|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:18:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:19:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
9.3.2010 20:47:07   
nanka

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Nanka res vam ni bilo prizanešeno letos z boleznim ,bogi ste bili.

Škoda da nisi šla v šoping danes, verjetn si hotla na Rudnik?

Ja, saj bi te poklicala če bi bila tam, te imam vedno v mislih, samo je bila čisto ledena cesta in se mi res ni dalo vlačit po taki cesti, pa drugič, te pa pokličem če bom tam

Neposredna povezava do sporočila: 4428
9.3.2010 20:53:47   
metuljcek321
'Čer!

Umpa, ornk tragikomedija, ti rečem. Se je pa sicer dobro držala, je razpoložena, ješča, ... Očke ima boge, pa kašlja every now & then (ponoči jo napade, da je joj), vročine ni (& upam, da je ne bo). Hvala vsem za pikepoke ... pomagajo!

Izvid brisa je res pokazal, da gre za virusno vnetje, kri je OK, izvide blata dobimo naknadno - najbrž spomladi - torej čez cca. pol letauser posted image  user posted image  Ni mi všeč, k še kar tolikokrat kaka. Odkar smo imeli na obisku ritavirus ... opsi ... rotavirus ... ene 5x na dan kakica. Včasih ful materiala, včasih za mišji drekec. No, bomo vidli na izvidih, kaj je na stvari.

netki, kje bo padla praksa?

zimske razmere - oh my dear God, pa ju3 bo pravi sodni danuser posted image  Sem dobila mejl, da je jutrišnje državno tekmovanje iz angleščine  prestavljeno zaradi vremenskih razmer ... datum bo javljen naknadno ... marička, me kar mal stiska, no. Primorke, Kraševke, pazte nase tomorrow!

populis, odlične novice z vaših logov. Lepo brat, da sta both, mommy & daughter, OK! Odlično, odlično, zdaj pa novim dogodivščinam naproti. Kako lulanje? Je blo potem kaj?

3jemi, oh yes, rožca je tu. Jaz sem pridelala kar 5 lončnic altogether - nekaj v šoli, nekaj doma. Katera rabi?user posted image

Ouje, mojček, tudi pri vas gre na boljše! Naše male punce so face, ni kaj. ..... Neeeeee, noooooo. Kašelj & bruhanje ... to se pa res človeku kar srce strga, ko revček mali da ven še tisto, kar si mu s tako težavo spravil dol.user posted image

Umpa, odličen dan, sem z užitkom prebrala mini obnovico. Upam, da je blo do večera tko.
Bastian, vau, kakšnega korenjaka imaš. Unbelievable! Berem, da se krasno rihtatauser posted image  user posted image  user posted image  Le tako naprej!

Jejžeštana, Almera, kakšno noro akcijo si imela pa ti danes na AC. Ma, sam, da si ti OK. Zdaj se pa lepo usedi & pomiri, mora bit grozen feeling. Nekaj dni nazaj je moja sodelavka tud imela akcijo posebne sorte na AC - se ji je en zaletel v desni bok, k se je priključeval iz desnega dela AC ... jo je zavrtelo, imajo vse na kameri - k sreči ni blo kaj dosti škode, bi blo pa komot za v kakšen action-packed movieuser posted image  Ej, ful lepo od nečaka, ja.

gr, eno šokoladico po grlu & bo bolje. Pestro je blo, vidim.

populis, frajla, tamaučica spi že od 19.45, al kaj? Ma, noro dobr!

hd, kako Kali? Kaj dogaja? Aha, berem ... držim pesti, da se hitr zrihta.

mleko - in the morning, ko vstane - zagrabi flaško & zradira.

kosmato oprsje divje Salome  ja, kolk sem se narežala ... že spet totalno zavajajoč naslov, jaz pa ko bebček padem na to ... potem pa psiček ... user posted image  user posted image  dobr so me naplahtali, pogrnila sem na celi črti.

rebeca, he, he, aktualen štos, ni kaj.

Ojej, mami nanka, hud tempo je pri vas z boleznimi. Srčno vam želim, da ste z njimi za dooooolgo zaključili. Kako maturantka? Si je že izbrala frizuro? Avto veliko vozi? Gre?

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... sva se danes ene pol ure žogala, sem ga ornk zmatrala, ker je šla žoga po celem stanovanju user posted image in upam, da bo dobro spal.

user posted image  user posted image , tud pri nas je "goga" zakon ... jo meče naokoli & govori: "Opa, opa"user posted image  user posted image  Si boš vzela cajt za eno krepčilno kopel? Tvoj je danes spregledal?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:54:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:55:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.3.2010 20:56:01   
neboglasnica
Hoj, hoj!

Sem bila s Saro na otvoritvi slikarske razstave v knjižnici. Se mi ni in ni dalo, ampak me je kolegica opomnila, da me bo pa potem slaba vest dajala in me je po telefonu brcnila v rit. user posted image Ni mi žal. Drugo leto pa bo že v tekmovalni kategoriji, pa da vidimo.

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Ej pa to ne moreš verjet da je folk tako paničen. Ti naši dolenjci so pa še prav posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Enkrat je svak izjavil, da je dedi ko je bil nekje na kavi v gostilni domov prinesel bolezen, ko je babi tamalga čuvala. Pa bi si vzel bolniško in bil z otrokom doma, kr neki.

Pa še res je....

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica nas vabi na obisk men se zdi da že 4 mesece pa še nismo uspeli priti do njih, ker sta punci non stop bolni.

Ja, pršut smo zmaznili brez vas in če ne boste pohiteli, bom še pečico dala vkraj. Pri nas lavfa samo pozimi, poleti je prevroče.

Almera, prej sem pozabila komentirati nečakov sms: srce parajoče, jaz bi tudi jokala kot dež.

Nanka: tebi se pa pozna, da si doma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.3.2010 20:56:30   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Baby calling ZIZO d.o.o...

Le tec, le tec...

Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.3.2010 20:58:35   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image , tud pri nas je "goga" zakon ... jo meče naokoli & govori: "Opa, opa"user posted image  user posted image  Si boš vzela cajt za eno krepčilno kopel? Tvoj je danes spregledal?user posted image

Ja tale žoga je aktualna zdaj nekaj dni ... mi jo skoraj prinese v naročje, jaz jo moram metati naokoli, da dete lahko laufa in kriči user posted image

Tole s kopeljo sploh ni slaba ideja, ampak danes bo verjetno samo tuš ... po Housu je kopalnica moja user posted image

in ti, metuljčica? Zaposlena na polno in skrbna mami - lepo se rihtajta z Anjo, oba z Aleksandrom pošiljava lupčke in pikepoke user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:00:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4435
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:02:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.3.2010 21:03:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

in ti, metuljčica? Zaposlena na polno in skrbna mami - lepo se rihtajta z Anjo, oba z Aleksandrom pošiljava lupčke in pikepoke user posted image

thanks

ah, preveč stvari imam, dogaja na polno, a bo

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.3.2010 21:04:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

a sem vam že povedla da me včasih prime za baby nr2....

ja, hruška, kot naročeno

ZDAJ pa vem, kaj boš podarila možeku za 30ko ... sebe z veliko rdečo mašnjo

viva!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.3.2010 21:05:00   
metuljcek321
nanka, a very important ZS for youuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4439
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:06:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:06:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.3.2010 21:06:47   
nanka
Ja, ja se vidi da sem doma, jutri pa nazaj v službo, ja bo treba plačo zaslužit, juhu imamo jo v petek.

Je pa bila danes Natka cel dan brez pleničke, lulala pridno na stranišče, samo za opoldansko spanje je dobil pleničko, pa preden sem jo umila ji je enkrat ušlo na tla. Sploh ji nisem mogla namontirat plenice, je ne mara in pika. To sva si lahko danes privoščile ko sem bila doma, bom pa videla kako bo jutri pri babi. Danes se je naprdnila in letala na stranišče, dopoldne sva uničili dve plenici ker sem jih dajala gor pa dol. Gre pa vsako jutro ko se zbudi na stranišče in veliko lula.

Metuljčica, ja Tjaša se vozi z avtom vsak dan v šolo pa še kam. Saj tank je pa takoj prazen, moja denarnica pa joka. Ne frizure si še ni izbrala, sem ji pa rekla naj gre enkrat do frizerke in da naredita preiskušnjo, da vidi kaj bo potem imela zares.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:06:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4443
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:07:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4444
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:07:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:07:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4446
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:08:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4447
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:08:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4448
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:09:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4449
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:09:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?