v ponedeljek tudi jaz dobila lončnico in šopek rož od dveh mučenikov HD, naš Tian je tudi kakšen mesec ali dva nazaj nehal mleko piti. Zjutraj ga že prej ni pil, potem ga je nehal za zaspat, potem ga je pa samo ponoči še spil, na koncu pa še tega ni več hotel. Samo še čaj, tega pa popije ogromno. razlika v letih med brati in sestrami - mislim, da sploh ni važna, eni se razumejo , če so manjše razlike, drugi ne,..itd..., meni je super razlika tako kot so sedaj moji trije, dobro izpade manjša in večja razlika, z bratom, ki je pet let mlajši pa se tudi razumem metuljcek, dobro, da si prijavila Anjo za nadaljnje raziskave, , držim pesti, da bo kmalu čisto zdrava, drugače pa čakam tvoj povzetek oskarjev almera, dobro si se držala včeraj v avtu kahlica: mi smo tudi komaj do te faze prišli, da se vsaj gor usede in sedi kakšno minuto ali dve inigo, lepa sobica zimska, Vid je prav lep dojenček, pa saj luštni ste vsi trije bastian, kakšen korenjak je Gal res, lepo, da si se javila
|